Timmermans heeft het voor elkaar: Waterproject Oost-Jeruzalem gestaakt

Screenshot_30

Haskoning heeft een kantoor in Israël en voert daar allerlei projecten uit. Ingenieursbureau Royal HaskoningDHV heeft per direct de aanleg van een waterzuiveringsinstallatie in Oost-Jeruzalem beëindigd. De tien werknemers zijn van het project afgehaald.

Israël had om hulp gevraagd maar omdat het project in bezet gebied ligt, trekt het bureau zich terug. De Palestijnse Autoriteit heeft het waterzuiveringsproject niet goedgekeurd, zegt Haskoning. Het ministerie van Buitenlandse Zaken gaf eerder al het advies om van verdere deelname af te zien. Volgens het ministerie wordt met de aanleg het internationale recht geschonden.

Metro 

De Palestijnse Autoriteit is blij dat het Nederlandse ingenieursbureau afziet van verdere medewerking aan de bouw van de installatie.

Haskoning heeft sinds 1996 een kantoor in Israël en voert daar allerlei projecten uit. Zo wordt in Tel Aviv meegewerkt aan de bouw van de metro en is het bureau betrokken bij een waterproject voor de Jordaan-rivier.

Bron:

http://nos.nl/artikel/548483-waterproject-ojeruzalem-gestaakt.html

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, Appeasement, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Nederland, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Timmermans heeft het voor elkaar: Waterproject Oost-Jeruzalem gestaakt

 1. Cathja zegt:

  Wát een smeerlap, die Timmermans! Ik begrijp niet dat Haskoning gehoor heeft gegeven aan de oproep om het project te staken. ‘Bezet gebied’ bestaat eigenlijk niet, en Timmermans zou zich diep moeten schamen vanwege deze oproep. Er wordt hier helemaal geen internationaal recht geschonden!
  Ik hoop dat dit kabinet binnenkort valt, en dat de PvdA in een nieuwe regering niet meer terugkeert! Een nieuwe minister op Buitenlandse Zaken mag van mij ‘rechts’ zijn.
  Het moet maar eens uit zijn met dat getreiter van Israël!!

  Like

  • Marijke zegt:

   Timmermans heeft duidelijk laten zien aan welke kant hij staat. Hij is bij mij totaal afgebrand toen hij begon met zijn labels voor producten uit “bezet gebied”.

   Like

 2. Jan zegt:

  Kijk, zo ken je de zorgzame socialist weer voor iedereen telt. Wat je zoal van vervuils water kunt krijgen: cholera, hepatitus, legionella, meningitis, tyfus, amebiase enz.
  http://www.lenntech.nl/processen/desinfectie/deseases/watergedragen-ziektes.htm

  Van de PvdA-site:
  Mensenrechten altijd en overal op de agenda
  Nederland is niet hypocriet……
  Nederland draagt actief bij aan de promotie van sociale rechten en toegang tot gezondheidszorg, water, sanitatie….
  http://www.watzegtmijnpartij.nl/pvda/pagina_21.html

  Mooi gedaan, Frans Mengele!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ja, zo kennen we de socialisten in ieder geval weer! Timmerfransss, vindt dat allemaal heel normaal hoor, maar als je iets te kritisch bent over de Islam, geeft deze man en de PvdA “niet thuis”.

  Like

 4. Tiny zegt:

  Niet alleen Timmermans is een super smeerlap, maar Haskoning dan ook. Royal, het zal wel, heel koninklijk besluit. Getver.

  Like

 5. Helena zegt:

  Ik zet het hier maar weer even neer. Door mee te stemmen, gewoon door het sturen van een mailtje naar genoemd adres, kun JIJ ervoor zorgen dat die lulhannes de pek met veren prijs krijgt voor het zijn van de grootste antisemiet in Nederland. GEWOON DOEN VANDAAG! (uiterlijk 12.09.13)
  Het haalt misschien de pers.
  De stichting i.o. “Zwaan kleef maar aan” heeft een leuke verkiezing opgezet.
  De Zwaan kleef maar aan “pek met veren prijs”
  IEDEREEN met uitsluitend de Nederlandse nationaliteit mag zijn stem uitbrengen.
  Dus ik zou zeggen DOE MEE!

  Er zijn twee categorieën: 1) Slechtste politiek bestuurder en 2) Grootste Antisemiet
  De prijswinnaars ontvangen elk:
  Een miniatuurzwaan voorzien van PEK en VEREN + een cartoon van zichzelf

  De bovengenoemde prijzen zullen op het binnenhof in Den Haag worden uitgereikt op 19 of 20 september 2013 . Exacte datum en tijdstip zullen op vrijdag 13 september op de blog van Zwaan-Kleef-Maar-Aan worden gepubliceerd.

  http://zwaankleefmaaraan.wordpress.com/2013/09/03/verkiezing-zwaan-kleef-maar-aan-pek-met-veren-prijzen-2013/

  Like

 6. baksteen zegt:

  Haskoning zal wel moeten, het is een bedrijf dat afhankelijk is van opdrachten van de nederlandse overheden en hun invloed in het buitenland. Pure chantage van Den Haag!
  De PA heeft het waterzuiveringsproject niet goedgekeurd, logisch, die werke het verbeteren van de watervoorziening op de westbank met alle mogelijke middelen tegen. kunnen ze de joden de schuld geven dat er geen water is en de bevolking ontevreden houden. Iedereen van de overheid/MSM etc zal tegen die tijd er dan ook weer diepe schande van spreken dat de Joden zo de Palestijnen achterstellen en misbruik maken van de bezetting. Copy paste in alle media en van Agt bij P&W.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Niet vergeten wie Timmerman is hij is en blijf een Marxist.

  Like

 8. johannes zegt:

  timmerman is een oetlul die op z’n eigen vingers slaat,hij heeft e’t zoals van van een echte oetlul
  verwacht mag worden nog niet in degaten.

  Like

 9. reageerbuis zegt:

  Het is te loven dat Haskoning projecten uitvoert in samenwerking met de Israëlische regering. Dat zij zich nu terugtrekken uit een project in Oost-Jeruzalem komt helemaal op het conto van Timmermans, die het bedrijf chanteert met het dreigement dat de Nederlandse regering hun geen opdrachten meer zal verstrekken. Schandelijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s