Fort Hood-dader ter dood veroordeeld

Screenshot_30

Nidal Hasan

(Door: Michael Stürzenberger)

Eergisteren werd in Texas de “goed geïntegreerde” islamitische leger-“psychiater” Nidal Hasan, die 13 van zijn “kameraden” vermoord en 32 anderen verwond had,  ter dood veroordeeld. De Allah-strijder gaf aan de Taliban tegen de Amerikaanse soldaten te willen “beschermen”. Welnu, dat kan er gebeuren wanneer je een islamitische mol als majoor een baan in je eigen leger geeft. Als de koranchip tikt in het hoofd, is zoiets overal en op ieder moment mogelijk.

Dit zou voor ieder westers leger een waarschuwing moeten zijn om moslims aan te nemen. De dodelijke aanvallen van “ware gelovigen” van het Afghaanse leger op soldaten van de Bundeswehr spreken eveneens boekdelen. Het risico, dat de islamitische solidariteit tegenover de oemma zo´n amokloop veroorzaakt, is extreem hoog en niet in te schatten zolang men nog niet in staat is gedachten te lezen.

“Focus” bericht:

De 13 juryleden veroordeelden na een overleg van vier uur de 42-jarige majoor unaniem tot de hoogste straf. Deze had in november 2009 op de militaire basis Fort Hood in Texas 13 mensen doodgeschoten en 32 anderen verwond.

Daarmee zou het voor de eerste keer sinds mei 1961 tot de terechtstelling van een actieve Amerikaanse soldaat kunnen komen. Hasan zou volgens juridische deskundigen de uitvoering van het vonnis nog vele jaren lang kunnen vertragen.

God bewaar. Misschien heeft hij immers ook nog aanmerkingen op “cultuurgevoelig gedrag” bij zijn arrestatie na de massamoord, omdat hij sindsdien vanaf de heupen verlamd is:

Het Openbaar Ministerie beschuldigde de majoor ervan zichzelf te hebben beschouwd als een Jihad-strijder die zoveel mogelijk Amerikaanse soldaten zou hebben willen vermoorden. Hasan werd door de politie overmeesterd en is sindsdien vanaf zijn heupen naar beneden verlamd. Als motief gaf hij in verhoren voor het proces aan, dat hij met zijn daad de radicaalislamitische Taliban in Afghanistan tegen Amerikaanse soldaten zou hebben willen beschermen.

Als zulke moslims ooit een radioactieve “smerige” bom laten ontploffen, wordt het echt gevaarlijk. Misschien ziet nu de een of andere tegenstander van de NSA-bewaking waar het in werkelijkheid om gaat: namelijk al die islamitische mollen ontmaskeren, waarvan er alleen al in Europa vermoedelijk enkele honderdduizenden bestaan, en te verhinderen dat ze hun massamoorden kunnen plegen.

“Focus” bericht verder, dat Hasan juist gestreefd zou hebben naar zijn terechtstelling. Welnu, waarschijnlijk wilde hij zo snel mogelijk naar zijn 72 maagden met grote borsten en gloeiende ogen, die hem werden beloofd door zijn “profeet” in het geval hij zou sneuvelen in de strijd:

De 42-jarige had zichzelf verdedigd in het proces, maar geen ontlastende uitspraken gedaan of getuigen opgeroepen. Proceswaarnemers zeiden dat hij als het ware gestreefd zou hebben naar zijn terechtstelling. Daarom probeerde de hem toegewezen verplichte advocaat tussentijds te vergeefs van de zaak te worden afgehaald.

Hoe zei de voormalige Duitse SPD-minister van Binnenlandse Zaken Otto Shily dat nog maar weer zo mooi in het jaar 2004 over de strijd tegen het terrorisme:

“Wie houdt van de dood, kan hem krijgen”

Bekijk hieronder de PI-München video “Het gebeurde op 5 november” over de achterbakse en wrede aanslag van de moslim Nidal Hasan. Kijk naar de sympathieke gezichten van de 13 Amerikaanse soldaten. Zij moesten sterven, omdat een zelfbenoemde “profeet” in de 7e eeuw een “religie” creëerde, die het doden van anders gelovigen eist:

Ter herinnering: de Amerikaanse president Obama zwetste destijds dat de aanslag uiteraard “niets met de islam te maken” zou hebben. Vermoedelijk moest alleen de dader daarvan nog overtuigd worden, want ook zijn “Allahu Akbar” kreten tijdens het afslachten waren vast en zeker uit hun verband gerukt.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/08/fort-hood-attentater-zum-tode-verurteilt/#more-355131

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Fort Hood-dader ter dood veroordeeld

 1. Martien Pennings zegt:

  Man!
  Dat heb ik allang op het NOS-journaal uitgebreid behandeld gezien!
  Of niet . . . . . . ?
  Of hadden die een item over een scheef liggende paperclip op het bureau van Netanyahu?

  Like

 2. Oliebolie zegt:

  Blitzy-witzy ijskreem !

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Der rest van de moslims in het Amerikaanse leger preventief ter dood veroordelen voordat ze slachtoffers maken. Moslims zijn allemaaml hetzelfde, over een kam scheren dus.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Ter herinnering: de Amerikaanse president Obama zwetste destijds dat de aanslag uiteraard “niets met de islam te maken” zou hebben. Vermoedelijk moest alleen de dader daarvan nog overtuigd worden, want ook zijn “Allahu Akbar” kreten tijdens het afslachten waren vast en zeker uit hun verband gerukt.

  Nog veel sterker, van de Amerikaanse autoriteiten aangezwengeld door de slechtste U.S. president ooit (Obama) mocht de misdaad van Nidal Hasan in de processen verbaal en rechtbank verslagen alleen een aan werk gerelateerde misdaad genoemd worden. Alsof conflicten op de werkvloer de oorzaak waren van dit drama. In samenhang hiermee is ook het hele Midden Oosten debacle met haar apotheose in Syrië geheel terug te voeren op het rampzalige “”goedmensen”” beleid van Obama en aanhang.

  Like

 5. Herr vergib ihm nicht dar er wusste was er tat

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  En steeds weer dat gegil van HAATBAARDEN: allah snackbar! euh allah u akbar. Tegen de muur met deze vent, en voor MOBAMA en de rest van de RODE en republikeinse verraders ongezien de tiefus! En dat met genoegen van mijn kant!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Enfin, wat Obama ook met zijn gedraai voorgehad heeft, het gerecht is hem dan toch hier mooi niet in gevolgd: Het varken is ter dood veroordeeld, Goddank!
  Nu nog afwachten of dat vonnis ook metterdaad wordt voltrokken: De wachttijd na zulke vonnissen is meestal lang en je moet met de gekste dingen rekening houden. Vergeet bijvoorbeeld niet, dat onze eigen Gekke Juul, indertijd aangezwengeld door Gekke Greet, menig doodvonnis de grond ingeboord heeft door ondertekening te weigeren. Dit resulteerde onder andere hierin, dat bijvoorbeeld Oorlogsmisdadiger Willy Lages, tenslotte vrijgelaten om ‘humanitaire redenen,’ nog zo’n zes jaar in vrijheid heeft geleefd. Hartelijk dank, Juul en Greet!
  Laat ze het hier alsjeblieft niet te lang uitstellen: Voor één keer gerechtigheid! -Naar die 72 maagden kan hij so wie so fluiten, want hij stierf helààs niet in de strijd. Jammer, hè?

  Like

 8. Jean zegt:

  Wie de mol ongestoord zijn ondergravingswerk laat doen moet niet opkijken van instortingen!!!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Niet eens Barrack Hussein Obama de Kenyaan, kan Nidal Hasan De Jihadist uit de dood straf redden.Hij wordt regelrecht naar zijn 27 maagdelijk hemelse bruiden heen gestuurd.Beter voor hem, maar nog veel beter voor ons.

  Like

 10. Jan zegt:

  Mass Murderer Hassan Has Received $278K But Victim’s Families Have Received Nothing

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s