Afluisteren, die moskee

Screenshot_4

Het kan dus wel. Gewoon hele moskeeën preventief onder toezicht stellen omdat er een vrij gegrond vermoeden bestaat dat de aldaar gepredikte ideologie een vijand is van onze waarden en vrijheden. Aftappen, bespioneren vanachter een koran met een kijkgaatje erin, valse baarden met richtmicrofoontjes op de snufferd plakken en infiltreren maar. Oh dat is een overtrokken reactie, strijdig met de privacy van honderden onschuldige gelovigen? Right. Privacy, ook zo’n superieur westers principe waar booslims zich dan opeens wél heel graag achter verschuilen. Daarbij de privacy van enkele honderden brave moskeegangers als menselijk schild gebruikend. Gelukkig werken veiligheidsdiensten niet met bommen en granaten, want het zijn geen barbaren. Zij niet. Dus er vallen geen slachtoffers, een beetje collateral afluisteren is niet zo’n hoge prijs voor het haarscherp in kaart brengen van moskeeën. Het is in ieder geval een stuk beter en realistischer dan de Nederlandse aanpak.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Afluisteren, die moskee

 1. Martien Pennings zegt:

  Ik heb die Nanninga voor de website van E. J. Bron ontdekt.
  Dat mag wel eens gezegd worden.
  Ik krijg sowieso en in het algemeen veel te weinig credits en complimenten.
  Weet iedereen dat ik die Nanninga omhooggestuwd heb met mijn kritiek?
  Die heeft daarna een heel diepe geestelijke crisis gehad en is daarna als herboren gaan schrijven.
  http://bit.ly/TOmTUh

  Like

  • JiepMK zegt:

   Eigenlijk heb jij Amerika ook ontdekt voor E.J. Bron, krijg je ook geen credits voor in deze oneerlijke wereld.

   Like

  • Helena zegt:

   Ja Martien, je bent en blijft een geweldig persoon.
   Teveel complimenten kunnen iemand echter naar het hoofd stijgen, dat willen we je besparen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Natuurlijk heb ik, op jouw aanwijzing, die kritiek van jou er direct eens bijgehaald, Martien, om het eerst eens aandachtig te lezen.
   En tja, ik moet zeggen: Martien ten voeten uit! Ik kon me al weer levendig voorstellen, dat je kóókte op het moment dat je het schreef!
   Jouw brille in dit opzicht is onmiskenbaar en niet te overtreffen. Ik voel me echter geroepen -en ik hoop niet dat je me dit kwalijk zult nemen: Besef je goed, dat je af en toe een béétje met vuur speelt?
   Jouw haarscherpe pen analyseert feilloos, maar tegelijkertijd meedogenloos; af en toe scheert hij pal langs de afgrond.
   Je schrijft hier letterlijk:”Die heeft daarna een heel diepe geestelijke crisis gehad en is daarna als herboren gaan schrijven.”
   Prachtig, maar volgens mij bestaat de kans, dat het kantje-boord geweest is. Ik zal proberen uit te leggen wat volgens mij de reden is geweest, dat het goed uitgepakt is:
   Uit je kritiek was overduidelijk af te lezen, dat je op dat moment zeker wist, met een MAN te doen te hebben. Dat was niet het geval; daar kwam jij later ook achter.
   Maar juist dit gegeven, dat jij nèt niet precies wist, op wie je de aanval richtte, kan -ik zeg nadrukkelijk: kàn- voor haar de (gelukkige) oorzaak geweest zijn, dat ze het zich nèt niet té persoonlijk aangetrokken heeft.
   Dat gaf haar de mogelijkheid -misschien wel onbewust- om het geheel tenslotte te gaan overdenken en er zogezegd ‘gelouterd’ uit tevoorschijn te komen.
   Als zij echter de indruk had gekregen, dat jij precies wist, met wie je te doen had, wéét ik dat eerlijk gezegd niet zo zeker. Ik houd rekening met de mogelijkheid, dat het dan te ‘close’geworden zou zijn en de balans doorgeslagen zou zijn naar de verkeerde kant.
   Ik leg er de nadruk op, dat dit níet bedoeld is als kritiek op jouw schrijfstijl of je benadering, want die zijn beide onnavolgbaar! Ik voelde mij slechts geroepen om even te wijzen op het kleine risico, dat een messcherpe benadering af en toe met zich kan meebrengen.
   We zijn allemaal mensen, ook zij. En een rigoureuze aanpak kàn heilzaam werken, maar je kunt er beter niet vanuit gaan, dat het altijd heilzaam werkt.
   Dit wou ik even kwijt. Ik hoop, dat je de bedoeling niet verkeerd opvat. Overigens lof voor heel je doen en laten! (Maar dat wéét je, neem ik aan.)

   Like

 2. Wachteres zegt:

  Weet je dat ze Annabel heet?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Helemaal niet aan afluisteren beginnen, allemaal SLUITEN die haatcentrales.
  Zie ook: De Kracht van de Rede door Oriana Fallaci.
  http://tinyurl.com/aabztxd

  Like

 4. HenkV zegt:

  Na de belangrijke onthulling van Martien wil ik de loftrompet over hem uitsteken, want de komeet die hij heeft gelanceerd trekt een verwoestend spoor door het politiek correcte denken en het gewauwel dat daaruit voort komt.
  Ik ga nog verder en verklaar hierbij dat Martien en Annabel eigenlijk een dubbele komeet vormen en telkens als ze aan het firmament verschijnen voel ik de behoefte om op te staan en ze met een staande ovatie te begeleiden op hun tocht.
  Ooit zullen beide inslaan als een bom , daar waar de idioten zich verzameld hebben ,allen die onheil wilden bewerkstelligen in onze goede westerse wereld..
  Zij zullen een groot aandeel hebben in de gezondmaking van het westerse denken.

  Like

 5. luckybee zegt:

  De vraag is of dat onze elite partijen het toe laat?is dat niet discriminatie?

  Like

 6. Jean zegt:

  Zowel Nederland als Vlaanderen met die clubjes parasieten onder de naam: ‘privacy commissie’ héél snel opdoeken want die zijn toch maar bezig met schorem te beschermen, kijk maar naar die uitspraak betreffende dat gewelddadig tuig in Eindhoven, ocharme hun smoelen waren zichtbaar…
  Voor mij heeft tuig van de hoogste richel geen recht op privacy, op de beeldbuis met die smoelen zodat wij weten en zien wat we tegenkomen en ons kunnen beschermen tegen dergelijk krapuul.
  Zit die vrouw met dat befje nog steeds op de rechtbankstoel? een schande.

  Like

 7. peter selie zegt:

  Nee Martien je vergist je, ik reageer niet erg vaak, maar de keren dat ik op je bijdragen reageer laat ik blijken je stukken zeer op prijs te stellen en daarom nu nog eens: Bedankt en ik zou je bijdragen niet graag missen. Dus, dat we nog lang je schrijfsels kunnen lezen.

  Groeten.

  Like

 8. Jean zegt:

  Die haatbunkers moeten niet afgeluisterd worden, die MOETEN gesloten worden en liefst nog afgebroken worden want er wordt enkel maar haat en geweld gezaaid en wat men zaait zal men ook oogsten, dat is al jaren bezig alleen worden de akkers steeds groter.
  Momenteel wordt de bodem gevoed met bloed vroeger deed men dan dat met mest en zeggen dat we met véél mest opgescheept zitten…

  Like

 9. Jan zegt:

  Camera’s in die tenten zetten en afluisterapparatuur en op onverwachte momenten met een legereenheid binnenvallen. Voertaal: Nederlands. Wie zich hieraan niet houdt, verdwijnt voorgoed naar Arabistan en de tent wordt met de grond gelijk gemaakt.
  Wat in Egypte kan kan hier ook. Niks schoenen uittrekken. Stofzuigers zijn er niet voor niets.

  Egyptisch leger valt moskeet binnen:

  Like

  • JiepMK zegt:

   In Egypte begrijpen ze tenminste dat die baardapen zich veilig voelen in de moskee alwaar de imam geweld legitimeert en waar oorlogen door moslims altijd wordt begonnen.

   Overigens ben ik voorstander van die haathutten, een mooi segregatie-instrument.

   Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  moslims zeggen dat ze de dood vereren.
  Ze kunnen niet wachten om naar het paradijs,” de zuip,vreet en hoerentent”, van allah te gaan.
  Nou, waar wachten ze dan op, want waarom leven ze dan nog?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s