DE SMERIGE DOOFPOT VAN DE NEDERLANDSE REGERING (Hoe de machtigen elkaar dekken!)

Screenshot_51

“Een belangrijk politiek schandaal staat op ontploffen in Nederland. Het verhaal erachter is zo smerig, en het Nederlandse toedekken ervan zo energiek, dat het breed openbreken ervan tot gevolg zou kunnen hebben dat het Internationale Hof van Justitie, het belangrijkste juridische orgaan van de Verenigde Naties, Den Haag moet verlaten.”

Dit schrijft de Amerikaanse diplomaat en oud-ambassadeur Richard W. Carlson in een opiniebijdrage ‘Schandaal in Den Haag’  op TribLive, de website van de Amerikaanse krant de Pittsburgh Tribune-Review. Carlson wijst op de verheven juridische doelstellingen waarmee het Nederlandse ministerie van Justitie zichzelf aanprijst, een ministerie “dat tot voor kort geleid werd door een beweerdelijk seksueel roofdier – Joris Demmink”, aldus Carlson.

Screenshot_49“Demmink is echter een vriend van de machtigen, de Nederlandse Koninklijke familie daarbij inbegrepen. De persoonlijke advocaat van de Nederlandse koningin Beatrix is nauw met Demmink verbonden. Hij en de Koninklijke familie moeten wel op de hoogte zijn van de gedetailleerde beschuldigingen die teruggaan tot de jaren negentig, toen Demmink directeur-generaal was van Internationale Zaken en Immigratie voor Nederland, en hij beschuldigd werd van het verkrachten van een 14-jarige dakloze jongen in Turkije.”

“Demmink wordt ervan verdacht het jarenlang voorzien te hebben op arme en dakloze jongens in Nederland en andere EU landen, in het bijzonder Turkije, waarbij hij de macht en faciliteiten van zijn elitaire ambt – limousines, lijfwachten, chauffeurs en politiemensen – inzette om jongens te krijgen voor seksueel gebruik.”

Screenshot_48Bronnen:

http://triblive.com/opinion/featuredcommentary/3713210-74/demmink-netherlands-justice#axzz2eM8Q22xI

https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

Door:

realpredictor

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op DE SMERIGE DOOFPOT VAN DE NEDERLANDSE REGERING (Hoe de machtigen elkaar dekken!)

 1. petra555 zegt:

  Laat de Put maar opengaan, zien we [ de bevolking ] in ieder geval hoe het NIET moet !!!
  Waar zijn we al langere tijd mee bezig ???? Als het aan dit soort mensen ligt, houden ze ons nog jaren dom en doen zelf wat de BURGER niet mag.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Zo zien we maar weer, dat er gigantisch onderscheid wordt gemaakt door Vrouwe Justitia als het zgn. notabelen betreft! Volgens de Grondwet zou iedere Nederlander voor DE WET GELIJK ZIJN, laat mij toch niet lachen. Nederland is GEEN DEMOCRATIE, maar wordt geregeerd door een gore MAFFIA! Doet mij denken aan het boek van George Orwell, Animal Farm, waarin de zinsnede staat: ” Alle dieren(varkens) zijn gelijk, maar er zijn dieren (varkens) die zijn meer gelijk”.
  Zo rolt dat in deze bananenmonarchie!

  Like

 3. Hier een voorbeeld van klassenjustitie:
  “Het ministerie van Justitie en Veiligheid weigert de stukken te openbaren waarin is besloten de advocaatskosten van haar voormalig secretaris-generaal Joris Demmink te betalen.”
  (En een gemiddelde burger is aangewezen op minder dure advocaten of op pro-deo verdediging)

  Like

 4. iznogoud zegt:

  Ik roer het nog maar eens even aan.
  Een van de slachtoffers van deze koninginnevriend werd bijgestaan door de weledelgestrenge heer mr. Gerard Hamer, advocaat te Amsterdam.
  Een zeer aimabel en integer man die een paar jaar geleden zomaar ineens dood van zijn fiets viel.
  Rara hoe kan dat toch?

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De sterfgevallen, een opsomming

   In de loop der jaren zijn er opvallend veel sterfgevallen te betreuren onder personen die als gemene deler allen te maken hebben gehad met de verwikkelingen rond vermeend kindermisbruik van topambtenaren

   Een opsomming:

   Advocaat van Frank L. Gerard Hamer – dood van fiets gevallen

   Gerard Hamer, de advocaat van ‘jeugdprosituee’ Frank Leenders, is dood van zijn fiets gevallen op weg tussen zijn kantoor in De Pijp en zijn woning.

   Frank Leenders is een van de belangrijkste bronnen en getuigen voor het criminele kindermisbruik van de hoogste man van Justitie. Op 14 oktober 2003 deed ‘Frank L.’ aangifte tegen Demmink.

   Kort daarvoor had Frank L. in een met ex-Panorama-journalist Fred de Brouwer verklaard dat Demmink betrokken was bij de opnames van een pornofilm waarbij een jongetje is ‘doodgeneukt’ met een kunstpenis. Tevens vertelde hij dat Demmink een grote moedervlek heeft ‘op zijn linkerbil’ en een penis zo klein als ‘een tandenstoker’.

   De aangifte van Frank L. is door justitie ‘van tafel gespeeld‘ waarna Frank L. is vervolgd en veroordeeld voor het ‘doen van een valse aangifte’

   Voor meer info, zie

   http://demminkfacts.wordpress.com/sterfgevallen/

   Like

 5. Harry zegt:

  Welk een gruwel dat zelfs na het bekend worden van de vermeende feiten , men nog steeds glashard weigert om mee te werken aan een onderzoek .
  Dat geeft nogal te denken .
  Het voedt in ieder geval het gevoel dat de koninklijke familie hier ook niet vrijuit gaat .
  En dan druk ik me , omdat ik nog een diplomatiek paspoort bezit , wel héél diplomatiek uit .

  Mijn buurman zou zeggen : Wat een vuile smerige corrupte rotbende . En die ouwe koningin is geen haar beter . Maar dat zijn zijn woorden !

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Jammer dat het hier niet kan…..Alle schuldigen en medeplichtigen horen aan de galg !!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Eindelijk , eindelijk, eindelijk. Zou gerechtigheid niet alleen in de hemel bestaan?

  Like

  • Republikein zegt:

   Denk het trouwens niet, moet ineens denken aan Wikileaks, hiero thans Publeaks, ik heb er 0% vertrouwen in, mijn droom voor mijn land heb ik bijna uit., over Demmink heb ik niets gelezen.

   Like

 8. Cathja zegt:

  En dat zijn dan de mensen waarvoor je respect zou moeten hebben? Als recht nog recht is in ons land, dan behoort de ONDERSTE STEEN boven te komen! Het mag geen enkele rol spelen dat de koninklijke familie er bij betrokken is, in zekere zin. Ons koninklijk huis zou juist een voorbeeld moeten stellen en zou er op aan moeten dringen dat de waarheid aan het licht komt! Zij hebben toch een voorbeeldfunctie? Hoe willen ze dat het volk tegen hen aankijkt?
  Als ik terug denk aan de Kersttoespraken van Beatrix, hoe ze (denkbeeldig) ons de les las, en aangaf hoe we met elkaar om moesten gaan, dan komen die toespraken nu wel in een heel ander licht te staan. Vanwege deze Demmink-affaire verliezen bepaalde leden van het koninklijk huis mijn respect totaal.
  Daar maken ze het zelf naar!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ZIJ een voorbeeldfunctie? Hoe zouden ze dat moeten aanpakken, dan?
   Die lui leven in een schijnwereld, die niets met de onze te maken heeft!
   Dat blijkt ook wel: Braaf hoofddoekkies omdoen in de moskee; Als of jij en ik dat voorbeeld ooit zouden volgen!
   En de Salsa-trut heel schaapachtig: “Je hebt daar genoeg vrouwen die studeren, hoor.” De essentie snappen ze niet eens!
   Hoe meer respect die verliezen, hoe liever het me is! (Maar dat zal voor niemand hier een verrassing zijn.)

   Like

 9. Spijt me realpredictor. Maar vanaf hier wordt er niet naar die antisemitische site gelinkt!! Vraag niet waarom, is een principekwestie!

  E.J.

  Like

 10. Helena zegt:

  Wat er van waar is weet ik niet, maar ik heb op het één of andere blog gelezen dat in een getuigenverklaring ook de naam van een lid van het koninklijk huis als deelnemer in dat soort praktijken werd genoemd. Dat maakt het wel extra pikant, vinden jullie ook niet?

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Telkens als Demmink om de hoek komt kijken dan vraag ik mij af of ergens een aluminium hoedje per ongeluk verkeerd heeft gezeten. De hele affaire Demmink is heel snel uitgelegd. De Turkse staat wil de een in Nederland vast zittende drugcrimineel terughebben. Daarom werd Demmink die in Turkije moest onderhandelen door de Turkse regering onder druk gezet. Zogenaamd heeft de Politie in Ankara twee dakloze minderjarige jongens van de straat gehaald en deze naar de hotelkamer van Demmink gebracht. Gewoon om Demmink een pleziertje te doen.

  Kennelijk dacht men dat dit wel voldoende moest zijn om Demmink goed onder druk te zetten!

  Maar ik geloof hier niets van, ik geloof best wel dat Demmink als een oude geile bok naar leuke jongens kijkt, maar ik kan mij niet voorstellen dat de Turkse politie hier aan mee werkt. Als het wel zo is dan kun je nagaan hoe desperaat de Turkse overheid geweest moet zijn om die drugcrimineel weer in eigen land te kunnen opsluiten, uiteraard om de handelscontacten van deze drugscrimineel veilig te stellen, want the show must go on!

  Achter de hele Demmink Affaire steekt een groot vuil spel van internationale belangen op de harddrugs-markt, Turkije wilde dit niet in gevaar laten komen, er gaan vele miljarden door Turkse handen, en elke miljard is een miljard!

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Ik volg vanuit het Zuiden alle berichtgeving over dit heerschap reeds vele jaren. Mijn besluit staat inmiddels vast: dit soort crimineel gespuis is verantwoordelijk voor het van binnenuit ontmantelen van de rechtsstaat. Niemand kent hem, niemand gaat hem “mollen”, en steeds weer ontsnapt hij aan rechtsvervolging en veroordeling.

  Dit beste Nederlanders is politiek correct ten voete uit. Wie, waarmee en hoe Demmink elke beslissingsnemer in het proces van besluitvorming chanteert weet ik niet. De chanteerbaren evenwel, weten dat zeer goed. De ene al iets beter en nauwkeuriger als de andere.

  Dit niveau grenst echter aan het ongelooflijke. In de reacties noteerde ik een lijk waarvan ik de naam nog nooit voordien waargenomen had. Op zich is dat geen probleem. Het pad van de waarheid is altijd bezaaid met vele lijken.

  Maak U evenwel niet te veel illusies. De speurder die zich vastbijt in deze zaak zou wel eens spoedig zelf gecremeerd kunnen worden, want op begraven lijken is theoretisch immers een autopsie mogelijk. Daarom deinzen zelfs de meest moedige huisvaders terug en worden de meest moedige vrijgezellen geëlimineerd zonder dat een haan om hen kraait.

  Dit beste Noordelingen is het systeem van de maffia. Geeft niet om welke splintergroep het gaat.
  Eco-, pedo-, milieu-, klimaat- islamofiele-, en ga zo maar door. Hun tactiek komt uiteindelijk steeds op hetzelfde neer. Hun behoud of expansie en de eliminatie van hun tegenstanders.

  Wat J.D. betreft is het zeer eenvoudig: hij staat vermoedelijk aan de top van een chantage-piramide inzake seksueel misbruik en dito wanpraktijken. Gedeeltelijk pedofiel allicht maar grotendeels sadistisch of gewoon heterofiel/homofiel/lesbisch.

  Gelet op de leeftijd van dit heerschap schat ik dat zijn chantagemiddelen louter fotografisch en auditief materiaal betreffen. Hoe hoog dit heerschap greep weet ik niet, maar één ding weet ik zeker. Als zijn eikel mij zou aangeboden worden was die er al lang in één snap afgebeten en ikzelf vermoedelijk en vervolgens gereduceerd tot Asse.

  SPREEK voorbereid, uitgebreid en BEWUST. Niets is kostbaarder dan de waarheid en de vrijheid.

  Criminele geesten worden helaas steeds ontleed en meestal slechts ontmaskerd na hun eigen dood. Deze gluiperds weten dat, en genieten daarvan met volle teugen.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Republikein, 9-9, 20:20
  Publeaks… Letterlijk:kroeg lekt…!!!
  Trap er niet in. Uitgerangeerde politici schijnen daar aan de touwtjes te trekken.

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Het verhaal over Demmink en met met welke hoog geplaatsten hij zich omringt circuleert al vele jaren.
  Voer de naam Demmink maar bij Google in en er zullen nog wel wat onderbouwde aantijgingen boven komen drijven, mag ik hopen, want in geval van afscherming van hogerhand wil de spoeling waarin de bewijzen zich bevinden nog wel eens systematisch dunner worden.
  Jaren terug was het boven de rivieren goed gebruik om wat meewarig de schouders op te halen over de veronderstelde bestuurlijke en rechtskundige chaos in België en ik meen mij te herinneren dat.zelfs het woord bananenrepubliek circuleerde.
  Wel, wie de bal kaatst….
  Ik betwijfel of ons land nog een rechtstaat is.
  De Demmink kwestie mag wat mij betreft totaal worden ontleed en ALLE namen van de personen die betrokken waren bij zijn activiteiten MOETEN daarna beslist op tafel liggen, ongeacht de positie die zij maatschappelijk innemen of innamen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Henk V: 22.07. uur, op 9/9. En waar blijft het aanpakken door de rechtbank van de RODE FASCIST RIESSEN, DIE ONS ALLEN WIL DEPORTEREN. Vreemd dat “dit soort ROOD SCHORUM”, overal mee wegkomt. Nederland een RECHTSSTAAT Whoehahahaha. Voor sprookjes dient men in de Efteling te zijn!

   Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Henk, wat jij wilt zullen alle betrokkenen met alle middelen voorkomen.

  Like

 16. Henk der Niederländer zegt:

  Inderdaad Henk V Indertijd is Micha kat om deze affaire kalt gesteld.

  Like

 17. Henk.V zegt:

  ” Gaat U nu naar de Pinokkio bar, meneer Demmink? Misbruikt u kinderen ,meneer Demmink”?
  vragen de verslaggevers..

  Ik vermoed dat als er ooit een echt onderzoek naar D zal worden uitgevoerd, dan zal dat vast uit wijzen dat hij al jaren lang wordt misbruikt door kleine jongetjes die zich niet meer kunnen beheersen.
  Ha! Daar zien we toevallig een paar van die perverse wezentjes.
  ”En, mannetjes, wat vinden jullie van D?”
  Het is gewoon een onweerstaanbare, rijpere man, vinden de jongetjes en ze giechelen besmuikt tegen elkaar..
  ”Ja, D is een ”oude fiets”.. fluistert een kereltje ,”daar leer je het het beste op,,”
  De vroegrijpe knaapjes komen niet meer bij. de smeerlappen!

  Arme Demmink, jaren lang misbruikt en publiekelijk door de media genaaid ook nog..

  Like

 18. @ Helena, 9 september 2013 om 20:59
  En als die Demmink daar nu een video van heeft…Verklaart misschien waarom hij onschendbaar lijkt.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Hallo realpredictor en linsky, niet reageren want je kop ligt eraf!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s