Parool: Nieuwe overlast Diamantbuurt

Screenshot_47

(Door: Fubar)

Parool 

Bewoners van de Diamantbuurt in Zuid hebben opnieuw last van jongeren, en dan vooral van jongeren die al bekend zijn bij de politie. Het stadsdeel heeft deze week een extra camera laten plaatsen.

Een camera?  Een fokking camera? Zodat ik opgepakt word met weet ik wat voor gevolgen als ik de neiging om eens een keer wat terug te doen niet langer kan onderdrukken? Er staat toch?:

                       vooral van jongeren die al bekend zijn bij de politie

Waar is die camera dan voor nodig?  Pak ze op, geef ze met de lange lat, stop ze in het kolenhok. Maar beter; trap ze terug naar daar waar ze vandaan komen. Moet ik ze aanwijzen, of kan je het zelf? Het zijn gewoon de inteelterige nakomelingen van dat wat er al een paar generaties lang de leefomgeving verziektVan boefje naar topcrimineel met begeleiding. 

‘Vooral over het intimideren en naroepen van passerende vrouwen wordt veel geklaagd,’ zegt stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar. 

Ja, en? Maakt het wat uit? Wordt er wat aan gedaan?  O ja das waar ook, je hangt een camera op, zodat je live mee kan kijken. Pervert!

Hier heb je nog een filmpje, ongehoorde prutser die je er bent:
En nee Antwerpen, Gent, Amsterdam. Het maakt geen zak uit, het is overal.

En 
Volgens de Volkskrant mag het natuurlijk.

Paul Slettenhaar. Sinds ramadan is het vaak raak bij het Badhuis.

Sinds ramadan, je meent het? Maar dat is toch een soort van kerstmis? 

Slettenhaar weet om welke jongeren het gaat.

Dan is het zo goed als opgelost dus.

Het betreft voor een deel de zogenoemde Van Woustraatgroep, die al geruime tijd misdrijven in de buurt pleegt en daarom intensief wordt gevolgd.

Gevolgd? Das gezellig. Als een soort van Big Brother. Heeft u de rechten al verkocht aan Sjonnie de Mol?  En wat krijgen de acteurs betaald?

Alle betrokkenen hebben volgens Slettenhaar inmiddels een brief van de politie ontvangen.

Een brief. Echt? Is dat niet een beetje té daadkrachtig? Voor je het weet schijten ze in hun broek van angst. Al die krabbeltjes op dat onverteerde papier leiden toch al snel tot een ongebreidelde letterpoep bij de lokale analfabeten. En dat geeft nog meer ellende. En daar wilt u, meneer Slettenhaar, vast niet voor verantwoordelijk zijn. 

Jongeren die alsnog overlast veroorzaken, krijgen een bekeuring.

Ok, nu ben ik overtuigd (Das beter dan afgetuigd in de Van Wou, het beleid heeft dus zin)

Vooral bekeuringen maken veel indruk, zegt Brahim el Haouari (wie), een jongerenwerker van Streetcornerwork die vooral in de Diamantbuurt actief is.

Als Jan Jansen het gezegd had dan had ik het niet geloofd. Maar dit klinkt plausibel. Zelf kom ik er echt helemaal nooit. Ik heb namelijk de sleutel van mijn huis weggegooid en kan niet meer naar buiten.

De overlast op en rond het Smaragdplein zal nooit helemaal verdwijnen, zegt Slettenhaar. ‘Die zullen we altijd houden.’

Nee hoor. Voordat we last van jou en die vergoelijkende pipo Brahim el Haouari hadden was er niks aan de hand. En heel binnenkort trappen we jullie er allebei uit.

Door:

Fubar

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Parool: Nieuwe overlast Diamantbuurt

 1. jowitteroos zegt:

  Zo heb je een harde kern in kanaleneiland Utrecht die al ruim 15 jaar!!! bekend zijn bij de politie. Natuurlijk worden/werden er allerlei betaald ‘ogen’ geformeerd in een heuse werkgroep; sociologen, psychologen en andere – soortigen. Kost bakken met geld en het resultaat is dat er van die ( Marokkaanse) straatpapa’s rondlopen en natuurlijk speciale “vermaakhokken’/ clubhuisjes voor die gasten worden gebouwd en voetbalveldjes worden aangelegd en weet ik niet wat meer. Helpt het? Neen, ze krijgen steeds meer macht, doordat hen dat gegeven wordt.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En.het.gaat.maar.door. Alles welwillend bekeken door de Partij van de Allahtonen. De SOCIALISTEN, van de klootzak SAMZWAM zijn grotendeels oorzaak van de verloedering, en verarming van Nederland. Daarbij helpen nota bene partijen als de Liberalen, links-liberalen, en linkse Christen-Democraten vrolijk aan mee. En natuurlijk hebben we deze rotzooi te danken aan de SOCIALISTEN-den Uyl, met zijn GEZINSHERENIGING vanaf 1973, en de EUSSR, de voorloper daarvan het Europese Parlement, wat in 1975 besliste, dat HORDEN MOSLIMS WELKOM MOESTEN WORDEN GEHETEN IN HEEL EUROPA, EN VOORAL IN NEDERLAND!
  Politici, om van te kotsen!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Een brief en daarna een bekeuring…………Ghoo, dat zal wel een flinke indruk gemaakt hebben, die knullen hebben vast een nachtje slecht geslapen… Wat een stel eikels !!
  Pomp er nog wat subsidie in of gooi er nog een projectje tegenaan. Linkse idioten !!

  Like

 4. Helena zegt:

  Ik mag die Fubar wel.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Na een weekend met veel alcoholische versnaperingen haalt Fubar me uit de roes en weet ik dat er in 2 dagen nog geen reet veranderd is. Koude douche, ik ben weer wakker!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Die Slettenhaar(je zal maar zo’n naam hebben, zal het kappersgilde blij mee zijn…) kent vast wel de term groepsdynamica…
  http://welketoekomst.wordpress.com/2013/01/25/groepsdynamica-ammehoela/
  … omdat dat allahschreeuwende tapijtvreterstuig altijd in groepen optreedt, hoogst zelden of
  nooit alleen.

  Like

 7. Q zegt:

  Geen nieuws Fubar. Helaas geen nieuws.

  Ik las na het verscheiden van Frik dat je vlakbij die buurt woont.
  Ik niet.
  Maar heb veel gewerkt in pokkestad #1
  Mijn favoriete koffieshop zit in de van Wou. The Keeper. Daar kwam ik altijd graag.

  Wat we zien is gewoon het doorgaan van de verloedering van de afgelopen 40 jaar.
  Als je het mij vraagt dan gaat het nog echt heel veel erger worden. Mag je niet zeggen natuurlijk, het zijn kansenjongeren uit kansenwijken.

  Blij dat ik in een geïsoleerd dorp woon in elk geval. En dat werk in Amsthalallerdam daar moeten ze ook maar gewoon een ander voor bellen de laatste tijd. D’r zijn nog zoveel werklozen in die stad die wil ik het brood niet langer meer uit de mond stoten.

  Groeten uit Fryslân 😉

  Like

 8. Fubar zegt:

  @delamontagne
  Of ik het gewild zou hebben is eigenlijk niet aan de orde. De wachtwoorden waren alleen Frik bekend dus het was niet mogelijk.
  @Deckzeijl Op dat blog staat zowat niks, hier blogt ie ook soms
  http://paulslettenhaar.punt.nl/
  Maar op twitter is ie wat actiever zag ik net.

  Like

 9. JiepMK zegt:

  Prima stukkie @Fubar, keep up the good work.

  Terugsturen is ook hier de favoriete optie, maar dan als compost, beter kunnen we die woestijnlanden immers niet helpen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s