Wat een wereld…

Screenshot_27

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wat een wereld…

 1. De Westerse mens en de moslim. Moslims kun je geen mensen noemen want het zijn barbaren!

  Like

 2. Mijn ouders zeiden weleens; “Als je dit of dat doet kan het je de kop kosten”! Maar in die moslimlanden is dat de dagelijkse realiteit…

  Like

 3. Heel treffende foto, wat een wereld inderdaad.
  Mijn vraag is dan: wat is je antwoord op zo’n wereld?
  Mijn antwoord is: die wereld maken we met elkaar en de geschiedenis leert, dat dit van alle tijden is en dat het helaas erger wordt.
  Die “maakbare samenleving” zit er dus niet.
  Onze enige hoop is, dat er een Schepper is, die ons grote zelfstandigheid en vrijheid van keuze laat en Die op Zijn tijd weer heel direct het heft in handen neemt.
  In de hoop , dat we van onze “vrijheid” wat geleerd hebben. Helaas zal dat dan maar weer voor een minderheid van de mensen het geval blijken te zijn.
  Maar het goeie nieuws is wel, dat ieder bij die club van ” eerlijke, oprechte mensen” mag horen en dat ieder mag en kan erkennen, dat alleen bij Hem de redding van ons allen te vinden is.
  Natuurlijk mag je in je eigen “godheid” of in de “maakbare samenleving” blijven geloven.
  Totdat die zichzelf echt vernietigt, inclusief jij zelf uiteraard.
  Zie http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Shabbath shalom ,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

  • luckybee zegt:

   Dat is de leer van Jezus Christus .Matheus 20, De zonen van Zebedeus.vers 20-28.
   28 Gelijk de Zoon des mensen niet is gekomen om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een rantsoen voor velen.
   Wie ben ik om meer te willen zijn als anderen?Als zelf God als mens, dit heeft gezegd?

   Like

   • Jezus diende en was gelijk een slaaf. Hij werd ook verkocht door Judas aan de hogepriesters voor de prijs van een slaaf. Toch aanbidden vrijwel alle Christenen Jezus in plaats van alleen de Allerhoogste. Dat had Jezus niet gewild!

    Like

 4. Jan zegt:

  Dit zijn slechts opstartproblemen. Straks, onder Erdogan’s Turkije komt alles goed. Lees mee hoe de toekomst er uit ziet:
  http://www.turkishislamicunion.com/

  “The establishment of the Turkish-Islamic Union will be the salvation of everyone, of people of all faiths, all nations and all opinions, not just of the Islamic world. This union will bring love, brotherhood, friendship, plenty and abundance to the world. The Turkish-Islamic Union to be established under Turkish leadership will be instrumental in the world attaining an entirely new beauty, in a huge rise in plenty and abundance, in major progress in art and science, and in the construction of a powerful and deep-rooted civilization.”
  http://harunyahya.com/en/Books/2676/a-call-for-a-turkish

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Maar laat dit de Goedmensen zien en hun eerste reactie is : Ja, maar dat is dààr…..!
  Met andere woorden: Onder hún bezielende begeleiding kunnen de moslims híer binnen een paar generaties integreren tot beschaafde normale mensen, die niet aan koppensnellen dènken, zelfs.
  (Oh ja? En Lee Rigby dan?)

  Like

  • @Theresa: En… Theo van Gogh dan?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jack Terrible Ook, ja, je hebt helemaal gelijk.
    Maar Lee Rigby was de eerste die in me opkwam en ik gunde me even geen tijd om er over na te denken.Ben op het ogenblik nóg ergens mee bezig, weet je; hopelijk hoor je er in de komende weken nog van.
    Maar het is zeker waar: Theo van Gogh. Mea culpa.

    Like

  • meneertje zegt:

   Inderdaad:

   “Dat is daar”. Daarop komt de reactie van de gutmenschen (waarvan er echt massa’s zijn in Nederland, juist onder de beter opgeleiden) neer als je over de gruwelen van de islam in Afghanistan, Irak, Iran enz. begint..

   Zij nemen gemakshalve aan dat wij hier een heel ander soort moslims hebben.
   Speciaal voor Nederland geselecteerde moslims als het ware.
   “Onze moslims doen zulke dingen niet, hoor”

   Nee. Inderdaad niet. Zo lang zij in een minderheidspositie verkeren doen zij dat niet.
   Maar wel proberen zij vast zo veel mogelijk invloed te krijgen.

   Met veel succes, dank zij de welwillende medewerking van onze policor overheid, M.S.M. en zelfs de academische wereld.

   Like

 6. beny zegt:

  het contrast tussen beschaving en einde beschaving die de linkse multi-culti-nazi’s kost wat kost in vrede willen doen samenleven???de bevolking van de linkse foto deeld het gedachtegoed niet van de linkse fascisten dus importeren ze én masse mensen/stemmen uit de rechtse foto om toch maar van enige betekenis te blijven in de politiek arena,deze stemmen zijn hun enige bestaansreden.de democratie word ondeermeind en gemannipuleerd door de politiek “correcte” elite.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Letterlijk te heten : hoe één beeld alles zegt.
  Zelfs indien de politieagent poseert in een foto gemaakt voor de PR (wat ik betwijfel want in mijn beroep heb ik dit al gezien dat agenten op de autoweg het verkeer tegenhielden voor een zelfde gebeurtenis als op foto) is de islamiet in zijn habitat en doet wat alle islamieten doen KILL KILL en nog eens KILL

  Like

 8. Dr. Kwast zegt:

  Wat te zeggen op dit verwoesten van het leven. Met welk recht ?
  Ieder heeft zijn mening, mag ik de mijne hebben. Deze Allah lief hebbers, zijn door figuren groot gebracht die de leer van Mo, in de praktijk hebben leren waarderen. Hun nabestaande voeren op praktische wijzen verder de leer uit. Zij willen de wereld over heersen, wat alleen kan door te doden. De hel moet toch ook gevoed worden. het westen is ook door het Oosten opgevoed ( joods christelijk ) dit
  begin door zendelingen ging ook niet over rozen. Ook hier was dood
  en verderf op zijn plaats. Feodaal, heksen verbranding, iets tegen het geloof hebben, slavernij. Veel kan er op genoemd worden, onze voorouders waren ook barbaren. Alleen leef ik nu. Deze civilisatie is het barbarij over stegen, waardoor men hier rust heeft, zijn ding kan doen s’avonds kan uitgaan, rustig kan slapen en om hulp kan vragen als men dat nodig heeft. Het joods-christelijk is verwatert. Er zijn hier nog kudde dieren, zij moeten in een roedel leven. En daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. De alfa schreeuwt hier net zo hard. Zij willen hun volgelingen domineren zij maken de dienst uit. zij moeten onderdanig zijn aan hen. Het moorden is dan wel gestopt en we mogen niet meer moorden. Geen probleem oorlogen zijn daarvoor schijnbaar uit gevonden. Ook zelfmoord komt nogal voor. Nadeel van het niet meer mogen moorden is de leeftijd. Als men hier het leven wil beëindigen om wat voor reden dan ook, wordt dat aan alle kanten tegen gewerkt. Men ziet hier graag mensen lijden vooral ouderen. Ook zij die niet eens weten dat ze bestaan. De hulpjes van de alfa bieden hier troost. Het liefst over een alles overheersend wezen die hen op de wereld gezet heeft en het lijden heeft uit gevonden, vandaar de troost door de helpers, die het lijden verheerlijken, zodat de lijder een mooie plek in het dromenland krijgt. nu zijn we weer bij af. Ook Mo had zo zijn visioenen, daar wordt nu naar geleefd, wat wij verderfelijk vinden.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, past hier wel denk ik…
  http://www.damnlol.com/this-is-a-real-boss-7816.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s