Verkrachtingen in Scandinavië – maar men zet gewoon oogkleppen op

Screenshot_35

(Door: Bruce Bawer)

Het Noorse koningsslot staat midden in Oslo en wordt omringd door een mooi, klein park genaamd “Slottsparken”. Het is een plek met een betoverende atmosfeer, minder betoverend is echter wat er in dit park gebeurt, dat het toneel van meerdere verkrachtingen was. Alleen al tussen juni en oktober 2011 waren het er vijf.

Bruce Bawer, die in Noorwegen woont, schrijft in Frontpage Magazine dat de verkrachters hoofdzakelijk uit het Midden-Oosten of uit Afrika komen, zoals een jonge Irakees, die in 2003 asiel aanvroeg en 3 jaar later brutaal een 18-jarig meisje verkrachtte.

Hij werd tot vier jaar gevangenisstraf veroordeeld en in het jaar 2009, na zijn vrijlating, zou hij worden uitgezet. Hiertegen tekende hij beroep aan, verloor de zaak in 2010, mocht echter desondanks in het land blijven. Een jaar later verkrachtte hij in Oslo een vrouw direct voor het koninklijk paleis.

Een islamitische asielzoeker, wiens deportatie niet wordt uitgevoerd – dat is tegenwoordig standaard in de levensloop van een verkrachter.

Vijftig jaar geleden was Oslo nog een dromerige, goed gesitueerde en buitenlander vrije stad. Vorig jaar september klaagde een verkrachtingsslachtoffer dat de politie zes maanden de tijd nam om de getuigenis van haar 13-jarige zoon op te nemen. Maar dat is normaal, en niet alleen in Oslo.

Toch kan men de schuld van het toenemende aantal verkrachtingen niet de politie in de schoenen schuiven. Iedereen, die de situatie zonder oogkleppen bekijkt, weet, aldus Bawer, dat dit het resultaat van een mislukte immigratiepolitiek is en dat het om de islam gaat, die leert om ongelovigen te verachten – vooral ongesluierde vrouwen.

In de mate waarin de islamitische bevolking in Scandinavië is toegenomen, is het ook gesteld met de verkrachtingsstatistiek.

Twee jaar geleden al overtrof de verkrachtingsstatistiek van Oslo ruimschoots die van Kopenhagen en Stockholm. Sindsdien zijn de incidenten in Zweden significant toegenomen.

In het begin van dit jaar beschreef Daniel Greenfield dit fenomeen, dat Zweden nu, na Zuid-Afrika, het op één na hoogste verkrachtingscijfer ter wereld zou hebben.

Het ligt met 53,2% per 100.000 zesmaal hoger dan in de VS. Eén op de vier Zweedse vrouwen zal het slachtoffer van verkrachting worden.

Binnen de afgelopen zeven jaar is het aantal verkrachtingen in Zweden verdrievoudigd. In Stockholm worden sinds het begin van het jaar 1000 verkrachtingen gemeld – een stijging met 16% in vergelijking met het jaar daarvoor. In 300 gevallen was het slachtoffer jonger dan 15 jaar.

De meeste verkrachters in Zweden zijn, net zoals in Denemarken en Noorwegen, moslims. De Zweedse regering houdt hiervan statistieken bij, maar publiceert ze niet.

In Zweden is het taboe om over de toenemende islamitische bevolking te discussiëren

Een nog groter taboe rust op het spreken over de toegenomen verkrachtingszaken. Volgens een onafhankelijk onderzoek werd 85% van de verkrachters in Zweden in het buitenland geboren, hoofdzakelijk in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Azië.

Verder kan men waarnemen dat de verkrachtingsgolf nu ook naar het platteland is verplaatst. Er komen groepsverkrachtingen voor, die daarvoor in Scandinavië niet voorkwamen, en bovendien zijn verkrachtingen veel gewelddadiger dan ooit tevoren.

Steeds meer kinderen worden verkracht, het gaat daarbij niet alleen om de verkrachting van kinderen, maar ook door kinderen. Vorig jaar november verkrachtte een 17-jarige Afghaanse “vluchteling” een 14-jarig meisje in Malmø, Zweden. In januari werd in dezelfde stad een 13-jarig meisje door een jeugdbende verkracht. Twee van de verkrachters waren pas 13 jaar oud, de andere allebei 15 jaar.

Maar de culturele elite van Scandinavië probeert de waarheid over de verkrachtingen te versluieren. Ze geven hiervoor “culturele” verklaringen en beweren dat verkrachting een teken van armoede en sociale buitensluiting zou zijn. De correlatie tussen de immigratie- en verkrachtingscijfers zien ze niet.

Vrijdag werd in Oslo in een drukke straat in de binnenstad nog een vrouw verkracht. Diezelfde nacht verkrachtte een Afrikaan een vrouw in het stadsdeel Grünerløkka van Oslo.

Een andere Afrikaan wordt gezocht wegens een verkrachting in Kongsberg en in het “Slottsparken” werd eveneens een vrouw verkracht. Misschien zou het koningshuis erover moeten nadenken om naar een andere streek te trekken, vraagt Bruce Bawer zich tenslotte af.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/70848

Bron oorspronkelijk artikel:

http://frontpagemag.com/2013/bruce-bawer/scandinavian-rape-scandinavian-blinders/

Auteur: Bruce Bawer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

28 reacties op Verkrachtingen in Scandinavië – maar men zet gewoon oogkleppen op

 1. Lucie zegt:

  Walgelijk,walgelijk,om te kotsen!!
  Andere woorden komen niet bij mij op.
  Wat een misselijkmakende regering.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Maar volgens de RODEN en LINKSEN is er echt niets aan de hand hoor! Ies koeltoer, van deze “arme daders”, -KOTS. Door tientallen jaren LINKS en MARXISTISCH geregeer, krijgt men deze toestanden vanzelf. En helaas de andere politiek correcte partijen, zijn even schuldig als de “Linkse Kerk”. Hoe lang pikken de burgers van deze Scandinavische landen het nog?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hoe lang zehet nog pikken, Tom? Nog héél lang, vrees ik, want dit stelletje Scandinavische wezenlozen- we constateerden dit al eerder- weet zich tegenover deze islamitische brutalisering geen houding te geven.
   Neem jij vooralsnog enig signaal vanuit de samenleving waar, dat ze het zat zijn? Ik niet. In ieder geval bereikt het dan de buitenlandse media niet.
   Ondanks alle zogeheten islamisering hier in Nederland zul je toch moeten toegeven,dat toestanden van deze omvang hier toch eerder besproken zouden worden, nietwaar? Al was het maar omdat Wilders er onmiddellijk Kamervragen over zou stellen!
   Maar die Noren en Zweden zijn hopeloos: Ze fluiten nog eerder de slachtoffers terug, dan ze de daders aanpakken! Vertel mij maar, wat je daarmee moet; IK weet het niet.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 21.59. uur. En dan moet je je voorstellen beste Theresa, dat veel van dit moslimgajes zogenaamd is gevlucht uit hun thuisland, met het klotesmoesje, dat ze worden vervolgd en/of dat ze weggegaan zijn vanwege de islam. Maar eenmaal in ons tot SINTERKLAAS WESTEN veranderde Europa/ Nederland weten ze niet hoe snel ze ons hun nazi-ideologie moeten opdringen. En onze politici, wat doen zij- zoals Pim Fortuyn zou zeggen HELEMAAL NIETS! Ja wegkijken van dit moslimprobleem, dat kunnen ze als de beste. Buiten de PVV- oké eventueel SGP- kun je ze allemaal niet vertrouwen, NIET EEN!

    Like

 3. Helena zegt:

  Uiteindelijk zal dit fenomeen toch tot gevolg MOETEN hebben dat het daar afgelopen is met de linkse politiek van goedpraten en wegkijken. Als je dit overkomt als vrouw dan kan het toch niet anders of dit moet in je stemgedrag tot uiting komen. Niet alleen de vrouw in kwestie maar ook haar partner en/of ouders zullen toch niet zo stom zijn om weer links te stemmen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar tóch, hè…….Ik weet wel dat het op het eerste gezicht iets anders lijkt, maar probéér de overeenkomst te zien.
   Als je de film “The Magdalene Sisters” kent…..In de epiloog staat duidelijk te lezen dat één van die drie meiden, Margaret, nadien onderwijzeres geworden is, altijd ongetrouwd is gebleven en, nu komt het, haar hele leven vroom katholiek gebleven is!
   Die film is gebaseerd op ware gebeurtenissen!
   Als ze ooit mij zoiets geflikt hadden, had niet alleen mijn familie, maar de hele kerk van mij mogen barsten! Nu is dat toevallig niet gebeurd en met de kerk heb ik vrij geruisloos gebroken en mijn ouders heb ik nog veel te lang met me laten sollen !
   Wat ik maar bedoel: Het is onvoorstelbaar hoe lang je aan iets kan blijven vasthouden als je maar van jongsafaan ingeprent gekregen hebt, dat dat iets ‘goed’ en/of ‘veilig’ is, wat er ook gebeurt. Dat kan een geloof zijn, een levenshouding of een politieke richting. Die Zweden hebben met de paplepel ingegoten gekregen dat ‘links’ goed is, dat je alles ‘samen’ doet en dat buitenlanders ‘niets kunnen helpen’ Ja, wat moet je dàn? Nederlandse kinderen waren in de jaren ’70 en ’80 nog wel eens overdag thuis bij hun moeder, die vingen nog wel eens individuele meningen op. Maar dag aan dag in de opvang, waarin alles gericht is op de ‘sociaal-democratische’ pedagogiek……
   Nee, volgens mij moet er ik-weet-niet-wat gebeuren eer de meeste Zwéden nog eens anders gaan stemmen!

   Like

  • Lucie zegt:

   Daar kan je dan een heel groot vraagteken bij plaatsen.
   De Noren en de Zweden,zijn van jongs af aan gehersenspoeld,weten echt niet beter.
   Soms zal er wel een Breivik opstaan,één die nog zelf kan denken,maar dan weer doordraait,kan je hem ook niet kwalijk nemen,na zo’n jeugd vol met leugens.

   Like

 4. Leo zegt:

  Het komt steeds dichterbij
  Nederlanders let op uw zaak !! en uw dochters !

  Like

 5. beny zegt:

  waarom zorgen de vaders of vrienden van deze vrouwen niet voor gerechtigheid?een glock kan wonderen doen!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ja ja, dat verkrachten is dus een teken van armoede en sociale buitensluiting! Verdikkeme, ze hebben het in hun nieuwe ‘thuisland’ 100 keer beter dan in het land van oorsprong, en dan nóg klagen over armoede? Wat willen ze dan eigenlijk? Dat ze allemaal een privé paleis krijgen aangeboden? En nog een flinke som geld toe? Ja, dat zouden ze het liefst willen, want ze leven nu in ‘armoede’! En vanwege de ‘sociale buitensluiting’ slaan ze dus maar aan het verkrachten. Laten we even naar de leeftijden van de verkrachters kijken! Zéér jong nog, en nú al klagen over armoede en buitensluiting? Wat hebben die gasten tot nu toe gepresteerd? Hélemaal NIETS!
  De idioten!! Je kunt zien dat deze mensen een IQ hebben, vergelijkbaar met een garnaal. Alleen laag ontwikkelde mensen volgen hun driften, vandaar die vele verkrachtingen in Zweden.
  Eigenlijk heb ik geen medelijden met de Scandinaviërs. Als je graag correct wilt zijn en het kwaad en de criminaliteit onder het tapijt wilt vegen, zoek het dan maar lekker uit. ‘Fijn’ voor de man als zijn vrouw thuiskomt met de mededeling dat ze door zo’n viespeuk ‘onder handen genomen is’! Bij mijn man zouden de stoppen doorslaan. In Scandinavië hoor je weinig van protesten en zo.
  Uiteindelijk komen ze er wel een keer achter, maar dan is de islam heer en meester en zal het nog vele malen erger zijn dan nu!
  Ze doen er goed aan zich op het ergste voor te bereiden!

  Like

 7. Tiny zegt:

  Kunnen jullie je voorstellen dat ondertussen in de loop van een paar jaar verschillende mensen uit mijn kennissenkring naar Zweden zijn geëmigreerd en het er fan-tás-tisch vinden? In mei nog een familie met twee schoolgaande kinderen. Ik begrijp die mensen niet meer.
  Ze zitten nu allemaal verplicht op Zweedse les, nog een Nederlands kind de rest alles zuidelijke zandlopers.
  Moet toegeven het land is overigens prachtig, de rest kan me gestolen blijven.

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Laat ons vooral niet vergeten dat dit fenomeen in elk jaar toeneemt. De media doen alsof dit uitsluitend en alleen gebeurt in Mumbai en daags nadien brengen dezelfde media een zéér uitgebreide reportage over het al dan niet verzonnen fenomeen… in India.
  Net alsof er in Pakistan niet genoeg beesten rondlopen die aldaar (en dus niet in India) dagelijks zulke beestachtige praktijken beoefenen in de naam van Allah.
  Nee de hindoes en boeddhisten moeten (giftig en onrechtstreeks) beschuldigd worden van zulke praktijken. Als het bij ons gebeurt haalt het ’s anderendaags nog niet eens de pers! Westerlingen, christenen en niet-moslims (kafir) zijn gegarandeerd het slachtoffer.
  Dit is islamitische jihad ten voeten uit.
  Moslims zijn per definitie altijd onschuldig. Hoe lang blijft deze waanzin regeren?

  Like

 9. Marijke zegt:

  Ik kijk nergens meer van op; ook in de Nederlandse media mag je niets zeggen over de verkrachtingen in Zweden; het wordt gewoonweg niet geplaatst.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Marijke 00.28. uur. En dat komt Marijke, omdat het NON JOURNAAL en de MSM in handen zijn van de RODEN/SOCIALISTEN. En alles wat ook maar een beetje kritisch is op deze LINKSE ELITE, wordt gewoon geweerd. Zo lopen hier de hazen!

   Like

 10. required zegt:

  Het probleem van Oslo is dat het de rijkste stad van Europa is. De invaders weten dat en zijn er daardoor dan ook tarijk bij als de kippen. Zij blijven niet in hun ghetto’s, maar hangen in de binnenstad op zoek naar prooi. In vrijwel alle Europese steden (daarmee bedoel ik dan grotendeels ook het veilige west-europa) zijn de gevaren en probleemwijken ver buiten het toeristische gedeelte, maar in Oslo is het al net zo erg als in detroit en kaapstad. Overal waar je kijkt zie je gelukszoekers en die zijn bezig waar ze om bekend staan. Honderden afrikanen, arabieren en zigeuners. Ik heb de stad gezien in de vroege ochtend tussen 8u sochtends en 2 uur smiddags en ik kan me alleen maar afvragen hoe verschrikkelijk het eruit ziet in de nacht, aangezien de gelukzoekers niet werken en pas om twee uur actief worden. Bij het station lopen allerlei drugsbendes die zwakke alleenreizende toeristen proberen af te persen. Ze schreeuwen gewoon naar je en als je het negeert gooien ze blikjes en brandende peukjes in jouw richting. Ik liet me niet intimideren. De parken wemelen van de dieven en ongure types. Ik zag ze loeren vooruit een achterste ooghoek en moest constant in beweging blijven. In elke straat zijn ze er. Ze kijken je vies aan alsof ze gelijk oorlog met je willen. Ik heb me in Boekarest veel veiliger gevoeld dan in Oslo. Voor wie ooit naar Oslo gaat; associeer het ajb niet met de plaatjes en verhalen (vooral van vroeger) die je van de stad kent, Oslo is al lang verloren net als Marseille.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Zo dat een scheiding niet mogelijk wordt.

  Like

 12. oogenhand zegt:

  Deze verkrachtingen worden recht gepraat met een beroep op het belang van vrouwelijke kuisheid. Echter, in zo’n een model is er geen reden om abortus niet als gruwelijke moord te zien. Als abortus moord is (en ik denk zeker dat abortus [vaak] het doden van een kindje is), dan is abortus vele malen erger dan het “lijden” van het “Palestijnse volk”. In Marokko alleen al zijn er DRIEHONDERD illegale abortussen per dag! Is abortus de wèrkelijke “naqba”? Moeten islamitische verkrachters in plaats van castratie een taakstraf krijgen, d.w.z. verplicht worden folders te verspreiden waarin gesteld wordt dat abortus véél en véél erger is dan Zionistische “onderdrukking” van de “Palestijnen”? Hierover is zonder meer een gezonde discussie mogelijk.

  Like

 13. Pieter Nokkio zegt:

  Scandinavië – nog nooit was ik er (mijn vrouw wel, is er spreekwoordelijk weg van), nooit wil ik er naar toe. Vanwege zijn politiek-‘correcte’ houding en ‘nationaal’-socialistische instelling. Hooguit Finland zou ik nog wel eens willen zien, maar dat terzijde.
  Wat het politieke probleem in NL is, is dat dit verschrikkelijk falende kabinet niet naar huis wordt gestuurd omdat de oppositie grotendeels door Demagogen’66 wordt bepaald: de ëurofiele landverradersclub, die ooit de geschiedenisboeken zal ingaan als de grootste bestuurdersfout ooit in het bestaan van de lage landen. Dus soortgelijke toestanden als in Scandinavië: jazeker mevrouw, die gaan hier ook komen. Duurt echt niet lang meer, daar zorgen Samsoniet en Ruttonia wel voor…

  Like

 14. Nederland, stuur je dochters op karate-les; dan kunnen ze zich ten minste verdedigen.

  Like

  • Lucie zegt:

   Nederland,stuur alle vrouwen en meisjes met een pistool op zak,de deur uit.
   Verdedig je maar tegen die slangen,zodra ze je vies aankijken of sissen.

   Like

 15. John zegt:

  Er is een rechter die eerlijker is dan alle andere rechter.
  Het is de eigen rechter. Hij oordeelt snel en rechtvaardig, en voert direct daarna de straf uit.
  Als vrouw zou ik voortaan een mes bij me hebben.
  Als er dan een rechtszaak komt, kun je gelijk uitleggen hoe het zo gekomen is, en niet alleen de dader de schuldige is, maar ook de politiek (en eigenlijk wij allemaal).

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Volgens mij zijn die noorderlingen al halfdood.
  Misschien zou ik dat ook zijn als het altijd zo donker is en zoveel regent.
  Ik heb altijd begrepen dat ze tamelijk vrij zijn met sex.
  Vroeger kwam daar de meeste porno vandaan.
  Overigens krijgen die moslims hiet ook veel teveel krediet.

  Like

 17. Jan zegt:

  Opvallend is dat als je commentaren van Zweden leest bij een artikel die over de islam gaat dat zij massaal medelijden hebben als iemand ‘onrecht’ is aangedaan.
  Wat is er van de vikingmentaliteit geworden?

  Like

 18. Roni Thome zegt:

  De culturele elite van Scandinavië (met name Noorwegen en Zweden) heeft net als de rest van de Europese Culturele Marxisten een grondige hekel aan het autochtone voetvolk en ze gebruiken die als proefkonijnen in een antropologische laboratorium. De autochtone zijn volgens de links- en liberaal en zelfs Christelijke (Europese)elite niet meer waard als de dieren die in de kooien van TNO zitten. Er is een bepaald gedachtegoed (in dat geval de multiculturele samenleving) en daaraan is alles onderworpen. Als het experiment toont gebreken, wordt er met de gegevens gesjoemeld en er heerst taboe op de waarheid.
  Aan de andere kant moet men niet vergeten dat mensen zijn geen proefdieren die in de kooi zitten zoals bij TNO (en andere onderzoek instituten). Ze zijn autonome wezens met eigen wil en eigen gedachtegoed. Al worden ze zo zwaar geminacht door de elite van hun land, hoeven ze het gezag van dit elite niet te accepteren. Ze hebben (nog steeds) stemrecht. Ze kunnen de vijandige arrogante politieke elite via het stembriefje van haar troon af donderen en voor mensen kiezen voor wie het land dierbaar is. Met de ongewenste geïmporteerde drek, kan men de methode hanteren van de Israëlische premier wijlen Yizhak Rabin. In de eerste Intifada (opstand) van 1987 heeft hij de soldaten en reservisten het volgende gevraagd: “Doe uw best s.v.p. om zo min mogelijk te doden, maar u mag gerust al hun botten breken!”.

  Like

 19. Pingback: Noorwegen: Soedanees steekt 3 mensen in bus dood | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s