Schokkende video: Syrische “rebellen” executeren Assad-soldaten

Screenshot_31

Een video uit Syrië, die werd gepubliceerd door de “New York Times”, laat zien:niet alleen de troepen van dictator Assad begaan wreedheden, ook de “rebellen” vervolgen hun vijanden op beestachtige wijze.

In de video uit het voorjaar van 2012 executeren rebellen gevangenen van de troepen van Assad. Daarbij citeren ze gedichten, spreken ze van “wraak”. (zie onderaan het artikel de bewuste video!)

Vooral in de VS zorgen de beelden voor opwinding: duidelijk wordt, dat zich onder de rebellen talrijke radicalen, bandieten en criminelen bevinden, die van een mogelijke Amerikaanse aanval op Syrië zouden kunnen profiteren.

Intussen koerst de Amerikaanse president Barack Obama na de G20-top in Sint Petersburg verder aan op een militaire aanval op Syrië. Hij wil zich dinsdag in een toespraak tot de bevolking richten en zijn Syrië-strategie uitleggen. “De wereld kan niet werkeloos blijven toekijken”, zei hij op een persconferentie na het einde van de topontmoeting.

Bereidt hij de Amerikanen voor op een snelle oorlog?

Vermoedelijk zal Obama zijn landgenoten proberen uit te leggen waarom hij een aanval op de Syrische president Assad als onvermijdelijk beschouwt. De Amerikaanse president zei vandaag opnieuw dat Assad volledig verantwoordelijk zou zijn voor de gifgasaanval met 1400 doden. “We hebben de bewijzen niet bedacht”, aldus Obama. Zo´n schending van het verbod op chemische wapens niet te bestraffen, zou “signalen naar schurkenstaten” uitzenden.

Er zou sprake moeten zijn van een internationale reactie. De VN-veiligheidsraad zou vanwege de veto-machten Rusland en China in deze kwestie “verlamd” zijn. Daarom zou een Amerikaanse soloactie een optie blijven.

Obama en Poetin hadden tijdens de top in Sint Petersburg toch nog verrassend een onderling gesprek van een half  uur over het Syrië-conflict. “Een heftig debat”, aldus Obama, waarbij geen sprake van toenadering zou zijn geweest.

Dat was daarvoor door Poetin bij een afsluitende persconferentie al duidelijk gemaakt. Opnieuw maakte hij opstandelingen verantwoordelijk voor de gifgasaanval in Syrië en nam hij Assad in bescherming. Poetin verder: “Ik wil er aan herinneren, dat gewelddadig ingrijpen tegen een soevereine staat alleen mogelijk is in het geval van zelfverdediging. Maar de VS worden niet aangevallen door Syrië”, zei Poetin. Een andere mogelijkheid zou een besluit van de VN-veiligheidsraad zijn. Alle andere acties zouden illegaal zijn, benadrukte Poetin.

Video:

Bron:

http://www.bild.de/politik/ausland/syrien-krise/schock-video-rebellen-richten-assad-soldaten-hin-32289440.bild.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland, Syrië, Verenigde Naties, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Schokkende video: Syrische “rebellen” executeren Assad-soldaten

 1. Ex-Moslima zegt:

  BEESTEN !!!

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Islam is vrede!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Moslim-mentaliteit!
  Het maakt niet uit of het soennieten, sjiieten, alevieten of welk gedrochtelijk sektarisch deel van de islam het betreft. De door Mo ingeplante onmenselijkheid komt er aan alle kanten uitzetten.
  1400 jaar van generatie op generatie doorgegeven (on-)georganiseerde verachting van de medemens, die iets afwijkt van het eigene uit zich in afzichtelijke wreedheden.
  Er is bewustwording nodig dat het mohammedanisme absoluut niet verenigbaar is met onze waarden en normen, zoals die in onze cultuur zijn gevormd.
  Er dient een strikte scheiding tot stand gebracht te worden tussen de culturen van het barbarisme en de geciviliseerde wijze waarop wij geleerd hebben te leven. Dat kan niet onder het huidige VVD/PvdA beleid. Daarom moet deze afbraak- en oogkleppencoalitie zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen.
  We hebben een regering nodig die moskeeën sluit en geen enkele islamitische activiteit in Nederland tolereert, laat staat bekostigt.

  Like

  • Marijke zegt:

   Inderdaad! We hebben een regering nodig die handelt naar onze Grondwet met een scheiding tussen kerk en staat. Maar de kerk (liever gezegd moskee) krijgt steeds meer invloed in onze samenleving. Een zeer onwenselijke situatie.

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  En dit soort figuren gaat de moslim-president Obama dus helpen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Heb ’t al vaker gemeld: het Syrische probleem zou wel eens kunnen uitmonden in een derde wereldoorlog.

  Like

 6. Ze vermoorden niet alleen de andersgelovigen, de andersdenkenden, de andersgeaarden, maar ook hun eigen vrouwen, hun eigen kinderen, hun eigen volk!!! Dieren schijnen zelfs meer hersencellen te hebben dan dit mega-primaten ras!

  Like

 7. Op de video zie je allemaal volgelingen van ‘profeet’ Mohammed. Slachtoffers en daders. Mo was een valse Christus met veel bloed aan zijn handen!

  Like

 8. Trucker zegt:

  Was aan het twijfelen of ik onderstaande reactie die ik op http://nageltjes.be/wp/ eerder deze week schreef hier zou plaatsen, ga het toch maar doen omdat het in deze context tot zijn recht komt.
  Geen doemdenken maar bittere realiteit dat de moslimbroeder HUSSEIN barack vastbesloten is om de lont in het midden oosten kruitvat aan te steken..
  De perfide rol die senator mc cain daarin speelt is er een waar hij Judas in de schaduw stelt.
  Op http://www.barenakedislam.com/2013/09/02/dementia-senator-john-mccain-thinks-it-would-be-catastrophic-for-congress-not-to-approve-an-al-qaeda-friendly-resolution-approving-a-u-s-attack-on-syria/ foto’s waar hij met een kontlikker uit zijn departement breed grijnzend tussen al qaeda islam(ieten) staat.
  De moslimbroeder is driftig op zoek naar medestanders om assad, die één van de laaste arabische leiders is die Christenen hun religie laat beleven te neutraliseren.
  Men kan zich de vraag stellen wat zijn moslimbroeder HUSSEIN barack’s eigenlijke beweegreden hoewel het geen verschil maakt wat de uitkomst betreft : syrië een sharia staat waar nu de islam(ieten) met al qaeda zonder enig WERELDWIJD protest vrouwen, kinderen en babies gruwelijk vermoorden omdat ze Christen of medestander van assad zijn…
  Poetin, waar nu de hele wereld over struikelt omdat hij niet niet het decadente gedoe van homo’s in zijn land wil (verder mogen ze hun homo zijn beleven) zegt tot hiertoe neen tegen de moslimbroeder HUSSEIN barack en stelt zijn veto.
  Goed dat de ex KGB’er ballen aan zijn lijf heeft en meer dan die negroïde moslimbroeder die door fraude, vreemdelingen, linkse multikulle geitenwollensokken islamofiele kiezers zit waar hij NOOIT zelfs maar in de nabijheid mocht zijn…
  Poetin heeft de mosimbroeder HUSSSEIN barack recht op de man af gevraagd wat indien de “rebellen” achter de gifgas aanvallen zaten… http://www.barenakedislam.com/2013/09/05/putin-to-obama-whatll-you-do-when-you-find-out-it-was-the-rebels-who-used-chemical-weapons/
  Misschien is de moslimbroeder HUSSEIN barack een monsterlijke psychopaat die graag de wereld wil vernietigen en wie is een betere handlanger in deze dan de islam(ieten). http://www.barenakedislam.com/2013/09/06/if-obama-hits-syria-iran-promises-savage-attacks-on-americans-and-the-rape-and-killing-of-an-obama-daughter/

  Like

 9. JiepMK zegt:

  Ach, Aziaten die elkaar afmaken, ik kan er niet echt wakker van liggen.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Mischien wil hij na dat Karel Martel de laatste Khalief omzeep heeft geholpen de nieuwe Khalief worden?

  Like

 11. henk schroemges zegt:

  Hopenlijk gaat dat afslachten onderling nog jaren door. Veel te veel van die ratten momenteel.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Jongens kom wees nu eens serieus en genuanceerd. Al deze filmpjes heeft niets met de ware islam te maken. De moordenaars en verkrachters op deze filmpjes maken op grove manier misbruik van de islam en halen haar schoonheid door het slijk. Vraag het Cameron en Professor Maurits Berger en onze voormalige Koningin Beatrix. Zij weten heus wel waar ze het over hebben als ze de islam en haar aanhangers respect geven en de islam op een voetstuk zetten. De Iilam een prachtige pluriforme en reine religie die al 1400 jaar haar best doet haar gelovigen de hoogst haalbare ethiek en meest humanitair handelen eigen te maken. Om jullie dat te bewijzen laat ik jullie 10 punten zien die je met vrachtwagen van het internet kunt plukken en als bewijs kunt tonen voor mijn stelling:

  Tien punten waarom de islam het beste is wat de mensheid ooit overkwam:

  Punt 1)
  18.000 dodelijke terreur aanvallen expliciet uitgevoerd in de naam van de islam in slechts tien jaar tijd. (andere religie’s gezamenlijk slechts een schamele dozijn of zo)

  Punt 2)
  Mohammed de profeet en stichter van de islam, liet mensen doden die hem beledigden of kritiek op hem of op zijn nieuw uitgevonden religie hadden. Hiertoe behoorden ook vrouwen en bejaarden. Moslims wordt geleerd om het voorbeeld van Mohammed te volgen. Mohammed is de meest perfecte mens ooit geleefd, ondanks de door hem gepleegde verkrachtingen, moorden, misleidingen, veldslagen, martelingen en met zijn tengels aan kleine meisjes frunniken.

  Punt 3)
  Mohammed beweerde op vele plaatsen dat hij in opdracht handelde van Allah (een van de 365 goden uit de pre islam tijd) door net zo lang te vechten tot iedereen getuigde dat er geen andere God was dan Allah en Mohammed zijn profeet. In de laatste 9 jaar van zijn leven beval hij niet minder dan 65 militaire campagnes uit te voeren. Dat is gemiddeld elke maand 1,6 veldslagen. Mohammed inspireerde zijn manschappen met de laagste der laagste motieven. Meedelen in veroveringen en plunderingen, onbeperkte sex en voor de gevallenen het paradijs als beloning. Hij onthoofde massaal verslagen manschappen, voerde kinderen in slavernij en verkrachte vrouwen die veroverd waren in de strijd. Nogmaals moslims werd geleerd Mohammed als voorbeeld te nemen voor hun dagelijkse gedrag.

  punt 4)
  Nadat Mohammed stierf, raakten de mensen die het meest in zijn nabijheid hadden geleefd en dus zijn religie het best kenden meteen met elkaar slaags en deden zo hun erfenis gekregen van Mohammed de meeste eer aan. Fatima. Mohammed’s favoriete dochter, overleefde de eerste jaren onder de ongelovigen in Mekka gezond en wel. Stierf echter onder het geweld van vervolging uitgevoerd door mede moslims slechts zes maanden na de dood van haar vader. Zij onderging ook een miskraam van Mohammed’s kleinkind dat zij in zich droeg nadat haar ribben gebroken werden door de man die de tweede kalief werd. Fatima’s echtgenoot Ali, die als tweede bekeerd werd tot de islam en die opgevoed werd als een zoon van Mohammed, vocht in een oorlog tegen het leger dat opgebracht was door Aisha, Mohammed’s favoriete vrouw en van wie hij ooit gezegd had dat zij de meest perfecte was. Tienduizend moslims werden gedood in slechts een veldslag die plaatsvond in minder dan 25 jaar na Mohammed zijn dood. Drie van de eerste vier moslim leiders (kaliefen) werden vermoord. Allen van hen bevonden zich in de nauwste kring rond Mohammed. De derde Kalief werd gedood door bondgenoten van de zoon van de eerste kalief (die weer werd vermoord door de vijfde kalief een paar jaar later, waarna zijn dode lichaam gewikkeld werd in de huid van een gedode ezel en verbrand)
  De vierde kalief Ali werd neergestoken en gedood na een harde woordenwisseling met de latere vijfde kalief. De vijfde kalief werd vergiftigd door Mohammed’s twee favoriete kleinzonen waarvan later een kleinzoon onthoofd werd door de zesde kalief. De interne gevechten en machtsstrijd tussen Mohammed’s familie leden en naaste kompanen en hun kinderen werden alleen maar heftiger met het verstrijken van de tijd. Binnen 50 jaar na Mohammed’s dood werd zelf de Kaaba die eeuwen zonder schade had gestaan onder de heidense religies in puin geslagen door de interne moslim oorlogen. Dit en niet anders is het lot van allen die verblijven in het huis van de islam en leidt historisch aanwijsbaar en correct rechtstreeks naar de oorlog in Syrië anno 2013.

  punt 5)
  Mohammed beval moslims om de oorlog te brengen naar alle andere religies en ze allemaal te onderwerpen aan de islam. Binnen de eerste decennia na zijn dood slaagde zijn Arabische kompanen erin christelijke, Joodse, Hindoe, boeddhistische en zoroastrische gebieden en landen te veroveren en te onderwerpen aan de islam. In minder dan 25 jaar tijd na zijn dood hadden moslim legers land en mensen veroverd binnen het geheel van grenzen dat nu in onze tijd 25 moderne landen beslaat buiten Saudi Arabië.

  punt 6)
  moslims zijn door blijven gaan met hun jihad tegen andere religies gedurende meer dan 1400 jaar. Er zijn wel perioden geweest waarin het wat afzwakte maar na elke afzwakking kwam weer opnieuw een versteviging van de poging het proces van verovering en onderwerping te laten continueren. moslims werden in al die eeuwen alleen maar een halt toegeroepen daar waar bleek dat niet moslims in staat waren zich te verdedigen en zo de moslim legers tot staan te brengen. Tot de dag van vandaag gaat geen week voorbij of moslim fundamentalisten doen een poging christenen of andere niet moslims te vermoorden. Joden, Hindoes, boeddhisten allemaal in de naam van Allah. Geen enkele van die andere religies is in oorlog met elkaar!

  Punt 7)
  Islam is de enige religie ter wereld die regels heeft die bevelen spijtoptanten te doden. Dit is gelijk aan het voorbeeld dat Mohammed altijd voorgeleefd heeft.

  Punt 8)
  Islam leert dat niet moslims inferieur zijn aan moslims sterker zelfs niet helemaal mens zijn. Mohammed beval dat moslims ter dood veroordeelt konden worden voor moord maar nooit ter dood gebracht konden worden voor het vermoorden van niet moslims.

  Punt 9)
  De Koran haalt nergens aan dat alle Allah liefde heeft voor niet moslims. Maar spreekt van Allah’s wreedheid en haat voor niet moslims op meer dan 500 plaatsen.

  Punt 10)
  ALLAHU AKBAR!! ALLAHU AKBAR!! ALLAHU AKBAR!!

  (dat waren de laatste woorden die klonken uit de cockpit van vlucht 93)

  Als mensen nu nog willen volhouden dat alle islamitisch geweld IETS met de islam te maken heeft, ja dan weet ik het ook net meer. Groter bewijs dan de 10 punten dat islam vrede is kan toch nauwelijks geleverd worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Guus, met alle respect -want je hebt het weer eens meer dan uitstekend verwoord- Het is in dit stadium interessanter om een manier te vinden om dit alles aan LINKS voor te houden. Jouw comment hier en al deze filmpjes en zo ongeveer alles, wat intussen op dit blog langsgekomen is. En vervolgens een reactie te EISEN.

   Like

 13. Ronald zegt:

  Waar zijn dan de beelden van Assad soldaten die wreedheden begaan, het artikel stelt immers ook rebellen begaan wreedheden.

  Like

 14. Trucker zegt:

  JiepMK zegt:

  7 september 2013 om 13:58

  Ach, Aziaten die elkaar afmaken, ik kan er niet echt wakker van liggen.

  Tja, ik zou er toch eens van wakker liggen wat de gevolgen KUNNEN (niet noodzakelijk edoch…) zijn voor de GEHELE wereld.
  Als je graag met je autootje rondrijd of de verwarming hoog hebt…kan als de moslimbroeder HUSSEIN zijn zin krijgt de olieprijs RAZENDSNEL omhoogschieten, om maar één gevolg en dan nog een vooralsnog “relatief” weinig levensbedreigend te noemen.
  Even je hersenen (die waarschijnlijk in een cybernetische toestand zijn) ontwaken en de gevolgen inschatten als het midden oosten in brand staat wat de gevolgen zijn.
  Slaap rustig verder want het midden oosten is ver van je bed…Zal beleefd blijven en niks aan deze zin toevoegen.

  Like

 15. Joost Visser zegt:

  Goed voorbeeld doet goed volgen. Dit gaat dus gebeuren bijvoorbeeld in 2020 op het stadshuisplein in Rotterdam. Nederland let op uw saeck.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s