Arabieren vallen Joden aan op de Tempelberg

Screenshot_23

Zoals we zien, Arabieren sparen kosten nog moeite het vredesproces positief te beïnvloeden.

Politie-eenheden werden opgeroepen moslim stenengooiers te stoppen die hun doel hadden gericht op Joodse bezoekers van de Tempelberg (Har Habayit) voor en gedurende de feestdag Rosh Hashanah. Meteen toen er stenen gegooid werden en rellen uitbraken, kwamen politie eenheden tussenbeide en voerden arrestaties uit. Veiligheidstroepen waren voorbereid op rellen als deze, die volgden op nieuwe oproepen afgelopen week door de leider van de islamitische beweging Sheik Raed Salah om Joden fysiek te hinderen de Tempelberg te bezoeken. Arabieren startten toen de rellen op de Tempelberg met het gooien van stukken rots, bakstenen en Molotovcocktails  naar veiligheidstroepen en Joodse burgers in de omgeving, waarbij twee Israëlische politie agenten gewond raakten.

Video:

Israelvideonetwork

Door:

Guus Velraeds

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Arabieren vallen Joden aan op de Tempelberg

 1. Cathja zegt:

  Als we dit lezen worden we weer gesterkt in onze overtuiging dat er maar één groep raddraaiers en uitlokkers zijn, en dat zijn de moslims! ALTIJD EN OVERAL DIE MOSLIMS!! Ze kunnen nog niet eens het fatsoen opbrengen om Joden tijdens hun feestdagen met rust te laten! Schoften zijn het, en degene die opgeroepen heeft om de Joden fysiek te belemmeren om de Tempelberg te betreden, zou opgepakt moeten worden wegens openlijke ophitserij. Ik zou het wel weten wat ik met dat tuig zou doen!
  Voor Israël zijn er weinig redenen te bedenken om vredesbesprekingen te beginnen als je dit weer meemaakt. Ik heb veel respect voor dit volk en hun tolerantie richting degenen die alleen maar hun ondergang op het oog hebben.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 14.53. uur. Zo is het Cathja! Overal ter wereld zijn het verdorie de moslims die rotzooi trappen. Overal willen de booslims hun achterlijkheid opdringen! Wij hoeven deze waanzin, van de pedo profeet niet! Ik geef Israel groot gelijk, dat ze er keihard tegen optreden, geweld is namelijk het enige wat deze BAARDAPEN begrijpen. Want dat staat in hun boze sprookjesboek, de Koran!

   Like

 2. luckybee zegt:

  Niet de politie moet tegen ze optreden maar de armee met een licens to kill

  Like

 3. Het doet goed te zien dat de Israëli’s kennelijk goed voorbereid waren, jammer dat ze tijdens hun eerste uitval kennelijk niet hard genoeg geslagen hebben, als je ze de eerste keer kreupel slaat lopen ze de tweede keer aanmerkelijk minder hard nietwaar ?

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Voor mij gesneden koek, die gore praktijken van allahschreeuwende tapijtvreters.
  Kijk maar: http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 5. rudi zegt:

  Tijdens hun feestdagen bereiden de moslims zich voor op vijandelijkheden tegen Christenen en joden, en gelovigen die de islam niet aanhangen. moslims willen de tempelberg en Jeruzalem inlijven als hoofdstad van een moslimrijk, daarom staat er ook een moskee. Valse vrede, zogenaamde vredesonderhandelingen tussen die volken en Israel is schijnvrede. En dat toppunt zal binnenkort te zien zijn. Alle vredesonderhandelingen zullen ineens wel slagen. Daarna, dat duurt drie-en-een-half jaar, zal die valse vrede ineens omslaan in totale oorlog tegen Israel. Er is geeneen geloof wat het Christendom en de Joodse samenleving als God’s oogappel, als middelpunt daarvan verdraagt.

  Like

 6. Jade zegt:

  Het woord “Jeruzalem” staat niet één keer in de koran geschreven,
  dus moslims hebben geen reet te zoeken op de Tempelberg.
  Het is alleen maar pure provocatie.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Jade zegt:
   8 september 2013 om 17:59
   ————————————————————————————————————————
   Precies. Net zoals dat teersnuiven (straatbidden) en het dragen van burka’s.

   Like

 7. Helena zegt:

  Wat zouden de represailles kunnen zijn, vraag je jezelf dan toch af.
  Nu, wat te denken van 5000 nieuwe werkvergunningen voor “palestijnen”, als bewijs van goodwill.
  Zo langzaamaan vind ik Israël wel een beetje “té gek” voor woorden.
  http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=11843&r=1

  Like

 8. Jan zegt:

  Dit is dan de rotzooi die op de site van abupessoptimist staat. Noemt dit ‘echt nieuws’ en de waarheid:

  Forty two settlers broke into Al-Aqsa Mosque on Thursday morning through Dung gate on the occasion of the so-called “Hebrew New Year”.
  Witnesses said that forty two settlers broke into Al-Aqsa through Dung gate under heavy protection from the police. They were in the form of groups where one group consisted of 25 settlers including Rabbis who were wearing the “Temple’s” clothes.
  http://silwanic.net/?p=41554

  Site abupessoptimist:
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/09/weer-rellen-op-de-haram-al-sharif.html#more

  Een foto van ultra-orthodoxen, volslagen nietszeggend want enkele weken terug zag ik een paar bij de Zaanse Schans lopen, gewoon toeristen. Niks bestorming van de molens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s