De asielwaanzin gaat door

Screenshot_10

Het aantal vluchtelingen stijgt drastisch, meldt de “Westfälische Nachrichten” De politiek maakt zich er nu, enkele weken voor de verkiezingen, zorgen over dat de stemming in de bevolking omslaat:

De toestroom van asielzoekers naar Duitsland is de afgelopen maanden dramatisch gestegen – en vooral in de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Na Sinti en Roma, die vorig jaar met duizenden tegelijk de Balkan ontvluchtten, komen er op dit moment vooral asielzoekers uit de Russische Federatie. Ze zijn overwegend afkomstig uit Tsjetsjenië. In het eerste kwartaal van 2012 vroegen ongeveer 4200 mensen asiel aan in Nordrhein-Westfalen, in dezelfde periode van dit jaar waren het meer dan 6300 – bijna een vierde deel van hen komt uit de Kaukasus. In de inmiddels zeven opname-instellingen van de deelstaat – eentje bevindt zich in Schöppingen – heerst intussen opnieuw een enorm gedrang. Waar moeten diegenen naartoe die de komende maanden nog zullen komen? De politiek en de autoriteiten vrezen dat de stemming in de bevolking omslaat.

In het Münsterland gaat het vooral om Münster en de districten Borken en Coesfeld. Hier verdubbelden de aantallen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat is echter niets vergeleken met het drama dat dreigt voor het kleine dorp Wimbern in het Sauerland:

In Wimbern, een dorp met 800 inwoners aan de rand van het Sauerland, oefent de bevolking de opstand. De districtsregering van Arnsberg, die met haar competentiecentrum verantwoordelijk is voor de onderbrenging en verzorging van vluchtelingen in de hele deelstaat, wil de komende dagen in een oud ziekenhuis nog een noodonderkomen openen. Daar moeten 500 asielzoekers kunnen worden opgenomen.

Smokkelaarbendes verdienden goed aan de globale mensensmokkel:

Volgens informatie van het Landelijke Bureau voor Migratie en Vluchtelingen zijn het in veel gevallen mensensmokkelaars, die de mensen lokken, hen hun laatste euro´s afpakken en hen als tegenprestatie in Duitsland het blauw van de hemel beloven. Bij een bezoek aan het noodopvangkamp in Unna-Massen gaven de mensen onomwonden toe gebruik te hebben gemaakt van de hulp van mensensmokkelaars. “We werden in Dortmund vlak voor het eerste opvangkamp afgezet”, zei een nauwelijks 19-jarige vader uit Bosnië.

Screenshot_11

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/der-asyl-wahnsinn-geht-weiter/#more-355688

Auteur: Marsianer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, politici, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op De asielwaanzin gaat door

 1. Trucker zegt:

  Tsjetsjenen zijn islamieten, elke Rechtse islamofoob herrinert zich ongetwijfeld de gijzelingsactie in grosny… de islamieten hadden daar vrouwen en kinderen gegijzeld.
  Het gebouw was vol met boobytraps en deze bestonden voor het grootste deel uit het favoriete werktuig van de islam(iet) springstof.
  De Russiche special forces (die nooit de doelmatige aanpak van de Britse SAS kon evenaren) spoten het gebouw vol gas, de islamieten zagen kans verschillende explosieven te gebruiken en schoten op alles wat bewoog.
  Ik geloof meer dan 100 doden de meeste kinderen jammer genoeg.
  Dat is dus het tsetjenen gepeupel dat dat merkel vrouwmens binnenlaat, ze gebruikt de tacktiek van de Nationaal Socialisten, die asieltoeristen gaan op mij stemmen.
  ZUM KOTSEN is hier meer dan ooit een waarheid als een koe.

  Like

 2. Jade zegt:

  22 september zijn er weer verkiezingen in Duitsland.
  Overal kom je deze posters tegen:
  http://www.cdu.de/artikel/deutschland-ist-stark-und-soll-es-bleiben
  Ik hoop dat dit mens eindelijk eens van het toneel verdwijnt,
  want straks laat ze het land net zo als haar vader achter…

  Like

 3. Willie zegt:

  Kijk hier maar eens naar wat het resultaat zal worden http://www.youtube.com/watch?v=t1GxqaJ4HsI

  Like

 4. beny zegt:

  ik vind dat ze opvangcentra en huisvesting voor deze nieuwkomers moeten creeren in gebieden waar links gestemd word.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk, dit hebben we nu te danken aan:
  1. De COMMUNISTEN der EUSSR,
  2. De RODEN/SOCIALISTEN.
  3. De MEEHUICHELPARTIJEN van “LINKS tot RECHTS”, te noemen LIBERALEN, LINKS-LIBERALEN, GROENEN, CHRISTEN-DEMOCRATEN- let op CDU in DUITSLAND.
  4. Het Verdrag van Schengen.
  5. Het Verdrag van Maastricht.
  6. De Resolutie van Straatsburg.
  En dit alles met genoegen ondersteunt door de BILDERBERG MAFFIA en de NWO!
  Het wordt nog leuker mensen per 1 Januari a.s. Dankzij de GEKKEN en MISDADIGERS in BRUSSEL, von RAMPUY,SCHULZ en de kelner BAROSSO, komen dan ook nog de Roemenen en Bulgaren hier de BOEL UITVRETEN. We gaan naar de afgrond!!

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik maak me zorgen om Nederland, ik laat Duitsland over aan de Duitsers.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Laat me raden, allemaal islamieten zeker ??
  Let op het zijn geen asielzoekers !!!!!!
  HET ZIJN BEZETTERS !! Dit is de nieuwe manier om een land te bezetten, een ongewapende strijd, zo doe je dat en zodra ze in de meerderheid zijn begint de ellende .

  Like

 8. Trucker zegt:

  @ Tom Hendrix. 3 september 2013 om 08:33

  Je vergeet DE grootste schuldigen te benoemen : de DOMME kiezer

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker: 12.24. uur. Verrek Trucker, dat is HELEMAAL WAAR! Inderdaad onze suffe autochtone blanke medemens, laat zich gewillig naar de verdommenis leiden. Goed opgemerkt.

   Like

 9. meneertje zegt:

  @Koddebeier,
  Ze wachten niet totdat ze in de meerderheid zijn. Zij hebben immers van de regeringen geen weerstand van betekenis te vrezen. Zij kunnen dus eerder toeslaan.

  Like

  • koddebeier zegt:

   @meneertje,
   Dat is waar wat U zegt, je merkt het al in de grote steden, waar de politie ook al een straatje omloop als er met die lui problemen zijn.

   Like

 10. nieuwenhuis zegt:

  Zweden permanent gastvrij voor 8000 Syriërs
  Zweden verleent aan 8000 Syrische vluchtelingen een onbeperkte verblijfsstatus. Het zijn vluchtelingen die al 3 jaar in Zweden als vluchteling mochten blijven, maar de tijdsbeperking wordt opgeheven, meldden de autoriteiten in Stockholm dinsdag.

  Met hun nieuwe status kunnen de vluchtelingen veel meer doen, zoals familie naar Zweden halen als dat tenminste wordt toegestaan en praktisch uitvoerbaar is. De Zweedse ambassade in Damascus is nog open, maar geeft daar geen visa meer voor af.

  De vluchtelingenorganisatie van de VN (Unhcr) heeft dinsdag laten weten dat meer 2 miljoen mensen uit Syrië zijn gevlucht.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21861448/__Zweden_ontvangt_Syriers__.html
  Niet te geloven !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Nieuwenhuis: 16.16. uur. De Zweedse regering- ROVERHEID- is KRANKZINNIG geworden. Jammer voor de Zweedse burgers, maar dat krijg je ervan als de RODEN/SOCIALISTEN tientallen jaren ongemoeid hun sloopwerk kunnen verrichten!

   Like

 11. meneertje zegt:

  @ Tom Hendrix. Dat is vrijwel exact wat ik elders ook heb beweerd. Zweden en Noorwegen houden een tweekamp: wie van beide landen zal de eerste Europese moslimstaat worden?

  Like

 12. Trucker zegt:

  @ meneertje 3 september 2013 om 18:07

  Ken je het spreekwoord “als twee honden vechten voor een been loopt de derde er mee heen”…
  Goed die derde is het groot britagne van die islamofiel cameron, de Grote Dame Margaret Thatcher (één van de BESTE prime ministers ooit) draait zich om in haar graf.

  Like

 13. meneertje zegt:

  @Trucker,
  Toen ik het commentaar van Cameron op de afslachting van die Britse soldaat hoorde (“Dit heeft helemaal niets met de islam te maken…” of woorden van gelijke strekking), bedacht ik inderdaad dat ook het U.K. een halve zool als prime minister heeft.
  Misschien hebt u gelijk en wint toch Groot Brittannië de race om de eerste plaats onder de Europese moslimlanden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s