Schoolexcursie naar Tanzania met roofoverval als echte cultuurbelevenis

Screenshot_8

De decadente West-Europese samenleving houdt maar niet op de beestachtige wreedheid van de lagere culturen te verheerlijken en gooit zichzelf vrijwillig als prooi voor hun voeten. Dit zieke gedrag moet men er bij de Europese autochtonen al op school inslaan, anders blijft het niet beklijven. Zo hadden we enige tijd geleden het bericht over een Deense schoolklas, die in Londen een bezoek bracht aan de Grote Moskee en daarbij Mohammedaanse hoofddoeken droeg. Nu hebben we een Britse schoolklas, die naar Tanzania reisde om daar door de “edele wilden” overvallen, beroofd en ontvoerd te worden:

De gemaskerde rovers overvielen de bus en dwongen hen uit te stappen, daarna namen ze alle fototoestellen, mobiele telefoons en geld mee.

De 14 scholieren tussen de 15 en 18 jaar en de twee leerkrachten van de talenschool in Cranbook, Kent, zouden de roofoverval op weg naar Tabora, Tanzania, geschokt, maar heelhuids hebben doorstaan.

De verantwoordelijke lerares Angela Daly zei: “We dachten allemaal dat ze ons zouden vermoorden. Maar de scholieren, 8 jongens en 6 meisjes, waren ongelooflijk. Ze schreeuwden niet, waren niet hysterisch en hebben allemaal (braaf en gedisciplineerd) hun geld afgestaan.”

De rector van de school, John Weed, zei dat hij hoopt dat men in het vervolg deze schoolexcursie niet zal verbieden vanwege deze vreselijke roof.

Telegraph

Te weinig. Ze hadden de lerares moeten verkrachten, zodat de hele school voorgoed de lust vergaat op zulke klassenexcursies.

Screenshot_9

Rector John Weeds – jammer dat hij er niet bij was en eveneens werd beroofd

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/24/schulausflug-nach-tansania-mit-raububerfall-als-echtes-kulturerlebnis/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Groot-Brittannië, Multiculti, Naïviteit, Tanzania. Bookmark de permalink .

11 reacties op Schoolexcursie naar Tanzania met roofoverval als echte cultuurbelevenis

 1. Republikein zegt:

  Gekkies heb je overal. triest dat juist in het onderwijs zieke gedachtes opgang doen. Je kind zou onderricht krijgen van zo een halve zool, maar wat doe je er aan? Goedgekeurd door linksmensen met vol mandaat. Opsluiten die gekken, levensgevaarlijk.

  Like

 2. monty1 zegt:

  “De rector van de school, John Weed, zei dat hij hoopt dat men in het vervolg deze schoolexcursie niet zal verbieden vanwege deze vreselijke roof…”

  Wat krijgen we nou? John Weed is toch de rector? Of hoopt hij stilletjes dat het bestuur van de school of de overheid in zijn county of land hem zullen overrulen? In dat geval is hij nog laffer dan Chamberlain. Niet alleen probeert hij te ‘appeasen,’ bovendien neemt hij geen verantwoordelijkheid voor zijn eigen beslissingen en legt het neer op het bordje van wat hij vaag aanduidt met “men.”
  “Men” moet dit, “men” moet dat.
  West-Europa is een hypocriete open inrichting geworden vol met figuren als John Weed.

  Like

 3. Helena zegt:

  inderdaad mee eens. “to little, to late”.

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Ik begrijp de hele excursie niet. Je doet excursies om bijvoorbeeld een vreemde taal in de praktijk te brengen of cultuur met eigen ogen te aanschouwen. Wat heeft Tanzania. Wilde beesten in de natuur. Die kun je ook thuis aanschouwen, op straat en in de dierentuin.

  Like

 5. felix zegt:

  Wat heb je ook aan theoretisch geleuter in het dhimmitude klaslokaal.
  Praktische educatie noem je dit: Een les die de leerlingen niet snel zullen vergeten.

  Like

 6. Wij realisten weten het al lang: De goedgelovigen hebben nóg iets minder hersencellen dan de extremistische primaten!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Flodder heb ik in Duitsland wel erg leuk gevonden, maar zo dra ik naar Holland kwam, vind ik dat Flodder een reklame is voor a- Sociale mensen.Daar van heb ik waar ik woont aan de eigene lijf ervaren hoe dat is met a- Socialen in een gebouw te moeten leven.

  Like

 8. Ex-Smurf zegt:

  Wat zal ie trots geweest zijn op z’n leerlingen dat ze zich zo braaf en gedisciplineerd lieten beroven. Precies zo als ze het geleerd hadden op school. Gedrag je onderdanig.
  Dat zelfde uitstapje hadden ze ook wel kunnen beleven in een sharia gecontroleerde wijk in GB zelf. Het verschil was niet zo groot geweest.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zeg Bert, heb je je opeens een nieuwe nickname aangemeten?
   Kondig dat dan even van tevoren aan, joh, het werkt anders zo verwarrend!
   Het zal anders toch nog genoeg wennen zijn! Iedereen kent je als BertG. Waar is dit precies goed voor?

   Like

 9. Ex-Smurf zegt:

  Niemand kent BertG.. Of althans het liefst zo min mogelijk.
  Dan maakt het ook niet veel uit. Dacht ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s