Veel steun voor Franse juwelier

Screenshot_3

Stéphan Turk, de 67-jarige Franse juwelier die woensdag in Nice een 18-jarige overvaller doodschoot, krijgt veel steun in zijn land.

Zo heeft een speciaal opgerichte Facebookpagina al meer dan een miljoen likes binnengehaald. Volgens de advocaat van de familie van de doodgeschoten jongen, begrijpen zij niets van de solidariteit voor de juwelier.

Overvaller Anthony wordt in Le Figaro “onvolwassen en beïnvloedbaar” genoemd. “De familie is verwoest door de dood van hun zoon, hun broer en hun vriend”, zegt de advocaat. De jongeman was eerder al veertien keer veroordeeld voor andere delicten.

Bron:

http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2013/09/veel_steun_voor_franse_juwelie.html

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Veel steun voor Franse juwelier

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Eigen stomme rotschuld, Anthony. Er zijn nu eenmaal mensen in dit land die een bepaalde mentaliteit niet pikken en tegenmaatregelen nemen.
  Waarschuwing: als je het criminele pad kiest dien je ook de consequenties te aanvaarden.

  Like

 2. Jan zegt:

  Dat er nog ratvokaten zijn die recidivisten bij mogen staan ..

  Like

 3. Republikein zegt:

  Swaab zou eens in de pan moeten kunnen kijken van die leipo, wellicht doen we nieuwe kennis op. Maar allicht zijn er in La Dolce France genoeg kenners van de grijze massa die dat ook zomaar klaarspelen.Swaap gelooft niet in God, trouwens!

  Like

 4. Jean zegt:

  Deed dat maar iedereen. Besparing van jewelste zowel op crimineel gespuis als op gerechtskosten.

  Like

 5. mindRider zegt:

  ……al 14 keer veroordeeld voor andere delicten…….
  Opgeruimd staat netjes.

  Like

 6. toetssteen zegt:

  Ik las het gisteren op Powned. De meeste reacties waren van het soort ‘niets aan verloren gegaan’. Maar ja er waren ook een stel jammereraars: hij schoot hem in zijn rug…..
  Dat daders eerst juwelier met vuurwapen bedreigd hadden en dat ze de buit in hun zakken hadden zitten, dat telde niet. Nee, blijkbaar had de juwelier zijn knaller moeten pakken toen hij zelf een loop op zijn bol had.
  Goed gedaan mijnheer Turk, uw voorbeeld zal van een groter nut zijn dan die veertien voorgaande veroordelingen. Niet in de laatste plaats omdat er geen vijftiende zal komen.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Toen ik een paar uur terug las van steunbetuigingen van Fransen voor de juwelier die achter z,n eigendommen aanging en ,t recht in eigen hand nam , moest ik onmiddellijk denken aan die mevr, nu alweer +- 10 jaar geleden, die ook haar eigendom (handtas) terug wilde hebben en achter de dief aanging. 2e Oosterparkstraat, Amsterdam Oost.
  De “lieverd”, [ zoals hij door de krijsende meute ] later op de avond, werd betiteld, was die ochtend voor de rechtbank verschenen voor een serie overvallen en op weg naar huis even tussendoor deze mevr beroven.
  Ik weet niet hoe het verder met haar is verlopen, maar de jaren erna schijnt ze door familie leden van deze nwe NL-er continue te zijn bedreigd en gechanteerd. Het ergste was dat ze nog eens jaren later door een tiental agenten in haar huis werd in hechtenis genomen en naar rechtbank vervoerd. Ze is uiteindelijk “vrijgesproken” van dood door schuld.
  Ik dacht niet dat er toen in NL naar verhouding als Fr, zoveel steunbetuigingen voor haar waren.

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat vergeten wij niet, die galbak, die ook nog het slachtoffer gaat spelen. Velen zijn er in gelopen, achterlijke minkukels, met dank aan Job.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, want we waren toen al in dat opzicht een ‘fatsoenlijk volkie’ dat de kreet ‘geen eigen rechter spelen’ hóóg in het vaandel had staan.
   Pure theorie, natuurlijk. Trouwens, als je het mij vraagt, redeneren de goedmensen tegenwoordig nóg zo.
   Behalve dan als de dàder een allochtoon is: Dan vallen ze opeens over elkaar heen met verzachtende omstandigheden…….Enfin, het verhaal wordt bekend….En vervelend.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Heeeeel langzaam maar we worden wakker.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @delamontagne, dit bedoelt u zeker?
  Alleen de naam al…. Bejatti….(is ook alweer naar z’n 72 niet-bestaande maagden vertrokken*)
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2008/2/Doodrijdster-tasjesdief-vreest-fatwa-ELSEVIER159094W/
  *is onzin. het betreft slecht één oude maagd van 72 jr.)

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ja dat bedoelde ik. Zit ,t nog eens na-te-lezen in de E4. Als je dus als NL-er achter je eigendom aangaat en er gebeurt dat,, dan ben je dus gestigmatiseert…………. :”De vrouw voelt zich opgejaagd en ‘leeft in een toestand van voortdurende doodsangst'” .

   Die zogenaamde stille optocht was er een van veel geschreeuw en anti-NL-geluiden en de ECHTE Amsterdammers blijven wel uit de buurt.
   De juwelier hier in Fr, die dat stuk gajes neerknalde, had daar-en-tegen, meer dan een miljoen steunbetuigingen………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   De foto erbij,( E4) met dat soort koppen als in ,t M.O, zijn dus de figuren waar men ,t nieuwe Nederland mee gaat opbouwen.??????????????????????????

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s