VIDEO (Duitstalig): “Noodlottige verscheidenheid”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO (Duitstalig): “Noodlottige verscheidenheid”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Klik de link aan en klik daarna middenin uw scherm op: Staubverbot in Oman.
  http://www.vox.de/cms/sendungen/auto-mobil.html
  Ja, want dat schrijft ons geloof voor, zo wordt door de één of andere theedoekdrager
  gezegd…
  Technische mededeling voor EJ: af en toe verschijnt wel het reactie-veld, maar niet de plekken
  voor email en naam..!!! Na opnieuw de site(die zeer traag laadt!!!) opstarten lukt normaal
  reageren wel.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Zeer to the point documentaire. Zet onverbloemd de dagelijkse maatschappelijke problematiek met de islam en de fundamentele islam in het bijzonder in de picture. Ook wordt heel illustratief verduidelijkt de kongsi tussen het establishment, vertegenwoordigd in de rood/groene politiek , christelijk sociaal democratische politiek en islamitische bewegingen anderzijds. Dat allemaal ten gunste van het ongebreideld doorwoekeren van de non integratie tendens van de aanhangers van Mohammed. Ook het sterk anti democratische gehalte van de politieke machten komt bovendrijven als het gaat over de weg effenen voor stevige verankering van de islam in onze tot op dit moment nog steeds seculiere samenleving. Elk fatsoenlijk kritisch debat waarin alle regels van de democratie gerespecteerd worden wordt door het establishment afgehouden en de geijkte termen van islamofobie en racisme komen weer voorbij rijden. Beide groepen zijn kampioen wegkijken en hebben het oorspronkelijke pad van integratie helemaal verlaten om de groei van fundamenteel islamitische enclaves zonder schaamrood op de wangen toe te staan. Hiermee laten zij zien dat ze samen met de islam staatsvijand nummer een zijn van alle vrije burgers en tegenstanders zijn van transparante democratie. Precies zoals ook de islam middels haar organisaties (moslimbroeders, salafisme, grijze wolven en andere fundamenteel islamitische groepen) aanstuurt op een anti democratisch van bovenaf bepaalde samenleving zo stuurt ook de EU aan op een samenleving waarin het nationale gevoel verdwijnt en met het verdwijnen van het nationale gevoel ook de behoefte aan soevereiniteit en democratische controle. Het proces van bewust nagestreefde ontheemding van autochtone bevolkingsgroepen wordt door de elite geforceerd door de islam als splijtzwam in te zetten en zo de cohesie in de samenleving te vernietigen. Goed dat dit soort eerlijke documentaires verschijnen mogen op de Duitse T.V. Dit soort uitzendingen helpt mee het grote publiek wakker te schudden. Ook in Nederland is grote behoefte aan dit soort documentaires waarin de problemen met de islam bij naam genoemd worden en waarbij de oplossingen niet gezocht worden in een dialoog die geen dialoog is, maar in instrumenten die de islamisering een absolute halt toeroepen en een ongebreidelde instroom van moslims aan banden legt. Islam en Europa is nu eenmaal niet compatible. Onze grootse vijand is op dit moment niet de islam maar zijn onze eigen politici die alle ruimte geven de islamitische ideologie.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Hoeveel domme mensen worden hiervan wakker? Goede video trouwens, maar de boodschap is niet aan ons besteed, het gaat om de slaapkoppen!!! Op 21/9 worden we ook weggezet als gekke Henkie.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Heel goeie video Bert.
  Het laat ook duidelijk zien dat de islam niet wil integreren, integendeel hun eigen plekken en straks de hele boel organiseren het kalifaat..
  Assimilatie is een misdaad tegen het volk zei Erdogan al.
  Alleen vreselijk dat het grootste gedeelte van de boven ons gestelden dat niet kan of nog erger niet wil zien of nog erger het denken te kunnen gebruiken ten hunner voordeel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s