Prinsjesdag staat weer voor de deur

Screenshot_21

Wat krijgen we nu weer op onze boterham gesmeerd? Was het brood al oud (vers kan er al niet meer af om te eten), dan krijgen we nu de beschimmelde boterham. We zijn tot de bodem van de honingpot gekomen, kunnen alleen de bodem nog eens afschrapen, maar hij is echt leeg. Van de week stond in de krant en werd er trots op de radio gesproken over: dat de ouderen er tegenwoordig beter aan toe waren en veel rijker waren dan een 20 jaar geleden. Ze wonen in dure huizen en het komt erop neer, dat deze mensen het geld kunnen laten rollen.

Je voelt de bui al hangen, er wordt naarstig gewerkt aan een plan. Uiteraard zijn deze pensioengerechtigde mensen, die hun hele leven gewerkt hebben, er niet beter op geworden… maar… er is misschien nog een huis..?

We zullen wel horen over de nieuwe plannen op Prinsjesdag. Het zal wel geen plezierig bericht zijn.

Geert Wilders heeft 80.000 handtekeningen… VEEL te weinig, er had minstens een 0 en beter nog 2 nullen achter moeten staan.

De Nederlander is laks…

De laatste opmerking die ik hoorde van een bekende (die beter zou moeten weten) was: Ja het wordt er allemaal niet beter op, maar we wachten maar af wat onze regering voor ons in petto heeft… Ach, ik wil geen onenigheid, maar sta met mijn tanden te knarsen…

Soms denk ik, wat heeft het allemaal voor zin?

Geert Wilders heeft gelijk, dat weten wij al jaren. Wij, die met lede ogen aanzien hoe Nederland (en zijn “eigen” volk) naar de bliksem gaat.

Hoor ik dit soort opmerkingen dan denk ik: Jullie verdienen het naar de bliksem te gaan!

Hieronder een bericht van Geert Wilders.

http://www.pvv.nl/images/stories/Bedankt-Mark-PVV-12-sept.pdf

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Prinsjesdag staat weer voor de deur

 1. delamontagne zegt:

  Als oudere ben ik er nu mischien beter aan toe dan de oudere van 20 jaar terug, maar dat komt dan wel doordat we voor ons 65 jaar uit NL zijn weg-gegaan en nu ergens anders belasting betalen.
  Met onze (65+ ) inkomen, ZOUDEN we in NL wellicht tot de minder welgestelden behoren.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21891164/__Wilders_valt_Rutte_hard_aan__.html

  PVV-leider Wilders opent een ongekende persoonlijke aanval op premier Rutte. In een interview met De Telegraaf zegt hij dat de minister-president „Nederland kapotmaakt”.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/09/wannabe-limburgs-raadslid-geeft-minister-president-het-nakijken

  Dat Rutte in de regeringscoalitie niks te vertellen heeft, wisten we al. Maar blijkbaar in zijn eigen partij ook niet meer.

  Inmiddels heeft heel Nederland kennisgenomen van het feit dat de scheveschaatsrijder Jos van Rey tóch op de kieslijst van de VVD Roermond mag plaatsnemen. En de grootste partij van Nederland staat opnieuw in z’n hemd vanwege de kwestie.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  De activiteiten van een deel van de ouderen zijn lager dan toen ze wat jonger waren. Logisch, ze zijn uit de geldslurpende opgroeiende jeugd en veel zijn eerder tevreden met hun ‘uitjes’. Ze hebben veelal een hoop van de wereld al gezien.
  Maar, dat is slechts een deel van de ouderen. Er zijn er genoeg die nog steeds hoge kosten hebben. Hun ziektekosten zijn vaak hoger. En ….. velen, die het geluk hebben nog goed gezond te zijn, maken gebruik van hun RECHT op een welverdiende oude dag en trekken er op uit.
  AANTASTING VAN HET RECHT OP OUDE DAG.
  Martha N is terecht bevreesd dat het huidige sloop-kabinet van plan is de ouderen aan te gaan pakken. OPNIEUW zou het dan zijn want bij velen zijn de pensioenen al een aantal keren bevroren en bij een fiks aantal gekort.
  RAMPZALIG BELEID
  Het stomme beleid van deze regering ( en voorgaande regeringen) en meer nog van de Europese Commissie heeft er voor gezorgd dat we in een langdurige crisis zijn beland. De banken hebben veel te lang vrij spel gehad en hebben de financiële balans grondig verstoord. De gebakken peren daarvan zijn doorgeschoven naar de belastingbetaler. Het blijkt dat er zoveel onder de mat is geschoven dat er nog veel valt te ruimen.
  SNOEIEN
  We kunnen alleen maar uit de ellende komen als gedaan wordt wat Geert Wilders aangeeft. Er moet grondig gesnoeid worden in de overbodige uitgaven van de overheid. Alleen dan is het mogelijk om de economie weer lucht te geven. Hij vindt ook, terecht, dat we zo snel mogelijk uit de Euro en uit de Europese Unie moeten stappen. Als we schoon schip willen maken moeten we ook zelf kunnen beslissen. Dat kunnen we nu niet omdat onze regering(en) veel te veel bevoegdheden naar Brussel hebben afgegeven.
  BOUWMEESTER
  Ik sluit me aan bij degenen die zeggen dat we op 21 september op de Koekamp goed van ons moeten laten horen en zien. Het kabinet Rutte II moet weten dat we het totaal oneens zijn met het afbraak-beleid. Er moet gebouwd worden en de architect daarvan heet Geert Wilders.

  Like

  • Martha N zegt:

   M.A.L. Sion, ja.. gelijk heb je.

   Onze rechten zijn aangetast en ze gaan steeds verder want de autochtoon protesteert amper. Hoeveel jaren gaat dit al niet zo, beginnen we bij de geniale den Uyl?

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe meer meningsverschillen en ruzies, hoe liever dat ik ’t heb!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21891152/__Teeven_maalt_niet_om_PvdA__.html
  Maar FT heeft een punt: we kunnen logischerwijs niet alle sociale, maatschappelijke en financiële problemen van de rest van de wereld oplossen. Sowieso in logistiek opzicht totaal onmogelijk.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Laten ze eerst maar eens snel wat gaan doen aan al die islamitische aanstellers die al naar de dokter gaan als een teennagel scheef zit.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21891170/___Nieuwe_oudere__weet_kosten_niet__.html
  En dan heb ik het nog niet eens gehad over het soort dat in moskeeën van die leuke adviezen meekrijgt. Daar is al eens een geruchtmakend boek* over geschreven!
  * twee citaten op deze pagina: http://tinyurl.com/oypkj96
  Wat vreselijk jammer dat ze in 1878 niet de daad bij het woord gevoegd hebben…, want
  nu zitten we met de rotzooi en het wordt alleen maar erger.
  Zie onderaan die pagina.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “Rutte sloopt, Wilders bouwt.”

  Hoe waar is dit! En nóg zijn er dwazen die Wilders verguizen en demoniseren.
  Ze weten niet wat zij doen; laten we het daar maar op houden…

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Delamontagne, ik heb ook overwogen om Nederland de rug toe te keren. Binnen Europa zie ik echter dezelfde problematiek als bij ons. Elders? Ik zou het niet weten waar het nog veilig is.

  Eigenlijk wil ik niet weg want ik hou van mijn Nederland, hier stond mijn wieg, hier leefden mijn
  voorouders die vele malen voor onze voorouders vochten om in vrijheid te leven.

  Eigenlijk zou ik willen dat alle Nederlanders zich samen pakten. Om samen de tirannie te verdrijven en de landverraders te berechten. Over vier jaar heb ik er 50 werkzame jaren op zitten.

  Het liefst zou ik graag willen genieten van mijn oude dag. Van mijn eigen huis waar ik hard voor gewerkt heb. Ik heb er elke gulden voor moeten omdraaien, maar nu is het betaald. Ik laat het me niet afnemen.

  Desnoods verkoop ik het ver onder de prijs en vertrek, mits de Amerikanen me toelaten, naar een klein dorpje in Wyoming of Montana. Ik hoop het, want ik zal nooit ten laste komen van de Amerikaanse samenleving. Tot aan mijn dood kan ik mezelf financieel bedruipen en niemand zal last van mij hebben.

  Maar nogmaals, het liefst zou ik hier blijven in mijn eigen mooie Nederland. Het liefst zou ik nog vechten voor onze vrijheid. Een grote nationale zuiveringsactie om ons land van de tirannie te verlossen. Nu kan het nog, over enkele jaren ben ik er te oud voor. Als ik voor onze vrijheid sneuvel vind ik dat niet eens erg. Onze kinderen hebben nl ook het recht om in vrijheid te leven.

  Like

  • Martha N zegt:

   Joannes den Hollander, U hebt gewoon gelijk, net zoals vele gelijk-denkenden met U.

   Bij velen zijn de zintuigen die naderend gevaar aankondigen ingeslapen!
   Mensen denken niet aan hun kinderen meer, na mij de zondvloed en onze regering zal wel weten wat het beste voor me is.

   Kinderen moeten naar de opvang, anders krijgen pappie en mammie het geld niet bij elkaar… Pappie en mammie zijn moe dus geef de kinderen maar een computer, zijn ze stil.
   En zij… nadenken is er niet meer bij, het zal wel moeten gaan zoals het gaat.

   Ik hoop dat U mag blijven wonen in UW en ons eigen Nederland, wij vechten ervoor, al is het niet met het kromzwaard.

   Like

 9. Jean zegt:

  Voor politiekers is geld uitgeven aan gepensioneerden ‘weggesmeten geld’, voor politiekers moeten de ouden van dagen maar opgevangen worden door de kinderen of familie…
  Echt geld wegsmijten is geld wegsmijten aan een waardeloze monarchie, aan politiekers (lees: ordinaire slopers + parasieten), aan nutteloze instellingen en aan die massa vreemdelingen/allochtonen die hier ONS leven komen verpesten, vergallen, onveilig maken en overal troep achter zich laten overgoten met barbaars geweld.
  Daarop moet bespaard worden, daar gaan de miljarden aan verloren, die troep brengt armoede en weelde voor zichzelf.
  In België loopt al de 5de kip rond met het handje open en dat kuiken van waalse afkomst ‘eist’ aangesproken te worden met majesteit??? ☺☺☺, een mens lacht zich te barsten, de enige naam die ik aan die walin zou verknoeien is ‘meiske wordt volwassen en ga werk zoeken’.
  “”Als niets tot iets komt dan kent niets zijn eigen niet””
  Onze redding, zowel voor Nederland als Vlaanderen is massaal rechts stemmen om alzo snel een einde te maken aan dat decadent misdadig profitariaat, al dat vreemdelingenfedoe van het grondgebied en omvormen tot REPUBLIEK, dat en dat alleen is de redding van de lage landen.
  De roofbouw op onze welvaart MOET STOPPEN, belastingen omlaag en géén eurocent nog buiten de grenzen en of aan leeglopers resp. klaplopers.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met de vele goede reacties! En waar ik de clown Rutte voor in staat zie, is dat tzt, de pensioenen gekort worden op de AOW. ROOFRIDDERS dat zijn het, figuren als Rutte, Samsom, Dijsselbloem en consorten. En steeds weer de leugens van pinokkio Rutte, deze klootzak noemt LASTENVERZWARINGEN voor burger en bedrijfsleven BEZUINIGINGEN. Neen, kloothommel Rutte, dat zijn het niet! Verder zal nota bene het GEDROCHT EU ons nog veel verder het moeras intrekken!

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Terwijl de werkloosheid steeds verder oploopt, en de zoveelste bezuinigingen c.q lastenverzwaringen in aantocht zijn, wist de media te melden dat er weer langzaam groei in onze economie zit. De export zou weer groeien, en de consument zou weer uit zijn winterslaap ontwaakt zijn, en weer meer uitgeven. De economie in Duitsland draait als een tierelier, en ook in Frankrijk zou het weer opwaarts gaan. Maar voor hoe lang nog. Weken, maanden, langer nooit. En ik maar denken dat Hans Cristiaan Andersen en de gebroeders Grimm de mooiste sprookjes hadden. Het is als een stervende die zich voor de laatste maal opricht en kerngezond lijkt, om het volgende moment dood neer te ploffen ! Eerst het zuur, dan het zoet zei Balkenende. Het werd de giftige zure appel van Doornroosje. Maar welke prins zal ons wakker komen kussen ?

  Like

  • JiepMK zegt:

   Een klein exportgedreven herstel. Duurt hooguit tot na de herverkiezing van tante Angela en dan is het voorbij. Kan nooit duurzaam zijn met het ontbreken van binnenlandse vraag in een schuldencrisis die ook monetair wordt versterkt. Echt klap komt nog.

   Like

 12. luckybee zegt:

  Ik heb alleen nog een vaderland en dat is Nederland. Daar om ben ik erg zuinig op ze.

  Like

 13. Peter zegt:

  Het huidige Kabinet heeft op dit moment weinig rendabele oplossingen voor de crisis. Ze luisteren braaf naar Europa. Ons geld stroomt naar landen die het financieel minder voor elkaar hebben. Wie gaat ons straks helpen als wij er financieel slecht voor staan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s