Overal discriminatie

Screenshot_30

Net zoals ooit in de DDR beleven ook officiële benamingen en verboden om iets te melden een stralende wedergeboorte. Nadat fanatieke moslims in Egypte tientallen kerken in brand hadden gestoken, meldde het “Heute”-nieuws van het ZDF: in Egypte werden “godshuizen” aangevallen, zelfs in Cairo zou een “godshuis” in brand staan. Ook de verslaggever ter plaatse hield zich strikt aan de formulering “godshuizen”, die hem blijkbaar gedicteerd was. Niet één keer zei hij “kerk”. Ook dat de daders radicale moslims waren, werd weggelaten – vast en zeker om geen “vooroordelen” aan te wakkeren.

Dat kennen we immers al uit meldingen over misdaden in Duitsland. Vroeger werd een nauwkeurige omschrijving van de dader gepubliceerd, opdat men de misdadiger ook kon vinden. Daarna kregen omschrijvingen zoals “zuidelijk uiterlijk”, “vermoedelijk met een Turks accent” of “mogelijk van Oost-Europese herkomst” de overhand. Dat echter, u vermoedt het al, zou “vooroordelen aanwakkeren”. Dus lazen we in de kranten zonder vooroordelen zulke omschrijvingen niet meer.

Toen kwam het volgende probleem: als de vermoedelijke dader gepakt werd, stond er in de krant opvallend vaak zoiets als “Erkan X.”, “Mehmet Y.” of “Igor Z.” en helaas weet zelfs de meest onontwikkelde lezer dat deze namen zeer zeker niet uit bijvoorbeeld het Odenwald of het Mazurische meren gebied afkomstig zijn.

Daarom laat men tegenwoordig ook de namen weg. Weldra zullen de racismebestrijders het schandaal onthullen dat bepaalde groepen immigranten bijzonder vaak “in verband gebracht worden” met bepaalde delicten, waarna ze waarschijnlijk zullen eisen ook het delict niet meer te noemen. Bovendien zouden ze aanmerkingen kunnen maken op het feit dat zelfs het noemen van de plaats delict “discriminerend” zou zijn wanneer blijkt dat roof, diefstal en “grove delicten” buitengewoon vaak daar plaatsvinden waar “bepaalde migrantengroepen” heersen. Daarom zou vanwege het discriminatieverbod ook de plaats delict niet meer genoemd moeten worden.

Hier het volledige artikel in de PAZ van Hans Heckel.

Screenshot_29

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/paz-kommentar-uberall-diskrimierung/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Groenen, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Overal discriminatie

 1. Fred zegt:

  `Op naar de islamitische heilstaat.

  Like

 2. Helena zegt:

  Net als hier. Alleen werd door het non journaal sowieso niet van aanvallen op “godshuizen” gesproken. Pas nadat door de C.U. dat ronde tafel gesprek was georganiseerd werden er twee zinnen aan gewijd.

  Like

 3. tjonge zegt:

  tja, sprakeloos…zucht.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Nietschze zei het meen ik al: “Umwertung aller Werte”. Dankzij de waanzinnige RODEN en de policor partijen, en linkse pers kan dit allemaal zo doorgaan! En weer is er het bewijs dat het boek 1984 van George Orwell zeer bij de tijd is. Niet te geloven zeg!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Als immam dan moet je helemaal niet studeren of zo,hoofdzakelijk je kan bidden op zijn islam.Dan mag je voor bidder zijn.

  Like

 6. Paardestaart zegt:

  Ik ben zo razend nieuwsgierig hoe deze bevelen worden dóorgegeven: Zouden de boven ons gestelden alleen tegenover het grauw de verplichte correct speak-geboden verborgen houden, en hebben ze het er onder mekaar openlijk over? Is het in de wandelgangen waar ons ons kent al geen probleem meer mekaar met zoveel woorden te manen ons onderbuikers vooral geen munitie voor onze xenofobe sentimenten aan te dragen? Word je als politiek betrouwbare in een genootschap opgenomen – of krijgen de hoofdredacteurs van iemand oekazes die ze vervolgens uitdelen alsof ze ze zelf verzonnen hebben?
  En vinden de letterknechten het gewoon niet nodig om aan te dringen op enige vindingrijkheid, of denken ze dat niemand merkt dat er een officiële policor-taal gedicteerd is en dat iedereen dezelfde termen gebruikt? Genéren die jongens zich nou niet, als iedereen kan merken dat ze helemaal geen journalistiek meer bedrijven; dat het maar gewoon woordvoerders zijn van het staatsbureau agitprop? Nog niet zo lang geleden deden onze hoernalisten de amerikaanse pers in Irak nog meewarig af als ‘embedded press’! Als je niet zo weldenkend was zou je nog aan een samenzwering gaan geloven..! 😀

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Vandaar dat in ‘onze’ waardeloze linkse kranten geen afkortingen meer genoemd worden.
  De riooljournalisten hebben het nu over de 28 jarige Rotterdammer of de 18 jarige Gouwenaar, enz,enz. Stelletje rotte collaborateurs !!!!

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Al dat policor. d’himmie-geneuzel van de media helpt er niets aan dat de meeste lezers drommels goed weten dat 98% van alle criminaliteit door onze cultuurverrijkers wordt gepleegd. Hoop alleen dat ook zij allemaal voor een radicale oplossing zijn en niet meer stemmen op de gedogers van de z.g. “oude partijen”

  Like

 9. aegoliuscs zegt:

  Is discrimineren een recht?
  Vrijwel iedereen lijkt het erover eens dat discriminatie verboden moet zijn en dat discriminerende burgers dus gestraft moeten worden.

  Het ironische is dat het idee achter anti-discriminatiewetten hetzelfde is als achter de discriminatiewetten van nazi-Duitsland. Bij beiden bepaalt de overheid voor burgers met wie ze wel of niet moeten of mogen omgaan.
  Het is het recht om elkaar te ontwijken dat zorgt voor orde en rust. Wie voor vrijheid is zou ook daarom tegen anti-discriminatiewetgeving moeten zijn.

  http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1397

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s