VIDEO: 8 miljard dollar

Een vreemde samenzweringsvideo over Obama en de Moslimbroederschap. Maar eerlijk gezegd wordt het steeds moeilijker om erachter te komen wat waar is en wat er werkelijk in Benghazi zowel als in andere spionageschandalen, zoals het aftappen van het Congres en het aftappen van de telefoon van de media door het Witte Huis, gebeurd is. Elk is reden genoeg om Obama af te zetten. (impeachment)

Bron en auteur:

Vlad Tepes

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: 8 miljard dollar

 1. louis-portugal zegt:

  Als het ten voordele van moslims en vooral de M.B. is zie ik hem overal toe in staat,
  Ik ben benieuwd wanneer hij de eerste echte tik op zijn neus krijgt van Rusland door zijn gedreig in Syrië

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @louis-portugal: 11.13. uur. Louis, ik zie de oppermoefti OBAMA in staat, om in te gaan grijpen in Syrië. Deze GEK is tot alles in staat, en hij heeft de zgn. democraten-eigenlijk RODEN- aan zijn zijde. Plus enige dwaallichten der Republikeinen. Den hierbij maar aan Lybië, waar de GEK OBAMA, samen met de klootzakken Cameron en Sarkozy, zich ook in ging mengen. Alles voor zijn vrindjes, de salafistische HAATBAARDEN! Mark my words!

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Als dit waar is en er volgt impeachment + doodstraf moet dat voltrokken worden met de TV-camera er bovenop.

  Like

 3. Jan zegt:

  Daar komt niets van want de Amerikaanse politiek is totaal rot, daarvoor hebben de socialisten gezorgd. De polcor-idiotie begon daar decennia eerder dan in Europa. Bovendien komt daar het slavernij-gezever bij dat ook nu bij ons in opmars is en in Amerika altijd werd gecultiveerd door de Democraten om de haat aan te wakkeren. Verder is er het eindeloos geëmmer en gezanik en gejeremieer over de indianen, die dan weer ‘native Americans’ zijn en sinds een aantal jaren ineens ‘first nation Americans’ wat lachwekkend is, want zij waren niet native en hebben nooit een natie gevormd, wisten niet eens wat dat was en bovendien was meer dan de helft nomade en konden dus niet een beroep doen op grondbezit.
  Dus om de sloop van Amerika voort te kunnen zetten, critici van de Obama-junta de mond te snoeren scheldt deze kliek iedereen uit voor racist, nazi, fascist, krankzinnige en wordt zelfs voorgesteld blanken uit te roeien. En aan deze hetze doet iedereen mee in de politiek en iedereen van de media die in handen zijn van de Democraten.

  De eerste keer dat er een zogeheten ‘impeachable moment’ was was toen GM kapot gemaakt werd en overgenomen werd zonder toestemming van het Congres. Een tweede keer dat Obama afgezet kon worden was toen hij de nationale veiligheid in gevaar bracht door aan Rusland bekend te aken hoeveel kernkoppen de VS hebben. Niets gebeurde.
  Andere redenen: gebruik van ACORN voor de campagne, Huma Abedin, Benghazi, Fast and Furious, liegen, obstructie van de wet, geboortebewijs, zijn verleden, doorsluizen van geld, in gevaar brengen van soldaten, illegale donaties, valsheid in geschrifte (sofinummer) enz.

  51 REASONS TO IMPEACH OBAMA
  http://www.petition2congress.com/9248/51-reasons-to-impeach-obama/

  Tot nu toe zijn maar twee presidenten afgezet en het moet wel heel veel erger worden zet het Congres deze gek af, bijv. het teruggeven van Alaska aan Rusland of de zuidelijke staten aan Mexico.
  Afgezet zijn president Andrew Johnson* (1868) en Clinton, die niet werd afgezet omdat hij van het Oval Office een Oral Office had gemaakt maar omdat hij justitie hinderde bij het onderzoek.
  Het interesseert de Amerikanen geen barst dat iemand als Putin de maling heeft aan hen.
  * http://www.historyplace.com/unitedstates/impeachments/johnson.htm

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Nixon is afgezet. Waterhouse scandal. Wat Obama doet is tig keer erger. Dat hij niet afgezet is geworden, heeft toch met kleur te maken ben ik bang voor. Grootschalige zwarte rellen zullen volgen op zijn afzetting.

   Like

 4. HenkV zegt:

  Wat is waar en wat niet?
  Zeker is in elk geval dat de keuzes die de Obama administratie consequent maakt er op wijzen dat deze president de moslim broederschap steunt door dik en dun, dwars tegen alle principes in, waarvoor het Westen behoort te staan.
  Bevreemdend is ook dat deze steun -die de wetmatigheden van het westerse logica keer op keer tarten- op geen weerstand stuit in de kringen van de politiek correcte kliek die overal in het westen aan de touwtjes trekt.
  Ik zeg het al lang: Obama en onze politiek ”correcte” steunen onbeschaamd en steeds openlijker de islam.Niet een gemoderniseerde, verwesterde islam, met menselijke kantjes eraan (zo die al bestond), maar de onversneden gewelddadige islam zoals wij die al veertien eeuwen aan het werk zien en niemand in deze zogenaamde elitaire club stelt kritische vragen die na zoveel eeuwen joods-christelijke -humanistische beschaving ONVERMIJDELIJK op tafel hadden MOETEN komen!

  Dit vertoon van totaal gebrek aan besef van westerse moraliteit, rechtvaardigheidsgevoel, kennis van de eigen ontstaansgeschiedenis en de liefde daarvoor, de verworven rechten en vrijheden die daaruit zijn voortgekomen,en de zorg voor de dragers ervan, te weten: het eigen volk..niets van dat alles blijkt een factor van enige betekenis meer te zijn in de gedachten van degenen die onze westerse wereld moedwillig naar de bliksem helpen en liever elementen binnen halen die zich niet verdragen met wat ons heeft gevormd!

  En de grootste exponent van dit pure verderf is in mijn ogen inderdaad de man die momenteel vanuit het Witte Huis beslissingen neemt.

  Wanneer daarbij deze video werkelijk.op waarheid berust, dan rust op de schouders van Amerikanen die nog over werkzame gewetens functie beschikken de STAATKUNDIGE PLICHT deze president uit zijn ambt te zetten en zwaar te bestraffen, tezamen met al degenen die hem in zijn activiteiten hebben bijgestaan.

  En evenzo MOET het iedereen vergaan in het westen die zijn voorbeeld maar al te graag volgden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V: 11.53. uur. U zegt: “dan rust op de schouders van de Amerikanen, die nog over werkzame gewetens functie beschikken de STAATKUNDIGE PLICHT deze president uit zijn ambt te zetten en zwaar te bestraffen, tezamen met al degenen die hem in zijn activiteiten hebben bijgestaan”. Hen, volledig mee eens! Ik dacht trouwens dat het ook een van de stellingen was in het “Plakkaat van Verlatinghe”, vanuit de Reformatie, dat een VORST/STAATSMAN, die tegen het EIGEN VOLK werkte afgezet moet kunnen worden. En daar ben ik een groot voorstander van, want dat betekent dat alle verraders van Europese POLITICI en leiders, afgezet dienen te worden, ze verkwanselen de soevereiniteit van alle Europese landen aan het communistische GEDROCHT de EUSSR, en zijn derhalve LANDVERRADERS pur sang! Dus niet alleen Obama moet verdwijnen, maar ook al onze EUROFIELE regeringsleiders en politici!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    Oei Hen moet uiteraard Henk zijn in de aanzet van de vierde zin. Excuus!

    Like

   • HenkV zegt:

    Ik vind je opmerking over een mogelijk hedendaagse toepassing van het Plakkaat van Verlatinghe heel erg nuttig, Tom, vooral ook, omdat het er meer op begint te lijken dat ook het Nederlandse vorstenhuis niet bepaald meer boven de politiek staat…
    Ik heb in dat verband mij behoorlijk geërgerd aan uitlatingen en gedrag (denk aan het bezoek aan moskeeën in de golfstaten)van onze vorige vorstin .

    Like

 5. Tiny zegt:

  Bedankt Vederso en E.J. Bron !!!!

  De leider van de MB zit in het WH, duidelijk was dat eigenlijk al.
  Video doorsturen aan Al-Sissi en Israël??? Of weten die dat al?

  Like

 6. Harry zegt:

  Buitengewoon zorgelijk , die collaboratie van Obama met de brotherhood . Nou noemen die zwarten elkaar allemaal “brother” , maar ze zullen toch niet állemaal zo gek zijn om die twee begrippen te vermengen ?
  Heb aanvankelijk nogal eens lacherig gedaan over de bewering dat Obama heimelijk een moslim zou zijn , de feiten werken wel tegen hem . Ben geneigd te denken dat het mogelijk nog waar is ook .
  Misschien moeten we onze relaties met Amerika nodig eens herzien , want ik hoor helaas meer zinnigs en gezond verstand visies uit Rusland en China komen , dan uit de US , tegenwoordig .
  Minstens zolang de democraten daar de scepter zwaaien .
  Onder Reagan was het vast niet zo ver gekomen .
  Ik lees beroepshalve nogal eens wat technische info uit Amerika . Als ik dan zes vergelijkbare produkten op rij zie staan ,( machinerieën) , waarbij de volgende aanbevelingen staan ; the best, the most economical , the one you can’t afford nót to buy , this is the one you want , the most popular , the one you múst have ! , dan bekruipt me een gevoel dat ze een zeer simpel koperspubliek proberen te bereiken .
  De uitspraken over gifgas die Assad en z’n bende zou gebruiken , hebben ook zoiets onnozels als die reclame slogans . Worden we hier met dezelfde retoriek wéér een oorlog in gerommeld ?
  Met een leugenachtige onderbouwing uit GB en nu ook weer Frankrijk .
  We hebben het al eerder meegemaakt , zo begon ook de Irak-oorlog .
  En wat heeft Afghanistan opgeleverd ?
  Kapitalen weggedonderd , vele westerse levens verwoest en als ze straks opgehoepeld zijn , overloopt de taliban het hele land in een paar weken .
  50 Miljard aan wapentuig blijft daar achter .
  Waarschijnlijk is het resultaat nog zwaar contraproductief ook !
  Hoe stom wil je het hebben ?
  Laat die moslims elkaar lekker uitdunnen , ontfermen wij ons wel over het restant .

  Like

 7. luckybee zegt:

  Als het om Obama gaat , dan is alles waar; hij was in Indonesie een devote moslim en gaat iedere dag 5X naar de Moskee om te bidden, De enige neger is Jakarta.Deze Barry Soetoro.

  Like

 8. Jean zegt:

  Zoals het tot op heden verliep ging ik er steeds van uit dat de 3de wereldoorlog (tegen die achterlijke barbaren) eerst in 2016 zou plaatsvinden maar de gekken die momenteel overal de boel verzieken en verpesten door het gigantisch verraad (lees: Obama, E.T., Cameron & co) lijkt me dit iets te worden voor 2013-2014 want ze hebben geen grip meer op die achterlijke barbaren door hun geknuffel en gepamper en wie zit er alweer in de shit? Juist, de burgers die niet gevraagd hebben voor die ellende die ons is opgedrongen door die lafaards en verraders van eigen volk.
  Hopelijk zullen zij de eerste zijn die aan de beurt komen als het pay day is.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 18.21. uur. Ik hoop ook dat deze gore verraders het eerste aan de beurt zullen zijn Jean. Met voorop de gore oorlogsmisdadiger Obama, renegaat en moslim. Deze Obama wil verdomme weer zo een truc gaan toepassen als in Lybië. Hij wil Syrië gaan aanvallen, om de meest verschrikkelijke barbaren te hulp te schieten, de grote HAATBAARDEN en Halsafsnijders!

   Like

 9. leto2thesandworm zegt:

  Elke president van de USA wordt door de Bilderberg-boys “aangesteld”, de kiezer is slechts een gehersenspoelde horige als façade.
  Er zit veel meer achter Obama’s beleid dan als crypro-moslim de fundamentele islam steunen.
  Waar het werkelijk om draait is controle over bodemschatten en de daarmee gepaard gaande macht.
  Olie en gas of zeldzame delfstoffen zoals uranium in Mali.
  Niet Obama bepaalt de binnen- en buitenlandse politiek van de USA maar bankiers en industriëlen.
  Hem afzetten is nutteloos, de volgende marionet staat al in de coulissen.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  @leto2thesandworm:00.13. uur. Ook ik ben van mening dat er een veel grotere vuiligheid gaande is, en dan denk ik aan de NWO, die streeft naar een WERELDREGERING met als chef de duivel himself, geholpen door de BILDERBERGMAFFIA! En ook eens met uw conclusie dat het hun eerste doel is de olie, en de grondstoffen in hun handen te krijgen. Wij zitten als “kleine mensen”, in de mangel. Zeer treurig allemaal.

  Like

  • Wie in toeval gelooft slikt de leugens van de media als zoete koek.
   Wie nadenkt en zelf onderzoekt ziet de fouten in de propaganda die de media op bevel van hun bazen over de massa’s uitstrooit.
   Het begint al in Hawaï in 1942 en loopt via Neurenberg, Cuba, de Balkan en 9/11 door tot Libië, Mali en Syrië.
   Niemand vraagt zich af waarom de USA pas in 1942 zowel Japan als Duitsland de oorlog verklaarde.
   Had dat iets te maken met de ontwikkeling van de A-bom?
   Ironisch genoeg is het een Japans principe om een strijd pas aan te gaan als je overtuigd bent dat je hem gaat winnen.
   Japan was de proeftuin voor de A-bom en Duitsland had zoveel wetenschappers die de USA dolgraag wilde inlijven.
   Al in 1942 tekende zich af dat het 4e Rijk het niet ging redden.
   De USA, die daarvoor nog nazi-Duitsland had gesteund en via banken had gefinancierd, toog naar Europa om de Russen weg te houden van de zo kostbare wetenschappers als Werner von Braun of Eric Traub.
   Na WOII werd Duitsland gebrandmerkt als het land der Joden-slachters maar ook die geschiedenis is geschreven door de overwinnaars en gaat op heel veel aspecten mank.

   Net als de zwamkaas die over de Twin Towers wordt verspreid.
   Welke krant, welk TV-station op de wereld rept van de discrepanties in deze intrieste klucht?
   Hoe kan staal smelten bij slechts 850°C van een kerosinebrand (staal smelt pas bij 1500°C!)?
   Hoe kan een gebouw van 415 meter in 9 seconden instorten als de mechanica leert dat dit een vrije val is?
   Waarom bleven de puinhopen branden ondanks miljoenen liters bluswater?
   Hoe kon WTC-7 imploderen terwijl de gebouwen die tussen WTC-7 en de Twin Towers ongeschonden bleven?
   Hoe kon het staal van de Twin Towers al na 3 dagen zijn verdwenen naar China om daar in de hoogovens te belanden?
   Hoe is het te rijmen dat de eigenaar van de Twin Towers, Larry Silverstone, 3 maanden voor de aanslag de verzekeringspolis had uitgebreid met de clausule “terroristische aanslagen”?
   Weet het volk wel dat de Twin Towers vol met asbest zaten en voor meer als 200 miljoen dollar dienden te worden gerenoveerd?
   Het BBC-nieuws meldde de instorting van de North-Tower terwijl achter de presentatrice door het raam de toren nog in volle glorie stond te branden.

   De USA is sinds de Constitution in 1776 hand over hand in handen gevallen van bankierstuig als de Rothschilds, de Rockefellers en consorten.
   De Lone Ranger, Batman en Captain America zijn stripfiguren die de mensheid in slaap sussen.
   De USA is de thuisbasis geworden voor het bankiersgilde dat wordt gedomineerd door Rothschild.
   Deze clan staat ook ten grondslag aan de Balfour Declaration en de stichting van Israël.

   Elke oorlog is een bankiers-oorlog.
   Banken steunen per definitie beide partijen en winnen als enige altijd.
   Zelfs de Vaticaan-bank.

   Obama is een stroman, een sullig nikkertje dat vanwege zijn halfbroertje bij de Moslim Broederschap is uitverkozen om de Midden-Oosten-politiek van de elite vorm te geven.
   Chaos en verdeeldheid.
   Oorlog en annexatie.
   Follow the money: banken, wapenindustrie en olieboeren.

   De oorlog in Syrië gaat om een gaspijpleiding die van Qatar naar Turkije moet gaan lopen.
   Door Syrië dus.
   Maar Assad is vriendje met Putin en het Russische GazProm heeft het monopolie op gasleverantie aan de EU.
   De Qatar-pijpleiding is Putin een doorn in het oog en Assad zal die pijpleiding door Syrië dan ook tegenhouden.
   Alle informatie die door de mainstream media en Westerse overheden over Syrië wordt gepubliceerd is gelogen propaganda.
   De zogenaamde rebellen bestaan uit huurlingen en jihadisten uit de hele wereld behalve uit Syrië.
   Hoe komen deze analfabete randdebielen zonder opleiding, IQ of baan aan moderne vuurwapens en overig materieel?
   Vergeleken bij deze holbewoners is Assad een koorknaap.
   Maar ja, die pijpleiding uit Qatar…
   En de band tussen Syrië, Iran en Rusland.

   We kunnen niet anders dan toekijken hoe de rijken der aarde het feodalisme wederom aan de wereldbevolking opleggen.
   Een herleving van de Middeleeuwen en welk werktuig hiertoe is beter geschikt dan de Middeleeuwse islam?
   De USA kent momenteel de Bilateral Committee, de Trilateral Committee, de Council on Foreign Affairs, de CIA, de NSA, de Exchange Stability Foundation en nog tal meer van subversieve organisaties die de wereldpolitiek verneuken.
   Intern is de Homeland Security bezig met uiterst dubieuze projecten zoals de FEMA-camps.
   Het gaat echt niet goed in de USA.
   Know your enemy…..

   Like

 11. hans zegt:

  Heel simpel! Alles wat nu plaats vond en vind, zoals Irak , Egypte, Libie, Syrië en hierna Iran, is al jarenlang hiervoor een punt geweest van de NWO.
  Wat zou men het beste kunnen doen om zo`n fasco-agenda verder door te drammen?
  Een Neger aan de top natuurlijk! Want de apathische lam geslagen Blanke bevolking die zich alleen nog bekommerd over het cliffhanger-plot van bv, goede en slechte tijden durven een Neger niet ter verantwoording te roepen namelijk en dat weten ze ook! Daarom! Men kan deze nare ontwikkeling goed zien in de VS momenteel.

  Like

  • Jean zegt:

   Overloop het lijstje van die Bilderbergcriminelen eens en wie kom je er tegen? Juist, die middeleeuwse folklorecircusmannetjes en vrouwtjes die maar één zaak geleerd hebben nl. links wuiven met het handje en recht graaien om decadent te kunnen parasiteren en zeggen dat daar mensen voor op straat gaan staan? Walgelijk én decadent.

   Like

 12. Jaantje zegt:

  Ligt het aan mij of is de tekst boven in het filmpje $8 Billion Bribe?
  Dat is heel veel meer dan 8 miljard scheelt 3nullen.

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  @letho2thesandworm: 00.42. uur. Voor een groot deel ben ik het met U eens. Ten aanzien van Israel, denk ik er iets anders over. Maar wat U aangeeft ten aanzien van de bankiers, daar zit ook volgens mij veel waarheid in. Ik had eens gelezen, dat Wereldoorlog I niet begonnen zou zijn als de grote bankiers Rothschild en Rockefeller er tegen zouden zijn geweest. En ook ten aanzien van 11 september 2001, zijn er veel vraagtekens, hoe dit allemaal zo kon gebeuren. de Amerikanen zijn toch zo lovend over hun NSA,CIA, hadden deze dan zitten te slapen? Vragen, vragen, vragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s