SYRIË: Als ze ze niet onthoofden, dan vernederen de door Obama gesteunde Al Qaida-terroristen de christenen

Screenshot_36

De verslechterende situatie in Syrië geraakt snel buiten controle en creëert een hel voor Syrische christenen. Veel erger dan de Amerikaanse mainstream media berichten of het regime van Obama erkent. Op de foto is een christelijke vrouw in Aleppo aan een paal vastgebonden door een aan Al Qaida gelieerde bende. Onder haar voeten steekt een papiertje, met daarop de aanmoediging aan voorbijgangers om haar te bespugen.

De terroristenbendes (want dat is wat zij zijn, geen “rebellen”), die zich met geweld christelijk eigendom toe-eigenen, christenen in elkaar slaan, martelen en vermoorden en een normaal bestaan voor iedereen onmogelijk maken die achterblijven. Toch blijft de regering van Obama de “rebellen” steunen.

De christelijke vrouw op de foto is vastgebonden aan een paal in de wijk Sheikh Maksoud in Aleppo. Zij is een van de “criminelen” die om onbekende redenen gearresteerd werden door een nieuwe radicaalislamitische commissie in wat zij “de bevrijde regio´s van Syrië” noemt. Op het briefje aan haar voeten staat: “Zij die niet naar deze vrouw spugen, hebben geen eer!”

Het is een schande dat onze regering door blijft gaan met het geven van morele en materiële steun aan deze terroristen, in strijd met iedere conventie van mensenrechten en het oorlogsrecht. Dit is bijzonder kwalijk, gezien in het licht van onze kennis dat veel van deze strijders gelieerd zijn aan Al Qaida, onze openlijk verklaarde vijand, en een van de terroristische organisaties die op de lijst staat van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

http://gerarddirect.com/2013/01/03/6874/sharia_law_aleppo-christian-woman/

Bron:

BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Obama, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

39 reacties op SYRIË: Als ze ze niet onthoofden, dan vernederen de door Obama gesteunde Al Qaida-terroristen de christenen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Tot op de huidige dag vraag ik me nog steeds af welke IDIOOT religie heeft uitgevonden.
  En niet te vergeten politiek. Het levensgevaarlijke mengsel van die twee kennen we: islam.
  http://tinyurl.com/kgh8x56

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  De westerse cultuur, mijn cultuur, is gekaapt door linkse gekken en is mijn vijand geworden, een vijand die mij via alle mainstream-media bespringt.
  Wanneer breekt mijn geest?
  Wanneer koop ik een Kalasjnikov en sla ik zelf aan het massa-moorden op het Media-park in Hilversum of op de redactie-burelen van NRC, Trouw en Volkskrant in Amsterdam?
  Ach nee, AIVD: maak je niet ongerust!
  Jullie kennen me toch?
  Ik waarschuw voor de menselijke mogelijkheden.
  Wat je een bevolking kan aandoen qua culturele en materiële beroving is eindig.

  Like

 3. Pingback: “Het bloed van de slachtoffers van de islam kleeft aan de handen van hen die de islam steunen/accepteren !!” | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 4. Jean zegt:

  Dat moslimgespuis is ziek, zeer ziek door manipulatie door baardapen in stinkjurken die zo maar mensen mogen oproepen tot barbaars geweld in die haatbunkers resp. mosselketen en die smeerlapperij wordt hier in ons eigen land gefinancierd????
  Wie is dan de grootste misdadiger op ons grondgebied? Juist, de boer die dat zaait, Boerzwa van NVA
  Nooit zal ik een stem geven aan dergelijke verradersbende net zoals ik NOOIT een rode of groene een stem zal geven.
  Wat valt het toch steeds op dat politiek vergeven is van lafaards en verraders die maar één doel nastreven, zelfverrijking op decadente misdadige wijze.
  Wat zou ik graag die lafaards zo aan een paal zien hangen. Make my day.

  Like

 5. Martha N zegt:

  Ja welke idioot heeft religie uitgevonden?
  Daarvoor moeten we heel ver terug gaan in de tijd.
  We hebben het nu eenmaal en niets is zo vast geworteld als “Religie”.
  Mijn afdeling is atheist (ook een geloof?), maar je kunt anderen hun geloof niet verbieden.
  Ja behalve wanneer je een moslim strijder in naam van allah bent.

  Wat wel gedaan zou kunnen worden is: ELK geloof dat agressief is en mensen doodt, verbannen.
  Landen die dit toestaan boycotten, geen wapens leveren en andere voor hen van levensbelang zijn de zaken, grenzen dicht.
  Oer-stomme gedachte uiteraard, want sommige landen en wapenhandelaars, verdienen goed
  hiermee. Ze leveren wapens al is het maar in verschillende onderdelen, zodat hun eigen mensen die naar die landen moeten om de vrede (ha) te brengen, hiermee afgeslacht kunnen worden.

  Het geloof heeft in feite één grote puinhoop opgeleverd, samen met de afbrekende handelingen van politici, brengt dit de burger naar de aller-diepste afgrond. De hel van Dante is er niets bij.

  Like

  • dwz zegt:

   Elk geloof verbieden dat agressief is en geen respect heeft voor andere levende wezens, daardoor geen constructieve bijdrage levert aan een positieve ontwikkeling op deze aarde.
   Als er morgen een kleine sekte zou worden opgericht met dergelijke kwaadaardige eigenschappen zou deze verboden worden.

   Like

  • Jean zegt:

   Martha,
   Dat zeg ik al jaren en dagelijks wordt het bewezen door de waanzinnigen zelf:
   “”religie & monarchie zijn de vijanden van democratie””.
   Hier bij ons in België loopt er een simpele waalse kip rond die wil aangesproken worden met majesteit!!! Je moet maar even zot gedraaid zijn en opleiding gekregen hebben in verwaandheid, de sukkel heeft nog niet door dat het voor ons een ordinaire franskiljonse parasiet is en voor dergelijk zootje bestaat in Vlaanderen géén respect.
   Maar wat volksbedrog betreft, door sommige simpele van geest religie genaamd, scheren die achterlijke woestijn barbaren die als hobby hebben kinderen verminken, vrouwen dood stenigen, homo’s ophangen (alhoewel de meeste homo’s onder dat moslimgespuis voorkomt), brandstichtingen, verkrachtingen en moorden hun in het koppeke geprent door die baardapen in stinkjurken in die haatbunkers resp. mosselketen.
   En die smeerlapperij wordt in ons land gesubsidieerd door een achterlijke gemene lijkenpikker met een gestreken smoel lid van de bende NV Allochtonen..

   Like

 6. Trucker zegt:

  Syrië heden ten dage, wat er met de arme vrouw gaat gebeuren nadat ze dit moeten ondergaan is is horror als men weet dat een Christen voor een islamiet niks voorsteld.
  De al qeada en terroristen psychopaten die er nu zijn en dit doen hebben geen enkele affiniteit met lde waarde van een levend wezen laat staan voor iemand die ze in handen hebben en verachten.


  Heb en link naar barenakedislam bijgevoegd…syrië vandaag de dag ik vraag me af hoe kan God die waanzin die beestigheden die ongekende wreedheid blijven negeren
  ziekmakend dit is inderdaad erger als de hel van Dante zoals Martha N schrijft

  http://www.barenakedislam.com/2013/09/14/syria-obama-backed-al-qaeda-linked-fsa-rebels-executebehead-syrian-soldiers-in-front-of-children/

  Like

  • Jean zegt:

   Trucker,
   Poepsimpel, er bestaat geen god en er bestaat geen allah, wat wel bestaan heeft (helaas en jammer) is die ordinaire perverse pedofiel die dergelijke barbaarse bullshit uitgedacht heeft.

   Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Beste mede reageerders, de islam is geen geloof, maar een hersenspinsel van Mohammed, notoir karavanenberover, halsafsnijder en zonnesteekidioot. En de KORAN is geen haar beter als “Mein Kampf”, van Adolf Hitler. Mein kampf is zelfs een bestseller in moslimlanden, dat zegt m.i. toch genoeg! De islam is een reine nazi ideologie!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   M.i. is die smerige islam nog véél erger dan Mein Kampf, zaten die achterlijke barbaren maar in een kamp waar ze dag in dag uit een flinke rammeling kregen tot ze die zwijnerij uit hun hoofd verbannen hebben.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Toen de koran aan dat zieke brein ontsproot, was het waarschijnlijk al zwaar aangetast door de syfilis en had de krankzinnigheid al toegeslagen.

   Like

 8. benkok zegt:

  Commentaar:

  Denk niet dat dit een incident is , begaan door een paar gekken. Nee, dit is structureel, wordt gelegitimeerd in koran/ahadith en de stilwzijgende moslimmeerderheid, die het laat gebeuren, omdat ze weten dat dit de “ultieme bedoeling is van de koranAllah”.
  Het wordt ook gelegitimeerd door de moslimpaus, Mohbama, die deze jihadisten van wapens voorziet en er op uit is de regering van Assad ten val te brengen.
  Als Assad weg is, zullen alle christenen in Syrie worden uitgemoord.
  Bedankt PvdAllah, Frans Timmermans met je enthousiasme over de “Arabische lente”, in gang gezet door Mohbama/CIA/NWO en heel fijn dat Mark Trutte de Mohbama-lijn steunt namens de Nederlandse regering.
  CU ook blij, want de “islam is wel een gelijkwaardige religie” in ons land, zie mijn open brief aan die christen-lijken :
  http://tora-yeshua.nl/2013/09/open-brief-aan-de-cu-die-nog-steeds-roept-dat-de-islam-een-gelijkwaardige-religie-is-in-ons-land/
  Alleen Joel Voordewind had het fatsoen te antwoorden, als privepersoon, de rest van de CU deed er het zwijgen toe, politiek correct en laf als altijd.

  “Fijne” shabbath en zondag toegewenst in al die 6000 kerken en 50 synagoges, die allemaal zwijgen over de islam op hun websites.
  Laat die moslimmoordenaars lekker hun gang gaan.
  En dank aan de ruim 1 miljoen moslims in ons land, die nergens protesteren over het onbeschrijfelijke criminele wangedrag van Mohammedanen wereldwijd.
  Opb 3:16 geeft aan, dat Yeshua kotst van menen, die koud noch heet zijn, maar het allemaal maar laten gebeuren zonder zich druk te maken.

  Shalom en een gezegende Yom Kippur viering voor wie dat oprecht snapt en ziet, dat schuldbelijdenis een goede stap is, maar absoluut onvoldoende: het aanvaarden van Yeshua, die voor elk mens, die zich als zondaar erkent, de doodstraf heeft gedragen, is de noodzakelijke volgende stap.

  Wie denkt dat hij Yeshua niet nodig heeft, lauw en onverschillig blijft, of het houdt bij schuldbelijdenis en dan denkt, dat de Rechter dat voldoende vindt, heeft het zeer mis en gaat voor eeuwig verloren.
  Zie http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ben kok: 12.22. uur. Ik sta achter uw reactie. Ook ik heb als volger van Jezus, momenteel grote moeite met de opstelling van alle christelijke kerken, de insituten als de RK, de PKN, en partijen als de CU en het CDA, die maar lopen te roeptoeteren dat de islam een godsdienst is. Te walgelijk voor woorden, deze instituten zijn gegijzeld door met name socialisten en andere linksen.

   Like

   • Lucie zegt:

    In de koran staat dat allah geen zoon heeft.
    In onze Bijbel staat dat Jezus de Zoon is van God.
    Zegt dit niet al genoeg?

    Like

 9. Cathja zegt:

  Zullen we eens stoppen met alle religies over één kam te scheren? Doen we dit niet, dan beschuldigen we Joden en christenen in feite van dezelfde afgrijselijke wandaden die we van de moslims kennen.
  Het zou beter zijn als we eens na zouden denken over het lot van de gehate Joden en de vervolgde christenen! Waaraan hebben zij dit te danken? Hebben ze het er zelf naar gemaakt, omdát ze toevallig Jood of christen zijn? Wie kan me voorbeelden aandragen waar Joden en christenen uit eigen beweging de wapens oppakten en wereldwijd slachtoffers maakten? Dan bedoel ik niet de zo vaak genoemde kruistochten, want dat is ver verleden tijd.

  Het stuit mij persoonlijk wel eens tegen de borst dat religieuzen als de wortel van het kwaad worden gezien.
  Zullen we eens gaan beschrijven waartoe niet-gelovigen in staat zijn?

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ik zal het eens even heel direct(en volgens sommigen misschien ongenuanceerd) stellen: Op grond van dit éne geval, ik herhaal, dit éne geval dat hier getoond wordt is onze (ahem) regéring al verplicht alle hulp, financieel of anderszins, aan deze terroristenbende stop te zetten.
  Hoezo? Dit zijn middeleeuwse fratsen, gelieerd aan de Schandpaal en gaan principieel in tegen de Rechten van de mens.. Heel eenvoudig.
  Westerlingen zouden een móslimterrorist nog niet aan zo’n behandeling blootstellen. Als zij dat op hun beurt dus wel doen, dient elke westerse regering te weten wat hààr te doen staat.
  Zo niet, dan zijn zij niet waardig, om een westerse natie te regeren en kunnen zij zich nog beter meteen tot dhimmi’s verklaren. Ik zeg dit nu kalm, maar men moet niet vragen, wat er op dit ogenblik bij mij van binnen plaatsvindt
  VERBIJSTEREND!!!……

  Like

 11. Geert zegt:

  Ik mag het eigenlijk niet zo ongenuanceerd zeggen maar doe het toch, Ik hoop dat jullie sterven kanker haatbaarden.

  Like

 12. GT zegt:

  Nieuws: Nu Syrië in een humanitaire ramp storten..??

  Kun jij je voorstellen dat dit soort ‘vrijheidsstrijders’ in staat zijn een modern leger, zoáls het Libische leger was, te verslaan..? Naar wat voor een sprookjes zitten we te kijken op TV? Waarschijnlijk naar sprookjes die we willen geloven..!

  Er is GEEN VOLKSOPSTAND IN SYRIÉ.. We geloven het nieuws, de nieuwsbureau’s geloven wat ze voorgekauwd krijgen voorgeschoteld en brengen het met veel aplomb, verontwaardigd over zoveel leed dat de burgers van Syrië wordt aangedaan. Het is Libië revisited. Weg met de dictator, de macht (terug) naar het volk. Maar is dat wat je voorgeschoteld krijgt als voorgekauwd nieuws, werkelijk wat er gebeurt..??

  Srdja Popovic is de voormalige student die met z’n maatjes Miloseviç ten val bracht in Servië. Zijn kennis, ervaring en inzichten worden omgezet in ‘revolutie-adviezen’ aan ‘geschikte landen’, en gefinancierd vanuit de Verenigde Staten..! Klik voor een onthutsend artikel over de georchestreerde revoluties ‘van het volk’

  Het je het hoofdartikel nog voor de geest staan, dat we brachten in Januari, handelde JUIST OVER DEZE FAKE-opstanden..!! En wie zitten er achter deze opstanden..? Wie bewapenen de ‘opstandelingen’…? Geloof jij nou echt dat een aantal Daihatsu-jeeps met op de laadbak een artilleriegeweer, het modernste leger van kolonel Khadaffi hebben verslagen..?? Wake up en neem het werkelijke nieuws tot je..!! Lees opnieuw het hoofdartikel wat je HIER op de site vindt, onder de overduidelijke titel: ‘Midden Oosten-revoluties spontaan..? Mooi niet?’

  Onderwijs en ziekenkosten zijn gratis in Syrië, wist je dat? Syrië ving massaal de vluchtelingen uit Irak op, wist je dat? Het gaat er vooral om, dat jij GEEN TOEGANG lijkt te krijgen/hebben tot de werkelijke waarheid.. Luister hieronder naar de pater die zijn woordje doet in dit opzicht! Onthutsende berichtgeving, die PRECIES past in het plaatje zoals je dat in het genoemde hoofdartikel kunt zien..! Deel deze informatie met je kennissen en vrienden, toon hen de ‘werkelijke waarheid’..! Maar eerst het woord aan deze anoniem pater, die een boekje opendoet, VANUIT SYRIË…!
  Libië is verwoest, er zijn 150.000 doden gevallen, het land is overgeleverd aan plunderaars, die de ‘revolutie’ in de eerste plaats al hebben getriggered..!! Wordt wakker! Luister naar het sympathieke verhaal van deze anonomieme pater!
  X
  * * *
  X
  De obsessie van het Westen:
  Nu ook Syrië in een humanitaire ramp storten?
  Mediawerkgroep Syrië ⋅ 15 februari 2012
  X
  x
  Om veiligheidsredenen werd besloten de precieze identiteit en werkplaats van deze Belgische priester niet bekend te maken. Hij werkt sinds 2010 in Syrië en geeft een moedig getuigenis over de gebeurtenissen in dit land. De Syrische oppositie valt niet enkel daar, maar ook in Europa en in ons land, ambassadepersoneel en aanhangers van dialoog en geleidelijke hervormingen aan en bedreigt hen met de dood.
  X

  Een exclusieve reportage van de Mediawerkgroep Syrië
  MEDIAWERKGROEP SYRIE – 15 februari 2012 – Sinds april 2011 heeft de internationale pers over Syrië berichten verspreid die steeds meer onrustwekkend werden: vreedzame betogingen die door het regime bloedig worden onderdrukt, onschuldige burgers die door soldaten worden beschoten en daarna nog verminkt, ziekenhuispersoneel dat wordt bedreigd, soldaten die door collega’s worden neergeschoten omdat ze weigeren op hun eigen volk te schieten. President Bashar al-Assad wordt voorgesteld als een gruwelijke dictator die zo vlug mogelijk samen met kolonel Khadaffi uit de weg moet geruimd worden. En de christenen worden ervan beschuldigd dit onmenselijk regime uit eigenbelang nog te steunen.

  Het bedrog van eenzijdige berichtgeving
  Sinds de laatste maanden van 2011 ben ik in een groep in Syrië. Daar leven en komen mensen vanuit heel Syrië. Deze berichtgevingen werden er op onbegrip onthaald. Immers, dag na dag, kon men nergens enige bevestiging verkrijgen van een ‘bloedige onderdrukking van vreedzame betogingen’. Zij die de Libanese oorlog hebben meegemaakt (1975-1980 en daarna) herinnerden zich hoe zij toen, voordat zij wisten wat er gebeurde, werden meegesleurd in een burgeroorlog die vanuit het buitenland was opgezet. Zij hadden meteen dezelfde indruk, die achteraf de juiste bleek te zijn.

  Syrië, strategisch gelegen tussen Irak en Israël… Een land dat in het schaakbord van de wereld een sleutelpositie invult. China en Rusland hebben daarom geen zin het strategospel van de VS en Israël mee te spelen..!

  De situatie wordt grondig bestudeerd en in een aantal goed gedocumenteerde artikels uitgeschreven: “Au crible des informations tendancieuses, la situation en Syrie” (11 blz), “Syrie: entre conflicts armés et dialogue interne” (17 blz). De moedige en juiste stellingname van de maronitische patriarch Mar Boutros Béchara Raï werd door de internationale (ook katholieke) pers fel bekritiseerd. Hierop verschijnt een sterke verdediging: “Chrétiens au Moyen-Orient: le Patriarche, les catacombes et la révolution” (12 blz.) Meerdere verhalen die door de internationale pers al ijverig waren verspreid, worden ontmaskerd.

  In Banias zouden op 13 april 2011 9 soldaten zijn gedood door het leger omdat ze weigerden op het volk te schieten. Uiteindelijk bleek een terroristenbende hen gedood te hebben. En de eigenlijke leider ervan is een zekere Khaddam Abdil Halim, die van 1984 tot 2005 vice-president van Syrië was en de macht wilde grijpen. Toen dit niet lukte is hij naar Frankrijk gevlucht waar de rode loper voor hem werd uitgerold. Hij krijgt geld en wapens in overvloed om een revolutie in Syrië te realiseren. Enkele dagen na deze aanslag in Banias lanceert deze man in een grootse conferentie te Parijs zonder blikken of blozen een oproep “voor democratie in Syrië”!

  De artikelen die de waarheid over de toestand in Syrië onthullen laten de pers niet onberoerd. Toch brengt dit geschrijf geen echte verandering mee. Er is meer nodig. Daarom wordt het plan opgevat om onafhankelijke journalisten naar hier te halen. Het initiatief wordt uiteindelijk genomen door de directeur van het internationaal Centre d’Information Catholique in Libanon. Er wordt een tweedaags colloquium mee verbonden in de universiteit van de Heilige Geest, Kaslik in Libanon, waarbij de patriarchen aanwezig zijn. De algemene uitnodigingsbrief is gedateerd op 24 oktober 2011 en ondertekend door P. Abdo Abou Kassm, namens de bisschoppelijke commissie van sociale communicaties.

  De waarneming van internationale journalisten

  In de week van 13 november komt een groep van onafhankelijke journalisten en persmensen toe, samen een 16 : RTBF, La Libre Belgique, Journal Dimanche, de Franse katholieke tv KTO, de Amerikaan Webster Griffin Tarpley (zie http://www.tarpley.net), de Spaans-Italiaanse Isabel Pisano (werkt voor RAI, Canal-5, El Mundo, Marie-Claire, Oggi, Il Giornale), een soennietische moslima uit Algerije en tenslotte een groep rond Thierry Meyssan. Ze hebben vrije toegang, ook tot de gevaarlijkste gebieden. Ze ontmoeten de gouverneur van Homs, families waarvan leden werden vermoord en verminkt, gewonden en vermoorden in het ziekenhuis.

  Er is een ontmoeting met de invloedrijke Druus, emir Talal Anslan in Libanon, met generaal Michel Aoun, voormalig president en nu leider van de grootste, maronitische fractie in Libanon. Als overtuigd christen had hij vorig jaar al een open brief geschreven aan de paus en de deelnemers van de synode voor het Midden Oosten (10-24 oktober 2010) o.m. om te vragen de uitdrijving van de christenen uit Israël en het Midden Oosten mee te helpen stoppen. Tenslotte was er nog een ontmoeting met de maronitische patriarch Mar Boutros Béchara Raï. Het hoogtepunt werd de persconferentie in het Centre d’Information Catholique op vrijdag 18 november, waar alle tv-stations van Libanon aanwezig zijn.

  Dit is het begin van een kleine ommekeer. Van nu af zullen de berichtgevingen in de internationale media af en toe meer waarheidsgetrouw zijn en interviews uitzenden van deze journalisten.

  President Bashar al-Assad

  Welke zijn nu de bevindingen van deze groep journalisten die voor het eerst ter plaatse de toestand hebben waargenomen?
  Er is helemaal geen volksopstand in Syrië tegen de regering of tegen President Bashar al-Assad. Integendeel. In alle grote steden en elders zijn er voortdurend massale volksmanifestaties om hem te steunen. Op de massabetoging van 13 november was Cyrillus, de orthodoxe patriarch van Moskou aanwezig “uit solidariteit met de kerk van Antiochië, die ons Jezus heeft gegeven”. Kleinere protesten vragen zelfs om meer bescherming door het leger.

  Er zijn niet geïdentificeerde terroristische bendes actief die burgers en soldaten doden en die vanuit het buitenland met geld en gesofistikeerde wapens worden voorzien. De officiële lijst van gedode soldaten en veiligheidsmensen in oktober 2011 bedroeg 796 en 372 burgers. Iedereen kon de echtheid van de namen nagaan. Een lijst van honderd burgers, die volgens de internationale media door het leger zouden gedood zijn, werd grondig onderzocht en bleek echter vals te zijn. Een familie getuigde dat hun zoon vermoord werd omdat hij weigerde in een protestbetoging op te stappen.

  De terroristen gaan steeds driester te werk: eerst doden, daarna doden en verminken, dan eerst martelen, doden en verminken. Ze zijn in het zwart gekleed en met bedekt gezicht. Sommigen zijn gedrogeerd. Ze gelijken op de doodseskaders die destijds in Latijns-Amerika door de CIA werden ingezet (aldus Webster). Telkens worden de gruwelen uitgebreid gefilmd en onmiddellijk uitgezonden door Al Jazeera en Al Arabija met valse beschuldigingen aan het adres van het regime. Er werd/wordt op die wijze willekeurig terreur gezaaid in grenssteden met Jordanië, Libanon, Turkije, Irak, nl. in Deraa, Homs, Hama, Idlib, Abou Kamal.

  Onder die niet geïdentificeerde bendes zijn moslimbroeders en salafisten uit Afghanistan, Libië, Jordanië. Geld en gesofistikeerde wapens krijgen ze van de VS, Israël, Saudi-Arabië, Turkije. Bij de terroristen werden ook al wapens gevonden afkomstig van Turkije en Israël met uitgebreid mediamateriaal. De bedoeling is een burgeroorlog uitlokken in steden op de grens, die door het leger niet kunnen omsingeld worden. Dit is nog niet gelukt.

  Alle journalisten waren diep onder de indruk van de grootmoedigheid van het Syrische volk. Families wier kinderen werden ontvoerd, vermoord en verminkt weigeren zich te bewapenen en wraak te nemen. Het volk weigert in de spiraal van geweld en burgeroorlog te treden door de ene geloofsgroep tegen de andere te stellen. Soennieten, sjiieten, alawieten, druzen, christenen, allen betuigen hun wil om in eenheid en vrede met elkaar verder te leven. Emir Talal Anslan, die een druuz is, loofde president Assad, die een alawiet is, om zijn oprecht en moedig bestuur en drukte zijn waardering uit voor de bijdrage van de christenen en de katholieke kerk.
  Een sergeant (27 jaar, gehuwd, 4 kinderen) verloor beide benen omdat hij zich op springstof geworpen had, om zijn soldaten te beschermen. Terroristen hadden hen in de val gelokt. Hij heeft geen greintje spijt, rancune of haat. Fier en dankbaar wil hij zich blijven inzetten voor een vredelievend samenleven van alle Syriërs.

  De werkelijkheid tegenover de ‘nieuwe wereldorde’
  Er zijn duistere wereldmachten in het spel die de bevolking in het Midden-Oosten en elders in kleine confessionele groepen willen verdelen om hen tegen elkaar te laten vechten en zo nieuwe machtsverhoudingen en een ‘nieuwe wereldorde’ te kunnen vestigen. Dit was en is de ‘overwinning’ van westerse machten in Irak, Libanon, de Balkan, Afghanistan, Pakistan, Egypte, Libië. Volgens plan had Syrië samen met Libië moeten ‘bevrijd’ worden. Rusland en China hebben al tweemaal hun veto gesteld. Syrië wordt verder gesteund door India, Brazilië, Zuid-Afrika… Ze vertegenwoordigen allen samen zowat de helft van de wereldbevolking. De mogelijkheid die er voor het westen nog overblijft om het land te ontwrichten is steeds dodelijker aanslagen plegen. Dit is al maanden duidelijk.

  Syrië heeft geen schulden en is geen slaaf van het westen, dat inmiddels zelf zijn eigen problemen niet meer kan oplossen. Het heeft eigen levensmiddelen genoeg voor zichzelf. En het heeft een eeuwenoude – weliswaar broze – traditie van vrede vol samenleven tussen de verschillende geloofsgroepen, die elkaar als broeders willen blijven beschouwen. Ook de christenen wonen hier in hun eigen land. Zij zijn en blijven pioniers van de menselijke, culturele en religieuze rijkdom van dit land. De familiale structuur van deze samenleving is veel gezonder dan in de westerse “democratie” die het familieleven vernietigt.

  Zowel Rusland als China stemmen met het zwaarste middel dat er is in de diplomatieke wereld, het VN-veto, tégen ingrijpen in Syrië door ‘Westerse allianties’..!

  President Bashar al-Assad heeft de ijzeren dictatuur van zijn vader steeds meer afgebouwd en versoepeld. Hij heeft het samenleven van alle geloofsgroepen in eenheid, vrede en gelijkheid steeds meer trachten te bevorderen. Functies worden niet verdeeld volgens iemands geloof maar op grond van loyaliteit aan de princiepen van deze “lekenstaat”. Onderwijs en ziekenzorg zijn gratis. Iedereen heeft (had) eten, kleren en een dak boven zijn hoofd. Er is (was) ruimschoots vrijheid van leven en er zijn (waren) nagenoeg geen armen zoals in het westen. Overigens is Syrië het enige land in de regio dat de massa vluchtelingen uit Irak heeft opgevangen en hen gelijke rechten heeft gegeven.

  Ziehier enkele kritische vragen die weliswaar onfatsoenlijk zijn volgens de “politiek correcte” en gemanipuleerde nieuwsberichten van Al Jazeera en consoorten. Waarom mag Syrië zijn eigen hervormingen niet doorvoeren met een president die door de meerderheid van de bevolking geliefd is? Moet Amerika komen leren hoe respectvol omgaan met betogers? Moet Turkije leren hoe de persvrijheid gerespecteerd wordt? Moet Saoedi-Arabië lessen komen geven over vrijheid en democratie?

  Toen aan de Amerikaan Webster Griffin Tarpley op de genoemde persconferentie door een van de aanwezige tv-stations nog even gevraagd werd wat hij wil zeggen aan de internationale pers antwoordde hij: “Stop met liegen en kom hier kijken”. Daarbij noemde hij een hele reeks tv-stations: Al Jazeera, de internationale woordvoerder van de “nieuwe wereldorde” in Qatar, Al Arabija, die opereert vanuit Saoudi-Arabië, de verschrikkelijkste theocratie in de Arabische wereld, Alhurria, uit de as van Irak geboren en verbonden met de VS, CNN, de veteraan van de Golfoorlog, BBC, France 24… die als papegaaien elkaar napraten.

  Een dringende en radicale ommekeer is nodig
  Met de komst van de eerste groep buitenlandse journalisten naar Syrië is er een kleine ommekeer gekomen in de internationale berichtgeving. De waarheid werpt licht op de terreur van een buitenlandse samenzwering en tegelijk op de grootheid van een volk dat ondanks alles in eenheid en vrede wil verder leven. Voor of tegen het regime zijn is nu niet het belangrijkste, maar wel dat men vanuit een humanitaire overtuiging geen willekeurige vernietiging van nog maar eens een land door westerse wereldheersers toelaat.

  Het Westen heeft zich samen met zijn bondgenoten tegen Syrië gekeerd om ook hier een “volledige overwinning” te behalen (zoals in een uitzending van Arte, op 11/10/2011, gezegd werd over Amerika in Irak!) Juist door deze samenzwering zijn het zelfbewustzijn en de eenheid van dit volk sterker geworden. In Syrië groeit het Rijk Gods in mensen van verschillende godsdiensten, op een onvermoede wijze.

  En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…!

  Amerika en Israël, gesteund door Europa en de Arabische Liga (met de grootste dictaturen en corrupte landen als Saoedi-Arabië en Qatar!) zijn vast besloten, hoe dan ook, om Syrië te ontwrichten en aldaar zijn invloed en macht te doen gelden om ook Iran te treffen. Hiertoe dienen de manipulaties en de leugens van de media: Syrië zou een verschrikkelijke dictator hebben die zijn eigen volk massaal doodt. Dit wordt nog dagelijks door toppolitici in de media uitgebraakt. De voorzitter van de waarnemers van de Arabische Liga heeft een rapport gemaakt waarin dit wordt tegengesproken maar niemand wil dit rapport lezen of aanvaarden.

  De waarnemers van Saoedi-Arabië waren gekomen om te zeggen hoe wreed het regime de onschuldige betogers doodt en hoe veel burgers gewond in ziekenhuizen liggen omdat ze door het leger zijn beschoten. Hiervoor hadden ze echter geen bewijzen. Dus zeggen ze: wij trekken ons terug omdat het geweld blijft duren (nl. de gruwelen die ze zelf veroorzaken door bendes te blijven betalen en te bewapenen!) Terwijl het westen in zijn eigen leugens gelooft kunnen gewapende bendes ongestraft terreur blijven zaaien in het meest vrije en stabiele land in de regio. Er is nauwelijks iemand die zich om de slachtoffers bekommert, zoals ook niemand zich afvraagt wat goeds de ‘bevrijding’ van Libië nu gebracht heeft.

  Khadaffi, een zogenaamde verschrikkelijke dictator is uitgeschakeld. Hoera! In feite was hij niet meer dan een verwaande boer die zijn straatarm land verheven heeft tot het 21ste rijkste, waarbij een gemiddelde burger rijkelijker gehuisvest was dan hij (die als bedoeïen leefde). Wie spreekt nog over de 150.000 doden of over het land en de samenleving die voor eeuwen verwoest zijn? Het Westen gaat ondertussen rustig door met het verdelen van de koek onder elkaar.

  In Syrië zal de koek niet zo overvloedig zijn, maar de bittere voldoening des te groter: het Midden-Oosten wordt recht in het hart getroffen en de humanitaire ramp verspreidt zich over heel de regio. Mocht er toch nog een ommekeer komen!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @GT 15.50. uur. Indrukwekkend betoog GT, waarvoor dank. En ik kan het heel goed plaatsen. We worden ook voorgelogen, dag aan dag door de PERVERSE LINKSE MEDIA, de OPPERMOEFTI en RENEGAAT en VERRADER OBAMA. En dat alles om een satanische wereldregering te vormen. Ook ik geef – met enige reserve- het voordeel van de twijfel aan Assad. Ik heb de smerige TRUCS gezien in het Joegoslavië conflict, waar de vieze CLINTON, de perverse NATO, de Serven tot zondebok hadden gemaakt! Maar geen WOORD in onze RODE, LINKSE ROTMEDIA over het MOSLIMGEDROCHT ORIC die toen HONDERD SERVISCHE dorpen vernietigde, en de inwoners op een vreselijke manier afslachtte. Ik walg en spuug, op alle RODE RATTEN, op alle LIBERALEN en LINKS LIBERALE verraders, die ons tevens in het WESTEN hebben opgezadeld met het MOSLIMGESPUIS. Zowaar ik hier reageer, ik krijg steeds meer waardering voor wijlen GENERAAL FRANCO, die Spanje behoedde voor de COMMUNISTEN. Zo een man hebben we nodig, om af te rekenen met heel de vuile verraderskliek!!

   Like

  • Helena zegt:

   Deze video had ik op 27 augustus j.l. al eens geplaatst. Wat dit meisje zegt komt aardig overeen met wat jij hier vertelt GT.
   http://europeanmediacentre.wordpress.com/2013/08/26/why-are-we-being-dragged-into-a-war-supporting-al-qaeda-against-syria-whos-leaders-are-loved-by-its-people/

   Like

 13. Trucker zegt:

  ik zou het wat gemakkelijker inden als u de BRON vermeld ipv wat kopieën en plakken, daar valt geen eer mee te behalen

  Like

 14. Trucker zegt:

  @ GT 14 september 2013 om 15:50

  ik zou het wat gemakkelijker inden als u de BRON vermeld ipv wat kopieën en plakken, daar valt geen eer mee te behalen

  Like

 15. treintrien zegt:

  @Trucker:
  Ik ken de auteur niet, maar ik vermoed dat hij/zij ook de boeken van Naomi Klein heeft gelezen. Met name: The shock doctrine.
  http://www.naomiklein.org/main
  Dit is een ‘ouwerwetse’ linkse, met een scherp oog voor economische criminele activiteiten.
  Vergelijk bijvoorbeeld het breken van de economische macht in Syrie met ‘Pinochet’s coup in Chile in 1973, the Falklands War in 1982, the Tiananmen Square Massacre in 1989, the collapse of the Soviet Union in 1991, the Asian Financial crisis in 1997 and Hurricane Mitch in 1998. ‘

  In dit boek wordt uitgelegd hoe catastrofes worden gebruikt voor geldelijk gewin. En macht. Natuurlijk. Of het een natuurramp is, een oorlog of een ecomische crisis, het zijn altijd dezelfde bedrijven die er rijker van worden. Denk Blackwater ( heeft sinds Irak al twintig nieuwe namen gehad geloof ik, om het overzichtelijk te houden ;). Doen ze in de EU ook met samenwerkingsverbanden zoals Eurabia, veel gebruikte tactiek dus)

  Milton Friedman en zijn chicago school of economics. FF googlen 😉
  In dit licht is het verhaal van GT helemaal niet vreemd, of een bijeengeraapt rommeltje.
  Ik las in elk geval weinig wat ik niet zelf ook kon bedenken, met die theorie in mijn achterhoofd.

  Like

  • treintrien zegt:

   Ben ik de grootste criminele organisatie ter wereld nog vergeten te noemen. Het IMF. Als die er bij betrokken zijn weet je zeker dat het een schimmig zootje is.
   Doel IMF: alle grondstoffen/productiemiddelen van nationaal bezit naar particulier bezit overhevelen.
   In Nederland en omstreken werken we keurig mee: bijvoorbeeld het spoor, wat voor een schijntje van de werkelijke waarde is verpatst aan… ja, wie eigenlijk?
   De energievoorziening, ook verpatst…is er ook maar één journalist geweest, die heeft uitgezocht wie precies daar geld aan verdient?

   Ik heb twintig jaar geleden eens een cursusje journalistiek gedaan. Zo een hobbycursus van drie maanden. Wie wat waar wanneer waarom, het rolprincipe etc.

   Tip een was: Follow the money 🙂
   Doe dit vooral ook bij de journalisten: in welk hotel, op wiens kosten… en met welke opdracht.
   Recent voorbeeld: Fukushima: Saillant detail: ten tijde van de ramp zat half journalistiek Japan op kosten van Tepco in een hotel voor een persconferentie over energie 😉
   Dan is het wel lastig om kritisch te wezen, als je dan je kaviaar even moet laten staan.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ treintrien 14 september 2013 om 18:13

    Dank u voor de info, Naomi Klein ja daar had ik al van gehoord en in mijn geheugen zweeft iets van linkse schrijver…
    En ook Milton Friedman is me bekend (euh de naam), ik zal me niet de pretentie toemeten met te zegeen ah die heb ik gelezen is niet zo.
    Economie is niet mijn dada, ben dan ook niet zo lang naar school gegaan als de meesten en wanneer je in je prille jeugd een trauma beleefd bekijk je het leven vanuit een heel ander perspectief waar theorie soms iets abstract wordt…

    Like

 16. Rob zegt:

  Elke mens wat in een boek, bijbel koran enz geloofd is bang om dood te gaan en daarom zoeken zij daar hun heil in, tot aan het extreme aan toe.

  Like

 17. GT zegt:

  @ GT 14 september 2013 om 15:50

  ik zou het wat gemakkelijker inden als u de BRON vermeld ipv wat kopieën en plakken, daar valt geen eer mee te behalen
  Beantwoorden.

  Ach daar hebben we warempel Trucker, nou ik hoef geen eer te behalen hoor maak je niet ongerust. Maar wat u leest laat dat nu eens over je heen komen en……kijk in de wereld om u heen, België, Nederland, Europa , enz. Trouwens komt u uit België ik heb het gevoel dat ik U ken bent u werkelijk vrachtwagen chauffeur?

  Like

 18. GT zegt:

  @treintrien
  In dit licht is het verhaal van GT helemaal niet vreemd, of een bijeengeraapt rommeltje.
  Nu is dit geen bijeengeraapt rommeltje, jammer van uw kortzichtigheid.

  Like

 19. Trucker zegt:

  @ GT 4 september 2013 om 21:55

  Oke oke is uitgeklaard door “treintrien”, ellenlange stukken van iets dat ik niet onder de knie heb krijg ik vaak hoofdpijn van en ik dacht GT maakt het zichzelf gemakkelijk en wil de beste van de klas lijken. Aangezien het niet zo is sorry hoor, wantrouwen is dicht bij mij en vaak niet goed maar we zijn wie we zijn.
  Ik kom uit Vlaanderen, ik ben Vlaming GEEN pelg, Belg betekend voor mij een scheldwoord én een belediging als iemand me zo heet.
  Ik was tot voor kort inderdaad een “trucker”, moeten stoppen om medische reden.
  Laat dat “kijk in de wereld om u heen” meer dan genoeg gezien geloof me.
  Dat u me kent…ik rij met men autootje als een bejaarde dus GT snelheden is mijn tijd reeds lang voorbij.

  Like

 20. Avidia zegt:

  Het islamisme is gewoon uitgevonden door mensen die tegen het westen waren, het is geen geloof, het is een ideologie, in het westen is er een geloof, en omdat wij dat hadden al eeuwen lang, wilde de islamitische landen ook een geloof, en zo werd de koran geschapen met een ook zogenaamde profeet, en door de jaren heen werd er een groot geloof om hem heen geschapen.
  Vergeet niet, die islamitische landen, waren ver achter aan onze landen, ze leven jaren terug waarin wij leven, zij hebben een idool tot God verklaard omdat wij ook een god hebben.

  Like

 21. Jan zegt:

  Al-Qaeda Terrorists Behead 40 FSA Rebels in Northern Syria
  The terrorists of the Al-Qaeda-Affiliated Islamic State of Iraq and the Levant beheaded 40 FSA armed rebels in Al-Ba’ab region in the Eastern parts of Reef (countryside of) Aleppo on Saturday, FNA dispatches said.
  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13920630000401

  Like

 22. Jan zegt:

  Kinderen in Syrische stad spelen koppensnellen

  Like

 23. Jan zegt:

  Dan toch nog een positief bericht:

  Al Qaida vecht tegen Al Qaida in Noord-Syrië
  Fighters from the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIS), an Iraqi Al-Qaeda branch that has expanded into Syria, attacked the headquarters of Al-Nusra Front in Shadadi, the Syrian Observatory for Human Rights said.
  http://www.arabnews.com/news/465487
  Kan niet beter.

  Like

 24. Jan zegt:

  Syrië ook een hel voor katten. Hoe ‘eating pussy’ een geheel nieuwe betekenis heeft gekregen

  Like

 25. Jan zegt:

  Nu moeten ook bomen het ontgelden: Holbewoners zagen 150 jaar oude boom om omdat het aanbeden zou worden

  FSA/Islamic state of iraq and the levant cutting a 150 years old tree
  http://www.liveleak.com/view?i=1f7_1385095379

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s