Hoop op een derde Rome: Ruslands opkomst als een garantie van de mensenrechten

Screenshot_30

Dit artikel bij Liberties Alliance is opmerkelijk. De Britse schrijver – een vriend van de Duitse islamkritische scene – werkt de huidige situatie en de rol van Rusland als behoeder van de Europees-christelijke waarden uit. De schrijver “Aeneas” laat ons zien dat het inderdaad om een nieuwe trend gaat, waarop we ons zouden moeten instellen.

http://www.libertiesalliance.org/2013/09/11/hope-and-the-third-rome-the-rise-of-russia-as-guarantor-of-human-rights/

Het gaat om de rol van Rusland in het Syrië-conflict, de schandalige rol van Obama, en dat de toeverlaten van de christenen niet meer zoals tot nu toe in het Westen te vinden zijn. De christenen hebben nu hun hoop op Moskou gevestigd.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/11/hoffnung-auf-ein-drittes-rom-russlands-aufstieg-als-ein-garant-der-menschenrechte/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Rusland, Westen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hoop op een derde Rome: Ruslands opkomst als een garantie van de mensenrechten

 1. De Russen…
  zijn om te kussen!!!

  Like

 2. Paardestaart zegt:

  Sjongejonge… De christenen hebben hun naiveteit nog niet verloren… Wat een ontiegelijke klap zal dat geven zeg, al de illusies die kletterend aan barrels vallen.
  Wat zijn wij – bedelaars?? Moeten wij ons toevertrouwen aan de eerste de beste die ons onder zijn vleugels wil nemen??
  “De Sowjet-Unie”??
  Als Poetin aanstonds voorstelt de EU maar gewoon over te nemen om ons te beschermen staan de zieltjes zonder zorg hier straks nog te juichen ..Kiezen tussen Duitsland en Rusland dus maar? De Amerikanen en Canadezen die ons van de eerste aanval bevrijd hebben hadden bij nader inzien net zo goed rustig thuis kunnen blijven..Dan hadden ze nu nog geleefd..

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Het is inderdaad de wereld op zijn kop, Paardestaart, dat de christenen nu om bescherming naar het oosten moeten kijken. Maar de wereld staat dan ook op zijn kop,als een wereldleider genaamd Mohbama zich via zijn moslim-sympathie (dus) anti- christenen opstelt.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Poetin was wel de eerste belangrijke persoon op het wereldtoneel die opkwam voor de vervolgde christenen! Daar kan de paus een voorbeeld aan nemen! Die was drukker met de mossels!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Eventjes geduld nog en het rusje komt zo.

  Like

 5. Pieter Nokkio zegt:

  trouwens, de Sovjet-Unie bestaat al sinds eind jaren tachtig niet meer. Bovendien geeft het geen pas, om in dit verband terug te grijpen op de Bevrijding van het nazi-juk, als zou de hulp van de geallieerden voor niets zijn geweest. Bij die Bevrijding speelden de Russen overigens eveneens een belangrijke rol.

  Like

 6. Tiny zegt:

  Maar @ Paardestaart, wie had dan ooit gedacht dat het zeker met de Amerikanen (hier niet gemeend de bevolking zelf) zo zou gaan lopen. De huidige heersers daar leveren ons ongezouten aan de moslims over.

  Like

 7. Helena zegt:

  Nou ja, één ding is duidelijk vergeleken met de U.S.A. en de EU is Rusland, op dit moment dan toch, een verademing. De enige met realiteitszin.

  Like

 8. monty1 zegt:

  @ Paardenstaart

  “De Amerikanen en Canadezen die ons van de eerste aanval bevrijd hebben hadden bij nader inzien net zo goed rustig thuis kunnen blijven..Dan hadden ze nu nog geleefd..”

  Deze redenatie doet me denken aan de verstokte, inmiddels bejaarde PvdA-stemmer die eeuwig trouw is vanwege de gestaalde kaders die ooit klaarstonden hem en de rest van de onderklasse te laten emanciperen. In een voorbij tijdperk. Voor de oorlog en net daarna. Die Partij bestaat allang niet meer, maar hoe leden van die partij zich ook misdragen en zich overgeven aan corruptie, nepotisme en wanbeleid, te trouwe stemmer van ooit, daar kunnen ze altijd weer op rekenen. Die krijgt alweer tranen in de ogen wanneer de Internationale met het ontwaakt der kameraden wordt aangeheven.
  Amerika van 1943 is niet het Amerika van Obama. Deze president is door en door verrot en verpersoonlijkt het kwaad. Hij heeft een geheime agenda. En als dit addergebroed de kans krijgt stort hij zijn hele land in het verderf. Hoe het in godsnaam mogelijk is dat in het Witte Huis zoveel praktiserende satanisten samenscholen, mogelijk gemaakt door de Amerikaanse kiezer in meerderheid, het blijft een fascinerend raadsel voor me.
  Gelukkig heeft Amerika uiteindelijk duizend keer meer potentie om er bovenop te komen dan het door en door laffe dhimmie-achtige Europa. Dus acht de kans aanwezig, dat Amerika er wel weer bovenop komt.
  Maar vooralsnog zet ik inmiddels ook liever mijn geld op Putin. Alles beter dan die crypto-moslim, antichrist en leugenachtige Obama met zijn boevenbende.
  Impeachment, het moet er maar van komen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @monty1: 01.17. uur. Ik sluit mij aan bij uw kijk op de zaak. Voor Obama, de oorlogshitser, is er maar een gewenste keuze: aanval op Syrië. Een grote schande, want Amerika en de NAVO zijn NIET in oorlog met dat land. Weer hetzelfde trucje als met Irak, Lybië.

   Like

 9. luckybee zegt:

  Ik weet het niet democratie hebben de Russen nog nooit gekend?Ik vertrouw liever op Jezus Christus hij heeft ons al eens onoverwinnerlijk gemaakt, als wij naar zijn leer terug keerden kan het weer gaan gebeuren dan zijn wij op niemand aangewezen, dat ons beschermen moet.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   vanzelfsprekend Luckybee, dat vertrouwen op de Ware Machthebber en Verlosser, maar het is inderdaad een hard gelag, om te moeten constateren dat de leider van Rusland de christenen meer bescherming biedt dan de antichrist die de Verenigde Staten van Noord-Amerika leidt.
   Hoorde net op de radio de voorman van de stichting voor hulp aan christenen in Syrië. In vier zinnen acht keer ‘uhh’ en wat vage bewoordingen over bijna lege kampen voor christenen (en overvolle voor moslims) in Zuidoost-Turkije, maar geen moment kwam de echte oorzaak van dit vluchtgedrag van verdrukte christenen over de man’s lippen: de haat en navenante vernietingingsdrang van moslims jegens deze bevolkingsgroep. Misschien dat voor het geweld van hun ‘geloofsbroeders’ gevluchte moslims wat milder zijn, maar ik heb zo mijn twijfels.

   Like

 10. Fubar zegt:

  Nou denk ik dat we de Russen, de christenen en alles wat maar enigszins op ons lijkt nodig hebben, maar met een geboortecijfer van 1,4 gaan die het ook niet redden. Arme (westerse) beschaving.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Laten we opletten, Christenen en Ongelovige hebben van Obama niets, maar dan niets te verwachten !! Als de moslims Europa onder de voet zouden lopen en let op de bezetting is al jaren in volle gang, alleen snappen de meeste onder ons dat nog niet !

  Like

 12. Pingback: Poetin laat Moskou zuiveren van “donkergekleurde, Zuidlandse criminele migranten” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s