Terreur in Afghanistan: Taliban vallen Amerikaans consulaat aan

Screenshot_39

Bij een aanslag door de Taliban op een Amerikaans consulaat in Afghanistan werden meerdere mensen gedood. Onder de slachtoffers bevonden zich geen Amerikaanse staatsburgers. De chef van Al Qaida, Al-Zawahiri, roept “de moslims” tot meer aanslagen in de VS op. Amerika zou nog meer geld aan defensie moeten uitgeven. Want alleen zo zou het land “economisch leegbloeden”.

De radicaalislamitische Taliban hebben in de West-Afghaanse stad Herat een bomaanslag op het Amerikaanse consulaat gepleegd. Een met springstof volgeladen vrachtwagen zou geëxplodeerd zijn voor de hoofdingang van het consulaat. Daarbij werden minstens twee mensen gedood.

Volgens informatie van de politiechef van Herat, generaal Rahmatullah Safi, zou het bij de slachtoffers gaan om een Afghaanse politieagent en een Afghaanse tolk. Het ziekenhuis in Herat meldt 3 doden en 17 gewonden. Onder de doden en gewonden bevinden zich geen personeelsleden van het Amerikaanse consulaat.

“We willen de Amerikanen met deze aanslag laten zien dat zij nergens veilig zijn”, citeert de Turkse krant “Hürriyet” de woordvoerder van de Taliban, Gari Yusuf Ahmadi.

Maar vooral Afghaanse veiligheidstroepen staan in het centrum van de aanvallen van de Taliban. Sinds maart 2013 doodden zij in totaal 1729 Afghaanse politieagenten en soldaten. Verleden jaar stierven er 2100 politieagenten en soldaten, aldus N24.

Al Qaida roept tot meer aanslagen op

In een actuele videoboodschap roept de chef van Al Qaida, Ayman al-Zawahiri, “de moslims” tot meer aanslagen tegen de VS op, bericht Reuters. Amerika zou economisch moeten leegbloeden door haar te dwingen tot nog meer defensie-uitgaven. Dit zou alleen maar mogelijk zijn door voortdurende aanslagen in het land zelf.

Bovendien roept Al-Zawahiri alle moslims op tot een boycot van Amerikaanse producten. Ook het gebruik van de Amerikaanse dollar als betaalmiddel zou gestopt moeten worden. In plaats daarvan moeten de moslims een munt gaan gebruiken van een land, dat moslims niet aanvalt, aldus de chef van Al Qaida.

 

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/09/13/terror-in-afghanistantaliban-greifen-us-konsulat-an/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Al Qaida, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Terreur in Afghanistan: Taliban vallen Amerikaans consulaat aan

 1. Jean zegt:

  Die terreur komt ook hier, nog even wachten en nog wat toegevingen doen aan die gewelddadige barbaren, islamisten genoemd.
  In België loopt een clubje idioten rond die Maggie DeBlock beschuldigen alhoewel dat mens haar werk doet, dat clubje kent nog steeds niet de ware toedracht van het woord ‘illegalen’, wel dat wil zeggen dat ze illegaal zijn en illegaal is verboden, dus, opkrassen.

  Waarom zijn er geen moslims in Japan…

  Verstandig volk die Japanners.
  Kunnen wij nog veel van leren met onze idiote en gevaarlijke opstelling van de gezelligheid van een multiculturele samenleving.
  Doorsturen naar alle politici en andere onverantwoordelijke idioten die overtuigd zijn van hun gelijk.
  Spijtig genoeg kan je idioten en dommeriken niets aan het verstand brengen want, daar is verstand voor nodig.!

  De japanners en hun politiek t.o.v. de moslims
  Heeft U al ooit in de krant gelezen dat een politieke leider of eerste minister van een Islamietische staat een staatsbezoek bracht aan Japan?
  Heeft U al ooit er bij stil gestaan dat er een berichtgeving kwam met een officieel staatsbezoek van Iran of Saoedi Arabië aan Japan?
  Japan is een land dat de islam achter gesloten gordijnen houdt en zeer strikte beperkingen heeft opgelegd aan de islam en alle moslims.

  De redenen zijn de volgende:
  a) Japan is het enige land dat geen burgerschap (nationaliteit) geeft aan moslims;
  b) In Japan kunnen moslims geen permanente verblijfsvergunning krijgen;
  c) Zijn er zeer strikte verbodsregels inzake het verspreiden van de Islam in Japan;
  d) Op de universiteiten van Japan, worden er geen Arabische of andere islamitische talen onderwezen;
  e) Het is verboden om de gedrukte Koran in te voeren ook deze gedrukt in het Arabisch;
  f) In overeenstemming met de verschenen richtlijnen van de Japanse regering, zijn er enkel voor 2 moslim Lakhs een visum verstrekt voor tijdelijk verblijf en zij moesten conform de Japanse wet verplicht Japans spreken en moesten verplicht hun godsdienstige rituelen uitvoeren in hun wettelijke verblijfplaats.
  g) Japan is het enige land in de wereld welke een zeer beperkt aantal onbelangrijke ambassades hebben van de islam staten;
  h) De Japanners zijn totaal niet aangetrokken door de Islam;
  i) De in Japan verblijvende moslims zijn enkel werknemers van buitenlandse bedrijven;
  j) Zelfs vandaag, worden er geen visa toegestaan aan moslim geneesheren, ingenieurs of beheerders welke door buitenlandse bedrijven worden gezonden;
  k) Het grootste deel van desbetreffende bedrijven voorzien in hun onderrichtingen dat enkel niet moslims zich mogen kandidaat stellen voor een job;
  l) De Japanse overheid is van mening dat de moslims fundamentalisten zijn en dat zij zelfs in het tijdperk van de globalisatie, niet bereid zijn om hun moslimwetten te wijzigen;
  m) De moslims moeten er niet aan denken om een gehuurd appartement te krijgen in Japan;
  n) Indien iemand te weten komt dat zijn buurman een moslim is, dan slaat de ganse buurt alarm;
  o) Niemand mag een islamcel of een Arabische kring in Japan oprichten.
  p) Er is geen wet (sharia) in Japan;
  q) Indien een Japanse vrouw huwt met een moslim, dan wordt zij beschouwd als een paria voor altijd;
  r) In overeenstemming met dhr Komico Yagi (Departementshoofd van de Universiteit van Tokio) is er een mentaliteit in Japan waarbij de moslim- godsdienst een zeer intolerante religie is en men deze ten stelligste moet mijden; ( en er ver van wegblijven)

  Vraag: Zijn zij aan het dwalen of zijn zij slimmer dan wij?
  Mijn antwoord is: zij zijn véél slimmer dan die eikels in dat EU gedrocht en véél slimmer dan die club in Amerika.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 17.19. uur. Leve de Japanners! Die weten dat ze de HAATJURKEN geen enkele kans moeten geven. En heeft de OPPERMOEFTI OBAMADRAMA al gereageerd op deze aanslag, gepleegd door zijn “vrienden”. Neen, dus weten we weer genoeg!

   Like

 2. luckybee zegt:

  Al-Zawahiri was wel de oudste lid van Al Qaida ;hij was al er bij, toen ze nog tegen de Russen moesten vechten.Hij is Egyptenaar en lid van de Moslim broederschap.Die volgens links ongevaarlijk is.

  Like

 3. Jan zegt:

  Amerikaanse marinier slaat letterlijk terug
  Marinier slaat Taliban met blote handen dood nadat hij geen munitie meer had

  As he crouched back behind the wall to reload, he saw the barrel of an enemy machine gun appear from around the wall. Without hesitation, he dropped his empty weapon and seized the machine gun barrel.

  He overwhelmed the enemy fighter in hand-to-hand combat, killing him with several blows to the head with the enemy’s own machine gun.
  http://projects.militarytimes.com/citations-medals-awards/recipient.php?recipientid=204838

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s