Over cultuurverrijking gesproken

Screenshot_12

(Door: Peter Rissing)

Mocht dit verhaal (i.v.m. de herkenbare Al Quaida vlag) al uw aandacht hebben getrokken, dan zal dit u zeker interesseren.

Terugkijkend op dit artikel op deze website en mijn reactie daarop (31-08-´13, 13:54) doet mij nog meer het ergste vrezen voor de toekomst van ons land.

Het zal natuurlijk wel weer een ‘uitzondering’ betreffen, maar de hoeveelheid Jihad-gerelateerde uitzonderingen die zich recent in Nederland voordoet, blijkt van die uitzonderingen regel te maken.

En wat dan, nog meer coulance ?

Door:

Peter Rissing

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op Over cultuurverrijking gesproken

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik weet wat de oorzaak is en wat het uiteindelijke doel van bovenstaande “ontwikkeling” is.
  U ook?
  http://welketoekomst.wordpress.com/2013/03/08/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/
  Joseph Goebbels zei eens: als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaat iedereen het vanzelf als de waarheid beschouwen.
  Ik blijf de WAARHEID over de doelstellingen van de aanhangers van dat verdomde woestijngeloof HERHALEN.En het interesseert me geen ene malle moer wie daar bezwaar tegen heeft.

  Like

 2. JiepMK zegt:

  Het zou natuurlijk gekker zijn als dat soort vies, infantiel apenvolk succesvol zou integreren in het echte Nederland.
  Immers, alleen het gedrag dat die primaten nu natuurlijk vertonen kan een basis zijn voor totale remigratie en uiteraard stellen ze ons niet teleur.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   In principe ben ik tegen het gebruik van termen als “vies, infantiel apenvolk”.
   Maar het erge is dat ik deze reactie van “JiepMK” kan navoelen als die is opgeroepen door de bovenstaande foto.
   Ik geloof niet dat ik het vrijwillig publiekelijk zou roepen, maar ik kan niet anders dan toegeven dan, nou ja, wat ik al zeg . . . . . .

   Like

 3. Republikein zegt:

  Naar de Oeral met dat uitschot.Poetin leert ze wel goed gedrag, moet je aan Kutte en co niet vragen, die zijn de moederschoot nog niet ontgroeid.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het multiculturele experiment was niets, het is niets en het wordt nooit wat. Waarom niet? Omdat een islamitische cultuur zich nooit zal voegen in een multiculturele wereld. De islam is vanuit het hart van haar leer alleen maar gericht op monocultuur. Er zijn wel moslims die geïntegreerd zijn, maar dat zijn inmiddels geen moslims meer, althans niet belijdend. Uitschrijven kunnen ze zich immers niet. U weet wel waarom. Zij die kiezen om moslim te blijven kunnen niet integreren. Dat is onmogelijk. De islam verbiedt dat ten stelligst. Een gelovig moslim mag zich alleen onderwerpen aan de wetten van Allah en niet aan wetten gemaakt door mensen en zeker niet door mensen die geen moslim zijn. Elke vrijdag middag worden ze op scherp gezet vooral niet te integreren en alles te doen wat de wereld moslim gemeenschap versterkt en alles daarbuiten verzwakt. Het is een regelrechte schoftenstreek geweest de islam zo massaal in Europa neer te planten. De 1968 generatie is verantwoordelijk voor de grootste economische en maatschappelijke verwoesting ooit. Maar we hebben nog niet alles gehad de grootste verwoesting moet nog komen en zal regelrecht belanden op het bord van onze kinderen en kleinkinderen.

  http://www.vrijechroniqueurs.nl/hippies-en-freaks-de-verloren-generatie/

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Wie zei dat ook alweer dat apen ongeschikt zijn als huisdier?

  Like

 6. luckybee zegt:

  Over Cultuur verijking gesproken, wij hebben een Marokkaanse stad in Nederland, namelijk Rotterdam met dank zij de PvdA , Abu talib als burgemeester,Oeps zo schrijf je Aboutalib, op zn Frans.En niet als de Mujahedin en oom van Mohammed, de rover hoofdman en moordenaar van de Ghashwa.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Totale remigratie van alle moslims, desnoods met een oprot premie !!! (wel zonde die premie maar later zullen we blij zijn dat we het gedaan hebben.)
  Doen we dat niet dan zie ik de toekomst van Nederland heel somber in.
  Eerlijk gezegd geloof ik dat we dan helemaal geen toekomst (in vrijheid) meer hebben.
  Je ziet nu al dat de Vrijheid van meningsuiting onder zeer zware druk staat en dat de overheid en de media de burgers voor liegt.
  Dit is VERRAAD !! Wat als een burger zijn ‘eigen’ Overheid niet meer kan vertrouwen ????

  Like

  • Marijke zegt:

   Ik vertrouw onze overheid ook niet meer. In artikel 1 van onze Grondwet staat dat er geen onderscheid in behandeling gemaakt mag worden op basis van o.a. geslacht of religie. Als je pasfoto’s wilt laten maken moet je ooraanzet zichtbaar zijn om de breedte van je hoofd te bepalen. Tenzij je wegens religie een hoofddoek draagt. Dit is m.i. discriminatie. Volgens de RVD niet. Mensen zonder hoofddoek zijn dus een grotere bedreiging voor de rechtsorde als mensen met een hoofddoek is dan mijn conclusie. Ik dacht dat we een scheiding tussen kerk en staat hadden. Als je dit verhaal in een reguliere krant wilt zetten, wordt het niet geplaatst.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Dat klopt de autochtone Nederlander wordt al jaren gediscrimineerd. met oa de sociale voorzieningen, bij het krijgen van een huurwoning, op scholen en.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Marijke: 19.00. uur. Onze ROVERHEID is compleet ISLAMOFIEL en EUROFIEL. Marijke onze overheid, pleegt verraad aan het principe van ” SCHEIDING VAN KERK=GELOOF en STAAT”. Deze verworvenheid is een vrucht van de Franse Revolutie en de Verlichting, en werd goed verwoord door Montesqieu, die het terechte onderscheid maakte in de SCHEIDING der MACHTEN te weten:
    1. De WETGEVENDE MACHT,
    2. De UITVOERENDE MACHT,
    3. De Rechterlijke MACHT.
    En de ISLAM is absoluut strijdig met deze regel! Zij is dus in de kern strijdig met onze democratische rechtsorde.
    De ISLAM is dus tegen de DEMOCRATIE!

    Like

 8. Republikein zegt:

  Man bijt hond! Zum kotzen.

  Like

 9. Jan zegt:

  En maar jammeren en janken en een jaarlijkse herdenking organiseren als dit geteisem (achterste, lange blauwe broek, nunchaku?; blauwe korte broek, vlindermes; geel hemd, slaghout; rechts, slaghout) doodgeschoten/doodgeslagen wordt door een pa die zijn kind geterroriseerd ziet worden door door deze onschuldige kinderen, weggerukt uit het leven en nog wel in de in de bloei van hun jeugd, slechts uit om te spelen, om te leren:

  Mijn spelen is leren, mijn leren is spelen,
  En waarom zou mij dan het leren vervelen?
  Het treiteren en slaan verschaft mij vermaak.
  Mijn mes, mijn knuppel verruil ik niet voor boeken;
  Ik wil in vernieling mijn tijdverdrijf zoeken,
  ‘t Is bloed, ‘t zijn moorden naar welke ik haak.

  Like

 10. het blijft een hot item.
  Aan de tekst van GS niets toe te voegen.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/moslimvlag.html

  @ G. Deckzeijl.
  Dit schreef ik vanochtend aan de VNG.
  “L.s.In De Telegraaf las ik heden het alarmbericht over de jeugd criminaliteit. ( http://www.telegraaf.nl/binnenland/21863555/__Stad_heeft_last_van_jonge_crimineel__.html )
  Mogelijk kan dit artikel u een breder inzicht geven in een van de oorzaken die volgens mij wat onderbelicht blijven.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/09/02/over-cultuurverrijking-gesproken/

  Let wel, bij het benoemen van uitwassen van een cultuur/religie/politieke organisatie is er geen sprake van discriminatie of racisme.
  Het duidelijk benoemen/bestrijden van een, in Nederland, ongewenste culturele ontwikkeling kan bijdragen tot bescherming van autochtone en goedwillende burgers, en de door ons bevochten vrijheden, normen en waarden.
  Uiteraard steun ik uw streven naar het behouden van het wetsartikel.
  Met vriendelijke groet, Peter Rissing.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s