Is Nederland inmiddels een totalitair regime?

Screenshot_40

Nederland heet in naam een democratie te zijn. Dit impliceert dat je “iets” te kiezen hebt. Dat de keuze tijdens de 4-jarige stoelendans beperkt is, heeft een ieder inmiddels gemerkt. Waar de een duidelijk een keuze maakte voor rechts, om links uit te sluiten en de ander een duidelijke keuze maakte voor links om rechts uit te sluiten, hebben de beide partijen die hier de vruchten van hebben geplukt, besloten om de handen ineen te slaan en een extreem linkse agenda in werking te zetten over rechts. Zo was ter rechterzijde het ego van onze vriend Rutte tevreden en ter linkerzijde de socialistische achterban van onze vriend Samsom.

Deze twee broeders hebben inmiddels nagenoeg de gehele bancaire sector voor de staat gesecuriseerd, waarmee ze tot in alle geledingen van de samenleving zijn doorgedrongen, voor zover ze dat nog niet waren middels de vele belastingwetgeving, subsidieregelingen, vergunningseisen etc.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Is Nederland inmiddels een totalitair regime?

 1. ‘Is Nederland inmiddels een totalitair regime?’ Het zou me niet verbazen, want de ontwikkeling is de zelfde in alle westerse landen. Alleen maar de (door de meesten nog steeds niet in haar omvang bemerkte) totale bewaking is een schandaal die moelijk te overtreffen is, want ze zou in homogene maatschappijen haast volledig overbodig zijn. Om niet van de misbruiken te spreken, want ‘Who oversees the overseer?’ Wie tegen massa-immigratie gekant is moet logisch genoeg ook tegen de ermee samenhangende totale bewaking gekant zijn.

  Heb je nog geen ervaring ermee verzameld dan lees/kijk dit verslag uit de echte wereld:

  http://pro-mobile-internet.net/page2.html#surveillance

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Nederland is allang geen democratie meer maar een PARTICRATIE. De grootste partijen die hieraan debet zijn, de VVD,D66,PvdA en het CDA, hebben dit voor elkaar gekregen. En binnen deze partijen gunt men zich onderling allerlei lucratieve baantjes. Verder is de toestand van ons land zo schrijnend, omdat de RODE AGITPROP, dag aan dag wenst te bepalen wat we mogen zeggen of denken. Ik ben er wel klaar mee!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Speciaal voor degenen die onze samenleving opgebouwd hebben, deze info:
  http://tinyurl.com/dxkxkvb

  Like

 4. Ex-Smurf zegt:

  Uitleg lijkt mij totaal overbodig zolang dit volstrekt normaal gevonden wordt.
  Ze is vast aangenomen voor 110.000 per jaar, ze hebben alleen nog geen functie voor der.
  Krijg het maar voor mekaar.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/mischien_wil_roos_vonk_deze_mevrouw_ook_even_op_de_bek_slaan.html

  Like

 5. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Nederland is al jaren verworden tot de nieuwe DDR Heilstaat waar Honecker alleen van kon dromen. Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd in het nieuwe Kremlin voorheen gekend als Brussel van de nieuwe EUSSR!!!! Socialisme lijdt altijd tot DICTATUUR kijk de geschiedenis er maar op na!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s