GB: geïmmigreerde moslimpoliticus wegens kinderprostitutie afgetreden

Screenshot_34

Zulke gezichten zoals dat van Jahangir Akhtar worden door de journalisten altijd als voorbeeldig geïntegreerde moslims gebruikt. En nu is Akhtar het prototype van een politicus, die een vinger in het spel had bij de ontvoering van kleine blanke Europeaanse meisjes

“Grooming” was oorspronkelijk in het Engels een leuk woord. Het betekende “iemand het hof maken”, “iemand vleien”. De afgelopen maanden kreeg het woord een hele hatelijke betekenis, net zoals het woord “loverboy”. De loverboy is namelijk die jonge moslim (of Oost-Europeaan), die piepjonge meisjes, vaak tussen de 10 en de 15 jaar, verleidt en daarna tot prostitutie dwingt of vrijgeeft voor massaverkrachting aan de Mohammeds, Abdullahs en Achmeds. Nu moet een geïmmigreerde moslimpoliticus aftreden, omdat hij blijkbaar zelf een bijbaantje had met het ontvoeren van kinderen:

De chef van de afgevaardigden in Rotherham Council is afgetreden i.v.m. onthullingen over respectievelijk zijn rol in een bepaalde handel. Een misdadiger, die aangeklaagd wordt voor de grooming van jongeren, had de politie in ruil voor strafvermindering aanwijzingen gegeven over een vermist kind.

De wethouder Jahangir Akhtar is daarom eveneens afgetreden. Hij was vicepresident van de politie van Yorkshire-zuid, zei het districtsbestuur van Rotherham.

The Times, The Star

Conclusie: deze varkens schenden blanke kinderen, misbruiken hen om hun islamitische driften af te reageren en de hoogste binnenlandse politici zijn betrokken bij deze misdaad of helpen deze te verdoezelen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/24/grosbritannien-zugewanderter-muslim-politiker-wegen-kinderprostitution-zuruckgetreten/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam. Bookmark de permalink .

15 reacties op GB: geïmmigreerde moslimpoliticus wegens kinderprostitutie afgetreden

 1. dutchess43 zegt:

  Ieder westers land zou uit voorzorg moslims moeten weren uit de politiek.
  Eens een moslim, altijd een moslim, met alle hersenkronkels vandien.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De wethouder Jahangir Akhtar is daarom eveneens afgetreden. Hij was vicepresident van de politie van Yorkshire-zuid, zei het districtsbestuur van Rotherham.

  Jahangir Akhtar was ook vicepresident van de politie van Yorkshire-Zuid. Dit betekent dus dat hij naar alle waarschijnlijkheid inside informatie had over recherche werk dat de politie gestart was tegen grooming bendes. Lekker is dat. Belangrijk na te gaan hoeveel onderzoeken voortijdig gestrand zijn doordat hij mogelijk de bendes voorzag van tijd en datum van geplande invallen. Zijn aftreden hoeft ons niet gelukkig te prijzen. Hoeveel van dit soort lieden die onze cultuur haten zitten nog op belangrijke sleutelposten. Allemaal onderdeel van en werkwijze van de wereldwijd vertakte netwerken van de moslimbroederschap die stealth uit is op vernietiging van alle seculiere westerse staten.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  “De hoogste binnenlandse politici zijn betrokken bij deze misdaad of helpen deze te verdoezelen.”
  Kan je nagaan wat een smeerlappen politici zijn !!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Goh, zeg, een móslimpoliticus nog wel! Wie had dàt nou gedacht!
  Die wou duidelijk een paar dingen tegelijk: Een voorschotje op de 72 maagden in het Paradijs, een centje er aan bijverdienen, misschien zijn vrienden van genot voorzien en zéker zijn macht laten gelden.
  Je bent tenslotte door de dhimmi’s op zo’n belangrijke post gezet of je bent het niet!
  Wat ik me nu eigenlijk afvraag is, of die er uiteindelijk van geleerd hebben of niet.
  Maar ja, léren is één ding, tóegeven is nog wat anders.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Aan zijn naam te oordelen is hij een afkomling van de Mogul (Mongolen)zijn

  Like

 6. Cathja zegt:

  Er is maar één afdoende oplossing beschikbaar om het deze varkens af te leren om blanke meisjes te misbruiken, en dat is castratie!
  Zo kunnen de driften in toom gehouden worden.
  Het is een beetje cru, maar ze vragen er zelf om!
  Vreselijke, vleselijke, middeleeuwse barbaren!

  Like

  • oogenhand zegt:

   Zonder meer. Castratie is een uiting van eindeloze mildheid en goedheid. Goedheid naar het slachtoffer, maar ook naar de dader. Die wordt immers beschermd tegen verdere ontucht, en ontucht is immers na afgoderij de ergste zonde. Ook blijven op deze wijze meer (islamitische) meiden over de andere moslimjongens, en een goed moslim denkt aan zijn medemoslims. Tenslotte kan hij(?) een glansrijke carrière als harembewaker beginnen.
   Overigens is castratie (kafshash azarg) alleen de eerste stap. Mocht de bestrafte ondankbaar zijn voor onze gift, en bijvoorbeeld wraak nemen, dan volgt het afkappen van de handen en het uitsteken van de ogen (kafshash ashtast). De islam verbiedt immers euthanasie. Tenslotte, als laatste maatregel is het gebruik van de nu lege oogkassen voor het toepassen van transorbitale lobotomie (kafshash uzhgun). Voor deze lijfstraffen (kafshaash) kan het beste een in beslag genomen moskee worden gebruikt (ikafshish, m.v. ikafshiash)

   Like

 7. oogenhand zegt:

  Toch heeft de anti-islam beweging geen goed antwoord op wat we straks met de moslim-meisjes gaan doen. Terug sturen naar eigen land, waar ze weer een hele zwik kleine moslims gaan baren?

  Like

 8. Afgetreden? Deze man dient subiet voorgoed achter de tralies, maar (zoals ook hier altijd het geval is), zal de justitie hem wel weer een taakstrafje geven!

  Like

 9. s breget zegt:

  Het gevoel van afschuw wat er in deze tijd met kinderen wereldwijd gebeurt door de volwassen ( niet alle)is werkelijk beschamend voor de menselijkheid zo die bij bepaalde volkeren nog bestaat, en het gaat maar door de lasten zijn toch maar voor de kinderen .Hoe ziek word het menselijk brein

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s