Marechaussee schorst moslima

Screenshot_2

Een beambte van de marechaussee op Schiphol is geschorst uit vrees dat zij een gevaar vormt voor de nationale veiligheid. Het ministerie van Defensie heeft de Verklaring van Geen Bezwaar van de vrouw, een moslima, ingetrokken.

Haar advocaat zegt dat de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) denkt dat ze mogelijk gevoelig is voor beïnvloeding door radicale moslims. Die verdenking is volgens hem onterecht. De vrouw heeft bezwaar gemaakt tegen de schorsing.

Beveiligingsbeelden 

“In het verleden was de broer van haar man getrouwd met een vrouw die een verklaring heeft afgelegd tegen de terroristische Hofstadgroep”, zegt advocaat Michael Ruperti. “Volgens de MIVD had ze dit kunnen weten en moeten melden. Maar zij zegt dat ze het niet wist.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Marechaussee schorst moslima

 1. Ex-Moslima zegt:

  Waarom hebben ze haar in de eerste plaats aangenomen?

  Like

 2. Jean zegt:

  Beste burgers uit Nederland én Vlaanderen,
  De beste remedie tegen vergiftiging is geen vergif opnemen, niet oraal en zeker niet in de samenleving.
  Moslims zijn moslims en blijven moslims w.w.z. een verzameling achterlijke gewelddadige barbaren die NOOIT of te NIMMER op openbare functies mogen komen te staan.
  Kom ik in een situatie dat ik geconfronteerd zou worden met bvb. een kopvoddenwijf, nemen we het gemeentehuis, dan draai ik me om en maak een andere afspraak, nooit zal ik in gesprek gaan met die achterlijke gewelddadige barbaren, waar ik wél zal aan meewerken is het zootje verwijderen uit onze Vlaamse resp. Nederlandse samenleving.
  Mijn kinderen heb ik steeds op het hart gedrukt die barbaren nooit in hun vriendenkring op te nemen want er komt toch maar enkel bullshit mee, nu doe ik dat ook bij mijn kleinkinderen en ze volgen zeer goed mijn goede raad op.
  Geen achterlijke gewelddadige barbaren, lees: moslims, in onze samenleving want wij hebben islamofobie, moslimofobie met daaraan gekoppeld monarchiefobie. 3 fobieën die ik knuffel en goed verzorg.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Niet alleen uit de marechausee maar alle moslims moet uit de Politie, Leger, en politiek uitgesloten worden.Ze willen ons naar de duivel sturen.Lees de Koraan.

  Like

 4. Liesje zegt:

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/marechaussee-vindt-moslima-te-groot-risico

  07 september 2013 07:10
  Marechaussee vindt moslima te groot risico
  “Ze zou ‘bewust relevante informatie hebben verzwegen, al dan niet met de bedoeling te misleiden’.

  Zo had R. eerder beweerd geen radicale of fundamentalistische moslims te kennen en nooit gehoord te hebben van de acties in het Laakkwartier. Nu blijkt echter dat ze goed op de hoogte was van de activiteiten en leden van de Hofdstadgroep.”…

  Like

 5. Ruud Sanders zegt:

  Geen risico zolang een allochtoon niet bereid is om zijn/haar nationaliteit van land van herkomst af te staan

  Like

 6. johannes zegt:

  kopvodden wijven ?verplicht binnen blijven

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

 8. Wat ik bijzonder vind is dat iemand met twee verschillende
  paspoorten een dergelijke functie bekleed. Je weet immers nooit welke heer wordt gediend.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ze hadden om te beginnen al helemaal geen moslima aan moeten nemen en zeker geen met een hoofddoek. Maar nóg afgezien dààrvan: Zo’n beveiligingspost op Schiphol is in dit geval doodgewoon veel te delicaat. Punt.
  Discriminatie? Spijt me dan. In deze tijden moet men nu eenmaal prioriteiten stellen.

  Like

 10. wachteres zegt:

  Elsevier heeft een wel zeer politiek-correcte tekst:

  “MIVD in de fout bij schorsing vrome moslima

  De Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD) heeft fouten gemaakt bij het onderzoek naar
  een jonge moslima die al jaren bij de Koninklijke Marechaussee werkt. De vrouw werd daarom ten onrechte geschorst wegens banden met radicale moslims”.

  En dan komt de aap uit de mouw ……….”.. zegt de advocaat van de vrouw”.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/9/MIVD-in-de-fout-bij-schorsing-vrome-moslima-1356418W/

  Like

 11. star zegt:

  Ikke niet weten is nog altijd een geweldige uitkomst bij dergelijke figuren.Em ze werkt er al jaren? Een jonge moslima?Is ze daar als baby begonnen dan.Banden met radicale moslims moet altijd een reden zijn omweg te moeten.En natuurlijk vond ze direct een advocaat die het voor haar op gaat nemen.Een Jood die door Marokkanen wordt bespuugd die moet het maar uitzoeken.Wat een k.tland zijn we geworden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Star 16.54u. Kop op! Wie weet wat voor idealistische klungel het is, dat-ie dààrtoe bereid is. Zo meteen is het er één a la Nico Steynen of Ties Prakken; nou, dààr is ze klaar mee! Want één ding staat vast: Een Theo Hiddema krijgt ze nóóit. Die doet dat eenvoudig niet.
   Het is wel zuur, dat we nu net weer moesten lezen, dat hij op het ogenblik die doodschoppende Tokkie verdedigt -een kamper met veel poen, schat ik- maar ja, that’s life. Aan een moslima begint die ‘boze blanke man’ in ieder geval niet!

   Like

 12. tjonge zegt:

  ik ben eigenlijk wel voorstander dat radicale moslims “ons” koningshuis zou moeten beveiligen,
  komt het misschien toch nog eens goed met dat koningshuis 🙂

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, maar dàt zou van mij ook mogen!
   Dat die hele familie maar opgeblazen moge worden door de één of andere maffe, maar geraffineerde zelfmoordterrorist!
   Zalige gedachte; ik zou er geen traan om laten!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Laat mij dit nu ook het eerst gedacht hebben, je weet het maar nooit. Ongelofelijk wat een naïviteit. Ooit hadden Molukkers plannen gehad de inmiddels overleden koningin Juliana te ontvoeren. Stel je voor de aanhangers van Mohammed zouden iets flikken met een lid van het koninklijk huis. Waren ze in een keer genezen van hun islamofilie. maar misschien is ons koningshuis ook niet islamofiel. Je weet het gewoonweg niet.

   Like

 13. peter selie zegt:

  Die moslima had nooit aangesteld mogen worden. Het is uit den boze om islamieten op vitale
  posten aan te stellen. Niet bij het leger, niet bij de AIVD, niet bij de politie of douane, maar de voorkeur van de politiek gaat juist naar deze lieden op die gevaarlijke plaatsen te zetten.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Niks beveiligen: OPROTTEN.

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  Dat zijn de politieke KLOOTZAKKEN SCHULD, die snotverdomme in 1975, deze bevolkingsgroep,- de MOSLIMS- massaal hebben binnen gehaald. Door hun VERDOMDE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. En de RODEN/ PvdA, de LIBERALEN-VVD-de LINKS-LIBERALEN – Demonen 66, en de CHRISTEN-DEMOCRATEN- CDA- Hebben allemaal hierin ingestemd!

  Like

 16. Trucker zegt:

  Infiltratie is één van de oudste krijgskunsten in de oorlogsvoering.
  Daar weet moslimbroeder HUSSEIN barack alles van.
  islam(ieten) op alle niveau’s is DE tacktiek om volledige gegevens over alles en iedereen te verkrijgen, is De wijze om mee aan tafel te zitten om beslissingen te nemen, is DE enige techniek die geen geweld of ordeverstoring in beeld brengt (kan dus rustig op de “achtergrond” draaien als de virusscanner op de pc bij wijze van spreken) en is vele malen gevarlijker als de invuduele islamiet die door middel van geweld slachtoffers maakt.
  Infiltranten zijn de voorbereiders van de strijd, geen illusies koesteren die is al bezig, onopgemerkt bijna (bewust genegeerd door velen) op mondiale schaal.
  Mijn mening is dat geen enkele islamiet (GEEN ENKELE dus) welke functie ook zou mogen uitoefenen waar ook maar een nanometer gevaar voor bestaat dat er aan informatie gewonnen kan worden, beslissingen genomen worden wat betekend alle functies in openbare diensten en staatsaparaten te beginnen bij politie of leger.
  Zalig zijn zij die denken het zal allemaal zo’n vaart niet lopen…nee alle dagen gerotzooi met islam(ieten) op ALLE vlakken, school, werk, openbaar vervoer, hulpverlening, uitgaanssfeer, sportwereld, overal en alom.
  Dus besluiten : ze hadden dat “vrome” vrouwmens NOOIT een functie mogen geven en zeker geen antiterreur eenheid waar ze precies aanleert wat die islamieten gaan leren in pakistan in de trainingskampen…
  Dat heb je als een links multikul geitenwollensokken islamofiel beleid denkt de islamiet te paaien met vriendelijke woordjes en een knuffelbeleid.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Die gesprekken gingen volgens haar bijna alleen maar over de islam. “Ze vroegen hoe ik mijn hoofddoek draag, maar dat wisten ze al”, zegt ze. De e-mail van de vrouw werd getapt en ze werd geobserveerd.

  Terwijl de elite en met haar de overheid dagelijks in het openbaar beweerd dat de islam een religie van de vrede is, gaat bij ondervraging van potentiële terreurverdachten hun belangstelling voornamelijk uit naar hoe de verdachte de islam beleefd.

  Vreemd, moet ik toch even over nadenken. U ook?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds: 23.12. uur. Tja, Guus dat heb ik nu ook, vragen,vragen,vragen….
   Maar de grootste ellende is begonnen, toen onze ROVERHEID meende, deze vreemdelingen STEMRECHT te geven. Daarom pleit de Partij van de Allahtonen er ook voor, nog meer moslims toe te laten. Dat is hun favoriete bevolkingsgroep geworden, “nadat ze zgn. het proletariaat veheven hadden gemaakt”, -proest- alles voor hun zeteltjes, en helaas is de reat van de politiek “geen haar beter”, alles wordt gedaan om de moslims te pleasen, ALLES!

   Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: islamieten zijn infiltranten, meer niet.

  Like

 19. Jade zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd, ze kwamen om te vegen…
  Druk ze gvd dan ook een bezem in de hand.
  Overheidsfuncties??? Stemrecht??? WAANZIN!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s