“Politie faalt bij Marokkaans geweld”

Screenshot_5

De politie in Assen heeft geen punten gescoord, nadat ze verschillende keren verzaakten in te grijpen bij ernstig uitgaansgeweld. Gisterochtend werd een 22-jarige jongen zonder aanleiding in elkaar geslagen door een groep van twintig jonge Marokkanen. De vader van het slachtoffer laat aan Dagblad van het Noorden weten dat zowel de politie als beveiliging van de cafés niet ingrepen.

Lees verder>>>

(h/t Jade)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Politie faalt bij Marokkaans geweld”

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk beste mede reageerders, dit hebben wij dus te danken-sinds de instroom van deze primaten/moslims vanaf 1972, aan het CDA, de VVD,PvdA,D66, GL, CU,SP,PVDD. Het gaat van kwaad tot erger, en ik herinner mij de woorden van wijlen prof. Pim Fortuyn: ” En de politie meneer…die doet NIKS”. Want deze onmensen worden 24/7 geknuffeld door het RODE GESPUIS, de zgn. GUTMENSCHEN en de rest van de politieke elite. Wij komen zonder ons te verweren in grote moeilijkheden terecht met deze moslimbende!

  Like

 2. Trucker zegt:

  Link bijgevoegd van ElsevierNL niks nieuws onder de zon dus…
  Heb op deze webstek een permanente ban zou anders een reactie geplaatst hebben in de lijn van war deze reageerder Rob H. zegt:16:41 .
  Het is net als in Engeland van de islamofiel cameron (een premier waar je als echte Brit alleen maar woedend over kan zijn) alleen laat optreden tegen Britten die geen islam(ieten) willen in hun land.
  Politie in eurabia is bang (letterlijk bang) moet maar eens beelden bekijken vanuit Engeland als de islam(ieten) een optocht houden, of als ze met hun kont omhoog zitten MIDDEN OP STRAAT of als ze keet schoppen.
  De cops die niet bang zijn, jawel die zijn er ook nog mogen NIET optreden : verbod van politiek leiders.
  Allemmal in de trant van “we mogen ze niet ophitsen”.
  Cut the crap, Cal.12 gebruiken en veel wordt opgelost.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/9/Verontwaardiging-over-Al-Qaida-vlag-op-voetbalveldje-ADO-1350961W/

  Like

 3. Jean zegt:

  Als gevolg van het misdadig wanbeleid steeds ter bescherming van het rifkrapuul zijn wij verplicht het recht in eigen hand te gaan nemen, straks komt weer zo een befdraagster met het gezeik dat het smoelwerk van het krapuul niet afgeschermd was en loopt het krapuul vrij rond en dat willen wij niet, wij willen en eisen een geweldloze en krapuulloze samenleving w.w.z. geen multicul bullshit.

  Like

  • JiepMK zegt:

   Zijn er uberhaupt mensen die nog geloven dat de politie er is om eerlijke burgers te beschermen? We zullen het zelf moeten doen, dat besef moet nu zo langzamerhand eens doordringen.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Nee !!!! De Overheid heeft wel het gewelds monopolie en heeft ervoor gezorgd dat de burgers geen wapens mogen hebben, ook geen voorwerpen die voor zelfverdediging zijn,
    zoals bv. spuitbusje traangas, stroomstok ed. die in Duitsland wel vrij te koop zijn.
    Die zelfde Overheid die zijn burger ontwapend heeft (en hulpeloos achter gelaten) kan ons niet/wil ons niet beschermen.

    Like

 4. Daiyu-ninja zegt:

  Dan weten ze WEL en SNEL in te grijpen.
  http://blog.reflexfm.nl/2011/02/tas-femke-halsema-gestolen/

  Decennia lang hebben mensen als Rosenmuller, Frits en Sonja Barend, Catherine Keyl etc, ons verteld dat de nieuwkomers hele aardige mensen zijn. Maar achteraf blijken die aardige mensen gewelddadig tuig, criminelen en onbeschofte parasieten te zijn.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Als politie en Justitie geen ‘ophitserij’ willen (vandaar waarschijnlijk die verwijderde facebookpagina) en ‘geen eigen rechter spelen’ dan is de logische gevolgtrekking, dat ze toch eens zelf in actie zullen moeten komen.
  En dat betekent dus onder meer: Gewoon de schuldigen oppakken, die een knul het ziekenhuis in slaan, ongeacht of die nou blank of zwart zijn, IJslander of Chinees, Zoeloe of Hottentot of…..Jà, óf Marokkaan dus!
  Heel eenvoudig: We doen hier niet aan discriminatie, positief of negatief. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen (wan)daden Ik zou niet weten, wat dààr nu onrechtvaardig aan is.
  En als de politie of de Gemeente (Assen in dit geval dus) weigert, daarop een duidelijk antwoord te geven, -en je er derhalve van kunt uitgaan, dat ze bepaalde instructies hebben die niet mogen uitlekken, kunnen we er rustig van uitgaan dat één en ander te maken heeft met een zeker Verdrag van Straatsburg ’75, dat zogenaamd niet bestaat. Hetgeen dan meteen het startsein zou vormen voor massale burgerlijke ongehoorzaamheid: Als de overheid het verdomt, om zich fatsoenlijk op te stellen, hoeft de buurger dat ook niet meer!
  Ik wens die vader alle succes van de wereld met zijn acties. Zijn die lui in Assen (of ongeacht waar zich dit nog meer voordoet) helemààl belazerd?!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Als de politie ook nog op zoek gaat naar nieuwe agenten binnen de Turkse en Marokkaanse gemeenschap, dan ben ik er van overtuigd dat het er voor ons, autochtone Nederlanders, niet op vooruit gaat! De Nederlandse agenten hopen stiekem natuurlijk dat die allochtone agenten de kastanjes voor hen uit het vuur halen, want de Nederlandse agenten doen het zowat in hun broek als ze op een groep Marokkaanse raddraaiers worden afgestuurd, en willen die gasten het liefst een beetje te vriend houden. Daarom arresteren ze liever het slachtoffer, zoals in het stukje te lezen was. De reden: dronkenschap en het beledigen van een ambtenaar in functie. Om je rot te lachen!! Zijn die ambtenaren eigenlijk wel te beledigen? Als 20 Marokkanen hun middelvinger opsteken tegen oom agent, komen ze er hoogstens met een waarschuwing vanaf. Die Marocs lachen zich echt kapot om onze politie!
  Maar wij zitten met een steeds groter wordend aantal moslimjongeren, die zich van onze waarden en normen geen zak aantrekken. Ze trekken een spoor van ellende, overal waar ze zich bevinden. Hun meest favoriete sport is tegenwoordig KOPSCHOPPEN! Die jongen die zijn eigen aansteker terug vroeg, hebben ze op die manier ook het ziekenhuis in geschopt. Je bloed kookt als je dit leest!
  De overheid, nee BRUSSEL zou zich over deze ellende binnen de EU beter druk kunnen maken dan over snelheidsbegrenzers in auto’s, over enkele jaren! IK WIL EEN BEGRENZING OP HET AANTAL GELUKSZOEKERS EN VRIJHEIDSBEROVERS IN MIJN LAND! Daar hebben we trouwens met z’n allen het meest aan.
  Ik ben die Arabieren méér dan spuugzat!!!

  Like

 7. dutchess43 zegt:

  Die beste Hero Brinkman is toch weer terug bij de politie?
  Is het aanpakken van deze groep Marokkaanse overlastgevers niet een mooi klusje om hem op af te sturen? Laat hem gewoon bij iedere overlastgever een keer langsgaan met een schop of riek, dat kan hij heel best, dat heeft hij al bewezen in het verleden.
  Of zou hij na zijn vertrek bij de PVV ook een moslim lover geworden zijn?

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Het idiote is dat als je een pistool bij je zou hebben, helemaal gelegaliseerd, zeg maar van je schietclub naar huis wandelend,en je zou het gebruiken en een marokkaantje in zijn been schieten dat je voor een jaar de cel ingaat en aansprakelijk wordt gesteld voor de ziekenhuiskosten en veeeeel revalidatiegeld. Justitie heeft liever da je helemaal tot hersendood in elkaar geschopt wordt. Is ook makkelijker want in een groep is tot op heden in de wetgeving niemand verantwoordelijk en gaan ze allemaal vrij (mits er geen beelden zijn).

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Er zullen nog meer van dit soort moslim gerelateerde misdragingen nodig zijn om een heldere boodschap te laten door dringen tot de dikker uitgevoerde hersenpannen van de politiek correcte elites.
  Misschien wordt het volk uiteindelijk wakker, maar de ware politiek correcteling zal zelfs op het moment dat hem de keel wordt doorgesneden blijven geloven dat alles wat hem op dat moment overkomt niets met de islam heeft te maken en dat is natuurlijk wel een troost brengende gedachte..
  Een inwoner van Assen zei eens dat ,met betrekking tot het probleem van de islamisering, ” de wal het schip wel zal keren”, met andere woorden: het probleem zou zichzelf oplossen. Dat denkt de politie van Assen kennelijk ook al.
  Diep treurig en beschamend is dat en waarschijnlijk recht tegen de mentaliteit van de ware politieman in! Maar ik wil het nog wel eens herhalen:wanneer de organisaties die voor recht, orde en veiligheid verantwoordelijk zijn, het systematisch laten afweten, dan is de tijd niet ver meer dat wetsgetrouwe, zelfbewuste burgers zich moeten gaan organiseren om de verwaarloosde taken over te nemen.
  Rapaille dat meent hier de lakens te kunnen uitdelen MOET worden aangepakt en het land uitgeschopt, rechtstreeks richting zandbak.

  Like

 10. wachteres zegt:

  Heel goed, in het rustige Noorden wordt men nu ook gedwongen om de ogen te openen.en wakker te worden.

  Helaas zijn heel veel mensen zo egoïstisch dat ze zich niet druk maken, zolang het henzelf niet raakt.

  Wat al heel lang in allerlei steden in het Westen van het land EN IN HEEL EUROPA aan de gang is, is voor hen een ‘ver van mijn bed’ show: “Wat niet raakt, dat niet deert”. En die gemene Wilders deugt niet!

  Nogmaals maar eens enkele voorbeelden om de waarheid voor ogen te krijgen

  Alleen in Frankrijk zijn al meer dan 750 ‘no-go areas’. De poltie durft daar nauwelijks meer te komen en de islam heef het er voor het zeggen.

  In Duitsland ……. idem dito ….. in Engeland ……. van hetzelfde …… Overal dezelfde ‘no-go zones’.

  Bruut seksueel geweld neemt, vooral in Zweden, hand over hand toe. Ook in Engeland en in andere Europese landen, grotendeels door moslims uitgevoerd.

  In de moskeeën worden de moslims opgestookt om het westen te haten.

  Degenen onder de autochtonen die NIET WILLEN HOREN, NIET WILLEN ZIEN EN ZWIJGEN, zijn MEDEVERANTWOORDELIJK, voor wat er in ons land en in Europa gebeurt.

  Onze regeringen hebben maar één doel voor ogen: een Verenigd Europa [de EUSSR], koste wat het kost, en weg met ons en onze cultuur. Daarvoor laten ze de islam binnenstromen en daarvoor verkwanselen zij onze vrijheid.

  Stem op een van de partijen, behalve de PVV en de SGP, en je werkt eraan mee dat we als werelddeel teruggaan naar de voor-middeleeuwen, met alle geweld die daarbij hoort.

  Denkt u wekelijk dat datgene wat in het Midden-Oosten gebeurt, hier niet zal plaatsvinden?

  Gelooft u dat onze regeringen dan voor ons zullen opkomen? Reken maar van niet.

  Ze hebben het Midden-Oosten in 1975 de belofte gedaan dat de islam hier vrije intocht heeft en ‘liefdevol’ zal worden ontvangen.

  Zoekt u op internet het VERDRAG VAN STRAATSBURG, maar eens op.

  Daarmee zijn we door onze ‘elite’ verkocht en verraden aan de islam.

  Assen, vroeger of later staat jullie dit te wachten. Niet in de eerste plaats dankzij de moslims, maar dankzij het links geinfiltreerde tuig dat niet wil horen, niet wil zien en zwijgt.

  Like

 11. Jean zegt:

  Iemand die oproept tot geweld is even schuldig aan geweld dan de geweldplegers zelf, dus NAVO lawaaimaker stop uw oproep tot geweld maar maak werk van een geweldvrij Europa, als die zwarte moslim in dat witte huis graag wil vechten laat hem dat dan maar zelf doen want wij Europeanen zijn dat barbaars geweld kotsbeu.
  Die gewelddadige barbaren moeten wij naar dat rifgebergte sturen daar kunnen ze zich onder mekaar uitleven maar niet in Europa.

  Like

 12. Helena zegt:

  Facebook pagina bestaat nog gewoon hoor.
  http://www.facebook.com/pages/Hollands-offensief/661936027151685
  Natuurlijk ben ík al een volger. 🙂

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: daders samen met verwekkers, die overduidelijk de opvoeding van hun addergebroed verzaakt hebben, denaturaliseren, tot persona non grata verklaren en dezelfde week uitzetten naar het land van herkomst. LET OP! Ze houden het paspoort van het thuisland dat ze bij geboorte krijgen en waarvan afstand doen niet mogelijk is.
  Oorzaak van alle ellende in bovenstaand arikel: HET PROJECT.
  http://tinyurl.com/aabztxd
  @Helena: als je toch bezig bent op privacy-VAL FB: parkeer dan ook bijgaande link eens op die plek. Ik begin er niet aan, het is al erg genoeg dat je door die verrekte Like-F op tal van sites al gevolgd wordt zonder dat je er ook maar op klikt.

  Like

 14. Tja, nog steeds is de politie BFF met dit laag bij de grondse multi-culti gespuis:
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/615848/1/1/50/upd-marokkanen-tuigen-drent-af.html

  Gaat lekker, het artikel wat ik ooit eens schreef klopt nog steeds en daar zal niets aan veranderen:
  http://welketoekomst.wordpress.com/2012/08/01/politie-islam-best-friends-forever-bff/
  Ik zal hiermee wel vaker tegen linkse schenen aantrappen. Geen zorgen, ik weet dat de hermandad dit artikel ook in hun ‘archieven heeft gezet. Stelletje laffe lapzwansen!

  Like

 15. Ongeveer hetzelfde verhaal als op FOK! maar toch even voor de volledigheid:
  http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/article10423143.ece/Politie-Assen-onder-vuur-na-uitgaansgeweld
  Op PowNed zijn de reacties ook niet mis:
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/09/marokkanen.html

  Het lijkt mij de hoogste tijd voor harde actie. De tijd van het slappe dialoog (lees:monoloog) is echt voorbij.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter: BULLSEYE..!!!!
  Politie Assen, kijkt u effe mee? Landverraders, lees: moslimvriendjes kunnen we in dit land -met 5 jaar nazi-terreur + diverse landverraders van diverse pluimage achter de rug- niet meer hebben. Capice?

  Like

 17. Cathja zegt:

  @ Deckzeijl 2/9 22:53

  We hoeven ons niet meer af te vragen wie er hier [IN ONS LAND NOTA BENE!] de baas zijn hè? Vraagt men ook toestemming als men kerkgangers wil filmen? Ik denk het niet. Geen politie die er trouwens op af zou komen als er een kerkganger bezwaar zou maken.
  De politie in Nederland is dikke maatjes met de moslims….!
  UIT ANGST, wel te verstaan!!!

  Like

  • Republikein zegt:

   Ik denk dat de agent niet bang is, hij/zij krijgt de opdracht van hoger hand. Het is allemaal aangestuurd door rode leidinggevenden. De hand van menig agent jeukt om zoveel onrecht. Deze informatie heb ik van een buurman die zelf bij de politie werkt.

   Like

  • Tiny zegt:

   En op bevel van hogerhand natuurlijk !!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 07.08. uur. Of beste Cathja, de Politie mag niks, omdat de RODEN/PvdA daar tegen zijn. Dat ligt in mijn optiek nog veel meer voor de hand. En al deze ellende werd en wordt voor U mogelijk gemaakt, beste kijkbuiskinderen door: pvda,cda,d66,vvd,gl,sp,cu.
   Dan heb ik de meeste schuldigen genoemd. Maar ja, als de stomme doorsnee burger in Nederland op deze klootzakken blijft stemmen, verandert er NIETS, NADA,NOPPES!

   Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  @ Beste mede reageerders, eens met alle waardevolle vorige reacties. En inderdaad, -zonder geweld- komen wij NOOIT van dat moslimgebroed af, nooit. Onze ROVERHEDEN zitten vol met ISLAM LOVERS en LANDVERRADERS c.q. EUROFIELEN. En alles heeft inderdaad te maken met het PROJECT, en uiteraard de belangen van BEA BILDERBERG en CO en de NWO. Verzet zou er moeten zijn, MASSAAL VERZET zoals @G.Deckzeijl TERECHT steeds stelt. En daar zit hem de crux, veel Nederlanders zijn daarvoor te gehersenspoeld, of te lui!

  Like

 19. luckybee zegt:

  Hero Brinkman wordt weer politie agent in Amsterdam, mischien lukt het hem wel de criminele Arabieren uit Amsterdam weg te jagen naar Marokko en Turkije?Oepps Turken zijn geen Arabieren.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Directie en personeel van woningcorporatie Tablis in Sliedrecht ook bekeerd tot het “geloof van de vrede…”.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3502960/2013/09/03/Onrust-na-vechten-met-Sliedrechtse-Talibanjeugd.dhtml

  Like

 21. Tom Hendrix. zegt:

  @G.Deckzeijl: 13.57. uur. Maar volgens den ” Linkse Kerk”, is er toch echt niets aan de hand hoor Gerrit! Iedere dag, en dat 24/7 worden WIJ burgers geconfronteerd met dat grafvolk der Moslims!
  Ik word er onpasselijk van!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s