Pat Condell sloopt de Halsemae van deze wereld

Screenshot_38

En dan nu een filmpje dat eigenlijk, in een rationele, logisch denkende wereld, begroet zou moeten worden met een hartgrondig “duh, open deur ome Pat.” Maar ja, rationeel en logisch, daar ga je dus al, daarmee sluit je de helft van de wereldbevolking uit. Namelijk vrouwen. Net als de islam doet, de godsdienst die rijke, westerse betuttelvrouwtjes zo graag verdedigen met pleidooien over tolerantie en saamhorigheid. Maak je druk over roze meisjesspeelgoed, Asha ten Broeke. Maak van de hengelsport een jengelsport, Joyce Brekelmans. Dram nog even door over de vrolijke term “milf”, Hasna El Maroudi. Doe nog eens stampvoeten en vuistjesmaaien over fatsoen, Malou van hintum. Maak met belastinggeld nog een serie over de mooie, sterke vrouwen van de islam, Femke Halsema. (En vergeet niet om hier, hier, hier, hier en hier te gaan babbelen met vrouwen over de zegeningen van de Religie van de Vrede).

Lees verder op GeenStijl (08-09-13)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Pat Condell sloopt de Halsemae van deze wereld

 1. Helena zegt:

  Twee kunstenaar samengevoegd. Kan het nog heerlijker? Ik denk van niet. Het kost me moeite om precies onder woorden te brengen hoe ik me altijd voel tijdens en na het lezen van één van haar stukjes. “Blij” dekt bij lange na de lading niet. “Gerechtvaardigd” komt er bij in de buurt.
  “De zoete smaak van wraak” heeft er mee te maken denk ik. Het is in ieder geval fenomenaal hoe zij altijd weer onder woorden weet te brengen wat ik voel en me daarbij nog laat lachen ook. Wat een topklasse.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Femke wil zwanger gedekt worden door een oliesjeik. Te oud? Dan haar dochters. Vrouwen zijn wandelende eierstokken.

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  Hoorde net op het nieuws dat die van Doorn, ex-PVV’er, een islamitische partij gaat beginnen.
  Ze hebben deze labiele sukkel met mooie praatjes – en ik vermoed met een zak geld – tot de islam bekeerd om hem als nuttige idioot te kunnen gebruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s