‘Nederlandse kiezer niet bang, maar boos’

Screenshot_48

Geert Wilders…trots en enthousiast…

De Nederlandse kiezer is niet bang voor zaken als de crisis, werkloosheid en klimaatverandering, maar is daar juist boos over. Heel erg boos.

Dat blijkt uit onderzoek van Kieskompas van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam, in opdracht van dagblad Trouw.

Vooral vrouwen en lager opgeleiden ondervinden ‘boosheid’ en zelfs ‘walging’ over politieke partijen. Zij zijn vooral ongerust over de toekomstige werkgelegenheid. Hoger opgeleiden maken zich minder zorgen.

Lees verder>>>

(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op ‘Nederlandse kiezer niet bang, maar boos’

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Zeer belangrijk!!!! Is uw PC goed beveiligd?? Nee? Nou, dan vraagt u dus om grote problemen
  waar alleen uw PC-dokter beter van wordt…
  http://www.telegraaf.nl/digitaal/21886004/__Cybercriminelen_haken_in_op_PRISM-schandaal__.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @G.Deckzeijl en E. J. Bron: Heren, even off topic:
   Vanmorgen vond ik in mijn mailbox de E-mail betreffende Femke Halsema. Heel hartelijk dank daarvoor! Ik moet het U noodgedwongen wel even op deze manier laten weten, omdat ik -hoe onvoorstelbaar dat ook mag klinken, vooralsnog zelfs niet kan e-mailen zonder hulp van mijn zoon. -Dat geldt ook voor mijn ingestuurde artikelen, E.J.
   Ik zal proberen, er met hem over te praten, zodat hij misschien iets meer tijd uittrekt om mij goed te instrueren -of mij tenminste aan een handboek of zoiets te helpen. Deze situatie is namelijk knap frustrerend nu ik graag iets meer voor de site zou gaan schrijven.
   Hoe dan ook: De mail is dus aangekomen. Nogmaals hartelijk dank.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  On topic: Ik hoop op een kabinetscrisis, astèffekèn dit jaar nog. Ik roep iedereen op om PVV te stemmen. Wilders zal het waar moeten maken als hij als winnaar uit de bus komt.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Mooi, dan zijn PVV-stemmers tenminste in één opzicht op dit ogenblik de gelukkigste Nederlanders.
  Always look on the bright side of life……..

  Like

 4. henk schroemges zegt:

  Dat is toch GvD logisch dat je niet bang moet zijn voor al die ellende! Het is veroorzaakt door al die kneuzen die ons al 40 jaar stapsgewijs naar de ondergang en vernedering hebben gebracht.
  I have a dream too: de PVV 76 zetels en dan kan eindelijk eens wraak genomen worden op al die neuzelende landverraders en oplichters die de laatste decennia geprofiteerd hebben van ons.

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  Nou, ik ken heel wat hoger opgeleide Vlamingen die al heel lang, heel erg boos zijn over de crisis, de werkloosheid en hoax over de klimaatverandering.

  Voeg daarbij de islamofilie, de geldverkwisting, het -weg met ons- europees beleid en nog zo enkele dingen en men krijgt een goed beeld hoe walgelijk vele mannen en vele hoger opgeleiden het gedrag van de kaste van beroepspolitiekers en andere parasieten vinden.

  Alleen draaien de door de staat gecontroleerde media die realiteit ’s nachts gewoon 180 graden om, zodat ’s anderendaags de indruk wordt gewekt wordt dat verzet nutteloos is, waarna ontmoediging en gelatenheid zou moeten optreden.

  Maar dit is een achterhoedegevecht want er is meer dan hoop.
  Hier en daar glijdt onweerstaanbaar een straal waarheid tussen de mazen van de politiek correcte en dus dictatoriale censuur. Zo bvb. president Poetin die in de NYT brandhout maakt van het oorlogszuchtig islamofiel wanbeleid van de eerste mandsjoe-president van de VS ooit. ( islamitische Keniaan, islamitische Indonesiër wie zal het bewijzen? Hij zelf zéker niet, gelet op zijn schriftvervalsing)
  Zoals E.J. Bron en een steeds groter wordend aantal internet-sites het licht laten schijnen op de feiten zoals ze zijn, onvervalst en onbevooroordeeld, kunnen we hier alleen verheugd over zijn.

  De grootste gotspe van de afgelopen 6 maand vind ik het gebruik van de uitdrukking “het vrije Syrische leger” door de straal-gehersenspoelde media! Want als de echte krachten van de vrijheid hun spierballen beginnen rollen (zowel binnen als buiten de VS die ik als natie hoog acht) is de rol van bedriegers en islamofiele tirannen en apparatsjiks zoals Barosso, Obama, Malmström en Van Rampuy weldra uitgespeeld. Alleen zij die de vrijheid beminnen en dus niet verachten of misbruiken, kunnen dit begrijpen.

  Onze nationalistische kracht ligt in een gezamenlijk geloof: ons nationalistisch geloof in ons absoluut recht op individuele en dus collectieve vrijheid. Voor minder dan de ‘gulden regel’ gaan we als objectivistisch atheïst niet, dank zij het christendom!
  Dat is de enige rode lijn die we handhaven, collectivisten, neo-stalinisten, neo-nazi’s en islamieten! Wederkerigheid begrijpt U! Als die wederkerigheid niet aanwezig is kunnen jullie het definitief schudden. Zolang ‘onze’ vrouwen geen monokini mogen dragen op Dubai hebben jullie sjeiks, mollah’s, immam’s, emirs en andere islamitische clerus hier niets te vertellen. Nichts, rien de rien, absolutely nothing!
  Eerst in het stof bijten en zand vreten, en pas daarna krijgen jullie “rezpeckt”… Misschien!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, beste mede-reageerders, nu maar hopen, dat als het faalkabinet Rutte valt, de grote massa kiezers eerst eens goed nadenken, voor ze een keuze maken. En dan hoop ik ook, dat de stemmen eerlijk geteld gaan worden. Trouwens bezuinigen doet het kabinet Rutte niet, het zijn lastenverzwaringen voor de burgers en het bedrijfsleven.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Republikein, 12-9, 22:41
  Er zijn hier ook lezers die alleen maar lezen en niet posten, capice?

  Like

 8. Jean zegt:

  Om die boosheid de kop in te slaan halen ze Polen, Roemenen, Bulgaren en nog van dat zootje, die moeten er voor zorgen dat die boze Nederlanders niet meer op straat durven komen anders wordt dat beetje wat ze nog hebben ze ook bestolen of worden ze in mekaar geramd geholpen door moslims die hier voor hetzelfde doel rondlopen.
  In Vlaanderen zijn weer enkele eikels, uiteraard linkse eikels, boos dat er geen allochtonen bij de brandweer zijn binnengeraakt!!! ’t zou er nog moeten aan mankeren, maar ondertussen verwijten de linkse ratten de NVa dat ze Roemenen en Bulgaren binnen halen!!! Kijk als linkse ratten gelijk hebben zeggen we het ook.
  DE oplossing voor Vlaanderen, Nederland e.a. Europese landen is:
  Allochtonen buiten, grenzen dicht en geen crimineel e/o gewelddadig volkje binnen.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Inderdaad, wij zijn niet bang!
  Niet bang voor de EU. Niet bang voor krachten die ons willen islamiseren.
  Niet bang voor politiek correct, want wie is er bang voor de dorpsgek?

  En we zijn zeker boos.
  Boos omdat politieke lamstralen ons land economisch ruïneren, vanwege de slaafse navolging van onredelijke en ongerechtvaardigde eisen die ons vanuit Brussel bereiken.
  Wij zijn NIET bang voor de EU en wij laten ons zeker niet voorschrijven door de EU hoe wij moeten denken over de plannen van een organisatie die aan machtsdrift en grootheidswaanzin lijdt .

  Wij zijn niet bang voor de islam en wij zullen zeggen welke vraagtekens wij bij deze ideologie plaatsen, want de verrijking die deze godsdienst ons zogenaamd brengt is – in vergelijking tot wat wij zijn en al lang hebben- volstrekt fictief en in veel gevallen tast deze ideologie onze verworvenheden aantoonbaar aan.

  Onze maatschappij kan NIET verbeterd worden door de instroom van mensen met een volstrekt andere achtergrond en dientengevolge andere uitgangspunten waarvan men zich in het doen en laten bedient. Ik doel op de Eurabische overeenkomst zoals die is vastgelegd in het verdrag van 1975 en zoals wij kunnen zien wordt deze overeenkomst bij voortduring telkens verder gespecificeerd door bemoeizuchtige lieden uit de EU top, die allerlei stromen migranten onze richting op dirigeren..

  Wij zijn zeker boos over alle negatieve bijwerkingen die de EU besluiten ons opleveren en daarom willen wij ons onttrekken aan de organisatie in deze vorm en wij verwerpen de eenheidsplannen die men koste wat het kost wil doordrijven.

  Wij verwerpen deze EU, NIET omdat wij niet bereid zijn tot samenwerking met andere landen (wij geloven in gezonde vormen van samenwerking!), maar omdat wij geloven dat er voor een gezonde samenwerking gezonde landen nodig zijn, wil men niet tot parasitaire verhoudingen vervallen!

  Nederland is een van de oudste zelfstandige staten van Europa . Ons land is niet uit de lucht komen vallen, maar het heeft zich ontwikkeld tot een zeer succesvol land met een ONOVERTROFFEN mate van vrijheid. Nederland heeft deze zaken op eigen kracht , naar eigen inzichten en door eigen bekwaamheid bewerkstelligd.
  Dat Nederland willen wij niet opgeven op commando van niet- Nederlanders. Wie dat probeert maakt ons werkelijk kwaad.

  Wij zijn heel erg boos op elke politiek correcte partij die de leugen over de euro verkiest over de gebleken werkelijkheid.
  De Euro bestaat bij de gratie van manipulatie met grote geldstromen van rijke naar arme gebieden, een voorbeeld van een parasitaire verhouding tussen landen. Arme landen klampen zich vast aan rijke landen en zuigen ze leeg .
  Het gevolg is niet dat de landen samen rijk worden , maar alle landen gemiddeld ARM!
  Een van de eerste economische reflexen die optreden in verarmde landen is de ”bijstelling” van de looneisen en gemiddelde loonhoogte.,
  Multinationals vestigen zich daarom graag in arme gebieden…..

  Wij weten dat het wegnemen van geldvoorraden van landen die deze ZELF hebben kunnen aanleggen door hard te werken, alle stutten onder een rechtvaardig sociaal stelsel weghalen,
  De politieke dienstbaarheid aan de wensen van de EU die deze verarming en sociale uitholling bewerkstelligen MOET ophouden.
  Wij willen geen overheid die aan nationale zelf verarming doet.Wij willen geen overheid die ons land -door die opgelegde financiële uitmergeling- sociaal uitkleedt!
  Wij willen geen overheid die instanties buiten ons eigen land laat graaien in onze spaarsystemen.
  Geen vreemde handen aan Nederlands geld! Wat Nederlanders hebben bijeengebracht zullen vreemde handen NIET wegnemen.

  Een regering die aan deze waanzin meewerkt moet WEG!
  Partijen die deze afbraak normaal vinden moeten worden gedecimeerd.

  Ieder mens met verstand kiest voor de PVV.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V: 10.20. uur. Hulde Henk voor dit zeer zorgvuldig en correct comment!

   Like

  • Jean zegt:

   Henk,
   Dat zeg ik al jaren, dat EU gedrocht moet de nek omgewrongen worden en de misdadigers voor een rechtbank gesleept worden, als eerste E.T. dadelijk gevolgd en geboeid door die smerige Portugees en die schijnheilige duitser, kapofuhrer is zijn jeugdjaren die zijn machtswellust maar niet in bedwang krijgt en dan hebben we het nog niet over de grootste nar in het circus, verhofstadt de la tourette, man man man om kotsmisselijk van te worden en zeggen dat een bende idiote zakkenvullers die eikel nalopen!!!

   Like

   • Henk.V zegt:

    Absoluut, Jean.
    Deze EU MOET ontmanteld worden, het ambtenarenapparaat ontslagen (zonder absurd hoog pensioenen te incasseren ) en de top van de EU PLUS alle collaborateurs op nationaal niveau die hun volk uitleverden aan de EU moeten werkelijk voor het gerecht verschijnen.

    Het is genoeg geweest.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Jean: 16.00. uur. Heel goed gezegd Jean. Deze verraders mogen wat mij betreft met “pek en veren”, eruit geschopt worden, en daarna berecht!

    Like

 10. luckybee zegt:

  Wraak ? dat is beslist niet de eerst punt dat op onze programa moet staan.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  De woede zal hopelijk zó toenemen dat er korte metten zal worden gemaakt met de onderdrukking en de uitzuig-activiteiten van de rood-groene ‘graai-elite’ die ons al tientallen jaren bedriegt, voorliegt en besteelt.
  GO FOR IT GEERT! Ik ben trots op je moed en je doorzettingsvermogen!!!
  Haal dit land uit die krankzinige draaimolen en geef ons ademruimte!

  Like

 12. MET DE BUS NAAR DEN HAAG VANUIT DE PROVINCIE GELDERLAND!

  Den Haag Pieter-Jan Kok (fractiemedewerker) – Een tijdje terug heb ik u een email gestuurd over de demonstratie tegen het asociale beleid van kabinet Rutte-II op 21 september in Den Haag, dat wordt georganiseerd door onze landelijke fractie.

  Onze partij heeft toen meerdere verzoeken gekregen of er busvervoer mogelijk was. In eerste instantie leek dit helaas niet te kunnen, maar na creatief brainstormen hebben we daar gelukkig toch mogelijkheden voor gevonden.

  We hebben namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in een touringcar. Voor maar 17,50 Euro wordt u gehaald en gebracht; ter vergelijking: met de trein van Arnhem CS naar Den Haag CS en terug kost (zonder korting) 35,60 Euro.
  De exacte opstaplocaties moeten nog worden bepaald, maar daarbij zal (waar mogelijk) rekening worden gehouden met uw woonplaats.

  Heeft u interesse om gezellig met PVV-genoten naar de demonstratie te gaan, dan ontvang ik graag van u zo snel mogelijk op pieterjankok.pvv@gmail.com: Uw naam, adres, telefoonnummer en aantal personen.
  De betaling van € 17,50 p.p. kunt u sturen naar rekeningnummer nl28abna0623150948 t.n.v. Fractieondersteuning PVV Gelderland te Arnhem.

  Als wij het bedrag van u ontvangen hebben, krijgt u een bevestiging van uw plek in de bus en het programma voor die dag.

  LET WEL: er zijn, zoals aangegeven, niet al te veel plekken beschikbaar,
  dus “wie het eerste komt, wie het eerste maalt” en zolang de betaling nog niet binnen is, kan geen bevestiging van uw plek in de bus worden gegeven, hoe snel u ook heeft gereageerd.

  Alvast mijn dank voor uw moeite en wij hopen u op 21 september te kunnen verwelkomen! http://bit.ly/1aBu2yK
  pieterjankok.pvv@gmail.com

  Like

 13. MET DE TREIN VANUIT NOORD-BRABANT NAAR DEN HAAG 21 SEPTEMBER a.s.
  Els Michielsen
  via ZKMA FB pagina Noord-Brabant https://www.facebook.com/groups/NBrabant/

  Er gaat 21 september een hele groep met de trein vanuit Brabant met een groepsretour komt het op ongeveer €6 pp voor een retour. Dus wie interesse heeft laat het even weten. Dan breng ik jullie in contact met elkaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s