DE EU EN AMERIKA STEUNEN BARBAARSE MOORDENAARS! (een klein meisje levend in stukken gezaagd door Syrische rebellen)

Screenshot_24

(Door: realpredictor)

Obama wil Syrië de oorlog verklaren , zodat het gemakkelijker zal zijn voor de Al Qaida radicale islamitische Jihadstrijders om Syrië over te nemen. Amerika kiest er dus bewust voor om psychopathische moordenaars, die kleine kinderen op gruwelijke wijze vermoorden, te steunen! Ook Europa levert wapens aan deze moordenaars en is dus medeplichtig aan volkerenmoord!

ALS IK ME NIET VERGIS STAAT HIER DE DOODSTRAF OP!

Zonder het volk te raadplegen, moeten wij dus betalen voor de meest wrede moordenaars ter wereld! En zo worden wij zonder onze toestemming, ongewild medeplichtig gemaakt!

http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2786-minderheden-verdrukt-onder-syrische-rebellen

Moeder Agnes Mariam el-Salib is een katholieke non en moeder-overste van St. James Monastery in Qara, Syrië. Ze heeft hier ongeveer twintig jaar gewoond en ze is zeer open in de rapportage over  wat er werkelijk is gebeurd in Syrië. Hieronder een fragment van wat ze RT onlangs vertelde. Volgens haar hebben de Syrische rebellen, waar ze ook kwamen, mensen onthoofd en zelfs een meisje met een zaag in stukken gezaagd terwijl ze nog in leven was…

Moeder Agnes“Ik heb de beelden van de chemische aanval zorgvuldig bestudeerd en zal hiervan later een schriftelijke analyse presenteren. Ik blijf erbij dat de hele affaire een frame-up was. Het was geënsceneerd en voorbereid met het doel om de Syrische regering als de dader aan te wijzen. De Syriërs zelf kunnen niets doen om het te stoppen. Ze kunnen alleen vertrouwen op de internationale gemeenschap, bevriende landen, wereldmachten, zoals Rusland, China en India. Met veel enthousiasme verwelkomen wij het nieuws dat het Britse Parlement gestemd heeft tegen de deelname van hun land aan de mogelijke oorlog tegen Syrië. Er is een terroristische oorlog gaande tegen Syrië nu. De internationale gemeenschap en vrienden van Syrië moeten hun krachten bundelen en zeggen: genoeg! En ze moeten iedere gelegenheid gebruiken om dat te doen.  Anders zal deze bedreiging waar Syrië mee kampt veranderen in een bedreiging voor de universele vrede.”

http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/09/10/report-precious-little-girl-dismembered-while-she-is-still-alive-by-obamas-psychotic-syrian-rebels/

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2800/EuropeseUnie/article/detail/3448063/2013/05/28/Europa-zet-deur-open-voor-levering-wapens-rebellen-Syrie.dhtml

http://www.hln.be/hln/nl/9556/OpstandinMiddenOosten/article/detail/1701036/2013/09/09/Al-Qaida-kan-verrijzen-in-Syrie.dhtml

Screenshot_25

Deze dodelijke wapens zijn geleverd door de EU

Helping others to kill is not human but demonic! 

(hulp bieden aan moordenaars is niet menselijk maar duivels!)

Door:

realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Al Qaida, Arabieren, Arabische wereld, christenhaat, Christenvervolging, Desinformatie, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sjiieten, soennieten, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op DE EU EN AMERIKA STEUNEN BARBAARSE MOORDENAARS! (een klein meisje levend in stukken gezaagd door Syrische rebellen)

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Vuile gore HAATBAARDEN. Tuig van de RICHEL, SCHUIM van de aarde, dat zijn jullie, moslims met jullie gore HAATBOEK de KORAN! En de EUSSR en OBAMA ongezien de tyfus! Ga heel gauw dood! Gajes, niets anders zijn jullie!

  Like

 2. Luchtpint zegt:

  Natuurlijk heeft Obama’s initiatief geen bal uitstaans met moraliteit of het beschermen van mensenrechten. Waarom verontwaardigd zitten doen wanneer mensen massaal om zeep worden geholpen met gifgas, en tegelijk geen enkele verontwaardiging tonen over het feit dat kinderen in stukken gehakt worden of worden neergeschoten, of volwassenen het hoofd wordt afgesneden ?

  Er is namelijk geen enkel verschil tussen genocide plegen met gifgas en genocide plegen met primitievere wapens, zoals bijvoorbeeld machetes, wat de genocide in Rwanda heeft aangetoond. Of zelfs die op de Armeniërs.

  Gesofisticeerde massavernietigingswapens moeten dus per definitie onze verontwaardiging wekken, en andere middelen helemaal niet ? Dat is gewoon dubbele moraal. Vandaar alleen al een hypocriet als Obama zijn Nobel vredesprijs niet verdient !

  En vandaar dat die prijs wat mij betreft geen enkele waarde meer heeft ! Als Amerikaanse politici zich voor de kar blijven laten spannen van Saoedie-Arabië, Qatar, Koeweit en Bahrein, dan kan je niet anders verwachten dan dat er geen haan kraait naar de mensenrechtenschendingen op culturele minderheden in Syrië. En alle mainstream media doen daar mooi aan mee !

  Ooit zal er een tijd komen dat onderzoeksjournalisten en geschiedkundigen een boek zullen schrijven over die allianties achter de schermen, en dan kan de VSA het wel vergeten om nog ooit ernstig te worden genomen als zgn voorvechters van demokratie en mensenrechten in de wereld ! Let op mijn woorden !

  Like

 3. Trucker zegt:

  Wat kan ik hierop antwoorden… ik denk in termen van goed en kwaad, ik heb nooit (kan ik doodvallen als ik hierover lieg) het pad van de “gulden middenweg” bewandeld.
  Uiteraard maak je op deze wijze geen vrienden, of ben je beste “maatjes” met iedereen maar ik ben dan iik niet op deze wereld om ieder een plezier te doen en stroop smeren.
  Dit schrijf ik om simpelweg te duiden er goed of kwaad is en niets anders ertussen, de “ja maar si of la of bekijk het zo eens” kunnen de pot op hebben bij mij nooit een kans gekregen.
  Heb al enkele keren gepend hoe ik het zou oplossen in gevallen die een normale mens te boven gaan maar met deze “soort” (onmogenlijk hun human being te heten) geen millimeter genade.
  islam heeft al duizenden jaren voor onmenselijk handelen gestaan, NIKS is goed te praten aan deze barbaarse neanderthaler cultuur, NIKS.
  moslimbroeder HUSSEIN barack zit op zijn knieën in de senaat om steun te krijgen voor het uitroeien van niet islamieten in het midden oosten en vergeet waarschijnlijk dat in 2001 meer dan DRIEDUIZEND mensen vermoord werden door islamieten in opdracht van een cultuur die de hele wereld naar het stenen tijdperk terug wil katapulteren.
  de SMEERLAPPEN die in het eurabia circus vertoeven de SOORTEN rompuys, barossos, schulzen, ashtons en hun kontlikkers uit de nationale partijen weten wat er gebeurd ze zijn veel beter geinformeerd als u of ik, maar hebben een andere agenda en daar staat Westerse Waarden niet in.
  Het ergste is de duizende mandatarissen die dit verdedigen en dus zuivere KONTLIKKERS van deze eurabia dictators zijn maar aan hun DOMME kiezers (in Vlaanderen 1, jawel één partij die tegen eurabia is éénmaal raden welke) niks vertellen wat eurabia is en voorstaat.
  DOMME kiezers en in het verlengde daarvan zijn er SOORTEN als moslimbroeder HUSSEIN barack of dichet bij ons de eurabia trojka die in de geschiedenisboeken wil herrinert worden als de weldoenrs voor de islam.
  Herlees niet dus sorry voor eventuele schrijfouten

  Like

 4. GT zegt:

  Islam moet wereldwijd vernietigd worden, totale vernietiging waarom…….hoor je de moslims wereldwijd protesteren over het geen wat er in de zandbakken gebeurd die verschrikkelijke barbaarse gruwelijkheden of zijn we Engeland al vergeten die arme soldaat ?
  Laat ik het zo zeggen je hoort die moslims in Europa niet ze zijn muisstil je hoort ze niet zeggen dit moorden moet stoppen! Nee …het zijn stille slapers tot hun tijd komt en zo is het.
  Straks staat Europa in brand, en dan die moslim Obama, nu als strak Assad weg zou zijn wie gaat die dan daar in het zadel helpen, laat eens raden zo iets als moslim broederschap.
  De politiek zal moeten gaan op passen, want de verantwoordelijken zullen hun dans niet ontspringen.want dit blijft niet goed gaan straks een false flag en…….de wereld staat in brand en weet u waarom het is Obama nu niet gelukt, maar strak is het weer wat anders ik hoop dat de Russen,Cina enz dit feilloos door hebben.
  En 11 september wie zou daar nu achter gezeten hebben, om een oorlog in Irak te rechtvaardigen of zie ik dit alles verkeerd,dacht het niet!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Moslims zijn moslim van waar ze ook mogen komen.allemaal zijn ze door de Koraan en a Hadith vergift. De enige tegengif dat ik kenne? Is ze te vernietigen. Ik hoop dat God het voor ons doet,tenminste dat zegt de Bijbel in openbaring 21.Zo wel in de nieuwe Hemel en nieuwe aarde als ook in de nieuwe Jerusalem.

  Like

 6. Trucker zegt:

  @ GT 11 september 2013 om 17:41

  “…En 11 september wie zou daar nu achter gezeten hebben, om een oorlog in Irak te rechtvaardigen of zie ik dit alles verkeerd,dacht het niet!…”

  leg me even uit wie er volgens u achter zit, ben razend benieuwd en zal het niet wegsteken ik peins dat u hier op deze blog NIET hoort
  OPROTTEN

  Like

  • Na elke grote aanslag komen er complottheorieën, deze zijn onderhand een gewoonte geworden! De 3 feiten zijn echter:
   1) de piloten van de Tower-aanslagen waren moslims en in de andere 2 gekaapte neergestorte vliegtuigen waren alle kapers van Arabische afkomst;
   2) Vanaf de 19e eeuw zijn de meeste aanslagen door moslims gepleegd en alleen moslims geloven in een beloning voor zelfmoord
   3) moslims zijn het meest gewelddadige volk ter wereld!

   In het westen zeggen we: “Als iets eruitziet als een eend, zwemt als een eend, en kwaakt als een eend, dan IS het een eend.”

   Like

 7. Q zegt:

  Geachte heer Poetin,

  Graag wil ik uw hulp inroepen. Ik wil namelijk vreedzaam gaan demonstreren tegen ons regieme. Omdat ik vermoed dat het regieme de tekst op mijn spandoek niet al te serieus zal nemen of ons protest zelfs met veel geweld zal willen verstoren wil ik u vragen of u ons protest wilt steunen en ons wilt voorzien van middelen waarmee we doorslaande argumenten in de maatschappelijke discussie kunnen brengen.

  Op 21 september a.s. kunt u ons ontmoeten op de Koekamp in Den Haag.

  Met vriendelijke groet,
  Q

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @GT, 17:41
  De islam kun je niet vernietigen. Dat gedrocht zit alleen in al die islamitische rotkoppen.
  Moet ik ’t nog verder uitleggen?

  Like

 9. peter selie zegt:

  Jammer, dat er niet bij staat vermeld dat het een Christelijk meisje was zoals het originele bericht wel heeft gedaan.
  De Telegraaf maakt zich vandaag zorgen over de burgers van Syrië, maar daar staat de ene islamitsiche sekte de ander naar het leven en moorden elkaar uit, is het niet de een tegen de ander, dan de ander wel tegen de een. Christelijk zijn voor alle islamieten een prooi.
  Daar maak ik mij geen zorgen om, want straks krijgen wij die beesten hier, laat maar lekker daar.
  In Zweden schijnen ze er dol op te zijn, ze mogen ongelimiteerd binnen.

  Like

 10. Helena zegt:

  BBC reportage vanuit Maaloula, ook de christenen hebben nu naar de wapens gegrepen.
  Ik zag zelfs een priester (denk ik) met een geweer. Een man zegt, “wij hebben jullie Paulus gegeven om jullie van de duisternis te bevrijden, maar jullie steunen/sturen ons terroristen die ons willen vermoorden. Zeg dat maar tegen de EU.
  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-24057202

  Like

 11. GT zegt:

  Trucker zegt:
  11 september 2013 om 18:23

  Zeg trucker met je grote muil, waarom voel jij je aangesproken wie ben jij eigenlijk als je nu eens de vele verhalen over 9-11 leest dan …..als je goed geïnformeerd bent zul je zien wie hier achter zit. Laat ik het zo zeggen die mensen zijn geofferd om de oorlog in Irak de rechtvaardigen sukkel.
  En als je dat met je bekrompen islamitische rot kop niet door hebt nou wat doe jij dan hier op deze blog. Ben jij besodemieterd dhimi.Ik volg de politiek al tien tallen jaren dacht u nu dat ik niet weet wat er werkelijk speelt op deze wereld.

  En Trucker Rot op jij laat maar al te duidelijk zien dat ik bij jou een gevoelige snaar geraakt hebt.
  En een die mij totaal niet aanstaat, jij bent niet diegene die zich werkelijk voordoet wie hij is!
  Sukkel kijk naar Obama, wie sponserd deze nu, …….de mensen zijn zo verdorven dat ze niet meer
  kunnen beseffen wat er werkelijk inhun land gebeurd is, compleet gehersen spoelt naïviteit tentop.
  Dus opper Dhimi trucker wil je de strijd aan met mij, nou pen je frustratie maar neer.

  Like

 12. “EU steunt Palestijnse terroristen”
  De Palestijnse Autoriteit ontvangt maandelijks 10 miljoen euro van de EU en er zijn steeds meer harde aanwijzingen dat een deel van dat geld weldegelijk voor het plannen en uitvoeren van terroristische acties gebruikt wordt. Zo overhandigde Fatah-voorzitter Jasser Arafat in januari 20.000 dollar aan Fatah-terroristenleider Mohammed Naefeh. Het geld was bestemd voor de financiering van terreuraanslagen en was naar verluidt rechtstreeks uit het Europese steunpotje afkomstig. Naefeh is onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van de aanslag van 10 november op kibboets Metzer, waarbij vijf Israeli’s werden omgebracht, waaronder een moeder met haar twee jonge kinderen. Naefeh werd op 14 november door Israelische veiligheidstroepen gearresteerd. Hij onderhield persoonlijke relaties met verschillende EU-functionarissen.
  Het Palestijnse misbruik van EU-gelden werd zwart-op-wit aangetoond aan de hand van documenten die eerder dit jaar door het Israelische leger werden buitgemaakt in Arafats hoofdkwartier in Ramallah. Maar ook in rapportages van de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch wordt gesteld dat terroristische operaties van Arafats Fatah-beweging deels met Europees geld worden gefinancierd.

  Like

 13. De EU blijft MET ONS GELD terroristen steunen: http://www.spitsnieuws.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s