VIDEO: Europees Parlement 11 september 2013 – debat “State of the Union”: Nigel Farage veegt de vloer aan met Barroso

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Europees Parlement 11 september 2013 – debat “State of the Union”: Nigel Farage veegt de vloer aan met Barroso

 1. Trucker zegt:

  Deze is net zo leuk, de voluntarist verhofstad guy de verpersoonlijking van europa wordt op zijn plaats gezet door Nigel Farage.
  Jammer dat ik de spastische kop niet zag van de molewiekende gek verhofstad.

  Like

  • bobzelf zegt:

   trucker , inderdaad , deze is helemaal geweldig !
   Eindelijk zaagt hij die paardenlul van verhoffstadt af net boven zijn enkels !!

   HEERLIJK . HEERLIJK , HEERLIJK

   MAAR JA , WIJ HEBBEN RUTTE, PECHTHOLD EN ZWAMZWAM , OOK MOOI TOCH ?

   ZO’N VENT ALS NIGEL KREEG TOCH IN NEDERLANBD ALLEEN AL 60 ZETELS

   NOU DEZE 2 FILMPJES RAM IK EFFE NAAR ONZE POLITIEKE PARTIJEN , HEBBEN ZE MORGENOCHTEND OOK WAT TE BEPRATEN BIJ DE KOFFIE !!

   WHAHAHAH

   LAAAAATTEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @bobzelf: 20.34. uur. Prima Bob, laat de pluche vreters in Den Haag maar weer eens schrikken, van de PUINZOOI die ZIJ gemaakt hebben vanaf 1972, en waar het CDA,VVD,PvdA en D66, de GROOTSTE SCHULD hebben! Go Bob, GO!

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Barroso achterlijke randdebiel Zelfs met de foto’s voor z’n stomme smoel ontkend hij, wat een walgelijk mannetje.
  En nog stommer zijn die dwazen die ook nog applaudisseren voor die knuppel.

  Like

 3. Jean zegt:

  En niet alleen Nigel Farage.
  Hebben jullie ook het smoelwerk van de kapofuhrer gezien tijdens de leugens van die Portugees en het grootste huicheltheater van die lawaaimaker Pinoccio uit Gent?
  Jullie kennen Pinoccio toch? dat is dat ventje met de naam verafstoot of verafstadt of zoiets ☺ ☺ ☺, veel geblèit maar nooit wol.
  En dat circus houden wij aan de vreet, 55.000 klaplopers die géén belastingen betalen maar wel decadent parasiteren…., opdoeken die waanzin en grenzen terug afsluiten én bewaken zodat niemand er nog door kan die hier niets verloren heeft zoals die miljoenen moslims.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Volle bak, er is altijd veel animo,staan ze allemaal tegelijk de presentielijst te tekenen?

  Like

 5. bobzelf zegt:

  Nou is tie goed , of is tie gloeiende gloeiende hartstkke goed , een vent die al zo’n 12 jaar op de barricades staat eigenlijk voor 500.000.000 mensen ( nou ja een paar minder dus de gehersenspoelde vvders en hersenloze d66ers niet meegetelt natuurlijk )
  En eindelijk eindelijk komt er wat los , kijk op Pechthold de man van de referenda !!! whahahaha, hoeven we als nederlanders niet meer te hopen !!
  Die zit gewoon klaar na een dagie Bea Bilderberg om ons naar Brussel te brengen
  dan wel op Neurenberg 2.0 te wachten , maar dat heeft bea niet vertelt natuurlijk !!.
  Dus lieve mensen kies volgende gemeentelijk verkiezingen op een Steenbergen vooruit , of voor Roosendaal zelf , OF VOOR GROENLO VOOR DE BURGERS en voor geen enkele VVD , PvdA, D66 CDA figuur / partij .
  Maak ze af , tot aan het bot toe .
  En de grootste truc wordt natuurlijk de Europese verkiezingen !!!
  Kijk interesse , nooit hoog , dus als we in nederland alle PVVeers laten gaan stemmen , worden we heel groot in Brussel ,
  Nou Ukip in engeland vaart zijn eigen mast wel overboord , dat kunt U nu al aan Nigel zien.
  Want als u denkt nou , DIE HANS VAN BAALEN , dat kotsfiguur , gaat iets voor U doen?
  In brussel , Ja zich zelf inlikken , op zijn grieks laten nemen .
  Dus vergeet die volgevreten ongelofelijk onbetrouwbare VVDer maar , die zit tot aan zijn ellenbogen in de reet bij Verhoffstad , die belgische geweldenaar , dan well droplul !
  Dus kom op allemaal , blijf stoken , bij Uw vrienden , kennissen en zeker bij uw vijanden iedere nederlander met hersens kunnen we gebruiken .
  Nu kunt u het ijzer smeden , HET IS KOKEND HEET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  LATEN WE DE ONGEKOZEN KLOOTVIOLEN MAAR EENS LEKKER LATEN SCHRIKKEN !
  WANT WIJ ZIJN DE POPULISTEN VOLGENS. BAROSO , WIJ BEGRIJPEN ER NIKS VAN !!!
  Mijn God , WAAROM KRIJG IK TOCH IEDERE KEER ZIN OM IEMAND TE VERMOORDEN ALS IK DIE LUL VAN BAROSO , DAN WEL DIE FLIKKER VON ROMPUY zie ??????
  Zeker na zo’n opmerking , tegen Nigel , over Populist en dat ze er geld voor krijgen !!
  En dat zegt de grootste zakkenvuller, weggever , geldopmaker ( van geld van anderen natuurlijk)
  WERKELIJK ONGELOFELIJK , !!

  Like

 6. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Met een groot deel van Farage’s kritiek op de EU ben ik ’t over het algemeen eens. Ik denk dat het streven naar de eenheid van Europa om diepgaande redenen een andere weg moet inslaan dan de weg die door “Brussel” en de meeste volgzame regeringen bewandeld wordt. Maar ….,
  helaas, Farage’s emotionele kritiek op de “klimaat hysterici” valt bij mij niet in goede aarde.
  Ik heb de afgelopen jaren heel wat reacties van klimaat sceptici gelezen en ik kan bijna niet anders zeggen, dan dat over het algemeen die uitlatingen meer van hysterie getuigen dan de hysterie die zij de climate-changers toedichten.

  Wat dat probleem betreft moet je twee zaken onderscheiden: vindt er klimaatverandering plaats? En zo ja (of nee), wordt die dan (grotendeels) veroorzaakt door de aanwezigheid van de mens en zijn doen en laten op aarde?
  Voor het beantwoorden van beide vragen is wetenschappelijk onderzoek nodig – voor een dergelijk complex probleem is echter niet een alomvattend, geheel sluitend antwoord te geven.
  Wie wil 100 procent zekerheid?
  Je kunt wel met je blote verstand en met je klompen aanvoelen – als je daartoe bereid bent – dat genoemde aanwezigheid van de mens niet geheel ongezien voorbij gaat. Ik heb sterk de indruk, dat de klimaat sceptici wel de vruchten van de aarde willen plukken, maar tegelijk als engeltjes over de aarde willen zweven zonder van invloed op de aarde te willen zijn.

  De wijze waarop Farages die foto’s van het Noordpoolijs hanteerde, hadden voor mij iets demagogisch daar hij er niet bij zei of de foto met het meeste ijs in de winter of in de zomer was genomen.
  Ik heb zo-even op “Nasa en Noordpoolijs” gezocht en vond het onderstaande, zeer recente bericht van dit jaar, van Nasa zelf:
  http://www.nasa.gov/topics/earth/features/arctic-seaicemax-2013.html#.UjH9iX_4l9Q

  Nu, de Nasa bericht hier (recent dus), dat het oppervlak in de zomer beduidend afneemt en bovendien ook de dikte van het ijs. Ja, ’s winters ligt er nog volop natuurlijk.
  Ook de permafrost is aan smelting onderhevig.
  Er zijn permanente waarnemingsstations van (Amerikaanse en Russische) wetenschappers in het poolgebied (met name in Alaska) die die verschijnselen bevestigen en nauwlettend in de gaten houden.
  Ter overweging: opwarming betekent niet, dat het overal lekker een paar graadjes warmer wordt, maar dat op tal van plaatsen in het gehele systeem veranderingen optreden, die weer van invloed zijn op het gehele systeem, zodat het misschien op bepaalde plaatsen (tijdelijk) zelfs kouder wordt dan “normaal”, … dat lijkt me heel wel mogelijk.

  Like

  • bobzelf zegt:

   dus ????????????????????????????????????????????????????????????????
   U denkt dat Nigel effe 2 foto’s meeneemt , en die voor iedereen zichtbaar laat zien en niet zeker weet wanneer deze foto’s genomen zijn ????
   Aangezien ik Nigel farage al volg sinds 2002/2004 ?? , en ik deze man nog NOOIT op een leugen heb kunnen betrappen , ga ik voorlopig maar eens weer gewoon lekker achter NIGEL STAAN !!!!

   Like

 7. Trucker zegt:

  @ Jean 12 september 2013 om 20:12

  “…Jullie kennen Pinoccio toch?…”

  Jean eventjes uitleggen aan de Nederlandse reageerders dat hij in vlaanderen die naam kreeg omdat hij harder kon liegen als Pinochio, zijn qoute die niemand mag onthouden worden is legendarisch

  “er is minder kriminaliteit ge voelt da toch” einde citaat.

  Wat betreft die grenzen dicht, zeer juist van mij hadden ze nooit opengezet mogen worden.
  In mijn beroep had ik begin ’90 per week een 20 (twintig) uur minder aan douane, ik deed groot internationaal vandaar, dus geen T1 niet mee,r vrijmaken soms een dag… foetsie.
  De ergste gevolgen zijn begonnen toen sovjets toestemming kregen tot cabotage, nu is het hek van de dam en hebben bijna alle transporteurs sovjets in dienst.
  Tussen haakjes ik heette ze nooit colléga en gelukkig hebben er in de firma waar ik werkte nooit gereden.
  Buiten het werk is het in hetzelfde bedje ziek, kriminaliteit schhert hoge toppen en ieder kan de grens over zonder kontrole, ik heb (met de ouderen op de blog) nog de douane geweten tussen Vlaanderen (woonde in een grensgemeente) en Nederland waar je de koffer moets openmaken.
  Mogen ze onmidddelijk terug invoeren schengen is de dood van onze individuele vrijheid geworden.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Trucker, je bijdrage mbt Nigel Farage vond ik GRANDIOOS…!!!
  Iemand als hij zou op de plaats van Rutte in Vak K moeten zitten.
  Maar dat maken we nooit mee, denk ik.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Hulde voor Nigel Farage, alles zie ik terug op video’s, I Love Nigel Farage, hoop dat hem niets overkomt, want daar kun je op wachten!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s