Demografische leugen over de wereldbevolking en haar ontwikkeling

Screenshot_6

In de volgende drie decennia zal het aantal immigraties uit Afrika, Turkije en Pakistan minstens verdubbelen. Dat overleven we niet.

Menigeen heeft inmiddels al begrepen dat er op dit moment een genocide aan de gang is, die niet alleen op de Nederlanders, christenen, tegen de Europese cultuur of op het blanke ras richt, maar gewoon een mengeling van alles is. De bevorderaars van deze genocide zijn ook niet gemakkelijk vast te stellen, want hierbij gaat het eveneens om een mengeling; een front van de haters, goedmenschen en “humanisten”, strijders tegen het “racisme”, die immers zelf de racisten zijn, moslims (tegen het Westen, tegen christenen) enz.

Het demografische slagveld in deze moorddadige genocide is een van de belangrijkste tonelen, moorddadig, duidelijk, voor iedereen onmiddellijk herkenbaar. En daarom wordt juist de demografie buiten iedere verslaggeving of discussie gehouden. Daarvoor zorgen linksen, moraaldictators, journalisten, liberale zakenmensen, vertegenwoordigers van de globale wereldeconomie, van de immigratie – dus diegenen, die heersen over de gepubliceerde mening.

Als je op de een of andere manier bij ze in de buurt kunt komen en de demografische cijfers aan hen voorlegt, die voor zichzelf spreken, dat de bevolking van de islamitische landen en van de andere Afrikaanse landen zich de afgelopen 50 jaar razendsnel heeft vermeerderd (iedere 20 tot 30 jaar verdubbelt deze bevolking), dan antwoorden ze schijnheilig:

“Ja, dat was zo. Maar de afgelopen jaren is deze ontwikkeling verlangzaamd, is zelfs terug gegaan.”

Deze leugen heb ik zo vaak gehoord en gelezen, van serieuze politici, humanisten, wetenschappelijk geïnformeerde mensen. En dat is een dikke, vette leugen. De vermeerdering van de moslims en niet-christenen in Afrika, is niet langzamer geworden, maar draait op volle toeren:

– Afrika´s bevolking zal tot het jaar 2050 tot 2,4 miljard verdubbelen.

– De prognoses zeggen dat familieplanning terrein zal winnen.

Dat is slechts een noodzakelijke journalistieke leugen: het wordt niet zo erg, de trend zal langzamer worden (respectievelijk is al langzamer geworden). Maar deze bewering kan niemand bewijzen! Ze is een sussende leugen, die je niet mag geloven als de eigen existentie bedreigd wordt! We zouden alleen sprookjes moeten geloven als we in een positie zijn ons dat te kunnen veroorloven.

– De vrouwen in Afrika krijgen gemiddeld 5,2 kinderen (ter belasting van de wereldbevolking). In Niger krijgen de vrouwen gemiddeld 7,6 kinderen.

Vaak krijgen ze al kinderen vanaf hun 12e levensjaar, als ze zichzelf nog niet eens kunnen voeden, laat staan hun kinderen. Hoe kan iemand bij de bevordering en ondersteuning van zulke monsterachtige zaken spreken van humanisme en mensenrechten. Iedereen die deze trend bevordert of meewerkt aan de propagandistische bagatellisering is een monster, een misdadiger tegen de hele mensheid en ook een misdadiger voor deze slachtoffers zelf, deze arme schepsels die niet beter weten.

De tien landen met de hoogste geboortecijfers bevinden zich in zwart Afrika

Daily Mail, Reuters enz.

Neem liever onze demografische lijst, die eerlijk is en die je zelf kunt narekenen om de waarheid te achterhalen.

Vanaf nu tot 2050 zijn dus 37 jaar. Er is zoveel tijd nodig, omdat men erop rekent minstens 10% van het geboorteoverschot naar Europa te laten emigreren – als “VLUCHTELINGEN”. Zonder deze emigratie zou men nog niet eens tot 2040 nodig hebben om de zwarte mensen van Afrika (experts in analfabetisme, verkrachtingen, roof en slavenhandel) in aantal te verdubbelen.

En niet alleen Afrika. Ook Pakistan wil haar bevolking verdubbelen, naar 360 miljoen. En dat in een land, dat nu al niet in staat is haar volk te voeden. Een volk, dat overigens nergens toe deugt, behalve tot terreur voor Allah:

Onderstaande video zegt: de bevolking van Pakistan moet de komende 20 jaar verdubbelen (03:30 minuten):

Zulke vermeerderingen heeft de wereldbevolking niet nodig. Deze culturen schaden de wereldbevolking door hun pure bestaan, ze zijn niet in staat om te overleven, ze moeten gevoerd worden. En als ze gevoerd worden, vermeerderen ze zich nog sneller, in plaats van de hulp ervoor te gebruiken hun volk te laten genezen en de culturele en economische aansluiting bij andere volkeren te zoeken.

Ook Turkije doet op aanwijzing van Erdoğan aan deze vermeerderingscriminaliteit tegen de mensheid mee. Erdoğan wil de komende 20-30 jaar het aantal Turken met 25% verhogen en deze naar het buitenland afschuiven, om daar door parasitaire maatregelen geld op te zuigen en dit geld naar Turkije om te leiden.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/13/demographische-luge-uber-die-weltbevolkerung-und-ihrer-entwicklung/#more-48558

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Demografie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Demografische leugen over de wereldbevolking en haar ontwikkeling

 1. Jade zegt:

  Zitten wij hier op te wachten? Nee, toch?
  Uit de EU en grenzen dicht…

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Gisteren zag ik bij P&W kunstenares Tinkebell. Een jonge meid, begaan met het lot van de wereld. Zij heeft het linkse thema van ondergang van de wereld zich flink laten aanleunen. Zo had ze met wetenschappers ingezien dat de fosfaat noodzakelijk is voor opname van zuurstof door het lichaam, dat de voorraad fosfaat in de wereld zienderogen slinkt, dat de wereldbevolking tot 2050 tot meer dan 10 miljard zal toenemen. Daarom wilde zij een daad stellen door zelf af te zien van nageslacht en heeft ze zich daarom laten steriliseren.

  Met haar persoonlijk heb ik buitengewoon te doen: ‘vrijwillig’ afstand doen van je eigen reproductievermogen grijpt volgens mij diep in op je ziel. Meer nog zie ik haar als slachtoffer van de grote brainwash die ter linkerzijde plaats vind. Haar betrokkenheid betreft de niet-bestaande realiteit van de wereld als een groot gaia. Andere culturen kennen dit concept echter niet.

  Daarnaast meen ik dat juist Europese vrouwen moeten afzien van het afzien van nageslacht: niet zozeer omdat Europa bevolkt wordt dan mensen afkomstig uit andere werelddelen, maar omdat sommige niet-westerlingen, in casu moslims, de offensieve ideologie hanteren van ‘oorlog via de baarmoeder’. Hierbij produceren zij zoveel mogelijk ‘eigen’ nageslacht met als doel de oorspronkelijke bevolking te overvleugelen. In deze politiek past het zelfvernietigende concept van anti-conceptie en sterilisatie, dat zeer vele westerlingen hanteren, zeer goed.

  Tinkebell zal, vrees ik, bedrogen uitkomen: haar daad zal niet leiden tot afname van wereldwijde bevolkingsgroei, maar alleen die van het Westen.

  Like

  • Helena zegt:

   Tja, in theorie heb je natuurlijk helemaal gelijk, maar toch vertel ik mijn zonen ook om maar af te zien van nageslacht. Mijn hart zou breken als ik kleinkinderen op deze vreselijke wereld zou zien belanden.

   Like

   • Jean zegt:

    Helena,
    Ik heb 6 kleinkinderen en voor 600% zorgen over hun toekomst, met die overdadige barbaarse rotzooi ons opgedrongen door die EU criminelen is het geen pretje en zie ik het duister in tenminste als alle Europeanen weigeren op te staan en te eisen dat die barbaren massaal verdreven worden richting Noord Afrika.

    Like

  • Republikein zegt:

   Tinkebell? Tinkebell? Tinkebell? Tuttebel voor 1000%. Ik moet kotsen! Opsluiten, levensgevaarlijk!

   Like

 3. felix zegt:

  Leg alle subsidiepotjes voor die immense uit de kluiten gewassen linkse zieligheidsindustrie droog. Moet je zien wat er overblijft van de linkse massaimmigratiepolitiek. En natuurlijk meteen de grenzen dicht. Zou het kunnen? Maar dromen mag volgens dat gratis boekje.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  De enige oplossing die het Joods-Christelijke denken toestaat is zèlf flink te fokken. Dit is onverenigbaar met de Humanistische normen en waarden, en vooral, vereist het aanvallen van andere landen voor levensruimte. Dit mag niet van het Christendom, wat weer tot politiek-correct schuldgevoel leidt. Daarom, gooi de Christenen overboord, en demonstreer voor het legaal houden van abortus in Turkije. Of ontwikkel asymmetrische oorlogsvoering gebaseerd op euthanasie, zodat het getalsmatige overwicht van de islam geneutraliseerd wordt.
  Ook is het zo dat naarmate de demografie in de richting van de islam verschuift, de islam merkwaardig genoeg verzwakt. Voorbeeld: er zijn tien miljoen Grieken, en tachtig miljoen Turken en tachtig miljoen Egyptenaren. Dit betekent dat maar ÉÉN op de ZESTIEN Turkse en Egyptische jihadisten een Grieks meisje kunnen buitmaken, terwijl IEDERE Griek zestien Turkse/Egyptische slavinnetjes kan buitmaken. Ander voorbeeld: er zijn vijfhonderd miljoen Westerlingen, en vijftienhonderd miljoen moslims. Dit betekent dat maar één op de drie jihadisten een blonde barbie kan krijgen, en iedere Westerling drie donkere fulla’s kan krijgen. Nu al zijn er in West-Europa onvoldoende blonde meiden om over vijftien jaar iedere migrant van een “vriendin” te voorzien.
  Overigens is dit allemaal theoretisch, want door de ontwikkelingen in Syrië hebben de moslims de keuze zich te bekeren, of binnen een paar maanden weggevaagd te worden door massavernietigingswapens, de rest van de wereld met zich meeslepend.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  In 1974 kondigde H.Boumedienne van Algerije in een toespraak voor de VN het volgende aan: lees alinea 9 van deze pagina>> http://tinyurl.com/a9thg2w

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dit zijn feiten dat door onze linkse medelanders helemaal over het hoofd wordt gezien tot dat het te laat is.Ze profeteerden zefs dat Europa bruin wordt.Dus bewoond wordt door mensen dat hier niet thuis hoort te zijn ?.

  Like

 7. Jean zegt:

  Voor Europa is er maar één redding en dat is:
  Grenzen potdicht voor moslimtuig en ander tuig.
  Illegalen binnen de 24u van het grondgebied flikkeren.
  Criminelen van vreemde origine binnen de week van het grondgebied flikkeren.
  Dubbele nationaliteit verbieden.
  Stemrecht voor vreemdelingen/allochtonen verbieden.
  Géén eurocent in de handjes geven.
  Die smeerlapperij islam genaamd verbieden in heel Europa.
  Nooit of te nimmer subsidie verknoeien aan barbaren.

  Like

 8. Helena zegt:

  Niet de eerste keer dat ik het hier neerzet, maar zo duidelijk.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Interessante discussie. Lees ook mijn commentaar.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Geen behoefte codetaal.

  Like

 11. meneertje zegt:

  Naar mijn mening staat vast dat de overbevolking van de aarde (nu al lang een feit en nog steeds toenemend) het centrale probleem is waarvan vrijwel alle wereldproblemen in meer of mindere mate zijn af te leiden.
  Anders gezegd; de overbevolking is de achtergrond van alle grote problemen, ook al is het verband vaak niet gemakkelijk aan te tonen.

  Er wordt inderdaad vrijwel nooit over gesproken of geschreven in de M.S.M.

  Waarom niet? Omdat er toch niets tegen te doen valt.
  De rampen die uit de overbevolking gaan voortvloeien, zijn niet te vermijden..
  .

  Like

 12. Pingback: Koning van Swaziland kiest zijn 15e vrouw | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s