Sleutelrol Obama in grootste roof uit de menselijke geschiedenis

Screenshot_38

Larry Summers, één van de kwade genieën achter het duivelse plan van de bankierskliek, is door Obama uitgekozen als nieuwe voorzitter van de Federal Reserve.

De hoog in aanzien staande onderzoeksjournalist Greg Palast (Vice Magazine) heeft een memo in zijn bezit gekregen waaruit blijkt dat de grootste Amerikaanse megabanken inderdaad betrokken zijn bij een complot om de welvaart en rijkdom van alle landen ter wereld te roven en hen in dat proces totaal en permanent afhankelijk van het kleine eliteclubje bankiers te maken. Met andere woorden: complotdenkers en alternatieve media blijken ook wat dit onderwerp betreft altijd al gelijk te hebben gehad.

In de laten jaren ’90 kwamen Amerika’s topbankiers en de hoogste officials van het ministerie van Financiën bij elkaar en stelden een onvoorstelbaar misdadig plan op om alle financiële regulaties op onze planeet te omzeilen en te vernietigen. 26,3% werkloosheid in Spanje, wanhoop en honger in Griekenland, rellen in Indonesië en talloze andere landen, Amerikaanse steden die bankroet gaan, de uitholling van ons eigen sociale stelsel – alles is terug te voeren op het door Palast ontdekte memo waarin letterlijk het woord ‘end-game’ wordt gebruikt.

Kwade genius van dit plan was Larry Summers, op dit moment de eerste keus van president Obama om de nieuwe voorzitter van de Federal Reserve te worden. ‘Als de vertrouwelijke memo authentiek is, dan zou Summers niet bij de Fed moeten zitten, maar in een kerker die gereserveerd is voor de krankzinnige criminelen van de financiële wereld,’ schrijft Palast.

Lees verder>>>

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Sleutelrol Obama in grootste roof uit de menselijke geschiedenis

 1. Jean zegt:

  Hetgeen ik al jaren zeg en schrijf wordt bij deze bevestigd: Maak de burgers, door ze eerst te beroven van alle eigendom en welvaart, afhankelijk van enkele criminelen en het plan van die criminelen is klaar.
  Kijk naar die misdadigers van dat EU gedrocht, vanaf het ontstaan van dat gedrocht is het bergafwaarts verlopen met een snelheid die jaarlijks in kwadraat verhoogt en wie zit er aan het stuur? Juist, E.T. in eigen persoon, nooit voor iets goed geweest in België en zeker al nooit in Vlaanderen want die familie heeft de pest aan Vlamingen, als de Vlamingen hun rekeningen maar vult is alles naar wens van die bende slopers.
  In de USA idem dito, vanaf het moment dat die moslim daar is terecht gekomen gaat het van kwaad naar dramatisch met de USA, nu wil hij de hele wereld in de fik steken, een echte moslimziekte, om zijn zinnetje te krijgen en morgen zit hij weer samen met E.T. met gestolen miljarden te smijten in e.o.a. Noord Afrikaans land aan moordenaars van de hoogste richel.
  Politiek is m.i. momenteel de grootste misdaad.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Alle bedenkers van dit duivelse plan horen levenslang in een donkere kerker te worden opgesloten! Inclusief Obama! Ja, u leest het goed, ook Obama, want ik vind hem nét zo schuldig, nu hij Larry Summers tot voorzitter heeft benoemd van de Federal Reserve!
  Wat staan er toch een door en door verrotte figuren aan de top van een wereldbank! Smerige dieven, leugenaars en criminelen zijn het, die de mensheid al het kwaad wat maar denkbaar is willen aandoen!
  De krankzinnigheid in deze wereld kent bijna geen grenzen meer!
  Het oordeel over hen zal niet uitblijven!

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Beheer je de leiders van grote groepen ( landen, banken, firma’s, landen, geloven etc.) dan beheer je de wereld………………

  Like

 4. Jean zegt:

  Sorry dat ik nogmaals de vraag stel:
  “Mensen waarom blijven jullie steeds dezelfde misdadigers een stem/mandaat geven?
  Jullie weten toch al jaren dat het een pot laf verraad van eigen waarden en normen beterft, dat zootje zit geen flikker in met de burgers hun motto is en blijft, helaas in alle clubjes “Links Lullen Rechts Vullen”, wat de burgers ook mag overkomen.
  Moesten ze nog maar 10% met de welvaart van het land bezig zijn dan hadden ze al honderdduizenden vreemdelingen uit het land verdreven te beginnen met alle illegalen, alle criminelen van vreemde origine, alle niet voor zichzelf kunnen zorgende vreemdelingen, alle moslims want dat is bij het profitariaat ook nog het gevaarlijkste zootje smeerlappen resp. geweldplegers.
  Maar neen, onze ouderen aan hun lot overlaten en in de ellende drukken en allochtonen knuffelen en pamperen daar zijn de lafaards en verraders mee bezig, van lafheid gesproken.
  Laat payday snel komen zodat we heel Vlaanderen en heel Nederland proper maken zodat linkse ratten en aanhang nergens nog iets vinden.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met @ Jean en @Cathja. Met een kleine aanvulling, namelijk dit alles vind plaats op BEVEL van de BILDERBERGKLIEK en de NWO. En wat die nastreven, dat weten we, een Wereldregering onder leiding van SATAN zelf. Dat beste mensen is er gaande!

  Like

 6. Hendrick M. zegt:

  @Cathja: Het oordeel over hen zal niet uitblijven!
  Alleen wanneer ?
  Liefst zo snel mogelijk !

  Like

 7. foppe zegt:

  Wie gelooft Xandernieuws? Lieden die er heilig in geloven dat Jezus Christus binnenkort op een wolk boven de aarde verschijnt, kun je toch niet serieus nemen? Mensen, hou de grijze hersencellen in beweging.

  Like

 8. Helena zegt:

  Wat wel apart is dat wanneer je de bijbel naast alle recente gebeurtenissen legt je er toch bijna niet omheen kunt dat er veel dingen kloppen.

  Like

 9. foppe zegt:

  Kijk meneer Bron

  Helena bewijst mijn gelijk.Een boek vol mythen,sagen,legenden en onverifieerbare uitspraken als historische waarheid zien.Ik vind het prima als mensen het geloven, maar an mijn lijf geen polonaise.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat hoeft ook niet hoor. Vrijheid, blijheid!

   Like

  • Helena zegt:

   Prima hoor je hoeft van mij niet mee te doen in de optocht.

   Like

  • Rudi zegt:

   @foppe, E.J. Bron, Helena en andere reageerders

   De complete werken van William Shakespeare zijn ook allemaal fabel en onverifieerbaar, maar dragen net als de Bijbel wel een diep menselijke en herkenbare werkelijkheid in zich. Omdat ze nu eenmaal het werk van mensen zijn. En beide werken hebben ontegensprekelijk hun bijdrage geleverd aan de bewustwording van het Westen.
   Van de sprookjes van Andersen zou je overigens hetzelfde kunnen zeggen.

   Ik dacht, ik gooi het in de groep 😉

   Like

   • Republikein zegt:

    Prima idee! We lezen veel fabels de laatste tijd. Uitgever zit in Brussel.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Pardon, ällemaal fabel en onverifieerbaar?” Toch niet allemaal, Rudi! Het staat vast dat Shakespeare zich voor zijn koningsdrama’s, bijvoorbeeld, zeer nauwgezet heeft gedocumenteerd. Hij moest hier natuurlijk historische personen ten tonele voeren en dat deed hij ook. Zowel de bekende,-de achtereenvolgende koningen- als de minder bekende, zoals: Owen Glendower, de Welshe magiër en rebellenleider (First part of King Henry the Fourth) Sir John Fallstaff (First, second and third part of King Henry the Fourth) en Jack Cade, rebellenleider in Londen die op zijn vlucht voor de Plantagenets inderdaad werd omgebracht door Alexander Iden, Sherrif van Kent. (Second part of King Henry the Sixth).
    En zo kun je nog wel doorgaan. Allemaal authentieke personages en nog in de goede tijdvlakken geplaatst óók. Dus kom mij niet aan met de bewering, dat het hele oeuvre van Shakespeare fabel zou zijn. Een groot deel natuurlijk wel, maar dit zeker niet!

    Like

   • Helena zegt:

    William Shakespeare en Hans Christiaan Andersen waren beiden ook christenen.
    Misschien is het mogelijk dat die invloed ook tot uiting kwam in hun oeuvre?
    Die diep menselijke en herkenbare werkelijkheid die daarin tot uiting komt bedoel ik.

    Ik dacht, ik gooi het maar even terug in de groep. 🙂

    Like

   • Rudi zegt:

    @Theresa 21:32
    Natuurlijk weet ik ook wel dat sommige drama’s van Shakespeare op ware feiten berusten of rond personages draaien die echt bestaan hebben. Daar ging het helemaal niet om. Ook in de Bijbel vind je personages die echt hebben bestaan: Pontius Pilatus, Christus, Koning David… Het punt was dat je die geschriften daarom niet als louter historische waarheid moet gaan beschouwen, maar dat er een universeel, menselijke waarheid in schuilt.
    En wat de sprookjes van Andersen betreft, kent er iemand een betere oneliner om de leugens van politici, de politiek-correcte elite en de islam bloot te leggen dan “De keizer heeft geen kleren aan!” ?

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Om wat hij hier naar voren brengt? Vind ik nog niet direct. Een deel van de Bijbel is zeker mythe (Genesis, om te beginnen) en wat de rest aangaat……Je moet de Bijbel in ieder geval niet letterlijk gaan nemen, zeker het OT niet, want tot welke catastrofen dàt heeft geleid, weten we uit de geschiedenis, zou ik zo zeggen.
   Captain Fitzroy van de Beagle lag indertijd voortdurend in de clinch met zijn passagier Charles Darwin omdat hij als Godvruchtig zeeman letterlijk aan de Bijbel vasthield en Darwin’s theorieën bestreed. Nou, we weten inmiddels wiens zienswijze het meest wetenschappelijk bewezen is, zou ik zo zeggen.

   Like

 10. Stradi zegt:

  Het donkere verleden van Europa komt de NWO goed van pas, het wordt gemanipuleerd en uit zich in verschillende reacties: in ostracisme (het uitstoten van alles en iedereen die met dat verleden kan worden geassocieerd), in systematische dwang (moreel en justitieel) tot conformisme, en in zelfcensuur.
  De apathie die we opmerken onder de bevolking van de westerse landen, komt door het van hogerhand uitwissen van het collectieve geheugen te beginnen in de scholen . Men zou verwachten dat de ontwrichtende ervaring van oorlog en bezetting en de onthullingen die spoedig daarna het beeld van barbaarsheid completeerden, aanvankelijk een verpletterende indruk na zouden gelaten hebben om daarna, heel geleidelijk wellicht, in de collectieve memorie te vervagen. In werkelijkheid is na de oorlog het tegengestelde gebeurd. (met voorbedachten rade? Kort daarna is het vierde Europese rijk “ontworpen” ) Zelfs in joodse kring bestond de neiging er verder het zwijgen toe te doen. Pas later kwam het verleden terug, omdat het werd teruggebracht, nu klopt de geschiedenis aan de deur en het enige reactie van de goegemeente is ongeloof, complottheorieën en bang afwachten tot de machthebbers het probleem “aufgelöst” hebben.
  Voor diegenen die de geschiedenis kennen breken bange dagen aan.
  als aanvulling op het artikel:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M85&ss=P936&l=NL

  Like

 11. Stradi zegt:

  De enige reden waarom de lente-oorlog in gang gezet is. http://doemdenkers.wordpress.com/2009/12/17/arabische-staten-gaan-de-dollar-slopen/
  Khadafi was, nogal logisch, de grootste voorstander en speelde op het laatste zelfs een voortrekkersrol, en welk land was bij de eerste landen waar de “democratische” lente-opstand uitbrak, juist.
  En dan 10 redenen waarom de dollar eraan gaat.
  http://www.express.be/business/nl/economy/10-redenen-waarom-het-rijk-van-de-dollar-snel-ten-einde-komt/165042.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s