Obama is de duivel

Screenshot_9

(Door: Joost Niemöller)

En dat op een moment dat de wereld vraagt om een held. De wereld heeft helden nodig. Altijd. En al helemaal in tijden dat het er op aan komt. Zoals nu. En al helemaal in de leidende posities. Het machtigste land ter wereld, de VS, heeft de slechtste president ooit. Een stumperaar. Een lafaard. Een man die de naam ‘man’ niet verdient. En bovendien een slecht mens, die er op uit is de wereld te gronde te richten.

Deze duivelse en zwakke Obama figuur, die aan het begin van zijn presidentiële termijn naar Egypte ging om zijn onderdanigheid aan de islam te betuigen, liet de dappere revolutionairen in de straten van Teheran sterven toen die een revolutie begonnen in naam van de secularisatie, en stak vervolgens in het hele Midden Oosten de vlammen aan voor de islamisering, die de dweperige westerse pers ‘Arabische Lente’ ging noemen.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama. Bookmark de permalink .

78 reacties op Obama is de duivel

 1. Joost Visser zegt:

  De man is gewoon niet geschikt voor deze positie. Geld uitdelen als water kan iedereen een ´leider´zijn. De man is door zijn competentieniveau heen geschoten. Een goede speecher is nog geen leider. Gelukkig hebben de republiekeinen tegengas gegeven anders was het schulden nivieau 20 triljard dollar geweest en obamacare drijft kleine bedrijven in het faillissement of ze moeten mensen ontslaan en weer aannemen op flexcontracten (zie nederland). Is de moslim Obama bewust de vs in het bankroet te krijgen zodat er geen gevaar meer is voor de moslimlanden of is het echt incompetentie?

  Like

  • luckybee zegt:

   Hillary Clinton wist dat Barrack Hussein Obama een moslim is.In haar campanje voor de presidentschap van Amerika heeft ze Barry Soetoro’s verhaal in Jakarta, publiek gemaakt , dat Obama een devote moslim was.Dan weet ook onze Billy hier van denk ik.onze pro moslim kampioen die liever de Christelijke Serviers bombardeer ten gunste van de Bosniers en Afghanen.die zo als wij weten moslims zijn.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Moet iemand zijn Nobelprijs voor de wereldvrede inleveren als straks in 2016 na afloop van zijn termijn in volle omvang zijn vernietigende bijdrage hieraan zichtbaar wordt?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Toen Obama in de race was voor het presidentschap, deed hij zich voor als christen. Hiermee dacht hij veel Amerikanen te paaien, zodat ze hun stem op hem zouden uitbrengen. Hij was best verfrissend met zijn speeches, hij had een vlotte babbel, en na de Bush-periode leek er een andere wind te gaan waaien. De ene prachtige belofte na de andere kwam uit zijn mond.
  En Obama wérd gekozen. Tot vreugde van de ‘zwarte volkeren’ wereldwijd, én tot vreugde van de moslimwereld!
  Inmiddels hebben we Obama leren kennen op een manier die niet iedereen even geweldig vindt. Zo heeft hij als adviseurs ook leden van de moslimbroederschap aangesteld, gebruikte hij de iftar-maaltijd met zijn personeel (de meesten zéker geen moslim!) als afsluiting van de ramadan, maar zijn christelijke medewerkers hoeven er niet op te rekenen dat hij met Kerst de kerstmaaltijd met hen gaat gebruiken. Hieraan kunnen we zien dat Obama zéker geen christen is!
  Obama leek een innemend mens, maar laat steeds meer zijn scherpe pijlen zien! Is hij werkelijk nog wel een vriend en trouwe bondgenoot van Israël? Ik waag het te betwijfelen! Hoe is zijn relatie met de Palestijnen? Gedraagt Obama zich als een vriend van hen die Israël het liefst totaal van de kaart zouden willen vegen?
  Laten we Obama kritisch volgen en hem in de gaten houden. Ik vertrouw hem niet op zijn bruine ogen. Hij heeft de Palestijnen ‘iets moois’ beloofd gedurende de tijd dat hij president zou zijn. Wat bedoelt hij daarmee? Speelt hij een vies spelletje?
  Het is te hopen dat hij in Syrië geen stommiteiten uithaalt! Als dáár de vlam in de pan slaat, staat binnen de kortste keren het hele Midden-Oosten in brand! En het zou wel eens over kunnen slaan naar andere delen van de wereld.

  ‘Met dank’ aan Obama?

  Like

 4. Paardestaart zegt:

  Obama verlangt naar de wereld na Amerika.. Obama vindt namelijk dat de macht van de VS een rechtvaardige wereldorde in de weg staat – precies zoals Marx, die gebood dat de bourgeois beschaving en de kaptitalistische wereldorde zou worden vernietigd. Obama wil de soevereiniteit overdragen aan de VN en de Wereldbank – net als hier de boven ons gestelden. Daarom hebben ze onze landen afgeschaft en ons uitgeleverd aan marxisten in Brussel, zodat er een doorstart kan worden gemaakt van de Sowjet Unie – die trouwens niet gevallen is, maar gewoon werd opgeheven.
  Niet meer nodig – de gang door de instituties was op een haartje na voltooid.
  Dus het is niet zo gek om iemand als Obama een duivel te noemen. Wat hij doet is volslagen onbegrijpelijk en krankzinnig – wat zou hem anders drijven dan pure slechtigheid?
  Iemand die geboren is in een land waar al zolang het bestaat wanhopige paupers op de poort staan te bonken om in godsnaam naar binnen te mogen; die weet hoe het in de rest van de wereld aan toe gaat – en die dan toch bereid is om een bom onder de westerse beschaving te leggen; na Amerika is het westen overgeleverd aan de eerste de beste boevenstaat die zich naar boven weet te vechten – zo iemand is òf zo onnozel dat hij nooit president tot zou kunnen worden verkozen, òf hij is ongelooflijk slecht.
  Aangezien iedereen met een beetje gezond verstand wel begrijpt dat het programma dat Marx begon alleen maar op een drama kan uitlopen, zeker na het gruwelijke experiment waarvan wij getuige hebben moeten zijn zijn kun je volgens mij alleen maar concluderen dat Obama gedreven wordt door pure vernietigingsdrang.
  Bizar? Absoluut! Vergezocht, grotesk, fantastisch? Nou en of.
  Volkómen onbegrijpelijk is het, geen enkele verklaring over rijkdom of macht voldoet wat mij betreft. Er is geen touw aan vast te knopen – maar ik kan er niets anders van maken.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  De Obama-kiezers uit 2008 -bijna allen democraten- hadden als belangrijkste drijfveer “dat het tijd werd voor een gekleurde president.”
  Een nobele reden, maar een goedmensen-reden.
  Verder keken ze niet. Wílden ze niet kijken. Net als je bij de Europese goedmensen ziet.
  Hoe het bij zijn her-verkiezing zat is lastiger te zeggen. Geen geloofwaardige tegenkandidaat, denk ik.
  Hopelijk gaan de ogen van de Amerikanen nu langzaam open. We zullen het moeten afwachten.

  Like

 6. manna zegt:

  lol. joost niemoller doet een ‘martien pennings’ zonder dat hij het door heeft. 🙂 😉 🙂

  Like

 7. Jan zegt:

  Let op de datum: Published time: May 30, 2013 16:56

  Turkey finds sarin gas in homes of suspected Syrian Islamists – reports
  Turkish security forces found a 2kg cylinder with sarin gas after searching the homes of Syrian militants from the Al-Qaeda linked Al-Nusra Front who were previously detained, Turkish media reports. The gas was reportedly going to be used in a bomb.

  The sarin gas was found in the homes of suspected Syrian Islamists detained in the southern provinces of Adana and Mersia following a search by Turkish police on Wednesday, reports say. The gas was allegedly going to be used to carry out an attack in the southern Turkish city of Adana.

  http://rt.com/news/sarin-gas-turkey-al-nusra-021/

  Like

 8. Jan zegt:

  John (Deurmat) Kerry: ” I think this is a smart decision by the president. I think it’s a courageous decision. HE IS NOT TRYING TO CREATE AN IMPERIAL PRESIDENCY. He is trying to respect the process by which we are strongest in this country.”
  http://www.realclearpolitics.com/video/2013/09/01/kerry_obama_is_not_trying_to_create_an_imperial_presidency.html

  Te laat. Is al lang gebeurd

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Obama de man zonder verleden.

  Het Amerikaanse radiostation Trunews heeft vorige week naar eigen zeggen ‘explosieve nieuwe informatie’ uitgezonden over de ware identiteit van de Amerikaanse president Barack Hussein Obama, die zich vroeger o.a. Barry Soetoro noemde. De man die informatie over Obama’s verborgen verleden ontdekte stemde in 2008 op Obama, maar voelt zich nu verraden’. Als alle informatie klopt is de FBI volgens TruNews’verplicht om Obama in het Witte huis te arresteren….en betekent dit dat Obama over een crimineel netwerk beschikt dat hem decennia lang heeft geholpen zijn identiteit te verbergen.

  ‘Ik ben er nu meer dan ooit van overtuigd dat Barack Hussein Obama een buitenlandse infiltrant is die om subversieve redenen in de VS is gebracht,’ aldus TruNews presentator Rick Wiles, die om begrijpelijke redenen -namelijk diens veiligheid- niet de naam onthult van de man die de ware identiteit van Barack Obama ontdekt zou hebben.

  Obama, de man zonder verleden
  Al vanaf het moment dat in 2007 bekend werd dat een onbekende politicus uit Illinois president van de VS wilde worden startte TruNews een onderzoek naar het mysterieuze en onverklaarbare verleden van deze Barack Hussein Obama, zoals zijn nauwe banden met bekende binnenlandse terroristen (Weather Underground), gevaarlijke extremisten, radicalen en communisten. TruNews staat al vier jaar aan het front in de strijd tegen de complete blackout die de reguliere media in stand houdt over deze feiten.

  ‘Maar hoe je deze bedrieger in het Witte Huis ook noemt, Barry Soetoro, Barack Obama, de ‘macdaddy’ (pimp-meister of player), de presidentiële pooier, de straatoplichter uit Chicago – hij is een man zonder verleden. Mensen met geld en invloed hebben Obama geholpen zijn vroegere jaren te verbergen.’……………………………………

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/05/-barack-obama-is-harrison-j-bounel-en-pleegde-belasting-en-vastgoedfraude

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Daiyu-Ninja: 13.51. uur, op 2/9. Deze OBAMA, moslim en renegaat, leugenaar en oorlogsmisdadiger, is een marionet van de BILDERBERGBENDE en de NWO!

   Like

 10. Cathja zegt:

  @ Daiyu-ninja 13:51

  Als dít allemaal waar zou zijn, dan ruikt een beerput lekker vergeleken met de waarheid over Obama!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Inderdaad Cathja. Ik zou dan nog liever de geur van een beerput ruiken dan een scheet van Obama.IEW ! Bah! Getver!
   Iemand die met figuren van de moslimbroederschap samenwerkt is niet te vertrouwen.

   Like

 11. Helena zegt:

  Poetin spreekt en neemt geen blad voor de mond.

  Like

  • Jan zegt:

   Obama naar Rusland, niet om met Putin te overleggen maar in eerste instantie om met homoadvocaten te ouwehoeren.

   In a display of utter political incoherence, President Obama plans to meet with lesbian, gay, bisexual and transgender advocates in Russia while visiting the Kremlin, even as he attempts to lobby Russian President Vladimir Putin for support on an international military action against Syria.
   http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/09/02/Putin-Syria-gays

   Dat noemt zich wereldleider

   Like

 12. Helena zegt:

  Als ik het niet dacht, een beetje lobbyen (lees omkopen, chanteren) is in volle gang.

  US lawmakers are due to reconvene next week, and White House officials have said they believe they will support the president.
  Campaigning to convince people and politicians that military intervention is the right way forward has already begun in America, correspondents say.

  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-23925037

  Like

 13. Helena zegt:

  Brieven uit 1936 van de grootvader van Assad aan de Fransen waarin hij de ellende van nu al voorspelt. Ze wijst op de fouten dit gemaakt zijn bij het vaststellen van de grenzen van de mandaten en het bovendien opneemt voor de Joden.

  But the most interesting detail in the document is the positive way in which the writers relate to the Jews in the Land of Israel. Who knows, perhaps in the future after the Alawites are forced to flee for their lives from the Muslim cities in Syria in order to escape the fate that is described in the document and in order to keep their heads on their shoulders, they will establish their independent state in their mountains, the Mountains of Ansariyya, and perhaps then – as a persecuted minority state – in a historical irony, they will try to join hands with the “Zionist entity”, which is still an illegitimate and despised entity in the eyes of the Arabs and the Muslims.

  http://nocompulsion.com/assads-grandfathers-1936-letter-predicts-muslim-slaughter-of-minorities-praises-zionists/

  Like

 14. Jan zegt:

  Egyptian Media: Obama is lid van de Moslimbroeders
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/09/shocking-report-egyptian-media-says-obama-is-a-muslim-brotherhood-member/

  Like

 15. Jan zegt:

  Aangezien de Amerikaanse junta zijn zin niet krijgt om meer schulden te mogen maken heeft het besloten zoveel mogelijk het volk en het toerisme in binnen en buitenland te treiteren, alles in het kader van ‘bezuinigingen’:

  Arizona Gov. Brewer, local businesses fight to reopen Grand Canyon
  With the partial suspension of U.S. government services showing no signs of ending, tourists will continue to be turned away from the Grand Canyon, despite a push by Arizona Gov. Jan Brewer* and local businesses to reopen the state’s signature national park.
  http://www.foxnews.com/politics/2013/10/04/ariz-gov-rejected-in-offer-to-reopen-grand-canyon/
  * Jan Brewer is ook degene die zich niets laat zeggen door de junta, maar doorgaat met het uitzetten en tegenhouden van illegalen. Zij ‘bestond’ het eens met haar vinger naar de gek te wijzen, wat haar prompt op tirades van de marxisten kwam te staan. Hoe zij het waagde naar god te wijzen.
  http://www.mrc.org/bias-alerts/nbcs-brian-williams-shocked-jan-brewers-finger-pointing

  Opa en oma pesten valt ook onder ‘bezuinigen’
  “In a government shutdown, Social Security checks still go out on time. In an economic shutdown — if we don’t raise the debt ceiling — they don’t go out on time,” Obama said. “In a government shutdown, disability benefits still arrive on time. In an economic shutdown, they don’t.”
  http://www.businessinsider.com/obama-debt-ceiling-social-security-boehner-deadline-default-government-shutdown-2013-10

  Ook meer toegankelijk: Lady Liberty
  http://www.nydailynews.com/new-york/lady-liberty-turns-visitors-due-shutdown-article-1.1472682

  Planten- en dierenwereld wordt nu ook maar gesloopt, is immers geen geld voor:
  Email tells feds to make sequester as painful as promised
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/mar/5/email-tells-feds-make-sequester-painful-promised/?page=all
  The National Park Service has ordered the closure of a Virginia park that sits on federal land, even though the government provides no resources for its maintenance or operation.

  “In all the years I have worked with the National Park Service … I have never worked with a more arrogant, arbitrary and vindictive group representing the NPS,” Anna Eberly, managing director of the farm, said.
  http://freebeacon.com/shutdown-theater/

  Liberty Bell mag niet meer bezocht worden:
  http://weaselzippers.us/2013/10/02/obama-regime-closes-liberty-bell/

  En en passant proberen Israël te slopen
  “The State Department’s ability to provide military assistance to Israel and other allies in the time frame that is expected and customary could be hindered, depending on the length of the shutdown,” State Department deputy spokeswoman Marie Harf told a news briefing.
  Harf gave only the specific example of Israel, the largest recipient of U.S. foreign military funding and a country which enjoys strong bipartisan support in the U.S. Congress.
  http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=12319
  Natuurlijk blijft het geld naar de moordenaarsbendes in Syrië rijkelijk stromen, net als de wapens.

  Like

 16. Jan zegt:

  Voormalige communistische terreur kan hieraan nog een puntje zuigen:

  Legerdominees/priesters bedreigd met arrestatie als zij het wagen gebedsdienst te houden nu ‘bezuinigd’ wordt

  “With the government shutdown, many [government service] and contract priests who minister to Catholics on military bases worldwide are not permitted to work – not even to volunteer,” wrote John Schlageter, the general counsel for the Archdiocese for the Military Services USA, in an op-ed this week. “During the shutdown, it is illegal for them to minister on base and they risk being arrested if they attempt to do so.”
  http://dailycaller.com/2013/10/04/priests-threatened-with-arrest-if-they-minister-to-military-during-shutdown/

  Like

 17. Jan zegt:

  Stom Amerikaans volk, weet niet tot welke partij de messias behoort:

  Like

 18. Jan zegt:

  Adolf H(ussein): “I have the power to slow the rise of the oceans”

  A. H.: Republikeinen zijn terroristen en met hen doe ik geen zaken behalve als zij doen wat ik hen beveel
  President Obama insists he will not negotiate major budget issues with congressional Republicans until they vote to reopen the government and to lift the debt ceiling.
  http://www.usatoday.com/story/news/politics/2013/10/05/obama-associated-press-interview-government-shutdown/2926989/

  Adolf Obama maakt Ted Cruz, Rand Paul en Marco Rubbio uit voor extremisten en oplichters
  “I recognize that in today’s media age, being controversial, taking controversial positions, rallying the most extreme parts of your base, whether it’s left or right, is a lot of times the fastest way to get attention and raise money,” he said in an interview with the Associated Press released Saturday. “But it’s not good for government.”
  http://www.politico.com/politico44/2013/10/obama-criticizes-cruz-other-firstterm-gopers-for-being-174352.html

  Obama laat huiseigenaren uit hun woning smijten (letterlijk)
  Lake Mead property owners forced out until shutdown ends
  Las Vegas, NV (KTNV) — The government shutdown is being felt close to home for some locals. They say they’re being forced out of private homes on Lake Mead because they sit on federal land.

  Joyce Spencer is 77-years-old and her husband Ralph is 80. They’ve been spending most of their time in the family ice cream store since going home isn’t an option.

  The Spencers never expected to be forced out of their Lake Mead home, which they’ve owned since the 70s, but on Thursday, a park ranger said they had 24 hours to get out.
  http://www.ktnv.com/news/local/226557661.html?lc=Smart

  Amerikaanse junta doet een Jeroen Dijsselbloem:
  Mensen die recht hebben op teruggave van de belasting krijgen deze niet terug. Excuus: government shutdown
  The IRS is still collecting taxes during the government shutdown, but it isn’t sending refunds — and it also has stopped complying with a subpoena to turn over documents to members of Congress who are investigating the agency’s targeting of tea party groups.
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/oct/2/irs-collecting-money-not-sending-refunds-during-sh/

  Chuck Hagel geeft toe dat het naar huis sturen van werknemers voor de staat en niet betalen gedaan werd om hen te treiteren:
  Most of the furloughed Department of Defense civilian employees will be recalled, according to Secretary of Defense Chuck Hagel, who acknowledged that government lawyers interpreted a Pentagon funding law passed on the eve of the shutdown too narrowly.
  http://washingtonexaminer.com/chuck-hagel-admits-most-pentagon-furloughs-were-unnecessary/article/2536865?custom_click=rss

  Linkse ‘bezuinigingen’ van de Amerikaanse junta houdt o.a. in dat $445 miljoen naar Public Broadcasting gaat, dus belastinggeld, maar $0 naar kinderen met kanker aangezien daar geen geld voor is wegens bezuinigingen:
  After Shutdown: Administration Gives $445,000,000 to Corporation for Public Broadcasting
  On the first day of the “shutdown” of the federal government, when members of the U.S. Senate were going to the well of their house to point out that the shutdown would prevent the National Institutes of Health from starting clinical trials for cancer patients and others facing possibly terminal illnesses, the administration was giving $445,000,000 to the Corporation for Public Broadcasting, according to the Daily Treasury Statement. – See more at: http://www.cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/after-shutdown-administration-gives-445000000-corporation-public#sthash.cDDFOCCo.dpuf

  Iwo Jima Memorial afgesloten voor publiek wegens ‘bezuinigingen’. Veteranen accepteren dit asociale gedrag van de junta niet en halen de barricades weg
  http://www.weeklystandard.com/blogs/iwo-jima-memorial-closed-barricades-erected_759277.html

  Adolf Obama: “I am emperor of the oceans” en sluit de oceaan af
  Just before the weekend, the National Park Service informed charter boat captains in Florida that the Florida Bay was “closed” due to the shutdown. Until government funding is restored, the fishing boats are prohibited from taking anglers into 1,100 square-miles of open ocean. Fishing is also prohibited at Biscayne National Park during the shutdown.

  National Park Service blokkeert weg zodat autorijders Mount Rushmore niet kunnen zien als zij langsrijden:
  http://siouxfallsbusinessjournal.argusleader.com/article/20131004/UPDATES/310040047/S-D-officials-object-feds-barring-visitors-from-highway-viewing-areas-near-Mount-Rushmore

  Politie zegt tegen Vietnamveteranen dat zij moeten oplazeren bij de herdenkingsplaats
  http://www.weeklystandard.com/blogs/nbc-police-remove-vietnam-war-veterans-memorial-wall_759267.html

  Like

 19. Jan zegt:

  Hussein Obama’s steun aan de terreurbeweging Al Qaida

  Like

 20. Tom Hendrix. zegt:

  Obama is in mijn ogen een RENEGAAT, een VERRADER en een vileine extremistische MOSLIM!!

  Like

 21. Jan zegt:

  De zogeheten ‘affordable healthcare’ ook bekend onder de naam obamacare is een gigantische fiasco: website om in te schrijven werkt niet en de premies zijn ruim 400% hoger dan de ziektekostenverzekering die de Amerikanen voorheen hadden. Verder moet men vragen beantwoorden die de privésfeer raken en dus misbruikt kunnen worden.

  One of them is George Schwab of Charlotte, who pays $228 a month for his family’s $10,000 deductible plan from Blue Cross and Blue Shield of North Carolina. In a Sept. 23 letter, Blue Cross notified him that his current plan doesn’t meet benefit requirements outlined in the Affordable Care Act and suggested a comparable plan for $1,208 a month – $980 more than he now pays.
  http://www.charlotteobserver.com/2013/10/06/4365331/insurance-premium-increases-shock.html#.UlJ43VBwrh6

  Like

 22. Jan zegt:

  Het treiteren en pesten van de bevolking door de dictator heeft zich in inmiddels verder uitgebreid. Mensen die parken bezoeken om te wandelen of om te sporten kunnen geen gebruik meer maken van de waterkranen omdat de dictator opdracht heeft gegeven deze onbruikbaar te maken.

  National Park Service spitefully removes handles from water fountains

  It what looks like a spiteful move (pesterij), the NPS even removed handles from water spigots along the Chesapeake and Ohio canal where bikers and joggers exercise as well as along the Great Allegheny Passage, just to ensure people don’t get any water from them.

  Instead of saving money, the NPS is expending additional resources to go out of its way to close such locations and to make people miserable.

  There’s really no scenario where this ends well for the NPS. First, several of their workers have lost their wages, workers are working without pay, and when the dust settles, heads will roll in subsequent investigations. The NPS is making itself unpopular with the American public, which is stewing for vengeance as the weather turns cold and bitter.
  http://www.catholic.org/national/national_story.php?id=52673#

  Like

 23. Jan zegt:

  Obama’s Sturmabteilung:

  Like

 24. Jan zegt:

  Junta Witte Huis houdt geld achter van omgekomen soldaten om voor eigen politieke doeleinden te gebruiken
  http://patdollard.com/2013/10/rep-duncan-hunter-obama-intentionally-withheld-military-death-benefits-to-use-families-of-killed-soldiers-as-pawns-to-be-played-with-for-political-points/

  Parkwacht: “Ons is door de Obama-junta verteld het dagelijkse leven van de mensen zo veel mogelijk te verzieken. Het is om te kotsen”
  http://patdollard.com/2013/10/ranger-weve-been-told-by-the-obama-administration-to-make-life-as-difficult-for-people-as-we-can-its-disgusting/

  Yellostone parkwacht gebruikt SA methodes tegen ouderen in opdracht van de junta:
  http://patdollard.com/2013/10/the-fuehrers-park-rangers-gestapo-tactics-trap-senior-citizens-at-yellowstone/

  Junta Witte Huis houdt geld achter van omgekomen soldaten om voor eigen politieke doeleinden te gebruiken
  http://patdollard.com/2013/10/rep-duncan-hunter-obama-intentionally-withheld-military-death-benefits-to-use-families-of-killed-soldiers-as-pawns-to-be-played-with-for-political-points/

  Dr. Ben Carson: “Ik kreeg direct bezoek van de IRS nadat ik een speech had gehouden waarin ik kritiek uitte op Obama”
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/oct/3/irs-targeted-dr-ben-carson-after-prayer-breakfast-/#ixzz2gfewbjwU

  De Amerikaanse junta verbied kerkdiensten op militaire basis
  http://blogs.cbn.com/thebrodyfile/archive/2013/10/08/priest-obama-administration-denied-mass-to-catholics.aspx

  Katteneigenaar krijgt boete van $200 omdat de verlamde kat niet was aangelijnd:
  http://www.onenewspage.com/n/US/74w2qsxz6/Woman-Fined-over-200-for-Wheelchair-Cat-Without.htm

  Obama-junta maakt openbare waterkranen onklaar zodat niemand meer kan drinken
  http://moonbattery.com/?p=37828

  Reactie van Dan Pfeiffer, weliswaar werkzaam voor de junta en betaald krijgt om te liegen twitterde dat hij dit gelazer kotsbeu was en dat de enorme tegenstellingen in de VS een hoge nikkerfactor hebben.
  http://dailycaller.com/2013/10/08/when-it-comes-to-typos-on-twitter-dan-pfeiffers-couldnt-be-bigger/

  Like

 25. Jan zegt:

  Dat Obama een volslagen idioot en krankzinnige is vindt ook Brenda Barton (Rep) die tijdens een zitting Obama voor Der Führer uitmaakt. Democraten gaan (traditiegetrouw) compleet door het lint.
  Republican Rep. Brenda Barton of Payson compared President Barack Obama to Adolph Hitler on her Facebook page Monday in a post urging county sheriffs to revoke authority from the National Parks Service “thugs” who are enforcing the federal shutdown on national parks lands.
  http://www.abc15.com/dpp/news/region_northern_az/payson/lawmaker-compares-obama-to-hitler-arizona-rep-brenda-barton-angry-over-shutdown#ixzz2hAyqNDFo

  Like

 26. Jan zegt:

  Allen West: Obama is een verwend klein kind met een grote bek en een pathologische leugenaar”

  Like

 27. Jan zegt:

  Mohamed Elibiary, werkzaam binnen de Amerikaanse junta twittert dat Kopten die klagen over aanvallen op Christenen schijnheilige islamofoben zijn
  http://www.investigativeproject.org/4184/coptic-leaders-condemn-obama-adviser-anti-coptic

  Like

 28. Jan zegt:

  Hussein Obama: “Het volk dient dom gehouden te worden, dan kan ik hen alles wijsmaken”

  Verbod om de grondwet uit te delen op de Dag van de Constitutie (let op de mongool met het flesje)
  Socialisten in Amerika zijn erger de gekken vroeger aan de andere kant van De Muur

  Like

 29. Jan zegt:

  Christenvervolgingen in de VS door Democraten (communisten, dus)

  In the wake of the government shutdown, despite provisions in the Pay Our Military Act, Catholics at Kings Bay Naval Submarine Base in Georgia are being denied religious services. The Catholic priest who serves this community has been PROHIBITED from even volunteering to celebrate Holy Mass without pay, and was told that if he violated that order, he could be subject to ARREST. Protestant services continue to take place. Only Catholic services have been shutdown

  Government Shuts down Catholic Services on Navy Base; Church locked; Priest threatened with arrest; TMLC Files Federal Lawsuit
  http://www.thomasmore.org/news/government-shuts-down-catholic-services-navy-base-church-locked-priest-threatened-arrest-tmlc-f

  Impresies vanuit een fascistisch Amerika:
  http://weaselzippers.us/2013/10/13/developing-veterans-storm-washington-d-c-vetmarch/#disqus_thread

  Like

 30. Jan zegt:

  Sturmabteilung Witte Huis probeert vlag van veteraan af te pakken

  Juntaleider van Amerika laat luitenant 20 jaar opsluiten wegens doden van vijand
  U.S. Army Lieutenant Sentenced To 20 Years In Ft. Leavenworth For Killing Taliban Scouts Helping To Set Up Ambush of His Platoon…
  http://communities.washingtontimes.com/neighborhood/allen-west-out-foxhole/2013/oct/14/more-outrageous-treatment-our-military/#ixzz2hjUCHLaL

  Junta Amerika: Christenen zijn terroristen en te vergelijken met KKK, neo-nazi’s
  U.S. Army Classifies Christian Ministry As A “Domestic Hate Group”…
  Several dozen U.S. Army active duty and reserve troops were told last week that the American Family Association, a well-respected Christian ministry, should be classified as a domestic hate group because the group advocates for traditional family values.
  The briefing was held at Camp Shelby in Mississippi and listed the AFA alongside domestic hate groups like the Ku Klux Klan, Neo-Nazis, the Black Panthers and the Nation of Islam.
  http://foxnewsinsider.com/2013/10/14/exclusive-us-army-defines-christian-ministry-domestic-hate-group

  Like

 31. Jan zegt:

  Obama zegt dat hij een communist is
  video van 1995 (men was dus gewaarschuwd)

  Like

 32. Jan zegt:

  Scheiding van kerk en staat, alleen als het de roden past:

  Churches help spread word on health care law
  Nationwide initiative called “Health Care from the Pulpit”
  http://www.news4jax.com/news/churches-helping-to-inform-about-health-care-law/-/475880/22662990/-/tiqnah/-/index.html

  Like

 33. Jan zegt:

  Islam is ‘vreedzaam samenleven’

  Words “Islam” and “Jihad” Taken Out of Counter-Terrorism Manuals By Obama Adminstration
  http://shoebat.com/2013/10/28/words-islam-jihad-taken-counter-terrorism-manuals-obama-adminstration/

  Like

 34. Jan zegt:

  US must continue ‘updating’ Cuba policies, Obama says

  Obama says the U.S. has started to see changes on the island.
  The administration has engaged in recent discussions about migration and mail and relaxed travel and remittance rules for Cuban Americans.
  http://www.foxnews.com/politics/2013/11/08/us-must-continue-updating-cuba-policies-obama-says/

  Like

 35. Jan zegt:

  Obama Secretly Lifted Iran Sanctions Months Ago
  The Obama administration began softening sanctions on Iran after the election of Iran’s new president in June, months before the current round of nuclear talks in Geneva or the historic phone call between the two leaders in September.
  http://patdollard.com/2013/11/obama-secretly-lifted-iran-sanctions-months-ago/

  Vandaar zijn chantage van Israël:
  Obama ‘Vetoed’ Israeli Strike on Iran
  President Barack Obama refused to let Israel strike Iran last year despite the Israeli prime minister’s willingness to sign off on such an attack, according to statements made by a former top Israeli military leader earlier this week.
  http://freebeacon.com/report-obama-vetoed-israeli-strike-on-iran/

  Like

 36. Jan zegt:

  Vernietigend stuk van voormalig geheim agent Dan Bongino over de Amerikaanse junta:

  Bongino, a 12-year veteran of the Secret Service who once defended Obama and the Clintons with his life, is now running as a Republican for Congress in Maryland..
  “We’re in a very dangerous place right now. There are so many scandals going on right now with this administration, any one of them in my opinion could be absolutely catastrophic for what this country stands for.”
  This administration constantly seems to use government [as a weapon] because they are inexperienced with it
  Bongino said he grew tired of listening to Obama talk. “Protecting President Clinton, I never found his speeches to be toxic, like if you disagreed you were his mortal enemy. With Obama, you are not just his political enemy, you are his real enemy if you disagreed. I couldn’t listen to it any more.”
  http://pagesix.com/2013/11/13/former-obama-secret-service-agent-blasts-toxic-administration/?_ga=1.243214466.1842008205.1370697823

  Like

 37. Jan zegt:

  De Gek weigert nog langer met Netanyahu te spreken

  Al Jarida, which has previously reported information that was later verified about a leak investigation taking place in Netanyahu’s bureau, says that on Friday, Obama refused more than once to speak to Netanyahu on the telephone and had U.S. Secretary of State John Kerry take the call instead.
  http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/1.558544

  Like

 38. Jan zegt:

  Amerika hatende juntaleider laat ‘under God’ weg uit The Gettysburg Address*

  * De Gettysburg Address is een korte toespraak van Amerikaans president Abraham Lincoln, uitgesproken op 19 november 1863 bij de wijding van het Soldier’s National Cemetery te Gettysburg in de staat Pennsylvania.

  Het gedeelte: …..It is rather for us to be here dedicated to the great task remaining before us, that from these honored dead we take increased devotion to that cause for which they gave the last full measure of devotion; that we here highly resolve that these dead shall not have died in vain; that this nation, under God, shall have a new birth of freedom, and that government of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth.

  Like

 39. Jan zegt:

  Obama: “When I Think About What I’m Fighting For, What Gets Me Up Every Single Day, Is Kindness”…
  http://dailycaller.com/2013/11/27/obama-says-his-policies-are-built-on-kindness/#ixzz2lrFDzENQ

  De grootste psychopaat die vrij rondloopt

  Like

 40. Jan zegt:

  Socialisten zijn krankzinnigen, het is het synoniem:

  Obamacare Event Hands Out Condoms as Prizes
  The Obamacare event took place at the University of Central Arkansas last weekend. It was hosted by a group called the Living Affected Corporation, which apparently has received a grant from the federal government to educate the public about Obamacare.
  http://www.weeklystandard.com/blogs/obamacare-event-hands-out-condoms-prizes_769034.html

  Like

 41. Jan zegt:

  Socialisten VS: “Kinderen zijn niet van de ouders maar staatseigendom.” Vader wordt geboeid afgevoerd.
  http://www.sunnewsnetwork.ca/sunnews/straighttalk/archives/2013/11/20131125-080521.html

  Like

 42. Jan zegt:

  Wie kan dit nog volgen? Amerikaanse juntaleider gaat besprekingen voeren met Hezbollah, terwijl deze terreurgroep op de Amerikaanse lijst van terroristische organisaties staat. Bovendie vecht zij zij aan zij met Iran en Assad tegen Al Qaida die de juntaleider steunten zelfs met een leger wilde ondersteunen.

  London is mediating indirect secret talks between US and Hezbollah
  http://www.jpost.com/Middle-East/Report-London-is-mediating-indirect-secret-talks-between-US-and-Hezbollah-333245

  Like

 43. Jan zegt:

  Amerikaanse juntamaffia wil toestaan dat Rusland GPS-apparatuur op Amerikaans grondgebied plaatst
  Many Americans were stunned when, on November 16, news reports surfaced that Russian Space agency Roscosmos is close to gaining approval for the construction of half-a-dozen satellite ground monitoring stations on U.S. soil.
  http://www.usatoday.com/story/opinion/2013/11/26/kremlin-spying-gps-security-column/3710529/

  A Russian GPS Using U.S. Soil Stirs Spy Fears
  http://www.nytimes.com/2013/11/17/world/europe/a-russian-gps-using-us-soil-stirs-spy-fears.html?_r=1&

  Like

 44. Jan zegt:

  Karzai: “Obama heeft mijn verteld dat de Taliban niet onze vijand is”

  In a very important briefing a day before I met U.S. President [Barack Obama], his national security adviser Tom Donilon, and senior White House officials, generals, and intelligence officials, the national security adviser met with me. He told me: “The Taliban are not our enemies and we don’t want to fight them.”
  http://weaselzippers.us/2013/12/03/karzai-obama-told-me-the-taliban-are-not-our-enemies/

  Like

 45. Jan zegt:

  Geen verschil met nazi-Duitsland

  Obama Seriously Considered $1 Trillion Coin Idea To Allow Him To Ignore Debt Ceiling, Had Lawyers Draft Memo Laying Out Legal Case….
  http://www.huffingtonpost.com/2013/12/03/platinum-coin-option_n_4351706.html?1386084682

  Like

 46. Jan zegt:

  White House: Iranian Ballistic Missile Test Not a Deal Killer
  The White House says that an Iranian ballistic missile test would not invalidate a recently signed nuclear accord meant to temporarily halt some of Iran’s most controversial nuclear work.
  The White House clarified its stance just days before Iran is scheduled to launch another ballistic missile some 75 miles into the atmosphere.
  http://freebeacon.com/white-house-iranian-ballistic-missile-test-not-a-deal-killer/

  Like

 47. Jan zegt:

  Advokaat van Obama en een FBI agent geven te kennen dat wie iets negatiefs zegt over de islam zal worden opgesloten

  Barack Obama’s Attorney for the Eastern district of Tennessee Bill Killian and Kenneth Moore, special agent in charge of the FBI’s Knoxville Division, want Americans to know that if you say something negative towards Islam or Muslims, the Federal government may imprison you. They had an event called “Public Disclosure in a Diverse Society” on June 4, 2013, the same day Obama is scheduled to sign the United Nations Small Arms Treaty.
  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/12/16/obama-attorneys-warn-that-negatives-about-islam-may-get-you-arrested/

  Like

 48. Jan zegt:

  Aardig is de mening over de psychopaat in het Witte Huis:

  Friends On Obama: ‘A constant pathological liar, traded gay sex for coke’
  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/12/15/friends-on-obama-a-pathological-liar-exchanged-gay-sex-for-coke/

  Like

 49. Jan zegt:

  VS openbaar gekkenhuis geleid door gekken

  Geen doodstraf meer voor hoogverraad in VS

  Donna Edwards (D-Md.) and seven other Democrats have proposed legislation that would eliminate the possibility of imposing the death penalty for a range of federal offenses, including several categories of murder and crimes against the government like treason and espionage.

  The Federal Death Penalty Abolition Act, H.R. 3741, would end the death penalty for assassination or kidnapping that results in the death of the president or vice president, and also ends it for the murder of a member of Congress.

  Under the bill, the death penalty could no longer be used to punish people for using a weapon of mass destruction, or murder done via torture, child abuse, war crimes, aircraft hijackings, sexual abuse, bank robberies or the willful wrecking of a train.

  Using chemical or biological materials to kill could also no longer result in the death penalty, nor could deaths related to treason or espionage. The death or injury of an unborn child could not result in the death penalty either.

  Death of state or local law enforcement officials, using the mail to kill, kidnapping and killing people to stop them from testifying could no longer lead to the death penalty, nor could the use of firearms or armor piercing ammunition during any crime of violence.
  http://thehill.com/blogs/floor-action/house/193292-dem-bill-ends-death-penalty-for-murder-treason-espionage

  Like

 50. Jan zegt:

  Sloop Amerikaans leger vergroot: Socialisten in Amerika (Democraten) schrappen deel van pensioenen van invalide veteranen en geven dit aan illegalen en criminelen
  http://www.foxnews.com/politics/2013/12/17/senate-gop-fails-in-final-bid-to-restore-military-pension-cuts-to-budget-bill/

  Like

 51. Jan zegt:

  DHS helpt drugcartels

  Homeland Security helps smuggle illegal immigrant children into the U.S.
  A federal judge in Texas late last week accused the Obama administration of aiding drug cartels, saying that instead of enforcing immigration laws, agents knowingly helped smuggle an illegal immigrant girl into the U.S. to live with her mother, also an illegal immigrant, in Virginia.

  “The DHS is rewarding criminal conduct instead of enforcing the current laws. More troubling, the DHS is encouraging parents to seriously jeopardize the safety of their children,” the judge said, adding that some of the children have been made to swim the Rio Grande River or traverse remote areas as part of the smuggling.

  “The big economic losers in this scenario are the citizens of the United States who, by virtue of this DHS policy, are helping fund these evil ventures with their tax dollars,” the judge wrote.
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/dec/19/border-patrol-helps-smuggle-illegal-immigrant-chil/?page=1

  Like

 52. Jan zegt:

  Nieuw Obama-record: 10,988,269 Amerikanen krijgen nu een invaliditeitsuitkering (meer dan New York aan inwoners heeft)
  The average monthly benefit paid to a disabled worker also hit a record of $1,146.43 in December, up from a previous high of $1,130.34 in December of last year.
  http://cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/10988269-2013-closes-record-number-disability-getting-highest-ever

  Like

 53. Jan zegt:

  Niks scheiding van de machten: Amerikaanse juntaleider eist dat justitie nonnen dwingt mee te betalen voor anticonceptie

  The Obama administration told the Supreme Court to force the Little Sisters of the Poor to pay for contraception.
  Earlier this week Supreme Court Justice Sonya Sotomayor blocked the Obama administration from forcing the Little Sisters of the Poor to provide free contraceptive coverage to employees.

  Like

 54. Jan zegt:

  Na de landmacht en zeemacht wordt nu de luchtmacht gesloopt door de junta:

  Air Force plans review board to further trim ranks
  The Air Force started the new year with another announcement about plans to trim the ranks to handle the impact of defense budget cuts.
  The board will only consider removing airmen who have less than 18 years service, or those with more than 20 years of duty, according to the release.

  Airmen with 20 or more years of service who are cut by the board must apply for retirement and leave active duty by Oct. 1, according to the release. Those separated with fewer than 18 years of service must separate by Sept. 29.
  http://www.stripes.com/news/air-force-plans-review-board-to-further-trim-ranks-1.260464

  Geen wonder dat China zo’n grote bek heeft tegen de lintwormen in het Witte Huis en zo aggressief is tegen Japan:

  Is World War Three about to start… by accident? Max Hastings asks whether rising tensions between China and Japan could boil over
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2532932/Is-World-War-Three-start-accident-Max-Hastings-asks-rising-tensions-China-Japan-boil-over.html

  Like

 55. Jan zegt:

  Laat ik het leven van nonnen, die hulpbehoevenden helpen omdat zij het zelf niet meer kunnen of het geld niet hebben voor hulp, dagelijks verzieken, moet de imbeciel in het Witte Huis denken, en met hem zijn hersenloze acolieten:

  Leden van de linkse media cultus schelden nonnen uit voor wezels na aanvallen van hun juntaleider:

  Like

 56. Jan zegt:

  Hoe sloop ik de maatschappij, de economie en verziek ik het leven van 300 miljoen Ameriakenen:

  Nieuw record: overheid komt met 56 regelingen voor iedere nieuwe wet, 3,659 in 2013
  http://washingtonexaminer.com/red-tape-feds-issued-3659-rules-and-regs-in-2013-56-for-every-new-law/article/2541685

  Like

 57. Jan zegt:

  Amerikaanse junta verbied disciplinair straffen van zwarten omdat dit racistisch is.
  Department Of Black Justice Issues Discipline Rules For Teachers: Black Students Must Be Let Off The Hook
  http://patdollard.com/2014/01/department-of-black-justice-issues-discipline-rules-for-teachers-black-students-must-be-let-off-the-hook/

  Like

 58. Jan zegt:

  De haat tegen Joden dient aangewakkerd te worden nadat Hussein en Kerry ‘nee’ te horen kregen van Bibi op hun voorstel Massada nog eens te herhalen en dus wordt toegestaan dat geld ingezameld wordt door een notoire antisemiet op zijn reis door diverse steden in de VS, geld bedoeld voor de financiering van de oorlog tegen Assad.

  Een Syrische sjeik die alle Joden bestempeld als legitieme doelen voor zelfmoordterroristen en die de doodstraf voor homoseksuelen steunt is de zoveelste extremistische moslim-geestelijke die geld inzamelt voor Syrisch-Amerikaanse groepen die de verdrijving van Bashar al-Assad steunt.

  Sjeik Mohammad Rateb al-Nabulsimaakt een rondreis door 11 steden in de VS die o.a. gesponsord wordt door de Syrian American Council (SAC) en de Shaam Relief in Texas

  “All the Jewish people are combatants” acceptable as targets for attacks in Israel, al-Nabulsi wrote in his “ruling on martyrdom operations in Palestine.”

  “They do not have a career that a military rank does not encounter: doctor, pilot, engineer, for example, is a tank commander. Every civilian, citizen,” he wrote. “They do not have a regular army; they have a reserve army, and all the people can fight, so this is essentially an entirely aggressive entity from A to Z. This is the Sharia ruling.”

  Jews [are] the “worst enemies of God” and Islam and “a hotbed of vices and evils.”
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/01/14/Radical-Syrian-Cleric-Secures-US-Visa-Despite-Endorsing-Suicide-Bombings

  Like

 59. Jan zegt:

  Juntaleider in Noord-Carolina:
  “Where I Can Act On My Own Without Congress, I’m Going To Do So”

  Like

 60. Jan zegt:

  Allen West: “Obama en Holder zijn de smerigste en weerzinwekkendste racisten die er zijn”

  Common core — now this — the progressive socialist dream of state-run education is coming to fruition. But what is even more heinous is the message being sent that race is an excuse for bad behavior in our kids, an acceptable excuse at that. It means the death spiral for education in the black community will increase as we overlook or reward the most abhorrent conduct.

  Perhaps this is why Holder and Obama want Debo Adegbile as the Assistant Attorney General for the Civil Rights Division considering his defense of Black Panther and cop killer Mumia Abu-Jamal, when he was leader of the NAACP Legal Defense Fund.

  How long will it be before “you people” realize you have elevated someone to the office of president who abjectly despises you — not to mention his henchman Holder. Combined they are the most vile and disgusting racists
  http://allenbwest.com/2014/01/racial-protectionism-holder-message-white-americans/

  Like

 61. Jan zegt:

  Records Prove MB Delegates Skipped Airport Inspections

  Newly released records confirm a 2012 Investigative Project on Terrorism (IPT) report that the State Department cleared the way for a visiting delegation of Muslim Brotherhood officials to enter the country without undergoing routine inspection by U.S. Customs and Border Protection agents.

  http://www.investigativeproject.org/4269/ipt-exclusive-records-prove-mb-delegates-skipped

  Like

 62. Jan zegt:

  Juntaleider Amerika: “Zwangerschapsafbrekingen zijn kansen om je dromen te verwezenlijken”

  President Barack Obama issued a statement today celebrating the 41-year-old Roe v. Wade decision that allowed for virtually unlimited abortions. in a written statement, the president said the Roe abortion anniversary is an “opportunity to fulfill dreams.”
  http://www.lifenews.com/2014/01/22/obama-celebrates-41-years-of-abortion-roe-an-opportunity-to-fulfill-dreams/

  56,662,169 Abortions in America Since Roe vs. Wade in 1973
  http://www.lifenews.com/2014/01/12/56662169-abortions-in-america-since-roe-vs-wade-in-1973/

  Aldus de Zwakzinnige

  Like

 63. Jan zegt:

  Megadonor van juntaleider aangeklaagd wegens fraude en doodslag

  Obama megadonor Kareem Ahmed was indicted Tuesday by a California grand jury in an alleged multimillion-dollar insurance kickback scheme, TPM reports.
  Ahmed, the president and CEO of a company called Landmark Medical Management, is accused of masterminding the scheme and faces charges including conspiracy, insurance fraud, and, most dramatically, involuntary manslaughter, according to one of two sealed indictments issued by an Orange County grand jury both dated June 17 and obtained this week by TPM.
  http://freebeacon.com/politics/obama-megadonor-indicted-on-fraud-and-manslaughter-charges/

  Like

 64. Jan zegt:

  IRS onderzoek opnieuw gesaboteerd: alle emails van Lois Lerner gewist en harde schijf vernietigd. Commentaar van Obama: ‘Dit is een nieuwe samenzweringstheorie van Republikeinen. Het was een ongelukje”
  http://thehill.com/policy/finance/210092-white-house-denounces-irs-conspiracy-theories
  http://www.nationalreview.com/corner/380715/irs-source-lerners-hard-drive-likely-destroyed-eliana-johnson

  Socialisten staan boven de wet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s