Ibn Ghaldoun bij Pauw en Blijvenzittenman

Screenshot_36

Dit zijn dus de ontluisterende beelden die niet vaak genoeg getoond kunnen worden aan een ieder die nog denkt dat het wel meevalt met de islam. Die meent dat integratie van volstrekt achterlijke geloofswaanzin moet kunnen in Nederland. Die maar niet wil inzien dat het gaat om eisen, drammen, soepsidie en niets, maar dan ook niets, van enige waarde toevoegen. Wij, steeds maar weer buigende en toegevende Nederlanders, stonden toe dat het Ibn Ghaldoun College haar poorten opende. Voor islamitisch onderwijs, welk een contradictio in terminis. We namen de nauwelijks Nederlands sprekende zeloten serieus, want samenleven doe je samen en multicultureel en afijn, u weet zelf. Dat ontaardde, verrassend, in miljoenentekorten, ongekwalificeerde docenten, de grootste examenfraude ooit ever en een onderwijskwaliteit waar een geit niet van zou leren blaten.

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ibn Ghaldoun bij Pauw en Blijvenzittenman

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Die baardaap hierboven mag van mij barsten. Wat deze beroemde Zweed heeft gezegd vind ik
  stukken belangrijker, sterker nog: lees maar eens wat hij over religie* zegt!!!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21885412/__Abba-icoon_haalt_uit_naar_islam__.html
  Voor degenen die opgewonden raken van islamitisch onderwijs(kuch) nog even dit:
  http://tinyurl.com/lbgok8s
  *>> is verzonnen>> http://tinyurl.com/mzljvg9

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  BAARDMANS doet weer precies wat moslims altijd doen, afzwakken van het rapport van de inspectie, de schuld geven aan anderen, zeuren, ten koste van alles blijven ontkennen, dat Ibn Ghaldoun, ver beneden de maat presteerde. Maar ze zullen alles in stelling gaan brengen, incluis natuurlijk de Partij van de Allahtonen, om op een andere locatie weer zo’n haatinstituut van de grond te krijgen! Mark my words.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Een verzonnen boek waarin moslims worden aangespoord de ergst denkbare misdaden tegen niet-moslims te begaan zou nergens op deze wereld verkrijgbaar moeten zijn, dus ook niet in Nederland. Artikel 6 van de Grondwet zou daartoe ingrijpend moeten worden aangepast dan wel geschrapt!
  http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/1703078/2013/09/12/Controversiele-predikant-probeerde-3-000-korans-te-verbranden.dhtml

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Dat shizofrene van studerend Nederland, zichzelf intellectueel noemende kan ik niet plaatsen in het volgende licht. Primaten, ja Moslims dus, een kans geven Nederland naar de verdoemenis te helpen. Een moslimschool met belastinggeld financieren, waarvan ieder weldenkend mens al wist dat dit verkeerd zou aflopen. Maar hoevele weldenkende mensen zijn er nog over in Nederland ?
  Studeren, studeren, en nog eens studeren. Je hoort niets anders. Mijn zoon studeert voor dit, en mijn dochter loopt college in dat. Je hoort er gewoonweg niet meer bii als je geen graad ergens in behaald hebt. Maar van de meest simpele zaken die een kleuter van 4 jaar nog zou begrijpen, daar hebben ze geen verstand van. Het is triest gesteld met academisch Nederland !

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik had het artikel nog niet gelezen, maar bij ,t zien van de foto van deze (wel) gemoedelijk uitziende “baardaap”, schoot ik meteen in de lach. Voor dat de Ibn Kalkoen-school bestond, had mijn vrouw veel van deze leerlingen in der klas. Ze vertelde dat bij een van de vaders de leerling zelf meekwam, bij ouder-avond. . Man sprak nauwelijks NL-s. ::”DE HAAT STRAALDE UIT ZIJN OGEN, TERWIJL HIJ ME AANKEEK”
  U allen zult wel begrijpen dat ze dan s,avonds laat niet altijd even vrolijk thuis kwam. Gelukkig zijn we er allebei vanaf ( ,t onderwijs……….)

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ga je islamitische nakomelingen maar opvoeden ende onderwijzen in je prachtige zandbakken in de woestijn! Kun je het grut meteen leren hoe ze zandtaartjes moeten bakken.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Om te beginnen heb ik niet één van die baardapen ook maar één verstaanbare, samenhangende zin horen stamelen. Dingen afzwakken dóen ze, maar dan bovendien nog op een klungelige, hóógst doorzichtige manier Als dat de ondergrond is, die die kinderen van huis uit meekrijgen zou je niet eens hoeven probéren om ze op een andere school te doen; daar redden ze het immers niet! Ze kunnen alleen het niveau aan op een school als deze, waar niet veel meer van ze gevraagd wordt dan lesjes uit de Koran opdreunen en in Mekka het graf van de pedof…..pardon, de proféét te bezoeken. Weet je wat? Nu die school toch dicht gaat, knikker dat hele verziekte zooitje er even uit, kinderen plús ouders. Ruimt lekker op en voor de hervestiging van zo’n…….ahem….schóól hoeven we dan ook niet meer te vrezen. Laat ze hun haatbaarden en hijabs ergens anders gaan showen; het wordt langzamerhand strontvervelend, de lijntrekkerij van die lui!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @Theresa Geissler: 16.43. uur. Heel goed onder woorden gebracht Theresa, ben het helemaal met je eens!

  Like

 9. Als deze man het voorbeeld is van het onderricht op deze school, dan zijn de Nederlandse leerlingen van groep 5 bij hem vergeleken intellectuelen! Ik vraag me af wie de examens afneemt! Want nu is het begrijpelijk waarom deze kinderen absoluut geen Nederlands kunnen spreken en dus nooit aan de bak zullen komen (behalve in de regering, waar incompetentie niet opvalt)!

  Like

 10. treintrien zegt:

  Deze ‘school met de baard’ maakt ‘gewoon’ een herstart met saoudie-arabierisch geld.
  Daar durf ik een flink wedje op te leggen.
  De opperbaard zinspeelde er ook al op.
  Dat, of de EU komt dat zootje relioten we even sponsoren.
  Dat kan ook.
  Allebei. Sta ik ook niet van te kijken. Eigenlijk wel erg.

  Like

  • Marijke zegt:

   Als de school een doorstart maakt, kunnen ze mooi eerst hun schuld aflossen. De onderwijsinspectie moet er bovenop zitten en er op toezien dat de leraren bevoegd zijn.

   Like

 11. luckybee zegt:

  Ik heb toch al vaak gezegd dat Links geindoctrineerde mensen net zo achterlijk is al de moslims?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s