Islamles voor journalisten

Screenshot_13

Joods-Amerikaanse persfotograaf ternauwernood ontsnapt aan folteringen door radicale islamieten in Syrië en journalist gedood bij checkpoint van de Moslimbroederschap:

Een Joods-Amerikaanse fotojournalist kon bij de Syrische radicale islamieten wegvluchten, die hem sinds december gevangen hielden en martelden, en die nog andere journalisten gevangen hielden.

Jerusalem Post

Screenshot_12Dan vraag je je toch echt af waarom de gelijkgeschakelde media minder geschokt reageren op het lot van Matthew Schrier? Lijden ze bijvoorbeeld liever onder verkrachting in Bombay dan onder folteringen in Aleppo?

Of wat te denken van verkrachting en lynchmoord in Cairo? We hebben namelijk ook nog doodslag in Cairo in de aanbieding – als deel in onze serie “Islamles voor journalisten”.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/23/islamunterricht-fur-journalistinnen-journalisten-folter-im-namen-allahs/#more-47918

Ze wilden “goede” berichten maken, daarom mengden ze zich onder de Moslimbroederschap in Cairo en wilden samen met hen de militaire bewaking bestormen om de wereld te bewijzen dat het Egyptische leger de slechte en de aardige kleine Moslimbroeders de goeden zouden zijn. We kennen immers het propagandaverhaal dat de gelijkgeschakelde Europese media ons voorzetten en als motivering nodig hebben om de interim-regering mee te bedreigen en de vrijlating van Mohammed Morsi (de christenmoordenaar!)  te eisen.

In ieder geval mislukte de edele journalistenveldtocht:

Reuters: Twee journalisten door Egyptische veiligheidstroepen gedood toen deze zich beschermden tegen de aanstormende Moslimbroederschap (en journalisten) op 14 augustus:

De troepen openden het vuur op de “demonstranten”, die barricades hadden opgericht om de vrijlating van de radicale islamiet (christenmoordenaar) Mohammed Morsi af te dwingen.

In andere berichten zijn het al 4 gedode journalisten. Misschien is dit de nieuwe manier van het schrappen van arbeidsplaatsen bij de media?

En nog eentje als toetje:

Egyptische journalist gedood bij checkpoint (20 aug.)

Wat moet je er van zeggen? Hoofdzaak is dat wij, het Europese publiek, onze dagelijkse dosis prachtige journalistieke producten over de fantastische , vreedzame islam krijgen. Al het andere is niet belangrijk!

De goede journalist stond ooit in dienst van de waarheid, tegenwoordig staat hij in dienst van de islam. En als het moet, laat hij zich folteren, verkrachten, vermoorden…

Screenshot_10

Hier nog meer islamlessen voor journalisten:

https://ejbron.wordpress.com/2013/04/29/islamles-voor-duitse-journalisten-reiservaringen-van-een-journalist-in-het-mooie-bahrein/

https://ejbron.wordpress.com/2013/05/05/islamles-voor-journalisten-persvrijheid-in-islamitische-landen-wordt-bedreigd/

https://ejbron.wordpress.com/2013/07/02/islamles-voor-journalisten-nederlandse-journaliste-op-tahrirplein-in-cairo-verkracht/

https://ejbron.wordpress.com/2013/07/31/islamles-voor-journalisten-600-zweepslagen/

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/23/islamunterricht-fur-journalisten-tod-am-checkpoint-der-muslimbruderschaft/#more-47920

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Westen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Islamles voor journalisten

 1. Tja wie niet luisteren wil moet voelen, of… nooit meer voelen!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je zou van journalisten toch íets minder naïviteit verwachten, maar….Nee, dat is kennelijk ook alweer een achterhaalde gedachte:
  De laatste jaren lijden ze nu eenmaal allemaal aan een zinsbegoochelende ziekte, genaamd het ‘goedmensenvirus.’
  En daarvoor blijkt helaas geen kruid gewassen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s