Goedmenschenorganisaties opgeschrikt: migranten stelen tweedehands kleding

Screenshot_6

Een goedmensch is een verslaafd mens, die ervan leeft constant iets “goeds” te willen doen voor iemand anders. Als hij dat niet kan, krijgt hij ontwenningsverschijnselen. Daartoe behoorde ook de traditie om oude kleren van anderen in te zamelen en voortdurend onder de armen te verdelen. De afgelopen decennia drongen de migranten zich echter op als diegenen die het eerste hulp nodig zouden hebben en de mensen uit de Oriënt verdrongen stukje bij beetje alle anderen van de trog van de goedmenschen. De autochtone hulpbehoevenden hebben nauwelijks nog kans om iets te krijgen, daar waar de hoofddoeken voordringen.

De inzameling van oude kleding is ook zo´n terrein, temeer daar de migranten hier er heel snel achter kwamen dat de in Duitsland ingezamelde kleding goed te verkopen zijn in hun landen van herkomst, voor contant geld. Zo verdeelden de kledingwinkels constant de gebruikte kleding en de ijverig migranten transporteerden complete kledingladingen naar Turkije of Afrika. Op zeker moment ontdekten ze echter dat ze de christelijke goedmenschenorganisaties daarvoor helemaal niet nodig zijn en plaatsten zelf hun containers.

Daarop sloegen de opgeschrikte goedmenschen alarm, want ze merken plotseling dat ze helemaal niet nodig zijn in deze kringloop, dat ze – toen ze de Duitse hulpbehoevenden inruilden tegen migranten “hulpbehoevenden” overbodig zijn geworden en als zodanig verdrongen worden:

Illegale handel met “valse” containers voor gedragen kleding bloeit

De illegale handel in oude kleren is in Baden-Württemberg de afgelopen jaren wegens de stijgende prijzen uitgebreid. Voor een ton oude kleding zou tussen de € 300,- en € 500,- worden betaald, zei minister van Milieuzaken Franz Untersteller (Groenen) in het deelstaatparlement in Stuttgart. Gezien de lucratieve handel zouden er steeds meer zwarte schapen zijn, die hun containers “wild” zouden neerzetten. Nog in het voorjaar van 2013 werd er in de regio Stuttgart een groot bedrog met 315 illegale inzamelingsplekken ontdekt.

Pforzheimer Zeitung

Er is helemaal niets illegaals aan deze handel. Hij wordt “illegaal” verklaard, omdat de goedmenschenorganisaties (Caritas, Maltezers) zich verdrongen voelen. Maar ik als bewoner heb het recht om de eerste de beste mijn oude kleren te geven en niemand kan het me verbieden dat ik ze geef aan diegene die ik wil. En als mij het niets kan schelen of ik ze nu aan Caritas of Ali Öztürk geef, zou men het Ali niet moeten verbieden mijn kleren als geschenk aan te nemen.

En het maakt de Duitsers niets uit, want het heropvoedingsapparaat (een verbond van Groenen, linksen en kerkelijke goedmenschen) heeft hieraan bijgedragen. Onlangs nog stonden er containers voor oude kleren van een of andere Turk voor de huisdeur van mijn vriendin en ik wilde haar helemaal niet uit het hoofd praten haar oude kleren in deze plastic emmer te doen, want zij wilde haar kasten opruimen en het maakt haar dan helemaal niets uit wie haar oude kleding ophaalt.

De vertegenwoordigers van het heropvoedingsapparaat moeten nu de vruchten van hun heropvoeding met waardigheid dragen. Temeer zij, terwijl ze bij de handel in oude kleding al lopen te jammeren, op andere terreinen van de softi-industrie er zelf actief aan meewerken dat ze door de migranten verdrongen, als overbodig en terzijde geschoven worden.

Zo neemt Caritas steeds meer moslimmigranten als medewerkers met de asielzoekers aan. In de hele migratie-industrie krijgen hoofdzakelijk Turken de vette baantjes en verdelen zij de desbetreffende begrotingen niet meer onder diegenen waarvoor ze bedoeld waren, maar laten ze op een corrupte manier op hun eigen rekeningen verdwijnen.

Dus waarom klagen die domme Duitse weldoeners nu juist bij de oude kleding? Niemand wil hun liefdadigheid en hen kunnen de Duitse hulpbehoevenden geen ene reet schelen. Ze lijden er alleen maar onder dat niemand hen meer onderdanig bedankt voor hun “goedheid’. Het is alleen maar hun verslaving om steeds iets “goeds” voor iemand te willen doen, die zij nu niet meer kunnen uitleven. Daaronder lijden ze. Goed zo.

Screenshot_7

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/01/gutmenschenorganisationen-aufgescheucht-migranten-klauen-das-alt/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Linkse Kerk, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Goedmenschenorganisaties opgeschrikt: migranten stelen tweedehands kleding

 1. bobzelf zegt:

  misschien kunnen ze nog een paar 8e hands gebreide schaatstruien ophalen , bij de P.v.dA
  of koopt die ze soms op ???

  Like

 2. Q zegt:

  Haahahaha !
  Neem me niet kwalijk, maar ik moet hier toch echt even om lachen.
  Illegale inzameling. Wilde containers.
  Haha hihi hoho.

  Het enigste wat er vervelend aan is is dat ze om de ‘officiële containers’ te plunderen
  (wat dus neerkomt op stelen van caritas of leger des heils)
  ze vaak hun kinderen in zo’n container zetten. Om de kleding aan te geven bij het naar buiten halen. Als die er vervolgens niet meer uitkomt bellen ze de hulpdiensten, en die rekening betalen wij.

  Dan kunnen ze beter hun eigen containers neerzetten. Kunnen ze die zelf ook weer meenemen als d’r kinderen er klem in zitten 😉

  Like

 3. Republikein zegt:

  Dat weten ze maar al te goed! Wat? Eerstehands is aan hun niet besteed.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Het zal mij op zichzelf ook totaal worst zijn.
  Maar die Goedmensen zijn geschokt: Die dachten dat de allochtonen als opwindpoppetjes op commando eeuwig dankbaar zouden zijn voor hun ‘weldaden’ en er uit louter dankbaarheid nóóit de hand mee zouden lichten.
  En dat voor zoiets als tweedehands kleding! Knap denigrerend als je het mij vraagt!
  Wat zijn dieGoedmensen in de grond toch een vreselijke snobs!

  Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  Ik heb veel kleding en schoenen die ik weg wil doen.Drie vierde daarvan is gloednieuw. Ik heb een instantie gebeld die tweedehands kleding ophaalt. Op mijn vraag waar al die kleding naartoe gaat zeiden ze, naar Afrika en Turkije.
  En dat is niet wat ik wil, want in Nederland zijn genoeg mensen die aan de armoedegrens zitten en die het heel goed kunnen gebruiken. Welke instantie geeft het aan de eigen bevolking?
  Iemand suggesties?

  Like

  • heleen zegt:

   Ik geef mijn spullen en die van mijn kinderen aan mensen uit mijn buurt, vrienden, kennissen, en aan mensen waarvan ik weet dat ze het moeilijk hebben, en stel vast dat er geen gène rond is. Niet meer. Waarom ook. Proberen maar. Zelf doen dus. Niet via instanties. Kijk maar eens rond je…

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Dank voor uw reactie, Heleen.
    Het probleem is echter dat ik niemand in mijn buurt ken die het niet breed heeft.
    Ik heb al aan een paar kennissen gevraagd of ze mensen kennen waaraan ik mijn spullen kan geven, maar ook zij weten niemand.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Goedmensen hebben een hersenafwijking !!

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Dit zegt mij iets heel belangrijks over goedmensen in het algemeen, van welke strekking ze ook mogen zijn. Het zijn op zich redelijk infantiele narcisten die vooral lopen te koketteren met hun eigen goedmoedigheid, ze willen continu zichzelf op de borst kloppen met het idee dat ze zo bezorgd zijn over solidariteit in de samenleving e.d. Alle aandacht moet op hen worden gevestigd worden daarvoor en iedereen moet het gezien hebben, en dat is gewoon een randdebiele vorm van ijdelheid. Dat door de bemoeienissen van hun eigen doodgeknuffelde achterban die mogelijkheden om hun eigen imago op te blinken nu worden doorkruist, is ironisch genoeg inderdaad hun eigen fout. De moslims hebben de goedmensen hun speelgoed afgepakt !!! Dus wordt het tijd om te janken aan die kant.

  Dat zal ze leren ! Hahaha !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s