Mannheim: buitenlanders vallen hulpverleners aan

Screenshot_1

Dit fenomeen was tot nu toe onbekend in Duitsland en Europa. Pas in het kader van de immigratie van islamitische nieuwe burgers worden er regelmatig berichten bekend volgens welke hulpverleners bedreigd, bespuugd of met voorwerpen bekogeld worden. In Malmö, Brussel, Kopenhagen, Stockholm, Parijs en Marseille bijvoorbeeld durft reddingspersoneel alleen nog bepaalde stadsdelen in te gaan onder begeleiding van de politie. Deze ontwikkeling is nu ook in Duitsland aangekomen, zoals het volgende bericht laat zien.

Buitenlanders vallen hulpverleners aan

In Mannheim hebben buitenlanders hulpverleners tijdens een inzet aangevallen. De, volgens het politiebericht, daders met een “Zuidlands” uiterlijk vielen op de Neckarwiese de hulpverleners aan, omdat daarvoor door de reddingshelikopter meerdere barbecues waren omgewaaid. De beide jonge mannen scholden de hulpverleners uit en bekogelden hen met een fles. Een van de bemanningsleden van de helikopter werd geschopt.

De beide mannen konden voordat de politie ter plaatse was ontsnappen. De politie van Mannheim roept de hulp in van mogelijke getuigen. De gezochte personen zijn begin twintig en spreken accentvrij Duits.

Geen op zichzelf staand geval

Het was tot de inzet van de helikopter gekomen, toen vroeg in de avond een 19-jarige vrouw plotseling klaagde over pijn op de borst. Omdat een hartaanval niet uitgesloten kon worden, werd de ondersteuning van de reddingshelikopter ingeschakeld.

Steeds opnieuw worden reddingspersoneel en politieagenten het doelwit van bedreigingen door immigranten. Vorige week donderdag nog werden twee politieagenten in het district Berlin-Neukölln door twee jonge turken uitgescholden, omdat zij tijdens hun werk te langzaam reden.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/09/06/mannheim-auslaender-attackieren-rettungskraefte/

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

13 reacties op Mannheim: buitenlanders vallen hulpverleners aan

 1. Oog om oog tand om tand! Dat komt er eerdaags wel van…

  Like

 2. Marijke zegt:

  Er is maar 1 antwoord op: knokploegen meesturen met de hulpverleners!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Een tikkie dichter bij huis ook overlast, weer eens in de Amsterdamse diamantbuurt, en wéér gaat het over “jongeren” terwijl u en ik heel goed weten dat het over allahschreeuwers gaat.
  http://www.parool.nl/parool/nl/4041/AMSTERDAM-ZUID/article/detail/3505693/2013/09/07/Nieuwe-overlast-Diamantbuurt.dhtml

  Like

  • @Gerrit: De jongerenwerker in de Diamantbuurt heeft wel een Marokkaanse achternaam. Dus daarvan kun je niet veel goeds verwachten omdat ze hun geloof niet mogen en durven te verloochenen. Ze mogen wel huichelen met de vijand (het Westen)… en dat doen ze dus ook.

   Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 13:07
  http://paulslettenhaar.blogsnel.nl/14985/Europaboulevard+in+Lentesfeer!.html?#c20619
  (de links werken kennelijk niet binnen vvd-burelen…)

  Like

 5. luckybee zegt:

  Rob Tripp heeft gezegd dat in de Scandinavise landen alles rustig blijfd, en heel vreedzaam is. Hoe komt dat :” is zijn vraag?”

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Hulpverleners, ook in Nederland uitrusten met een vuistvuurwapen.
  Liefst een S & W .357 magnum.
  Dit wapen is uitermate geschikt om je preventief te verdedigen.

  Like

 7. Dr. Kwast zegt:

  Reddingswerkers zijn in het leven geroepen om mensen behulpzaam te zijn bij eventuele calamiteiten. In Europa wenst men bij zo’n geval hulp en daar zijn wij zeer blij mee. Het tegen over gestelde is het gesteld in de zandbak, woestijn, bewoners. Daar zorgt Allah voor de hulp. Als men daar hulp verleend aan een calamiteit, verwacht men daar voor betaald te worden. Als het niet noodzakelijk is mag deze persoon of personen gerust het loodje leggen zo wil Alllah het. Insha’Allah.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het is toch eigenlijk te zót voor woorden, dat een hulpverlener zichzelf zou moeten bewapenen, óf bijgestaan en beschermd zou moeten worden door politie? Als burgemeester van een bepaalde plaats zou ik die criminelen al na het eerste vergrijp/de eerste melding van overlast en intimidatie een straatverbod geven. Aanpakken die handel. Straf begrijpen ze echt wel! Én controleren, en niks tolereren! Dat slappe gedoe van onze overheid en het wegkijken moet ophouden, anders slaan vandaag of morgen bij de burgers de stoppen wel een keer door! Wij zijn die allah-schreeuwers meer dan zat, en zouden ze het liefst uit het straatbeeld zien verdwijnen! Dat hele multi-culti gedoe is ons opgedrongen. Wie is er blij mee? Ja, misschien ons koninklijk huis, maar die hebben ook partners uit diverse landen gehaald, en zitten er kennelijk niet mee dat ons land steeds meer verloedert! Zij wonen op veilige afstand van de bewoonde wereld, en worden van A tot Z beveiligd! Dat de onveiligheid op de straten en in de wijken toeneemt, en de autochtone Nederlander steeds meer van zijn land vervreemdt, daar lijken ze geen oog voor te hebben.
  Maar wat zou er gebeuren als Maxima door een mossel ergens wordt uitgescholden voor …….?

  Ik ben het wel eens met @Marijke 13:03, dat we de hulpverleners maar moeten voorzien van knokploegen. Eens kijken of ze dan nóg zoveel praatjes en lef hebben. Geweld moet je helaas met harde hand bestrijden. De tijd van praten ligt al heel ver achter ons.

  Like

  • James Austin zegt:

   Ik ben ook bang dat een escalatie vroeg of laat niet uit blijft, maar ja we zijn schreeuwende in de woestijn. En de jeugd laat het voor een dienstverlenend beroep afweten. >>>>James.

   Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  @Cathja: 14.53. uur. U zegt-terecht- “De tijd van praten ligt al heel ver achter ons”. Daar ben ik het volledig mee eens! Toch zal met name LINKS, het bij praten houden.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Gewoon nieuweh ulppolitiek invoeren. Komt er een telefoontje binen voor (nood)hulp eerst vragen of het een nederlander is of nedermarok, nedersomalier o.i.d.. Zo ja, ambulances blijven in de garage en de helicopter aan de grond. Ben het zat.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Nou ja, dan trauma helikopters ook maar voorzien van een bewapening systeem. De multiculturele samenleving mag ons toch zeker wat kosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s