VIDEO: Ergste aanval op christenen sinds de Middeleeuwen?

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Sjoerd P.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Ergste aanval op christenen sinds de Middeleeuwen?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ergste aanval? Mogelijk. Er wordt aan het moslim-gezag getornd, dat maakt die beesten nu eenmaal razend. Zijn ze helemaal niet gewend ook: Ik denk eerlijk gezegd niet, dat er in de Middeleeuwen ooit één moslim-kopstuk werd afgezet. Dat moet vergolden worden en dan zijn -bij gebrek aan aanwezige Joden- de Christenen natuurlijk weer het enige, wat in ze opkomt.

  Like

 2. Luchtpint zegt:

  Cameraman-Jihadist krijgt de volle laag omdat hij te dicht achter de RPG blijft lopen.

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  Veilig afstand houden in acht nemen. Jihadist loopt in de weg van de RPG en krijgt de volle laag.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  Een hele leuke: automatisch wapen van Jihadist valt uit mekaar terwijl hij schiet.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Mortiergranaat werper wordt “impotent”

  Like

 6. Dr. Kwast zegt:

  Laatste Headlines

  Bijgewerkt: Vrijdag 30 Augustus om 12:12
  Moslimgeweld treft (weer) christenen (2) De Koran
  vrijdag, 30 augustus 2013 19:19

  In zijn boek Crusified Again: Exposing Islam’s New War on Christians (Nogmaals Gekruisigd: de nieuwe islamitische oorlog tegen de christenen ontmaskerd) …
  Lees meer »

  http://israeltoday.nl/

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  En.het.gaat.maar.door! En alles met de goedkeuring van Obama en zijn socialistenpartij. En deze rasleugenaar, laat de andere leugenaar/socialist KERRY een vals verklaring afleggen omtrent het gebruik van gifgas in Syrië. We worden door deze ploerten een nieuwe oorlog opgedrongen, en het hele RODE OMROEPBESTEL, het NON JOURNAAL, en de RODE PERS zullen deze oorlog propageren, net als tegen Irak, Joegoslavië, en Lybië!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  O ja, huichelaar OBAMA DRAMA, het kan jou NIKS SCHELEN dat Christenen massaal worden uitgemoord, door jouw gore vuile REBELLENBENDE. Dat geeft weer aan KLOOTZAK, dat jij zelf een verrader en renegaat en MOSLIM bent. Zet deze vent af, hij begint een oorlog TEGEN de WIL van het AMERIKAANSE VOLK. Ik hoop dat RUSLAND KEIHARD REAGEERT, ALS DIE GEK OBAMA begint!

  Like

 9. Auke zegt:

  Roden zijn over het algemeen atheïstisch. Atheïsten hebben ook een hekel aan Christenen. Dus islam en atheïsme is een perfecte samenwerking. Mensen die een echt antwoord hebben op de afgodendienst die islam heet en atheïsten die alles flauwekul vinden (behalve hun eigen gelijk), zijn gebroederlijk bezig met mensen aan te vallen die (volkomen terecht) geloven dat God op aarde heeft gelopen (Jezus). Christenen zijn namelijk het enige antwoord op het Kwaad wat islam heet en het atheïsme. Christenen van nu hebben de neiging om aan te nemen dat die andere wang betekend dat je je Geloof en je leven niet meer mag verdedigen. Dit is onzin, alleen het door atheïsten opgedrongen cultuur relativisme (alle culturen zijn gelijk), heeft helaas de meeste Christenen er van overtuigd dat hun Geloof onverdedigbaar is. En dus niet waard is om te verdedigen. Gek, omdat Jezus heel duidelijk heeft laten zien wie God is. God is God van zowel het Oude als het Nieuwe Testament. Je mag/moet jezelf als Christen verdedigen. Het mag en het moet. Lees Paulus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s