Verkiezingen in het Breivik-land Noorwegen

Screenshot_21

Voordat tegen het einde van de maand de verkiezingen in Duitsland plaatsvinden, vindt er nog een andere zeer interessante verkiezing plaats – in Noorwegen, in het land van Breivik. Want de verkiezingen worden door de aanslag van ruim 2 jaar geleden op het links-extremistische jeugdkamp op het eiland Utøya overschaduwd. De linkse groeperingen probeerden met de overlevenden van de aanslag verkiezingsreclame te maken. Vegard W. is hun verkiezingskandidaat, wiens politieke prestatie het is Utøya overleefd te hebben.

De 29-jarige Vegard W. (overlevende van Utøya) is de kandidaat van de Arbeiderspartij, een van de partijen van de huidige regeringscoalitie.

Deutsche Welle

Het probleem is, dat de slachtofferrol mogelijk niet voldoende zal blijken te zijn. Waarnemers – en ook aanhangers van de linksen – vrezen een ruk naar rechts, ondanks Breiviks aanslag en de voortdurende mediale campagne tegen rechts sinds de aanslag. Waarbij we opnieuw bij de beproefde volkswijsheid zouden zijn teruggekeerd: terreur loont. En de verkiezingen zouden kunnen bewijzen, dat de rechts-extremistische terreur niet minder rendabel zou kunnen zijn dan de links-extremistische, groene of islamitische terreur.

Tegen deze achtergronden wordt de uitslag van de verkiezingen met spanning verwacht, niet alleen in Noorwegen. Wij zullen er ook nog op terugkomen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/08/wahlen-im-breivik-land-norwegen/#more-48356

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Noorwegen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verkiezingen in het Breivik-land Noorwegen

 1. aquarius4422 zegt:

  Het is te hopen dat de Noren wakker worden en gaan beseffen hoe links hun land aan de Islam uitgeleverd heeft.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @aquarius4422 14.47u. Inderdaad: Dàt moeten ze gaan beseffen; dàt is essentieel!
   Maar het is en blijft onverstandig om één en ander op te blijven hangen aan Breivik: Een dergelijk type is in al zijn genialiteit een ongeleid projectiel, dat op den duur een gevaar vormt voor de hele mensheid! (En dat is toch duidelijk niet de bedoeling.)

   Like

 2. luckybee zegt:

  Als de socialisten in Noorwegen verliezen, beteken dat, dat Breiviks mening, door meer mensen wordt gedragen.Volgens Saskia Dekker is er niets gebeurd in Noorwegen alles vreedzaam en zo.Dus geen moslims weid en breid te zien.Worden wij ook hier mee geindoctrineerd?

  Like

 3. JiepMK zegt:

  Zo zie je maar weer hoe goed links die aanslag kon gebruiken, je zou haast zeggen dat ze het als een zegen hebben ervaren, heel die bioboer Breivik.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Als de Noren nu nog niet genezen zijn van ” de linkse kerk”, dan kunnen ze de hoop wel laten varen. De RODEN hebben in tientallen jaren, Noorwegen gemaakt tot wat het is, een land vergeven van de MUZELMENSEN, waar de oorspronkelijke bevolking de lasten van dient te dragen. En dat alles van de RODE ELITE verordend!

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

 6. Roni Thome zegt:

  Zover ik weet van Faceboek-vrienden in het hoge Noorden, is dat de antipathie tegen de linkse regering van Jens Stoltenberg groeit met de dag. De linkse rood- groene regering leeft op een andere planeet. Zij trekt zich niets aan van het leed onder de locale bevolking in gemengde buurten (oud liedje) en de gigantisch hoge criminaliteitcijfer onder Derde Wereld vluchtelingen en immigranten. Het gaat natuurlijk met name over ‘vluchtelingen’ en immigranten met Islamitische achtergrond. De vraag is: op welke basis heeft zo’n regering recht om aan de top te staan? Regering die minachting en haat koestert voor haar eigen bevolking? Waarom zou deze locale bevolking kiezen voor een kostenpost waar het onderhoud van iedere Somalische nest kost meer dan 1 miljoen Euro per jaar? Hebben ze niets beters te doen? Kostenpost met een output van nul!. Het zijn waardeloze mensen in iedere opzicht; behalve een supertalent voor verkrachting, drugscriminaliteit en roofovervallen op de locale bevolking? Hetzelfde geldt eigenlijk voor bijna iedere Moslimnest dat daar in het hoge noorden hokt. De Noren hebben nu de mogelijkheid, op democratische wijze, al dat linkse vullis weg te bezemen. Ik wens Siv Jensen en haar Progres Partij veel geluk.

  Like

 7. henk schroemges zegt:

  De vorenstaande problemen met die cultuurverrijkers worden in de hele EU gesignaliseerd, m.u.v. de oostelijke en meest-oostelijke EU-landen.
  De hoop en verwachting is nog steeds dat op een goede dag die laatste druppels de resp. emmers doen overlopen en dan is het met een verschrikkelijke donderslag afgelopen met het minachten en discrimineren van de autochtone inwoners van al die staten. Wanneer dat gebeurt is onzeker maar dat het zal gebeuren is onafwendbaar. Hoop dit wel nog volledig en totaal mee te maken.

  Like

 8. Paardestaart zegt:

  Vegard W?
  Was dat niet de heldhafitge hopman die toen de eerste schoten klonken als een scheet van het eiland werd gered, en heel alleen wegvoer, zonder zich om de kids te bekommmeren die geen kant opkonden en door doodgewone pleziervaartuigjes werden opgepikt als ze in hun wanhoop het meer opzwommen?? Ik herinner me de beelden van een wat mollige tuttebel, type jeugdleider die zorgzaam werd gered opdat niet de hele nieuwe lichting ‘sociaal-democraten’ zou worden weggevaagd – dat zal hem toch niet zijn hopelijk??

  Like

 9. Jade zegt:

  Ha ha, nu snap ik hem.
  Samir A., Mohammed B., Vegard W.
  Allemaal foute lui…
  https://twitter.com/vegardgw

  Like

 10. wachteres zegt:

  http://nos.nl/video/549299-noorwegen-kiest-nieuw-parlement.html

  Rechts wil een streng immigratiebeleid doorvoeren.

  Like

 11. wim van rooy zegt:

  Over het groeiende antisemitisme in Noorwegen onder invloed van de islam (al bestond het onder de quislings daar natuurlijk al langer), leze men Eirik Eiglad in ‘Resurgent Antisemitism. Global perspectives’ (ed. by Alvin h.Rosenfeld (2013), p.140-175. Noorwegen is een land waar het antizionisme vandaag een integraal onderdeel is van de politieke cultuur van links ‘as a whole’.

  Like

 12. Tiemen Veenstra zegt:

  @Paardestaart, 1.45
  Nee, dat was Eskil Pedersen, die inderdaad de uitstraling van zo’n montere hopman heeft. Een dag voor de aanslag leidde hij de zuurlinkse minister van Buitenlandse Zaken rond in het kamp, toen de jeugd zich bezighield met typische padvindersactiviteiten als het beschilderen van spandoeken met de tekst ‘BOIKOTT ISRAEL’….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s