Harde taal Geert Wilders: ‘Rutte maakt Nederland kapot’

Screenshot_38

PVV-leider Geert Wilders uit ongekend harde taal tegenover premier Mark Rutte (VVD). Volgens Wilders maakt Rutte ‘Nederland kapot’. ‘Rutte wil koste wat kost in het Torentje blijven. Niemand gelooft nog dat hij het in het landsbelang doet, behalve Rutte zelf.’

In De Telegraaf komt Wilders met voorstellen om Nederland concurrerend te maken. Hij vindt dat de btw en accijnzen in Nederland altijd minstens 1 procent lager moeten zijn dan in buurlanden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Harde taal Geert Wilders: ‘Rutte maakt Nederland kapot’

 1. JiepMK zegt:

  Mochten jullie 21 september in Den Haag een imposante persoon aantreffen, iemand die jeugd en kracht uitstraalt, iemand die succes weerspiegelt, iemand die overduidelijk over de juiste genen beschikt, dan zou het zo kunnen zijn dat de enige echte JiepMK in het wild is waargenomen. Waarvan akte.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Als ik mij niet vergis zijn zowel Rutte als Pechtold eens voor het bijwonen van een Bilderberg bijeenkomst uitgenodigd.
  Vlak voordat hij tot ieders verrassing tot voorzitter van de Europese Commissie werd benoemd was ook de heer van Rampspoed bij dat genootschap op visite geweest.
  Hij mocht daar zijn ideeën over een wereldregering uiteenzetten.

  Menige Nederlandse politicus ging hen voor en allemaal kregen ze daar iets van mee in hun denken.
  Ik herinner even aan een van de laatste adviezen van de voormalige koningin, waarin zij de bevolking opriep om vertrouwen te hebben in Europa.Ook zij bezocht de club met de B naam.

  ”Bilderderberg” is een plek waar de deelnemers aan de gesprekken totaal vrijuit spreken.
  En omdat men daar werkelijk zegt wat men denkt is het wenselijk dat de woorden die men daarbij uitspreekt binnenskamers blijven.

  Dat gegeven kan men NOOIT als een positief gegeven zien, want het is van het grootste belang dat wij op de hoogte zijn van wat de ”elites” werkelijk denken!
  Ik vertrouw NIEMAND die publiekelijk niet precies zegt wat hij denkt..

  Zo beloofde B., net als zoon W., bij hun inhuldiging als vorst dat zij het Nederlandse grondgebied altijd zouden verdedigen.Maar wat valt er dan nog precies te verdedigen wanneer je je aansluit bij de plannen van de EU en meewerkt aan de opheffing van onze staat? In het buitenland liggende stukjes Nederlands territorium waarover de vorstelijke banier wappert?

  ”Bilderberg”, wie door de opvattingen die daar kennelijk circuleren wordt beïnvloed is geen voorvechter meer van de Nederlandse belangen, zoals wij die zien..
  Een land dat zich eeuwenlang als zelfstandige staat heeft bewezen zou zich niet door supranationaal gebazel moeten laten desoriënteren. Wij kunnen erg goed op eigen benen staan en vanuit een positie van onschendbare staatkundige zelfstandigheid met elk land communiceren en handel drijven.

  Maar ik denk dat ook de beminnelijk Rutte aan het B virus lijdt.
  Alle goedkope beloften om op te komen voor Nederland heeft hij ingeruild voor een ruimere blik.De blik op Brussel. Zijn beloften waren van geen enkele waarde.
  Rutte voert alleen maar Brusselse dictaten uit, precies zoals Wilders altijd al zei.

  Daarom luistert hij naar niemand buiten Brussel. Zijn toekomst ligt vast. Die ligt niet in Nederland, maar in de EU.
  Alle eisen uit de EU willigt hij in , ongeacht de uitwerking ervan op onze economie en ons sociale stelsel.De man en zijn kabinet ruïneren Nederland.

  Mark moet oprutte..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V: 15.00. uur. Geheel met jouw visie eens Henk. Feitelijk is het namelijk al zo, dat sinds Juni 2012, NEDERLAND als soevereine staat niet meer aan de orde is. Doordat de 2e kamer, de walgelijke beslissing had genomen, met ALLEEN de PVV tegen-en misschien nog 1 kleinere partij, ik weet het niet zeker- Rutte TOESTEMMING te geven, om in BRUSSEL-het EU GEDROCHT- zijn verradershandtekening te zetten onder het ESM verdrag. Ergo NEDERLAND = een wingewest geworden van de communistische EUSSR. Feitelijk, zou men kunnen zeggen, dat zowel het zgn. Koninklijk Huis, als de REGERING en het PARLEMENT, nog alleen figureren voor de BUITENKANT! Er is gelukkig nog 1 mogelijkheid, ondanks dat de EUROFIELEN van VVD,CDA,PvdA,Demonen 66,CU, 50 plus beweren dat we de EU VERPLICHT moeten dienen, laat het Verdrag van Maastricht toe, dat we wel uit de EUSSR KUNNEN STAPPEN, namelijk artikel 50 geeft daar de mogelijkheid toe! En verder kan deze regering van mij opflikkeren, het liefst vandaag nog!

   Like

  • Ronald Soeverein Mens zegt:

   Beste Henk je weet toch wie de oprichter was van de Bilderberggroep dat was n.l. onze fijne prins Bernhard die dit heeft overgedragen aan zijn dochter Bea die de Bilderberggroep met ijzeren hand regeerd. Dus zulke landsbelangen heeft het vorstenhuis niet met de Soevereiniteit van Nederland anders hadden zij ook wel een stokje in de spaken gestoken van het EMS-verdrag wat door Rutte en Jan-Keesje de Jager klakkeloos en lachend is ondertekend. Herinner je misschien nog wat Bea zei tijdens haar aftredings-speech; Ik ga niet voorgoed weg maar blijf op de achtergrond bij u aanwezig! M.a.w. zij dicteerd wat Alexje mag en moet zeggen en doen!!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jaren geleden gelezen in Nieuwe Revu: “Ze zijn de dertig -ruimschoots- gepasseerd, zonder duidelijk beroep, wonen nog thuis, richten hun oren volledig naar hun moeders en laten ze zelfs hun vriendinnen keuren. Wat zijn het? Watjes? Nee, nog veel erger: Het zijn onze toekomstige TROONOPVOLGERS!”

    Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 15:40
  Die rotkop van ‘m spreekt voor mij boekdelen!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21891290/__Van_Rijn_wil_opheldering__.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws: we krijgen er 100 euro bij…. per jaar welteverstaan..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21891295/__Iedereen_levert_in__.html

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Goh…………100.00 euries. Wat zal ik daar nou eens van kopen. Een huis, misschien. Of een nieuwe auto? O jee, ik kan niet kiezen. Tja, als je ineens ZOVEEL geld krijgt, dan weet je niet zo goed wat je ermee aan moet. Het is trouwens maar goed dat we niet 101.00 euries krijgen, want dan zou men ons inhalige graaiers noemen. We zouden dat te boek staan als egoistische en hebzuchtige staatskas plunderaars. Tja, dat wil je natuurlijk niet.
   Nou, ik denk dat ik maar het langste houtje moet gaan trekken.
   Wat zal ik doen, staat het langste houtje voor de de auto en het korte houtje voor het huis?
   Of staat het korte houtje voor de auto en het langste voor het huis?
   Jeetje, wat moeilijk zeg, ik kan niet kiezen. Misschien moet ik die 100.00 euries maar niet aannemen, brengt te veel stress ……..is niet goed voor je gezondheid.

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Alle islamitische infiltranten OPROTTEN uit de EU..!!!
  http://www.telegraaf.nl/feed/21891264/___Met_Wilders_op_campagne___.html

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl: 16.16. uur. Gerrit we kunnen er wel uitstappen. Maar dat zeggen de smeerlappen van de PvdA,CDA,VVD,D66, natuurlijk niet. Artikel 50 van het Verdrag van Maastricht, daar is het te vinden.

   Like

 6. Trucker zegt:

  Wat heb ik net gelezen…Marine Le Pen gaat met Geert Wilders samen campagne voeren bij de europese verkiezingen.
  Dit is goed, meisje Marine is de toekomstige presidente van Frankrijk waar momenteel hollande een Nationaal Socialist het land verder naar de afgrond leid.
  Enige die ik mis in dit verhaal is onze El Cid, hij met de twee voornoemden zouden een zeer sterk trio vormen die de linkse multikullers in de vernieling zouden kunnen rijden, het hangt ook (jammer genoeg) af van de DOMME kiezer die niet weet dat we aan de vooravond staan van een uitverkoop van onze Vrije Westerse Wereld.

  Like

 7. Jean zegt:

  Hopelijk helpt het Vlaams Belang dhr. G Wilders door de Nederlanders in België warm te maken om voor dhr G Wilders te stemmen en helpt G Wilders het VB in mei 2014, als het effe kan ook nog de Duitse, Franse, Oostenrijkse partijen betrekken zodat dat EU gedrocht héél snel gelijk met de grond gemaakt wordt want dat is alleen maar goed voor héél Europa.

  Like

 8. JiepMK zegt:

  Breaking news, weinig verrassend: We gaan er in koopkracht op achteruit:
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/cpb-cijfers-uitgelekt-daling-koopkracht-half-procent

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s