Een protestmars van de ‘English Defence League’ naar het aan de sharia onderworpen ‘Tower Hamlets’ wordt verstoord door linkse fascistische/islamitische tegenstanders

Screenshot_31

De uiterst linkse fascisten van het UAF [Unite Against Fascism] slaagden er, zoals gebruikelijk, in om problemen te veroorzaken en ze werden gewelddadig, wat ertoe leidde dat de leider van de EDL, Tommy Robinson, zoals gewoonlijk, werd gearresteerd.

De leider van de ‘English Defence League’, Tommy Robinson, is gearresteerd tijdens een controversiële demonstratie, die men belette om door het centrum van een van de grootste Britse islamitische NO-GO zones in het Verenigd Koninkrijk te gaan. Een tweet op de website van de EDL vermeldde: “Tommy is gearresteerd vanwege uitlokking”. Een woordvoerder van Scotland Yard zei: “Een 30-jarige man werd gearresteerd vanwege het schenden van sectie 14 van de Public Order Act 1986 en het aanzetten van anderen tot het schenden van sectie 14 van de Public Order Act 1986. Hij is meegenomen naar een politiebureau in het centrum van Londen, waar hij momenteel nog steeds verblijft.”

Screenshot_32

De EDL had een geschil met het hooggerechtshof over waar ze mag demonstreren verloren. Ze hadden zich willen verzamelen in een gebied in Tower Hamlets, Oost-Londen, waarvan ze zeggen dat het is “onderworpen aan de sharia”. Maar rechter Justice King heeft gisteren geoordeeld dat een politiebesluit om beperkingen op te leggen vanwege vrees voor “ernstige verstoring van de openbare orde” redelijk en proportioneel was. Tegen 18:00 uur waren 14 mensen gearresteerd, maar men denkt dat het aantal zou kunnen oplopen.

Screenshot_33

De ‘Metropolitan Police’ stond het protest toe, maar onder strikte voorwaarden, wat betekende dat elke betoging/demonstratie zou worden gehouden aan de rand van de stedelijke gemeente en dicht bij de Tower Bridge. Een tegendemonstratie werd gehouden door ultralinkse fascistische groeperingen, (UAF) en (Hope not Hate). Onder de gearresteerden bevonden zich ook aanhangers van hen. Strafbare feiten varieerden van het in bezit hebben van een puntig mes, het bezitten  van vuurwerk, aantasting van de openbare orde, strafrechtelijke schade en gewelddadig, destructief gedag. Ze worden allen vastgehouden op politiebureaus in het oosten en het centrum van Londen. Onder degenen die in hechtenis zijn genomen, is een 15-jarige jongen, die werd gearresteerd, omdat hij ‘van het nodige was voorzien’, zei Scotland Yard.  

‘RT’: In Londen braken botsingen uit toen de pro-islamitische demonstranten tegenover de ‘English Defence League’ (EDL) stonden, tijdens een demonstratie op zaterdag naar de Tower Bridge. De politie verrichtte arrestaties, gebruikte wapenstokken en sloot demonstranten in, in een poging om het geweld te bedwingen.

Ruwweg 600 aanhangers van de EDL probeerden zaterdag op te rukken naar de East London Moskee aan de Whitechapel Road, ondanks het feit dat het betogers eerder werd verboden om de London Borough of Tower Hamlets, waar de moskee zich bevindt, binnen te gaan. De EDL meent dat het gebied is “onderworpen aan de sharia”.

Screenshot_34

EDL demonstranten werden op ongeveer 600 meter afstand van de moskee tegengehouden. Demonstranten probeerden het cordon van de politie te doorbreken door met fakkels te gooien en met borden waarop protestleuzen stonden. Volgens ‘The Independent’ werden er zaterdag meer dan 160 mensen gearresteerd. De groepering, die zichzelf omschrijft als een mensenrechtenorganisatie, meent dat  “de sharia zowel op mondiaal als op nationaal niveau moet worden aangepakt”.

Screenshot_35

Eerder deze week maakte de politie bekend dat men zou verhinderen dat de demonstratie  het “hart van Tower Hamlets” zou binnengaan en datdezet onder strikte controle zou staan uit vrees dat het protest zou leiden tot “ernstige verstoring van de openbare orde”.  De groep vocht de beslissing aan in het hooggerechtshof, maar verloor de strijd toen een rechter oordeelde dat de route van de demonstratie ‘onnodig provocerend’ was.

De demonstratie begon ten zuiden van de Tower Bridge rond 13:00 uur lokale tijd. De demonstranten marcheerden onder het roepen van  “Engeland” en “Ik ben Engels tot ik sterf”. Bij de demonstratie op zaterdag waren ook leden van soortgelijke groeperingen uit Polen, Finland en Duitsland aanwezig.

Linkse fascisten zorgen voor problemen:

De politie in gevecht met linkse fascisten:

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2013/09/07/english-defence-league-protest-march-to-sharia-compliant-tower-hamlets-disrupted-by-left-wing-fascistmuslim-opponents/

Auteur: BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres & Henk V.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", English Defence League, Groot-Brittannië, Islamisering, islamofascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Een protestmars van de ‘English Defence League’ naar het aan de sharia onderworpen ‘Tower Hamlets’ wordt verstoord door linkse fascistische/islamitische tegenstanders

 1. koddebeier zegt:

  De Britse politie leiding bestaat uit een stelletje laffe collaborateurs !! Net als dat stelletje laffe zakken uit het lager en hoger huis. Landverraders die de autochtone Brit verraden !!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier: 19.37. uur, op 8/9. En hetzelfde gebeurt in Nederland, koddebeier. De RODEN zijn een moderne versie van de SA, de knokbrigade, van Ernst Röhm, voorlopers van de dictatuur van Adolf Hitler. Kotsmisselijk ben ik van dat rode schorem!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Trouwens Scotland Yard, ook zo’n stelletje volksverraders !!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, het is tenminste nog IETS dat er ook tegendemonstranten gearresteerd zijn. Maar kom op zeg, wie heeft er tenslotte het gelijk aan zijn kant?! Die no-go areas moeten toch gewoon niet mogen!
  En die linkse mafkezen, die zich openlijk aan de kant van de moslims scharen willen maar in alle ernst geloven, dat ze daarmee hun eigen vrijheid en levensgeluk bewerkstelligen,hè! Ze WEIGEREN eenvoudig in te zien, dat ze op deze manier het Paard van Troje binnen halen!
  (Wat vinden ZIJ nou eigenlijk van die no-go areas, vraag ik me af.)

  Like

 4. Urbanus zegt:

  Dat laatste filmpje. nee geen local, maar wel nuttige idioot.

  Like

  • Helena zegt:

   Niet alléén die echte idioot is een idioot, die andere idioten die erachteraan kwamen waren net zo idioot in hun idiote uitspraken. 🙂
   M.a.w. geen zinnig woord gehoord in het laatste deel van die video.
   De “racistische” Tommy is overigens nog wel ’s avonds weer vrijgelaten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, want -al kan ik in dit opzicht niets bewijzen- Ik heb af en toe de indruk dat de Londense politie ook helemaal niet blij is met deze gang van zaken.
    Ze moeten natuurlijk hun orders uitvoeren, maar ondertussen………
    ZIJ komen tenslotte frequent in contact met de bevolking, ook met de moslims. Ze zullen heus wel weten, wat een radicaal tuig er tussen zit.
    En het zou mij niets verwonderen als ze bij zichzelf af en toe denken: Mijn God, wat loop ik hier nou te doen! Natúúrlijk zou dit gebied vrij toegankelijk moeten zijn voor iedereen!
    Maar ja, de instructies. En het is hun job. Anders………

    Like

 5. Trucker zegt:

  Yep, heb het gelezen op http://www.barenakedislam.com/2013/09/07/english-defence-league-protest-march-to-sharia-compliant-tower-hamlets-disrupted-by-left-wing-fascistmuslim-opponents/
  Zoals gebruikelijk in het islamofiele groot britagne van de schoft cameron werd Tommy Robinson opgepakt.
  De omgekeerde wereld…? niet daar want het zal (heb dit al vele keren gepend) het eerste islamietenland in eurabia worden, er zitten daar net als bij moslimbroeder HUSSEIN barack islamieten in het parlement en de politie is er van VERGEVEN,.
  Het tuig kan rondlopen en vernielen en agressor zijn maar de ECHTE BRITTEN worden door de islamofiele politie opgepakt…
  Grote dame en beste Prime Minister uit Engeland Margaret Thatcher draait zich om in haar graf zij zou NIET getolereerd hebben dat islamieten en links gespuis haar natie om zeep zouden helpen.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Je moet nooit een puntig mes meenemen!!!

  Like

 7. D. G. Neree zegt:

  er waren veel meer dan 600 mensen.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Wie in het aangezicht van het verraad van links bliift zwijgen bevordert de afbraak van het land.
  Overal in het nog vrije westen hebben de overheden de gezagsdragers beperkingen opgelegd : zij moeten zich ”zeer terughoudend” op stellen wanneer er sprake is van verraad aan het land en dat vindt plaats iedere keer wanneer aan de islam alle ruimte wordt geboden zich als een wezensvreemde entiteit in de maatschappij te nestelen en haar invloedssfeer uit te breiden.

  In Towers Hamlet is een situatie ontstaan die volkomen in strijd is met de Engelse wet! Daar is namelijk letterlijk een stadsdeel,een stuk Brits grondgebied overduidelijk onttrokken aan het het gezag van de Britse staat en tot een deel van de Uma uitgeroepen, gebied waar geregeerd wordt volgens de sharia,
  De sharia stelt daar de Britse wet buiten werking.Deze vorm van verovering vond plaats op basis van lokale verkiezingen.
  Ik wil er oven op wijzen de een prominente Nederlandse CDA politicus, bevriend met het Nederlandse koningshuis en nu zitting hebbende in de Raad van State(!), oud minister Piet Hein Donner , een jurist nota bene: ooit verklaarde dat -indien er een kamerbrede meerderheid voor gevonden zou worden men het Nederlandse Recht zou kunnen inwisselen voor de sharia! weten jullie dat nog???
  Ik vond die opmerking pervers! Een vorm van misbtruik van onze democratie.Je zou er dus voor kunnen kiezen om je verworven rechten en vrijheden op te geven voor een systeem met minder vrijheden? Donder nou gauw even op,man, dacht ik toen en nog steeds.

  Maar dat is precies wat er is gebeurd in Tower Hamlets, waar de islamitische fundi’s de meerderheid van de stemmen kregen en een islamitische heilsstaat stichtten op Britse bodem.
  Pure islamitische verovering van een stuk Britse grond, misbruik makende van een democratisch proces.

  Dat is situatie waartegen de EDL terecht protesteerde.
  De passiviteit van de ordehandhavers en het leger is strijdig met de opdracht die zij bij hun in indiensttreding kregen: handhavers van de wet , verdediging van het Britse grondgebied en de Britse burgers, bestraffing van indringers en criminelen. bewaren van rust en orde op grond van de Britse wet, .
  Het geval ”Towers Hamlet ” is een absurd voorbeeld van schending van het Britse grondgebied.

  Alleen idioten en lafaards zwijgen en drinken thee met de veroveraars.
  Wachtende op de volgende poging van onderwerping?
  Een volk dat zoiets toestaat heeft misschien ook geen recht op vrijheid meer.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat laatste mag dan waar zijn , Henk, maar dan zit je met het dilemma, dat de politiek-correcten dat recht dan inderdaad níet hebben, maar de mensen van Tommy Robinson en Paul Weston dus juist wèl. En hóe!
   In Zweden, bijvoorbeeld, ís op het ogenblik geen duidelijk waarneembare groep, die zijn stem verheft. In Groot-Brittannië wel.
   Alleen daarom al vind ik eigenlijk, dat we GB niet mogen laten vallen. Er zijn daar lui die duidelijk stelling nemen.Als we ook maar iets voor ze kunnen doen, moeten we dat blijven doen.Dat is mijn mening.
   De working class heeft het door de eeuwen heen al zwaar genoeg gehad. Ze verdienen het niet om met dit nu wéér ondergeschoffeld te worden door die politiek-correcte kaklui!

   Like

   • Henk.V zegt:

    Theresa, ik ben het volstrekt met je eens dat we moeten BLIJVEN opkomen voor ons geweldige land en onze bevolking en samen optrekken met allen die het zelfde wil nastreven als wijzelf :-), in binnen- en buitenland.
    Mijn onvrede richt natuurlijk zich niet op hen, maar op iedereen die te lamlendig is om nog verzet te bieden aan krachten die ons willen (laten) beroven van alles wat we zijn en wat we bezitten.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk.V 23.14. uur, op 8/9. Prima uitgelegd Henk, zoals gewoonlijk. We zijn en worden VERRADEN 24/7, door partijen als LIBERLALEN,zgn. CONSERVATIEVEN,SOCIALISTEN,SOCIAAL- DEMOCRATEN, en linkse CHRISTEN-DEMOCRATEN. Het is om te janken! En verdomme mensen die opkomen voor hun land worden aangehouden en vervolgd. Ik begin steeds meer waardering te krijgen voor de overleden dictator FRANCO!

   Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Inderdaad D.G. het is gewoon het downplayen van het feit dat men in G.B. goed ziek is van het hele moslimgebeuren en hun eigen Dhimmy regering.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Bekijk de interviews met de aanhang van de anti-fascisten oftewel de nieuwe fascisten eens in het tweede filmpje.

  Warrig, het lijkt wel of ze onder de drugs zitten en niemand kan duidelijk maken waarvoor ze daar zijn.

  Als laatste wordt een jongen van middelbare-school leeftijd geïnterviewd: hij beweert dat wij allemaal van buiten zijn gekomen, dus uiteindelijk zijn we allemaal immigranten. De Kelten en de Saksen kwamen ook van ver.

  Met deze onzin is hij overduidlijk op school geïndoctrineerd en dit waanzinnige denken geeft aan dat het de hoogste tijd is dat landverraderlijk links in de verkiezingen geëlimineerd wordt, zodat we eindelijk orde op zaken kunnen stellen.

  Geen islamisering van de samenleving, omdat we trots zijn op onze cultuur, onze vrijheid en onze manier van leven.Wij willen IN GEEN GEVAL terug naar een voor-middeleeuwse, achterlijke en zeer gewelddadige maatschappij.

  En wie ons meent in die richting te kunnen dwingen, zal van een koude kermis thuis komen.

  WE WILL NOT SURRENDER!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres, 9.05u. Schitterend, Wachteres, zó mag ik het horen!
   Sommige onder onze mede-reageerders hebben soms wel eens de neiging om te wanhopen aan de goede afloop en dan passeren er weer diverse doemdenkbeelden de revue, die suggereren , dat de moslims het al gewonnen hebben. Op zichzelf nog wel te begrijpen, maar bezijden de waarheid! En totaal onnodig!
   Nederland kan dit aan, zeg ik je! LAAT ZE MAAR OPKOMEN, GVD!
   En de EDL moeten we wel blijven steunen: Dat verdíenen ze!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Wachteres: 09.05. uur, en Theresa Geissler: 13.54. uur. Precies, ik sta volledig achter jullie. Potverdorie, we laten toch niet langer met ons sollen! Verzet, massaal verzet, dat moet er komen dames. En 21/9 kunnen we ons laten zien, en inderdaad WE SHALL NEVER SURRENDER! Precies zoals Winston Churchill het bedoelde!

    Like

   • Helena zegt:

    Een overzichtje
    (4)Facebook Likes

    Interesting figures Mr Camoron that street movement you so much dispise is only 1400 behind, and closing

    Tory party 159,893
    EDL 158,498
    Lab 149,616
    Lib 91,720
    UKIP 47,566
    UAF 25,286

    Like

  • oogenhand zegt:

   Waarom beschermt links de Kelten en de Saksen niet?

   Like

 11. oogenhand zegt:

  UAF wordt gefinancierd door George Soros. Die is vóór abortus, ook in de Derde Wereld. Door zich krachtig uit te spreken voor abortus onder Pakistanen kan de EDL uitstekend een wig drijven tussen deze twee agenda’s. Goed, je verliest aantal wangchristenen, maar die kun je toch missen als een zwerende kies.
  Je kunt zelfs de BNP hard in het kruis schoppen door te stellen dat kinderen van Britse mannen en Pakistaanse vrouwen volledig Brits zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s