Bewapende criminele migranten worden een bedreiging voor de burgers van Europa

Screenshot_4

(Door: Michael Mannheimer)

Europa bevindt zich steeds meer in de greep van islamitische criminelen. Hun aandeel in de gevangenissen is exorbitant hoger in vergelijking met hun aandeel in de bevolkingen. In Frankrijk en Oostenrijk, in Nederland en België, in Zweden, Noorwegen en Denemarken evenals in Berlijn bedraagt hun aandeel in de gevangenissen tot 80% – vaak zelfs meer dan 90%. De politiek en de media zwijgen dit thema volledig dood en plegen daarmee een misdrijf tegen hun bevolkingen, voor wie zij het van de kant van de islamitische immigranten dreigende gevaar voor lijf en leven verzwijgen. Het valt niet meer van de hand te wijzen: het politieke establishment van Europa heeft aan zijn eigen volkeren de vernietigingsoorlog verklaard.

In immigratierijke steden van Europa krijgt het geweld de overhand: de beruchte steden Marseille in Frankrijk en Gotenburg in Zweden zijn daar voorbeelden van. De massale toename van schietpartijen en moorden gaat uit van de in de drugshandel verwikkelde bendes. De politie is de controle over de situatie al lang kwijt.

Zo geeft een Zweedse politiechef m.b.t. de moorden toe dat het om een situatie zou gaan “zoals we die nog nooit hebben gezien” – daaraan draagt ook de algemene beschikbaarheid van illegale wapens bij. Alleen al in gotenburg vonden dit jaar al 24 schietpartijen plaats, waarvan vijf met dodelijke afloop.

Zo ziet het er ook uit in Marseille, waar het laatst een 61-jarige gepensioneerde werd doodgeschoten toen hij twee rovers wilde beletten te vluchten. Ook hier is sprake van een markante toename van het aantal schietpartijen – vaak zelfs met semiautomatische geweren, die ook hier populair zijn in de bendeoorlogen. Maar ook het geweld met andere wapens neemt gevaarlijk toe – zo werden een 22-jarige en een 18-jarige met messen vermoord.

De burgers van Marseille hebben een campagne in het leven geroepen, waarin ze smeken om een “Batman voor Marseille”, die de verdediging van de inwoners ter hand neemt. Want politici beloven weliswaar doorlopend meer politieagenten of zelfs het leger, maar tot nu toe is er helemaal niets gebeurd. Ondertussen wentelen de waarnemers de problemen op de Fransen af – de verantwoordelijke zou de “discriminatie van etnische minderheden” zijn.

Screenshot_6

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/09/12/bewaffnete-kriminelle-migranten-werden-zur-bedrohung-fuer-europas-buerger/

Auteur: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:

http://indexexpurgatorius.wordpress.com/2013/08/30/bewaffnete-migranten-werden-zur-bedrohung-fur-europas-burger/

Auteur: indexexpurgatorius

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

22 reacties op Bewapende criminele migranten worden een bedreiging voor de burgers van Europa

 1. JiepMK zegt:

  Geef die wilden met een IQ van gemiddeld 73 een duizendste van wat ze nu aan uitkering ontvangen, moet je eens zien hoe snel ze elkaar afmaken.

  Like

 2. Marcel zegt:

  Ach ja, discriminazi he, dan gaan ze dat soort dingen doen.

  Het beste kan je er maar helemaal niets van zeggen want dan radikaliseren ze natuurlijk weer.
  [/sarcasme modus uit]

  Wie nu nog niet ziet dat onze politici gewoon handenwrijvend in de coulissen staan om doortastend in te grijpen zodra groepjes Fransen zelf hun verdediging gaan organiseren die spoort niet. Of verwacht u werkelijk nog dat de Franse staat in dat geval net zo schouderophalend te werk zal gaan als tegen de ‘immigranten’ ?

  Like

 3. Republikein zegt:

  De keuze is niet op U gevallen. Ja, dan roep je het zelf op!!!

  Like

 4. Ik heb dit aan Geert, Martin, Sietse gestuurd;

  Het is toch duidelijk Geert,

  ‘de overheid’ is medeplichtig aan de terreur waar wij aan blootgesteld/uitgeleverd worden
  Dan moet het toch mogelijk zijn hen aan te klagen op grond van ONS het volk, in staat van oorlog te hebben gebracht?
  Kun jij dit niet laten ‘bekijken’ of zij niet strafbaar gesteld kunnen worden?
  Ondanks alles een fijn weekend hopelijk voor jullie.
  Grtz
  Scarlatti en tot zaterdag!

  Like

 5. Marijke zegt:

  Nee hoor, dat zien jullie verkeerd. Allemaal incidentjes….

  Like

 6. monty1 zegt:

  Europa en U.S.A. zijn krachteloos geworden. Dat is na al het gehannes van Obama glashelder geworden voor iedere vijand die het op onze ondergang gemunt heeft. Na 9/11 hadden we de ogen moeten openen. Maar in plaats daarvan hebben we ons in slaap laten sussen. De politici die de boel hebben laten ontsporen zijn radeloos en hopen alleen nog dat het binnen hun termijn en domein redelijk rustig blijft. Dat is een kenmerk van socialistische bestuurders. De boel de boel laten en zo veel mogelijk met andermans geld de sociale vrede in binnen – en buitenland afkopen. Maar dat helpt nu niet meer. De kas is leeg. Dat geldt voor Hollande, dat geldt voor eeuwige student Rutte.
  Nu de bevolkingen in Europa machteloos zijn en vogelvrij verklaard, kunnen criminelen hun gang gaan. Europa is een speeltuin voor gratis geld, gratis verkrachting, gratis beroving en gratis moord geworden. Ja, de politie staat erbij en kijkt ernaar. De klap zal wel erg hard gaan aankomen. Een aanslagje met gifgas, nucleaire wapens, you name it. De grenzen staan wagenwijd open. Moet van Brussel en Mallstrom. Het kan nu snel gaan. Heel snel. Ik hou mijn hart vast voor de komende weken en maanden.

  Like

  • Marijke zegt:

   Sterker nog, diegenen die dit wèl zien, met name de burgers en Wilders, worden monddood gemaakt. Vandaag in de krant kopschoppers in de Jordaan. Een groepje van 15 tot 20 jongens/mannen die de catering lastig vielen en een man tegen zijn hoofd hebben geschopt toen hij al op de grond lag. Iedereen weet al bij zo’n bericht in welke richting we moeten zoeken, maar de media benoemen het niet.

   Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Het vreemdelingen legioen zou wellicht een oplossing voor de problemen in Marseille kunnen zijn.

  Like

 8. realist zegt:

  en die 80 tot 90% in het gevang komen uit een bevolkingsgroep die nog geen 10% van de bevolking vertenwoordigd,stemt tot nadenken toch?hopelijk ontwaken de linkse multiculti-extremisten op tijd uit hun multiculti-coma waarin ze zich bevinden en leren ze eindelijk eens feiten onder ogen te zien.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Het is niet helemaal correct deze types criminelen te noemen. Juister is hen een dubbele moraal te verwijten. Immers, wie van moslims steelt moet van de islam zijn hand verliezen.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  En beste mede reageerders; is Job (Cohen) al thee aan het zetten….. Bij de socialisten denken ze alles met thee drinken te kunnen oplossen. Maar wat zegt een bekend spreekwoord: ” Zachte heelmeesters, stinkende wonden”.

  Like

 11. toetssteen zegt:

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?s=m118&ss=P1762&l=NL

  En zo loopt het. En nu opzitten en pootjes geven! Wen er maar aan, eerst krijgt islam toch het ondraaglijke hand in hand met socialisme de heerschappij,. We begrepen de dwang niet goed. Een soort uitkomst van Plato’s grot volgens Marcuse.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Laten we de crisis even vergeten. Hoeveel bouwprojecten zitten er nog in de planning in dit land?
  Ik denk dat ik de oplossing heb om dat tuig aan te pakken. We laten ze GRAVEN. Uiteraard onder constant toezicht. Gewoon, met de schop. Moet er ergens een nieuwe woonwijk gebouwd worden en is er een bouwput nodig? GRAVEN. Moet de Rotterdamse haven verbeterd worden? GRAVEN. Plannen om de Markerwaard in te polderen? En moeten daarna dorpen uit de grond gestampt worden? GRAVEN. Als alles klaar is, denaturaliseren, tot persona non grata verklaren, uitzetten naar thuisland.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Het zou wel eens goed zijn om een flink leger commando’s er op af te sturen! Veeg de boel maar schoon, eer er helemaal niet meer geveegd kan worden! Criminele bendes begeleid terugsturen naar thuisland. Moskeeën onderzoeken op wapens. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat daar ook wel het een en ander ligt opgeslagen! Laten we het in ons land -en andere lidstaten- écht zover komen totdat er geen redden meer aan is? Stelletje stomkoppen in de regering, die alleen maar geloven in zichzelf en hún visie op Europa. Kijk eens om je heen, koekebakkers, zou ik zeggen! Wees eens eerlijk tegenover ons volk en geef toe dat ook hier de boel uit de hand begint te lopen als we niet snel maatregelen treffen! Denk niet aan het nú, maar denk ook eens aan onze kinderen en kleinkinderen, die, als er niets gebeurt, in een moslimland zullen moeten opgroeien. Met alle beperkingen en 0% vrijheid! Hebben onze ouders dáárvoor gestreden in de WOII? Is Nederland niks meer waard? Interesseert het jullie niet meer wat er met ons land gebeurt?

  Ik hoop dat in alle lidstaten de ogen steeds verder open gaan, en dat er een gezamenlijk optreden komt tegen deze vreselijke (toekomstige) overheersers. Want dát zijn het, en het moslimtuig weet dat hen weinig in de weg gelegd wordt. Overheid, word wakker. Houd op met wegkijken. Onze democratie wankelt; sterker nog, deze wordt zeer ernstig bedreigd! Als we nog enkele jaren wachten en het tuig ongestoord hun gang laten gaan, zijn we reddeloos verloren!

  Het is al twaalf uur gewéést!!

  Like

  • Marijke zegt:

   @Cathja. Goed verwoord! Helemaal mee eens!

   Like

  • Lucie zegt:

   Ben helemaal klaar met deze rot-regering,man,wat haat ik die 2 randdebielen in Den Haag.
   Ons eens zo mooie Nederland gaat totaal naar de knoppen.
   Hebben ze werkelijk zo’n laag IQ dat ze echt niet snappen waar het naar toegaat met ons land?
   Ik kan me niet voorstellen dat iemand bewust zijn eigen land zo naar de bliksem kan helpen.

   Like

 14. henk schroemges zegt:

  Kijk naar Rusland. Dat is de oplossing. Stel voor om de hulp van Poetin in te roepen, want zijn aanpak is de enige die effect zal sorteren. Knoer-en keihard optreden tegen dat tuig. Dat is uitsluitend waarvoor ze respect en angst hebben. Alle andere akties is nutteloos geleuter en lost totaal niks op.

  Like

 15. Jan zegt:

  Straatroof/sieraden, horloges in Marseille door moslims (sinds enkele maanden ook in Braband)

  Like

 16. colin de jong zegt:

  Het is al heel lang 5 over 12 en iedereen slaapt gewoon verder in luilekkerland, en aait en paait dat tuig. Vooral de ultra linkse rechters zijn de grote boosdoeners. Ik schreef dit al in 1984 in de Telegraaf en ook afgelopen week weer in mijn column de Hollandse pagina in Pattaya People,waar ik veel steun en symphatie krijg. We laten ons alles afpakken maar doen niets,behalve protesteren als Zwarte Piet niet meer mag. Wat een karakterloos volk zijn wij toch. De beuk erin en stuur dit kabinet zo snel mogenlijk naar huis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s