Politie waarschuwt: bij deze geheime tekens komen de inbrekers

Screenshot_41

Sinds de opening van de Oost-Europese grenzen zijn er weer geheime traditionele tekens van criminelen, die zij onopvallend op gebouwen aanbrengen. Ze laten zien waar het de moeite waard is om in te breken.

Steeds vaker, steeds driester en steeds brutaler. Bendes inbrekers zijn in het Duitstalige gebied een plaag geworden. Ieder jaar neemt het aantal inbraken met 10% toe. In 2012 werd er bij 144.117 Duitsers in hun woning ingebroken. Iedere drie en een halve minuut komt hier een inbraak bij. Eén op de twee inbrekers komt overdag. En één op de vier deinst niet terug voor grof geweld als hij toevallig de bewoner van het huis tegen het lijf loopt.

Duitsland (vert.: Nederland!?) is een El Dorado voor inbrekers. Dat zegt in ieder geval de Bond van Duits politiepersoneel. Want het aantal opgeloste inbraken is in geen enkel ander Europees land met 15% zo laag als in Duitsland. Van de zes inbraken worden vijf daders nooit gepakt. Omdat er steeds maar bezuinigd wordt op het thema veiligheid, daalt het aantal onopgeloste zaken zelfs jaarlijks.

Terwijl de activiteit van de inbrekers met heel eenvoudige middelen kan worden bestreden. Maar dat is in het Duitstalige gebied politiek niet correct. Heel anders in Groot-Brittannië. Daar worden in het hele land door de politie briefjes uitgedeeld met de symbolen waarmee inbrekers objecten voor een volgende rooftocht kenmerken. Iedere Brit kent de geheime codes. Waarom waarschuwt men in Duitsland (vert.: Nederland!?) niet voor deze tekens?

Bron:

KOPP-Verlag

Auteur: Christine Rütlisberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, EUSSR, Naïviteit, Oost-Europa, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Politie waarschuwt: bij deze geheime tekens komen de inbrekers

 1. Roni Thome zegt:

  Er was eens, in een van de Joodse buurten van New York (stadsdeel Brooklyn), een rabbijn die er schoon genoeg had van de onophoudelijke aanvallen van de zwarte (meestal jongeren) bewoners in de nabijgelegen buurten; roofovervallen, het molesteren van willekeurige slachtoffers waren aan de orde van de dag. De politie stond machteloos. Hij heeft paar ferme jongens met baseball knuppels verzameld en liet hen met jeeps door de buurt patrouilleren. Ze kregen de opdracht verdachte personen op te sporen en ze hardhandig uit de buurt te verjagen. De aanpak was zo’n succes dat de Italianen hebben zich aangesloten. Natuurlijk hadden verenigingen van “Gutmenschen” behoorlijk wat kabaal gemaakt over ‘de racistische blanke milities die graag zwarten in elkaar slaan’.
  Wat goed is voor Brooklyn kan perfect werken ook in Nederland. Het zou niet verkeerd zijn als buurtbewoners – vooral in grensgebieden, maar niet enkel daar – zouden zich op dezelfde wijze organiseren en te werk gaan. Oost Europeanen die denken dat ze met schapen te maken hebben (en dat denken ze), zouden snel achter komen dat de Nederlandse schapen hebben wolventanden en vinden het leuk om botten te berken.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Komen ze daar nu pas achter..???? Dat werd begin juni 2013 al bekend!
  http://tinyurl.com/og7kwl8

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 17:29
  In Rosmalen en bij BNR lezen ze Het Laatste Nieuws kennelijk ook.
  http://www.bnr.nl/nieuws/666748-1205/geheime-boodschap-voor-dieven

  Like

 4. Er zijn ook varianten op deze tekens. Er zit een duidelijk verschil tussen de gebruiken tekens tussen Roemenen en Bulgaren en deze zijn ook weer anders dan van die uit Hongarije. Ik kan die site niet zo snel terugvinden maar wellicht hier ergens in het archief. Zal proberen ze terug te vinden.

  Like

 5. beny zegt:

  ik ga onmiddelijk een circel met een kruis door op mijn gevel tekenen,”nothing worth stealing” 🙂
  ook een deels afgebeten hondebeen in het zicht van uw oprit leggen kan potentiele inbrekers afschrikken.hopelijk maken we het de inbrekers zo niet te moeilijk voor de politiek correcte elite

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @Roni Thomé: 17.18. uur. Daar kan ik volledig mee instemmen Hr. Thomé.

  Like

 7. henk schroemges zegt:

  Wel te zien dat de socialisten cq de rest van links het in Duitsland voor het zeggen heeft. Herinner mij dat het oplossingspercentage van criminele klusjes in Duitsland enige jaren terug nog zeker 78% was en nu dit! Percentage in Nederland was toen geloof ik nog 12%! Nu? misschien 2%?
  Is wel een dringend advies aan de bevolking om zich in ieder geval te gaan bewapenen.
  Dit geldt overigens voor Nederland ook. Zeker gelet op de tsunamie aan Oost_Eurepese criminelen die vanaf 1.1.2014 onze grenzen bestormen.

  Like

 8. Roni Thome zegt:

  @Henk Schroemges
  Ze bestormen onze grenzen nu al!. 1 januari 2014 is een fictieve datum. Stel dat ze mochten de EU landen, tot 1-1-2014, zonder visum niet betreden; wat doen zij dan hier? Waarom wordt het hele safaripark niet aan de grens gehouden? Als er reien of wilde zwijnen in grote getallen hun reservaat in het Achterhoek (of elders) verlaten, worden ze zonder pardon afgeschoten. Dat noemt men overlast. Al zijn edelherten nog zo lief en mooi. Roemenië, Bulgarije, Hongarije en andere oost Europese landen gebruiken West en Noord Europa als een afvalbelt. Ze bezemen hardhandig hun criminelen schorriemorrie en Zigeuners in onze richting.
  Maar, inderdaad, het kan nog erger dan nu. En dan? De meeste EU landen worden geregeerd door twee soorten vullis: a) de linkse gehersenspoelde leiders met dictatoriale tendensen, die naar een nieuwe Sovjet Unie van Europa streven en b) de “Go-Getters” die de EU zien als een fase in hun carrière. Als zij deze fase bereiken, kunnen ze een jet-set leven leiden op de kosten van de belastingbetalers. Voor een ‘gribbus’, van het gewone voetvolk, met ouders die nog armer zijn of waren een kerkrat, is zo’n perspectief op ‘Zwitserleven’ de moeite waard om zijn volk en land op te offeren. Kijk maar wat de EU ons tot nu toe heeft gekost? Om deze ‘Eldorado’ te bekostigen, zijn onze regeringen al 10 jaar lang bezig zelfs de dijken te verwaarlozen. Zie het geval Westerschelde http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/alarm-over-oosterscheldekering

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Hier in Portugal zie je af en toe een grote kikker op een automaat (sigaretten of in de tuin.
  Men denkt dat zigeuners dan wegblijven want die schijnen er een soort bang voor te zijn.

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Ik heb die tekens hier 4 jaar geleden ook al regelmatig gezien. Elke week stonden de trottoirs er vol mee. Vooral veel schuine kruisen. En bij sommige mensen zijn hier zelfs op klaarlichte dag inbraken gepleegd, terwijl ze soms maar een half uur de deur uit waren. Je moet niet vragen hoe we in het oog worden gehouden.

  Like

 11. treintrien zegt:

  Louis-Portugal:
  je leert zo eens wat op een dag 😉
  Is blijkbaar inderdaad een ongelukssymbool voor zigeuners, een kikker.
  http://www.camperforum.nl/viewtopic.php?f=11&t=8438720
  Topic ontspoort op geweldige wijze 😉

  Like

 12. luckybee zegt:

  Is dat wat ze Bargoens noemden?

  Like

 13. henk schroemges zegt:

  Eem lkikker ongelukssymboor voor zigeuners en het varken een ongelukssybool voor de moslim.
  Ga gelijk kikkers en en varken houden. Moesten ze allemaal doen en vooral die in de omgeving van een haattempel wonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s