FOTO: Nederlandse voedselbank

Screenshot_3

Geplaatst door:

E.J. Bron

(met dank aan realpredictor)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

50 reacties op FOTO: Nederlandse voedselbank

 1. rakkertje zegt:

  Dat is hier in Belgie helaas ook.
  EIGEN VOLK EERST VERDOMME !!!!!

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voor de goede orde, ontwikkelingshulp zorgt er voor dat Westerse bedrijven lage lonen kunnen betalen. Het is dus uiteindelijk het Westerse bedrijfsleven dat de Westerse belastingbetaler zit te spekken. Dit mogen rechts èn links zich wel eens goed bedenken.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Barst toch met je voedselbank! Zorg liever dat we een land krijgen, waar voedselbanken niet nodig zijn!
  Bijvoorbeeld door niet alle banen en voorzieningen uit te delen aan volk dat hier in feite geen flikker te maken heeft!
  EN bijvoorbeeld door een zekere AFZETTERSFAMILIE in Wassenaar AF TE ZETTEN en te onteigenen. Waar hebben wij in tijden als deze in Godsnaam een koning voor nodig?!
  Zorg liever dat het eigen volk werk en behoorlijk te vreten krijgt; dat hebben we harder nodig dan een “Koningshuis!”
  Dit is 2013, niet 1813!

  Like

  • JiepMK zegt:

   Juist! Bovendien zijn de types op de foto ook voor het grootste deel import en is er werk zat voor wie wilt werken. Aan het werk schoppen die luie flikkers, toeslagen voor uitkeringsparasieten afschaffen, kinderbijslag afschaffen en de loonbelasting voor werkenden omlaag. Wordt het misschien nog eens wat met dit land.

   Like

   • @JiepMK..
    Allereerst zijn wij GEEN IMPORT en genoeg met ons GEEN IMPORT!
    Bovendien zijn niet alle” import “luie flikkers”!
    Kinderbijslag afschaffen? Dus nog minder voor de kids? ONEENS!
    Loonbelasting zekers omlaag ja er fors ook, mee eens, maar je kunt NIET alle mensen met een uitkering over 1 kam scheren, en parasieten moeten strenger gecontroleerd worden, maar aangepakt worden want die verzieken het voor de mensen die ECHT niet kunnen werken!
    Ik ben het vreselijk oneens met uw kortzichtigheid.

    Like

  • @Theresa Geissler
   Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Eerst zorgen dat ons eigen volk te eten heeft en een baan en stoppen al die miljarden uit te geven aan andere landen en de miljarden nota!
   Het zou niet nodig moeten zijn dat we de voedselbank nodig zouden moeten hebben, maar helaas is de situatie zo dat er mensen zijn die dit WEL nodig hebben door al dat bezuinigen waar wij de dupe van zijn!
   ons gezin bestaat uit 2 inwonende kids en beiden hebben we een inkomen, maar door al die idiote hoge accijns verhogingen zijn ook wij in de shit gekomen, en ik ben blij met de voedselbank..helaas maar waar!
   Het is niet meer bol te werken allemaal, hier word echter niet bij stil gestaan!
   Het is SCHANDALIG! Een ander woord heb ik er niet voor

   Morgenavond mijn reactie te zien op het nieuws uur.

   Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb nog nooit iets van spekken gemerkt.Wat ik merk is alleen maar BETALEN en gezeik
  over bezuinigen.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal met julie eens.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  …hij ziet licht aan het einde van de tunnel… ja, makkelijk lullen van ons geld.
  http://www.telegraaf.nl/dft/21873256/__Griekse_premier_ziet_licht___.html

  Like

 7. Jan zegt:

  Nog steeds actueel:

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jan: 16.56. uur. Toen al, gloeiende nondedju, dus al vanaf de jaren “80 van de vorige eeuw! Daarom natuurlijk de haat van de RODEN en het ander “links tuig”, tegen H. Janmaat en zijn vrouw. Dat kostte Janmaat z’n vrouw haar beide benen. Hem werd een rechtszaak aangedaan! Daarna kwam professor Pim Fortuyn, met ook zijn waarschuwingen over de islam, en de Multi-culturele samenleving, en hij werd verdomme vermoord door een RODE en MILIEUFREAK, en nu Geert en de PVV. Potverdomme, en nog willen alle partijen, m.u.v. de SGP en de PVV HET NIET ZIEN! Ik hoop dat de koemarkt BOMVOL staat 21/9. Dit land is het KOTSZAT!!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dit is wat Nederland deed met een democraat in hart en nieren. Drs Hans Janmaat kwam op voor Nederland en zijn burgers. Dat was de enige misdaad die hij gepleegd had. Terwijl in die tijd naar de stalinist en oer communist Marcus Bakker een zaal benoemd werd in het gebouw van de 2de kamer werden bij de oer democraat Janmaat brandbommen naar binnen gegooid op de plek waar hij volgens zijn grondwettelijk recht de vrijheid van vereniging en vergadering uitoefende. Dit had tot gevolg dat zijn partner mevr. schuurmans voor het leven gehandicapt raakte. Nooit is iemand gestraft voor deze zware misdaad waarbij de grondwet vertrapt werd met smerige linkse laarzen.

   http://www.geschiedenis24.nl/nieuws/2009/april/Geen-spijt-van-de-brand-in-Kedichem.html

   Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/9/Kabinet-weigert-bij-EU-aan-te-kloppen-voor-voedselhulp-armen-1356403W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2013-09-07|Kabinet_weigert_bij_EU_aan_te_kloppen_voor_voedselhulp_armen

  Hulp/geld van Europa is voor ons niet nodig.

  Like

  • Jan zegt:

   Juist Samson heeft niets met Nederlanders te maken. Alleen geld naar de bodemloze put Afrika, immers, de ‘ontwikkelingssamenwerkers’ (met accent op ‘samen’ en allen links volk) moeten ook een baantje hebben.

   Vanaf 1:40 Samsom: “Nee, ander volk eerst, Nederlanders doen maar een tandje lager en anders zijn er altijd nog de tulpenbollen”

   Like

 9. @oogenhand, volgens mij bent u iemand die, net als vele goedgelovigen, de klok heeft horen luiden, maar geen flauwe notie waar de klepel hangt! IEDEREEN met een beetje gezond verstand en perceptievermogen weet onderhand dat er nog geen 10% van de miljarden ontwikkelingsgeld op de plek van bestemming komt omdat de rest in de zakken van corrupte landbestuurders en organisatoren komt! Hier 2 voorbeelden (ik heb er nog een stuk of 50):
  Ontwikkelingshulp; problemen met fraude en corruptie:
  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/90045-ontwikkelingshulp-problemen-met-fraude-en-corruptie.html

  De Europese Rekenkamer zegt niet te kunnen controleren waar Europese begrotingssteun aan ontwikkelingslanden terechtkomt. In Uganda, waar net een groot fraudeschandaal losbarstte, begrijpen ze niet wat de EU-donoren bezielt.
  http://www.presseurop.eu/nl/content/article/3191131-ugandezen-niet-verbaasd-over-diefstal-eu-geld

  Like

 10. JiepMK Leest u de berichten wel, of alleen datgene wat u wilt lezen?? Allereerst, het zijn vooral veel ouderen die gebruikmaken van de voedselbank en degenen die werkeloos zijn, zoals ZZP’ers maar wel degelijk willen werken! Dankzij ons rampenkabinet is dit echter niet mogelijk meer! De groei naar de Armoedegrens is schrikbarend en eigenlijk is het een schande dat Nederland, vroeger bekend als redelijk welvarend, nu Voedselbanken nodig heeft!.

  Like

  • JiepMK zegt:

   Ik heb een mening en die luidt dat iedereen die kan werken moet werken en dat er genoeg werk is. Waarom komen als Polen het werk hier anders doen? Ouderen werken niet meer, die krijgen AOW enzo. ZZP’er moeten gewoon een lager loon accepteren, het zijn immers lieden die niet in aanmerking komen voor een vaste baan. Wie niet over capaciteiten beschikt, geen opleiding heeft afgemaakt en dit niet compenseert met hard werken, die verdient natuurlijk niet beter. Maar vreet maar lekker bedorven afdankvoedsel, tenminste houdbaar tot 4 februari 2012. Heerlijk.

   Like

  • Niet enkel ouderen of ZZP’ers die gebruik van de voedselbank maken hoor, vele gezinnen waarvan beiden een inkomen hebben worden net zo leeggezogen, die elke cent om moeten draaien om de kop boven water te houden om niet te verzuipen, zich NIET kunnen veroorloven ziek te worden, zelfs al zijn ze dat..DOORWERKEN om de rekeningen te kunnen betalen en de deurwaarders buiten de deur te houden!
   DANK AAN DE VOEDSELBANKEN!

   Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @realpredictor:
  Doe jezelf een plezier en verspil geen kostbare tijd aan lieden bij wie een paar steken
  los zitten. Zie mijn comment van 16:43

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Past hier wel denk ik.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21873365/__Fraude_door_nepartsen__.html
  En dan nog moet ik iedere dag horen waarom de maandpremie alleen maar omhoog gaat.
  En wat gaat Schippers hieraan doen? Ze roept dat dat schandalig is en gaat vervolgens over tot de orde van de dag.
  Dat en meer op: http://tinyurl.com/brjr8cr
  ZUM KOTZEN, dat bestuur van dit land.
  En of er iets zal veranderen ongeacht hoe vaak je demonstreert? Denk ’t niet.

  Like

 13. J.T. zegt:

  Rot toch op met die voedselbanken! We hebben nog altijd prima sociale voorzieningen, zodat geen mens honger hoeft te lijden. Voedselbanken zijn een socialistische/communistische uitvindingen. Ze willen alleen maar het beste van het beste en de klanten zijn vaak parasiterende etters, die het verrekken om verstandig te leven.
  Zeiken en letterlijk kankeren is hun lust en hun leven.
  Ik heb in het verleden ook wel eens een poosje met weinig geld rond moeten komen, maar waar een wil is, is een weg.

  Like

  • JiepMK zegt:

   Precies. Mijn opa verdiende na de in de jaren ’50 een dubbeltje per uur en kon hooguit 1 x per maand vlees kopen. Een stukje kaas was een zeldzaamheid waar intens van genoten werd. Voedselbanken? Nooit! Zelf je boterham verdienen en als die onbelegd is dan is dat zo.

   Like

   • J.T. zegt:

    Ja, zo is dat! Ik eet nog liever soep met stenen dan dat ik naar een voedselbank ga en mijn eer verlies.

    Je slaat stijl achterover van de verdorven slachtoffermentaliteit o.a. op de site van Elsevier. Wat een stel zure communisten zit daar.
    Ze willen (terecht) niets van de EU weten, maar eisen wel doodleuk EU-subsidie voor die vermaledijde voedselbanken.
    De oprichters van voedselbanken zouden eigenlijk moeten worden opgepakt wegens het verpesten van de samenleving.

    Like

  • Ik kan NIET geloven wat ik hier allemaal lees. TRIEST TRIEST.
   Oogkleppen en gebrek aan kennis, tamelijk frustrerend al die uitspraken.
   Dit maakt jullie niks beter dan heel de politiek, haal de schellen eens van jullie ogen af & face the truth!
   pf

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ G.Deckzeijl: 20.15. uur. Precies Gerrit, Fleur Agema heeft volkomen gelijk. We zijn en worden genaaid, dag aan dag. Zelf heb ik sinds de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, enige jaren in een WMO raad gezeten. Deze hele raad, inclusief mezelf, realiseerden ONS dat de WMO- aangenomen door het kabinet Balkenende- in zijn wezen- een ORDINAIRE BEZUINIGINGSMAATREGEL is en zal zijn. Deze WMO moest zonodig verkocht worden, met de volgende uitspraak: ” Iedereen doet mee in Nederland, en diegene die niet MEE kunnen, door een of andere beperking kunnen wel ondersteuning krijgen, maar de BURGER MOET ZELFREDZAAM ZIJN!’.
   Dit soort LOZE KRETOLOGIE van Bakellende en co, werd de gemeenten in Nederland op het bord geschoven, zonder dat er ook maar 1 cent kwam van Den Haag, ter ondersteuning van dat BELEID en de uitvoering! Ik heb gezien, dat in de Zorg, een complete KAALSLAG heeft plaatsgevonden, er amper handen aan het bed zijn, mensen niet meer worden opgenomen in Zorg- en Verpleeginstellingen, en familie c.q. MANTELZORGERS op hun “tenen zitten te lopen”,een SCHANDE dat is het, en de GORE VOLLIDIOT MARX RUTTE, leent namens ONS, GELD OP DE WERELDMARKT, omdat daarna IDIOOT LACHEND- met de kruiwagen, met tientallen miljarden tegelijk, NAAR DE COMMUNISTEN IN BRUSSEL TE BRENGEN! SCHANDE<SCHANDE< SCHANDE!!

   Like

   • Zelf heb ik ook Wmo voor hulp in huis gezien ik lichamelijk ziek ben, dit gaat naar gelang naar je inkomen, er word niet gekeken naar de uitgaven.
    Ik heb dit op moeten zeggen omdat ik € 194,- per maand moest betalen voor 3 uur hulp in huis per week!
    Mijn man werkt zich letterlijk een slag in de ronde, kids gaan naar school, geen familie meer, afgelopen week mijn moeder weg kunnen brengen!

    Quote>> ” Iedereen doet mee in Nederland, en diegene die niet MEE kunnen, door een of andere beperking kunnen wel ondersteuning krijgen, maar de BURGER MOET ZELFREDZAAM ZIJN!’.
    Dit soort LOZE KRETOLOGIE van Bakellende en co, werd de gemeenten in Nederland op het bord geschoven, zonder dat er ook maar 1 cent kwam van Den Haag, ter ondersteuning van dat BELEID en de uitvoering!<<<<<

    Daar zit je dan met je handen in je haren, het levert een zooitje stress op van hier heb ik jou daar,Financieel en emotioneel word je vanzelf naar de KL*TE GEHOLPEN….
    "KAN ER OOK NOG WEL BIJ! " DUS VOEDSELBANKEN WEG??!

    Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  …zijn ook naar de voedselbank geweest…

  Like

 15. @J.T. Zeker last van het Stockholmsyndroom? Of een gelukzoeker hier die alles op een presenteerblaadje krijgt en daarom kiest voor zijn LINKSE weldoeners? Wij, de RECHTSE slachtoffers zijn de dupe van zulke gigantische dombo’s die meehelpen om dit volk de afgrond in te duwen! Lees dit maar als je een beetje lef hebt: http://politiek.thepostonline.nl/2013/07/05/de-misdadige-overheid/

  Like

 16. Jan zegt:

  Fleur doorziet droplul Van Rijn

  Van Rijn:
  ‘Kwetsbare mensen die veel zorg nodig hebben, verdienen ook in de toekomst goede, betaalbare zorg dichtbij huis. Daarom wil ik de zorg voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking hervormen. Bij deze zware opgave hebben wij elkaar hard nodig. Ik wil samen optrekken met cliënten, mensen die in de zorg werken, gemeenten en verzekeraars.’
  http://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/martin-van-rijn

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Kamervragen van PVV-lid Reinette Klever over de declaratiefraude van NEP-artsen e.d. passen hier wel denk ik. Het gaat per slot van rekening om uw zuurverdiende euro’s.
  http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/84-reinette-klever/7037-vragen-over-de-uitzending-van-rtl.html

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  De Kamerleden Potters en Azmani hadden ook een lumineus idee: mensen in de bijstand
  dwingen op en neer te karren tussen bv. de Achterhoek en het Westland.
  Zonder vergoeding welteverstaan, want ze hebben al bijstand.
  Lekker goedkoop voor de werkgevers. Maar de echte werklozen komen niet aan de bak,
  vooropgesteld dat ze in die bedrijfstak willen werken.
  Aldus, heren Potters en Azmani: denken jullie echt dat bv. een alleenstaande moeder(of weduwe) in de bijstand met jonge kinderen er ook maar iets voor voelt om zonder vergoeding dat werk te gaan doen..???
  Ga eerst maar eens snel wat doen aan de in het artikel geschetste situatie welke ik beschouw als een regelrechte schande voor ons land, één van de rijkste landen van de wereld!!!
  Hou maar eens op met je “bezuinigings”- “hervormings”- en “sterkeruitdecrisiskomen” -propaganda en ga maar eens aan het werk!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21873437/__VVD_eist_inzet_werklozen__.html

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  EJ, je hebt post.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  OK, ik wacht af. Tenslotte gaat ’t ook over hun eigen situatie.

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Enkel ter herinnering. Teneur van de zaak en onderdeel van nieuwe bezuinigingen na prinsjesdag 2013: alle toeslagen gaan op de schop of worden beperkt.

  Like

 22. Tom Hendrix. zegt:

  DE HELE WERELD KRIJGT GRATIS GELD, OMDAT NEDERLAND “GEKKE HENKIE”, IS. Maar wij, de oorspronkelijke bevolking, mogen stikken als het aan MARX RUTTE en SAMZWAM betreft.
  En tevens het gevolg van de perfide EUSSR, waardoor wij gedwongen worden deze mensen ook nog massaal binnen te laten. Nadat we gedwongen werden, na aanname van ” De resolutie van Straatsburg”, 100 duizenden moslims dienden toe te laten. Het is sodedju al 100.000 keer gezegd geworden: ” Massa immigratie en in stand houden van de sociale zekerheid, is ONMOGELIJK”. Onze hele sociale zekerheid naar de verdommenis, dankzij ALLE PARTIJEN, van LINKS tot RECHTS in de 2e kamer, met uitzondering van de PVV. Maar zolang het Nederlandse volk het allemaal slikt, gaat het gewoon door. De “oude”, Drees draait zich om in zijn graf! Nederland het SINTERKLAZENLAND van de wereld! DE POLITIEK GAAT HET NIET OPLOSSEN! Mark my words.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  U mag kiezen:
  Van Rompuy’s- of J.Dijsselbloem’s bouwvakkersdécolleté…
  http://www.damnlol.com/epic-tattoo-win-or-fail-the-thought-of-it-is-gross-7805.html

  Like

 24. JiepMK zegt:

  Lieden die nu nog steeds denken dat voedselbanktokkies zielig zijn en echt niet kunnen werken moeten heel de uitzending meer even bekijken:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s