VIDEO: EDL klassenstrijd

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: EDL klassenstrijd

 1. G.Deckzeijl zegt:

  S.Hannity veegt islamofascist A.Choudary de mantel uit:
  http://tinyurl.com/6wh6lwm

  Like

 2. tjonge zegt:

  hear hear !

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  A.Choudary, the hypocrite.

  Like

 4. Er is een wereldstrijd bezig tussen beschaafde burgers en barbaren!

  Like

 5. manna zegt:

  hear hear….

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Zag gisteravond nog iets anders wat toen niet aan bod kwam.
  Tussen 1:35 en 2:14 van bovenstaande YT-film is het levende bewijs te zien van eeuwenlange genetische manipulatie en niet alleen qua mentaliteit.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Geen woord van gelogen! Alles wat je tot de middle class kunt rekenen (Labour kopstukken inbegrepen) is doof en blind en voelt zich ‘the good shepherd’ voor dat moslim-uitschot, zolang ze er maar weinig of niet mee geconfronteerd worden en de gewone man kan de kastanjes voor ze uit het vuur halen! oor hèm hebben ze geen oog. Hij kan in elkaar geslagen en gearresteerd worden zodra hij het waagt,zijn mond open te doen! Laat ze het moslimtuig liever eens aanpakken, dat -al kijken ze daarvan weg- ook hèn schoffeert! Maar nee, er mocht daardoor eens een smetje op de multikul komen! Tjesus, dat die hoger opgeleide Britten zó ver gaan, dat ze dat tuig in bescherming blijven nemen ten koste van éigen volk, Godgeklaagd! Trouwens, hier is die tendens ook aanwezig, al wordt het nog niet zó nadrukkelijk doorgevoerd. Laten we de eigen prolemen eerst aan pakken en ónze schijn-elite op haar nummer zetten. De EDL redt het intussen wel; die jongens den het héél goed!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier hoe de zgn. ELITE neerkijkt op de kleine burger! Zij, de elite der zgn. SOCIALISTEN,LINKS-LIBERALEN, en CONSERVATIEVEN, deze FARIZEEËRS, hebben niets op met de kleine burger en arbeider. Ze kotsen erop, ze hoeven nooit te wonen tussen de MOSLIM HORDEN, die ZIJ binnen gehaald hebben! Zij worden niet geconfronteerd met de agressieve MOSLIMS! En de zgn. elite wordt mede gevormd door de “geitewollensokkenbrigade.”. Deze video kan bijna geheel worden gezien voor menig Europees ander land, inclusief ons eigen NEDERLAND. Oké, bij ons is er nog een glimp hoop door de PVV van Geert Wilders. Ik verwacht een 1789, maar nu niet ALLEEN IN FRANKRIJK!!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  4de regel van boven: oor=voor.

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  2 september 2013 om 06:36

  Zag gisteravond nog iets anders wat toen niet aan bod kwam.
  Tussen 1:35 en 2:14 van bovenstaande YT-film is het levende bewijs te zien van eeuwenlange genetische manipulatie en niet alleen qua mentaliteit.

  Helemaal mee eens G. Deckzeijl.
  Want wat ik zie zijn enge, koude en uitdrukkingloze smoelwerken met raar staande en vreemd gevormde ogen. Alsof ze zwaar onder de dope zitten.

  Like

  • nn zegt:

   Inderdaad, Daiyu-ninja , als je al die koppen ziet is het heel duidelijk allemaal ijskoude levenloze gevoelloze ogen, alleen denk ik niet dat het genetisch is, maar een gevolg van islamitische indoctrinatie, jarenlang, om klaargestoomd te worden voor de islamitische opdracht tot het vermoorden van ongelovigen, en de haat die er ingepompt is.

   Like

 11. Wachteres zegt:

  De Engelsen moeten ook, uit ervaring, niets van immigratie hebben:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2408621/Immigration-hurting-say-British-voters-Fears-impact-jobs-public-services.html

  Immigration is hurting us, say six out of ten British voters: Fears over impact on jobs and public services

  The study was commissioned by former Tory treasurer Lord Ashcroft
  Just one in six believe advantages of immigration outweigh the disadvantages

  Sixty per cent of the public believe immigration has damaged Britain, a major poll revealed last night.

  The study, commissioned by former Tory treasurer Lord Ashcroft, reveals widespread concern about the scale of immigration and its impact on jobs and public services.

  Just one person in six (17 per cent) believes that the advantages of immigration have outweighed the disadvantages.

  Like

 12. catherine zegt:

  Ik kreeg hetzelfde gezegd in 1995 in Turkije bij een moskee. Toen was er nog weinig aan de hand in Europa. Maar kijk wat er sindsdien veranderd is; Het zijn de moskeeën die gefaciliteerd worden door het westerse gelijksheidssyndroom en die de onderhuidse haat van de religie van de vrede verspreiden. Net als Europa de Moslimbroederschap groot heeft gemaakt waar zij in de landen van herkomst veelal verboden was. Het zal onvermijdelijk tot een gewelddadige uitbarsting komen. Scherp de wetten aan nu het nog kan en verbied moskeeën, monitor hun activiteiten en ontneem hen de gratis gelden. Genoeg is genoeg.

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat is mijn ervaring ook! Nog een rondje om de geluksboom gelopen om de verbouwing van de moskee helpen te financieren, was in 2001. Wat een gekkigheid toen. Nu, 12 jaar later heb ik er nog spijt van. Wijsheid komt met de jaren, denk ik dan maar.

   Like

 13. Jean zegt:

  Als men vuiligheid niet opruimt blijft modder achter.
  Als men de kraan niet dichtdraait zullen we verdrinken in de ellende.

  Like

 14. Trucker zegt:

  De mensen van EDF doen me sterk denken aan deze jongeren van http://www.generation-identitaire.com/ ook deze moedige jonge mensen willen geen Franse natie waar islam(ieten) huizen .
  In Frankrijk hebben ze de steun van Marine Le Pen, het meisje die de volgende president(e) zou moeten zijn, dan zou in tegenstelling tot wat die minkunkel sarkozy kwaakte wel opgetreden worden tegen islam(ieten).

  Like

 15. Jan zegt:

  ‘F*** off, I’m not serving you’: Selfridges sparks anger after handing free £83 lunch to EDL leader at its Champagne bar after shop assistant (muslim) refused to serve friend
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2424486/F–Im-serving-Selfridges-handed-free-lunch-EDL-leader-Champagne-caviar-bar-shop-assistant-refused-serve-friend.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s