Tony Abbott wint de verkiezingen in Australië

Screenshot_10

Tony Abbott

De 55-jarige conservatieve politicus Tony Abbott wordt na een overweldigende verkiezingsoverwinning voor de conservatieve oppositie de nieuwe Australische regeringschef. Volgens informatie van de verkiezingscommissie kunnen de Conservatieven rekenen op 90 van de 150 parlementszetels.

De huidige minister-president Kevin Rudd van de Labour Party had in de verkiezingsstrijd alles in het werk gesteld om Abbott als haatfiguur voor te stellen, die tegen vrouwen, homoseksuelen, abortus en klimaatbescherming zou zijn. Abbott echter had de verkiezing tot referendum over de CO2-belasting verklaard, die bij de Australische bevolking voor grote onvrede had gezorgd. Abbott had, in geval hij de verkiezingen zou winnen, de afschaffing van de belasting aangekondigd.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/ironman-tony-abbott-gewinnt-australien-wahl/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)  

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tony Abbott wint de verkiezingen in Australië

 1. Republikein zegt:

  Off Topic. Ik zie net in het afschuwelijke progamma Au Bloed, o nee, Blauw Bloed ( mijn lieve kijkt, geen paniek) prins Charles ergens acte de presence geven met een keppeltje. wat een hoffelijkheid.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Abbott heeft ook vergaande plannen mbt asielzoekers.

  Like

 3. Helena zegt:

  Bericht uit Australië
  Three Cheers for every person that was smart enough to vote for the Coalition
  The Labour parties votes crashed to the lowest level performance in one hundred years.

  This was a great victory for freedom but now we ‘Freedom Fighters’ ‘Warriors Against Islam’ must work even harder to stop ‘Islamization of every Western Nation’ around the globe. United we Stand! Divided we Fall.

  Allan Ivarsson 2013

  NSW Australia

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Abbott als haatfiguur voor te stellen, die tegen klimaatbescherming zou zijn.

  Ho, maar dat is een hele erge beschuldiging. Schande, schande stel je voor iemand die de wereld niet wil redden door het klimaat te beïnvloeden middels verlaging van het tot gif gebombardeerde CO2. Alsof de mensheid het klimaat kan veranderen, laat me niet lachen.

  Verstandige mensen die Australiërs. Alles wat socialisten verkondigen is een grote leugen. Wat zeg ik, het socialisme zelf is een grote leugen. Of het nu de socialistische waan de klimaatwaan of de multiculturele waan betreft. De schade die het socialisme de wereld berokkend heeft de afgelopen 100 jaar is door zijn omvang niet meer in een cijfer uit te drukken.

  Het begon bij Karl Marx en zijn kompaan Engels die in hun pseudo wetenschappelijke vod schriften en pamfletten verkondigden dat alleen door een een maatschappelijke schokgolf te bewerkstelligen de revolutionairen doelen kon worden bereikt. Met deze schokgolf bedoelden ze letterlijk dat aan het begin van elke maatschappelijke revolutie het absoluut noodzakelijk was dat minstens 10% van de bevolking het loodje moest leggen. Als de mensen deze schokgolf niet voelden zouden ze ook niet bereidt zijn mee te gaan in de revolutie. Ook verkondigde dit duo dat in een later proces bepaalde bevolkingsgroepen o.a. Basken, Serviërs, gezien hun fase van maatschappelijke ontwikkeling niet konden meedoen in de revolutie en dat zuiveringen van hun noodzakelijk waren voor het bereiken van de socialistische hemel. Socialisten als Lenin, Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot, enzovoorts kregen hiermee de sleutel aangereikt van de poorten van de goelags, de KZ lagers en de Velden des doods. Tot hoever waren figuren als Rosenmöller en Marijnissen gegaan als zij de kans hadden gehad in Nederland de totale macht te grijpen. Rosenmöller was een bewonderaar van Pol Pot en Marijnissen van Mao. Als Marijnissen een toespraak hield stak hij het rode boekje van Mao omhoog en dit soort ongure types vinden Geert Wilders maar niks en worden juist daarom nog steeds gevraagd aan te schuiven bij propagandistische praatprogramma’s op de Nederlandse staats T.V..

  Wanneer wordt het de wereld eindelijk duidelijk dat we niet alleen af moeten rekenen met de islam maar tegelijk ook met haar handlanger het socialisme. liefst natuurlijk via de stembus, maar als het niet anders kan zal de wereld op een geven moment toch de gewapende strijd moeten aangaan tegen deze 2 kwaadaardige ideologieën.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds;20.02. uur, op 7/9. Geheel met je reactie eens Guus. Islam en Socialisme= een dodelijk MENGSEL.

   Like

  • Lucie zegt:

   Bij ons functioneerde het socialisme alleen goed in de beginperiode van onze minister Drees,denk aan de AOW.
   Iedereen die daarna kwam heeft dit systeem gigantisch verziekt.
   Nu zijn we zover dat het socialisme bij ons net zo’n verrot systeem is als die duivelse sekte,de islam.

   Like

 5. Petrossa zegt:

  Zou ik ook ongeacht zijn verdere inzichten meteen op stemmen.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nee, 55.991 euries per jaar bruto verdien ik niet, maar ik wil wel even duidelijk hebben aan wat voor zooitje infame leugenaars het electoraat bijna op de kop af een jaar geleden z’n vertrouwen gaf…
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/09/waarom-ik-mijn-vvd-lidmaatschap-heb-opgezegd

  Like

 7. luckybee zegt:

  Nu nog bij ons , dan eerst ben ik tevreden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Tony Abbott doet wat links zei wat onmogelijk was: asielshoppers linea recta terug sturen naar Indonesië

  TONY Abbott has done what Labor said was impossible – sent boat people right back to Indonesia.
  This game-changing achievement, done twice with zero fuss, puts the lie to claims by Labor and hopeful journalists that the Abbott Government’s relations with Indonesia were already rocky.
  Even more, it exposes as a fraud Labor’s claim that sending boat people back to Indonesia could not, and even should not, be done.
  http://www.heraldsun.com.au/news/opinion/tony-abbott-scores-his-first-big-win-over-boats/story-fni0ffxg-1226729517704

  Overal het zelfde: links volk laat stemvee binnen om de macht te behouden; dat het land verwoest wordt interesseert hen geen barst.

  Like

 9. Jan zegt:

  Als moslims slachtingen aanrichten in Australië is dat de schuld van de Australische regering, aldus een Hizb-gek

  An act of terror on Australian soil will be the fault of the government, says Muslim cleric Uthman Badar
  Hizb ut-Tahrir spokesman Uthman Badar distributed a dossier accusing the government’s counter-terrorism laws of unfairly targeting the Muslim community.

  He also claimed the government was deliberately trying to antagonise Muslims into reacting violently.
  “These laws and the surveillance tactics of ASIO and counter-terrorism police is begging for a reaction from disenfranchised Muslims. The government should be warned.”

  http://www.theaustralian.com.au/news/an-act-of-terror-on-australian-soil-will-be-the-fault-of-the-government-says-muslim-cleric-uthman-badar/story-e6frg6n6-1226760244883

  (Let’ s kill all those mother fuckers!)

  Like

 10. Jan zegt:

  Asielshoppers gaan Australië financieel ruïneren. Zijn zwaar ‘getraumatiseerd’ en ‘psychisch beschadigd’ nadat zij asiel kregen

  Refugees set to sue Australia for millions for psychological damage
  http://www.heraldsun.com.au/news/breaking-news/refugees-set-to-sue-australia-for-millions-for-psychological-damage/story-e6frf7jx-1226069900804

  Like

 11. Jan zegt:

  Leve de islam, want dankzij moslims wordt Sydney geteisterd door islamitische bendes die elkaar bevechten

  En aangezien men inmiddels ook in down under wakker is geworden stuurt men de boten met asielshoppers terug naar Indonesië, met duidelijk zichtbaar resultaat:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s