Dijsselbloem nonsens

Screenshot_42

Jeroen Dijsselbloem

Europa, DUS OOK NEDERLAND, dus u,  zal de Grieken opnieuw te hulp moeten schieten, zegt minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën (PvdA). Als de huidige steunoperatie eind 2014 stopt, is een nieuw hulpprogramma noodzakelijk.

De Eurogroep van ministers van Financiën verzekerde Griekenland eind vorig jaar al van verdere steun. Volgens eurocommissaris Olli Rehn (Monetaire Zaken) komt nieuwe steun voor de Grieken aan de orde na een rapportage komende maand van de Trojka (IMF, Europese Centrale Bank en de Europese Commissie). (Dus waarschijnlijk na de Duitse verkiezingen!).

Tot zover een deel van bericht uit Elsevier.

Dus hoe de politici die hulp ook trachten te regelen, zoals de mogelijkheden nu genoemd worden, kost het U, lezer, altijd geld.

Wat een nonsens. Als “soeverein” land kunnen “we” toch gewoon NEEN zeggen. Wij doen niet mee. Wij hebben zelf al miljarden tekort en moeten duizenden mensen ontslaan. Als dat alles weer voor elkaar is, kijken we wel opnieuw of we kunnen/willen helpen.

Natuurlijk vinden de EU-vriendjes van Rutte-Dijsselbloem dat niet leuk. En zullen ze druk proberen te zetten. Sorry. Nederland heeft geen populaire EU-lijders nodig maar leiders die zich als echte Leiders gedragen.

Door:

Hub Jongen

Bron:

http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/08/dijsselbloem-nonsens/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dijsselbloem nonsens

 1. Jan zegt:

  Dijsselbloem: “Wij, als oprechte sociaal-democraten, zeggen geen neen tegen onze Eurobroeders aan de Middellandse Zee; en wij zouden de naam sociaal-democraat niet waard zij als wij hen niet zouden bijspringen. Wij vragen daarom van het Nederlandse volk een ‘royaal gebaar.”

  Like

 2. Jean zegt:

  Gaan wij Europeanen ons laten vernietigen door enkele eikels van niveau Dijsselbloem? Uiteraard niet, wij Europeanen gaan die Europaslopers een flinke afstraffing geven in die zin dat we ze NERGENS nog tegenkomen want opgeruimd staat netjes.
  Die misdadige roofpraktijken in kaart gezet door dat EU crapuul slikken en pikken wij niet meer daarom dat wij starten met de sloop van dat misdadig gedrocht volgepropt met uitgerangeerde nietsnutten van het niveau ‘natte dweil’, iets wat je vuile handen zelfs niet wil aanraken.
  Het eerste wat omgekegeld moet worden is die schijnheilige Drievuldigheid, zowel die Portugees als die Duitse kampfuhrer als die nietsnut uit Genesius Rode moeten hangen dan pas kunnen we starten met de wederopbouw van ons Europa een Europa waar geen enkele moslim mag in verblijven gezien hun achterlijke gewelddadige barbaarse achtergrond.
  Europa is van de Europeanen, een volk met een cultuur en een beschaving, met normen en waarden én seculiere wetten, geen bullshit van eender welke sekte, laat dat duidelijk zijn bij die lafaards en verraders van eigen volk.
  Wij Europeanen gaan voor DEMOCRATIE in de letterlijke zin van het woord w.w.z. “het volk bepaald wat er moet gebeuren en de politiekers voeren dat uit” doen ze dat niet dan zijn het in onze ogen laffe ploerten die alle rechten verliezen.
  De beker loopt over het is welletjes geweest, geen eurocent mag nog Europa verlaten en landen die niet kunnen volgen in Europa stappen er maar uit, zij blij en wij zeer blij, als de roofbouw maar gestopt wordt.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Beste meneer Jongen, U heeft zitten slapen. NEDERLAND bestaat al niet meer sinds Juni 2012, toen de VERRADER RUTTE en de dikke de JAGER, met steun van de grote klootzakken in de 2e kamer, het ESM goedkeurde. En de enige partij, die dat afwees was en is de PVV. DE KLOOTZAKKEN VAN VVD,CDA,PvdA,D66,CU,GL,SGP, zijn ermee accoord gegaan! Waarbij de eerst genoemde 4 partijen de meest walgelijke rol hebben gespeeld. En dan de opmerking, GELD voor Griekenland, nou dat zijn sprookjes, dat geld vloeit rechtstreeks naar de Duitse -en Franse banken, die tot aan “de strot”, in de Griekse schuldpapieren zitten. We zijn gewoon VERRADEN en BEDROGEN!

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Welkom in de transferunie. Dit is de voorbode als er een federal europa komt. Griekenland ieder jaar een 10 miljard, Cyprus een 2, Portugal 20, Spanje 50 etc.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Hoeveel van die ONGEVRAAGDE “royale gebaren” hebben we sedert eind 2008(toen die verdomde rotcrisis begon) achter de rug.???Wanneer houdt dat iedere keer opnieuw te moeten dokken voor ouzozuipers die altijd al op grote voet leefden en nooit geleerd hebben met geld om te gaan op..???
  We komen nooit meer van die crisis af, wedden? En dan probeert H.Kamp ons ook nog propaganda over een zeer ongezonde* energiewinningsprocedure door de strot te persen: trap er niet in!!!
  *>> http://tinyurl.com/ktp45n6
  Bijna alles over Jeroentje D.hier: http://tinyurl.com/a7xeh5m
  Info negeren is geheel voor eigen rekening.

  Like

 6. JiepMK zegt:

  Na de Duitse verkiezingen gaan we op nog veel meer manieren betalen, want monetair soeverein zijn we in ieder geval niet.

  Like

 7. Jan zegt:

  Brussel is slechts geld rondpompen en totaal niets anders en degene die de kas beheert zit er zeer warmpjes bij. Daarom verzoek ik Cameron als hij toch zo graag kruisraketten afvuurt 1 enkele voor Brussel over te houden en 1 voor Den Haag.
  Bij voorbaat mijn dank.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s