Hoofddoek dragen uit solidariteit (+ UPDATE!)

Screenshot_36

In Zweden werd op 16 augustus een moslima met een hoofddoek aangevallen en geslagen. Dat is niet oké en zeker een zaak voor justitie, net zoals iedere andere gewelddadige overval. Het verschil tussen deze en andere gewelddaden is, dat het hier gaat om een korangelovig slechtoffer, met wie iedere goedmensch zich onmiddellijk solidair moet verklaren.

Onmiddellijk meldden zich enkele andere islamitische “slachtoffers” om te vertellen dat zij ook al lastig gevallen waren. Wat tot gevolg had dat er een hele horde goedmenschelijke kemphanen bij elkaar kwam om zich symbolisch op te stellen voor het slachtoffer en daarmee uiteraard ook, hoe kon het ook anders, tegelijk ook voor alle andere verhulde vrouwen, wie veiligheid in Zweden nu kennelijk niet meer gegarandeerd is.

Ref.ch bericht:

Na het bekend worden van het incident vertelden nog meer moslima´s dat ze zouden worden lastig gevallen vanwege het dragen van een hoofddoek. Op internet riepen activistes vrouwen ertoe op om foto´s van zichzelf met een hoofddoek om te publiceren. Van de minister van Justitie eisen ze maatregelen om de veiligheid van moslima´s in Zweden te garanderen. De foto´s werden op Twitter en Instagram met de leuze hijabuppropet (hidjab-kreet) gepost. Volgens TheLocal.se hebben hieraan ook enkele vrouwelijke politici deelgenomen.

Screenshot_39

Waar zijn eigenlijk al die vrouwen, die zich solidair verklaren met de duizenden Zweedse meisjes en vrouwen die door moslims worden verkracht? Waar waren al deze met een hoofddoek op internet verschijnende moslimabeschermsters toen Jenny en Linda verkracht, bijna doodgeslagen en daarna gewoon als oud vuil achtergelaten werden?

Wat een enorme goedmenschenhuichelarij. Maar het is natuurlijk veel gemakkelijk om te verbroederen met de aanvaller dan je tegen hem te verzetten. Hopelijk zegt iemand tegen deze islambeschermsters dat het helemaal geen zin heeft om een dag lang een hoofddoek te dragen voor een foto. Want als ze een van deze islamitische vrouwenmisbruikers in de weg lopen, in een korte rok met een topje, zal het hen net zo vergaan als intussen bijna één op de vier Zweedse vrouwen. In Zweden worden, na Zuid-Afrika, de meeste verkrachtingen ter wereld gepleegd en 77% van de daders is moslim. Daar zouden deze goedmenschen eens over moeten nadenken en achter die vrouwen in Zweden gaan staan, die hun steun werkelijk nodig hebben.

Screenshot_40

Update:

Inmiddels is bekend, dat de moslima door haar eigen man werd geslagen en NIET door een blanke Zweed!!:

http://tundratabloids.com/2013/08/update-on-swedish-feminist-hijab-day-claim-of-muslim-woman-struck-by-her-husband-not-by-a-white-swede.html

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/kopftuchtragen-aus-solidaritat/#more-353123

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Zweden. Bookmark de permalink .

24 reacties op Hoofddoek dragen uit solidariteit (+ UPDATE!)

 1. We bengen ze zo wel op een idee. Welk land volgt?

  Like

 2. Helena zegt:

  Inmiddels is duidelijk dat de vrouw uit dit verhaal gewoon door haar man is gemept.
  “What else is new”? Dat maakt deze stupiditeit nog belachelijker.
  http://tundratabloids.com/2013/08/update-on-swedish-feminist-hijab-day-claim-of-muslim-woman-struck-by-her-husband-not-by-a-white-swede.html

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Er was een tijd dat krankzinnige direct opgesloten werden, nu noemen we ze gutmenschen , sluiten we niet meer op en laten we ze de maatschappij verpesten.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Rare gewoonten van de Marxisten,dat eigen mensen door de moslims worden verkracht is niet belangrijk , maar als een moslima dat gebeurt dan zijn ze opeens eens hun solidaris , en moeten ze het ook laten zien.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Weer.verbaast.mij.dat.niet! Het gaat maar door, dag aan dag. En de RODE en GROENE RATTEN, blijven maar buigen, voor de HAATJURKEN en hun boosaardig SPROOKJESBOEK, van MO de kinderneuker, karavanenberover en halsafsnijder. Geheel LINKS en de GUTMENSCHEN van liberale, links-liberale, en christen-democratische SNIT, blijven het maar GOEDVINDEN, dat de Zweden zelf een tweederangs volk worden. Alles voor die stink HAATJURKEN! En hier in Nederland-Absurdistan- is het hetzelfde laken het pak.

  Like

  • Jade zegt:

   Nederland- Absurdistan, da`s een goeie…
   Die houden we erin. Eigenlijk moeten we dus alle borden
   bij de grens met “Welkom in Nederland” gaan aanpassen. 🙂

   Like

 6. Q zegt:

  Mooi.

  Dan kan nu elke blanke Zweed die zo’n collaboratrice nog eens zonder hoofddoek tegenkomt op straat dit soort wijven gelijk een ram voor d’r knar verkopen onder het prevelen van de verwensing :
  Hoofddoek op k*t ! Bedek je haren.

  Kun je toch nog uiting geven aan je frustraties, en zonder enig risico schijnbaar.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Kwetsbare minderheden, kwetsbare minderheden, en wanneer ze niet kwetsbaar zijn, gaan ze zelf kwetsen. Zolang ze zwak zijn, moeten we medelijden met ze hebben, zodra ze sterk zijn, moeten we ban g voor ze zijn. Een dubbele logica. TRAP ER NIET IN!
  Zijn pedofielen, neo-nazi’s en embryo’s kwetsbare minderheden?!

  Like

 8. Luc Van den Bogaert zegt:

  Lees ik dat goed meneer Bron :een op vier vrouwen,van alle vrouwen?ook die van 80 en 90?
  Dit lijkt me wel heel onwaarschijnlijk.Waar haalt u die cijfers?Let wel,de situatie in Zweden wat betreft verkrachtingen door moslims is zeer erg maar ik zou wel graag enige ondersteuning van uw cijfers waarderen al of niet met bronvermelding.

  mvg,
  Luc Van den Bogaert

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn laatste info luidt dat de aanval op die ingepakte mosliminfiltrant door haarzelf werd verzonnen. Hou d’r maar rekening mee:met dat uitschot binnen je landsgrenzen is het beter met alles rekening te houden.Voorbeeldje ter illustratie:
  http://tinyurl.com/lj4g3tc

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Waarover nadenken? Dat 77% van de daders moslim is? Dat kúnnen ze immers niet, dat gaat hun verstand te boven. Over díe mogelijkheid hebben ze vroeger nooit iets geleerd bij Juffie in de naschoolse opvang, waar ze gezellig bleven tot na zessen ’s avonds omdat de papa’s en de mama’s allebei de hele week werkten. Juffie vertelde ze aandoenlijke verhaaltjes over de bruine kindertjes uit de warme landen, die hier naartoe kwamen omdat ze in die landen niet genoeg te eten hadden. Daarom kwamen ze hier wonen en ‘we leerden, speelden en dansten samen en alles, alles was goed.’ En Mustafa, dat ene bruine jochie in de groep dat er een optie op leek te hebben om alles en iedereen te treiteren, speciaal de meisjes? Och, dat moest je hem niet kwalijk nemen: Hij sprak ook nog zo slecht Zweeds;dat zou later allemaal in orde komen, als iedereen maar héél lief voor hem was. Oh. Juist. (Zeg, één van die verkrachters van laatst, heette die niet toevallig Musta- NIET aan denken! Gewóón toeval. En heeft ook he-le-maal niets met die lieve, vredelievende Islam te maken, stel je vóór, zeg!)
  Laat ik maar ophouden met me in te leven in die geitenwollensokken-jeugd van de Zweden, want ik begin een wee gevoel in mijn maag te krijgen. In 1980 heb ik in een jaar bij de schoolbibliotheekdienst al genoeg van oorsprong Scandinavische jeugdboeken van dat soort moeten labelen, dus ik kèn die lectuur wel:
  “Overdag werken Ola’s Papa en Mama. Dan gaat Ola naar school en Sander naar de crèche.
  Juist ja. Of het de gewoonste zaak van de wereld is.
  En vandaar dus nu dat stel identiteitslozen, die zich nog eerder identificeren met moslima’s dan met hun eigen volk. Zelfs zó dat ze uit solidariteit met die moslima’s zelf een hoofddoek opzetten.
  Weten jullie überhaupt wat zo’n hoofddoek te betekenen heeft, Dames?
  Nee, hè, want dàt vertelde Juf vroeger nooit.
  Ze zal jullie hooguit uit een boekje voorgelezen hebben.
  “Dit is Naïma. Ze staat op en kleedt zich aan om naar de markt te gaan.”
  Eerst kijkt ze in de spiegel of haar hoofddoek wel goed zit. In het land van Naïma dragen alle vrouwen een hoofddoek, goed strak om hun hoofd en hals.”
  Dat is het. Geen verdere uitleg.
  Weten we meteen waar dit huidige stelletje kneuzen vandaan komt.

  Like

 11. Jan zegt:

  Ik lees net op The Local dat de zwangere doekdraagster van dit verhaal zegt opnieuw te zijn aangevallen.
  http://www.thelocal.se/49814/20130824/

  Ik ruik een vissenlucht.

  Like

 12. Jan zegt:

  Zweden duurzaamste land ter wereld.
  The report… measured 59 countries on a wide range of factors including environmental, SOCIAL, and GOVERNANCE.
  http://www.thelocal.se/49800/20130823/

  Hoe dik is die plaat beton voor de kop van de schrijver?

  Like

 13. peter selie zegt:

  Dragen ze die hoofddoek uit solidariteit of uit angst?? Dat laatste natuurlijk, maar zijn te laf om het toe te geven. Laat ze maar lekker genieten!

  Like

 14. Helena zegt:

  Zowaar in de vreselijke NY times over de verkrachtingsgolf in Noorwegen door niet westerse immigranten.
  http://themuslimissue.wordpress.com/2012/08/11/norway-oslo-muslim-rape-wave-so-bad-hotels-pass-out-keychain-alarms/

  Like

 15. Jan zegt:

  Geen grap:


  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s