“Egyptische christenen brandschatten moskee”

Of nee, wacht… Was bovenstaande kop namelijk werkelijkheid geweest, dan had buitenlandhoeder Timmermans ogenblikkelijk in het openbaar zijn afschuw uitgesproken. De kans dat hij – samen met het hielen likkende staatsjournaal – in alle talen zal zwijgen over onderstaande angstwekkende beelden, is echter vele malen groter.

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t bekend bij webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Egyptische christenen brandschatten moskee”

 1. DonnaDolce zegt:

  Hebben die gasten niets anders te doen?? Moeten die niet gewoon werken? Onee, straks weer met die reet omhoog natuurlijk.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  ik heb hem maar gelijk effe doorgestuurd , aan de P.v.d.Allahlovers , natuurlijk franske zelf , en aan die 6e hands gebreide schaatstrui uit de tijd van kees verkerk
  SORRY HOOR , heb niet eerst de VN ingeschakeld !!!

  Like

 3. Doet weer herinneringen boven komen aan de tijd dat het nog gebruikelijk was om kokende pek uit te storten over aanvallers. Normaliter ben ik niet zo agressief maar in dit geval had ik een uitzondering willen maken.

  Like

 4. Jean zegt:

  En opnieuw en opnieuw en opnieuw ‘bewijzen’ die achterlijke gewelddadige barbaren dat ze nog achterlijker zijn dan bavianen.
  Steeds stel ik mij de vraag: “werkt daar wel iemand?” want steeds staan ze massaal op straat of liggen ze met hun gat in de lucht. Je zult maar zoiets meemaken!!!! brrrr. om niet aan te denken, gelukkig ga ik NOOIT of te NIMMER naar een moslimland alhoewel die achterlijke barbarij hier ook begint plaats te nemen en met die smerige linkse ratten én die centrum rechtse verraders die dergelijke idioterie knuffelen weten we maar nooit…
  Hoog tijd dat ingegrepen gaat worden vóór dat niet meer mogelijk zou kunnen zijn, nu die achterlijke smeerlapperij uit ons Europa verdrijven tot en met de laatste bloedcel.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 17.56. uur. Werken en MOSLIMS Jean? Neen, dat doen ze liever niet, wel 5 keer per dag met hun reet omhoog in de MOSKEET annex haathut. Ik zie ze elk uur overdag rondlopen, meestal in hun soepjurken, en zitten ze niet in de moskee, dan zijn ze wel in hun theehuis. Nee, dat werken mogen de “christenhonden”, voor hun doen. Met de dag groeit mijn hekel aan dat grafvolk!

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Neen, natuurlijk niet! De christenen worden en zijn geminacht door het RODE SCHUIM der SOCIALISTEN, stel je voor zeg. Nee, reetlikken met MUZELMANNEN daar is de Partij van de Allahtonen absoluut toe bereid, en zeker de anti-semiet TIMMERFRANSSS!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Wanneer zullen in Nederland kerken en synagogen voor zover die er nog zijn in de hens gezet worden? Nu ligt het aantal moslims in Nederland rond de 1 miljoen. Gaat dit gebeuren als hun aantal de 2 miljoen voorbij is of de 3 miljoen? Zelf denk ik dat dit veel eerder gaat gebeuren. Hun brutaliteit kent geen grenzen. Terwijl in alle islamitische gebieden de minderheden verjaagd, gebrandschat of vermoord worden zijn de aanhangers van de islam in Nederland open en bloot (althans in mijn stad) aan het collecteren voor de bouw van een nieuwe moskee. Je moet het lef maar hebben. Als het zover is moeten we niet piepen want we zijn het zelf schuld.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_aantal_moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s