Hannover: CDU-politicus voor politieagentes met hoofddoek

Screenshot_27

Wordt Hannover binnenkort verrijkt met politieagentes met hoofddoeken? Dat kan de kandidaat-burgemeester van de CDU, Matthias Waldraff (foto), zich heel goed voorstellen. Hij eiste tijdens een podiumdiscussie, waartoe het migrantennetwerk MISO had uitgenodigd, “een maximum aan tolerantie” van de autochtone inwoners van de deelstaat Niedersachsen. En vanzelfsprekend moet ook het dubbele staatsburgerschap, indien mogelijk een buitenlanderquotum bij banen en het stemrecht voor niet-EU-burgers bij gemeenteraadsverkiezingen worden ingevoerd.  

De “Hannoversche Allgemeine” bericht:

Islamitische politieambtenaren die hoofddoeken dragen – zo´n visie is de vier kandidaat-burgemeesters voor Hannover niet vreemd. Vooral Matthias Waldraff (CDU) en Lothar Schlieckau (Groenen) verzekerden tijdens een podiumdiscussie in het cultureel centrum Hainholz dinsdagavond dat zij “een maximum aan tolerantie” eisen.

De kandidate van Die Linke, Maren Kaminski, vertegenwoordigde een sceptische houding. “We moeten ook over de symboliek van de hoofddoek debatteren”, zei ze. Stefan Schostok (SPD) ze: “Het is een kwestie van de houding hoe religieuze symbolen gedragen worden.”

En verder:

De vier kandidaat-burgemeesters waren het eens over principiële vragen m.b.t. de integratiepolitiek. Niet-EU-burgers zouden aan gemeenteraadsverkiezingen moeten kunnen deelnemen. “Het kan toch niet zo zijn dat een Turk al heel veel jaar in Hannover woont, belasting betaalt, maar niet mag stemmen?”, zei Waldraff. Ook het dubbele staatsburgerschap zou noodzakelijk zijn om migranten beter te integreren. Niet weinig toeschouwers stond na de bijdrage van de CDU-man de verbazing op het gezicht geschreven. “Ik weet, dat dit niet conform het standpunt van de landelijke CDU is”, zei Waldraff.

Maar hoe kunnen meer migranten aan het maatschappelijk leven in de stad deelnemen, wilde presentatrice Kormbaki van de Hannoversche Allgemeine weten. Het zou belangrijk zijn , daar waren de kandidaten het over eens, dat nog meer migranten hoger gekwalificeerde banen krijgen, ook bij het stadsbestuur. “We hebben in het bestuur een quotumregeling nodig voor diegenen die opgeleid worden”, zei de kandidaat van de Groenen Schlieckau. Schostock zag weinig nut in een quotum, want deze zou niet te sanctioneren zijn.

En last but not least moeten nog meer moslima´s tegen de wellustige blikken van de ongelovigen tijdens het zwemplezier beschermd worden:

Tenslotte verlangden de toeschouwers antwoorden op praktische vragen. “Zou u zich kunnen voorstellen om de zwemmogelijkheden voor islamitische vrouwen uit te breiden?”, wilde een jonge vrouw weten. In het Vahrenwalder zwembad zou deze mogelijkheid één middag bestaan en dan is het net zo druk als rondom de Ka´aba. “We ontkomen er niet aan om ook in andere stedelijke zwembaden tijden voor islamitische vrouwen aan te bieden”, zei Waldraff.

Wat dit betreft vragen wij ons af waar de gelijkberechtiging voor de moslimmannetjes blijft? Je kunt het hen toch ook niet aandoen aangekeken te worden door ongelovige vrouwen, of eventueel zelf te moeten kijken naar de Kafir-vrouwen? Waar blijft de eis naar een specifieke zwemdag alleen voor moslimmannen?

Manfred Kleine-Hartlage schrijft in zijn boek “Waarom ik geen linkse meer ben” op bladzijde 65:

Het woord “tolerantie”, dat komt van het Latijnse “tolerare” (dulden, verdragen, houdt in, dat datgene wat getolereerd moet worden iets onaangenaams is. Een mens zal tegen geen enkele vriend die welkom is, zeggen “Ik tolereer je in mijn woonkamer”. Het woord “tolerantie” bevat de bekentenis van een onredelijke eis.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/hannover-cdu-politiker-fur-kopftuchpolizistinnen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hannover: CDU-politicus voor politieagentes met hoofddoek

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Christenen die aansluiting zoeken bij pedofielaanbidders…
  W.G.v.Dorian(schrijver van De Vijfde Colonne) nog maar even.
  http://tinyurl.com/qzpde7y

  Like

 2. Jean zegt:

  Hoe komt het toch dat zoveel misdadigers, lafaards en verraders onze westerse gemeenschap mogen blijven bezoedelen met onacceptabele dromen?
  En dergelijke criminelen lopen vrij rond in Duitsland, Nederland, Vlaanderen e.a. Europese landen?
  Nogal duidelijk dat geen enkel bedrijf zich hier nog wil vestigen, men wordt bang voor minder….
  Walgelijk en krapuleus dergelijke houding t.o. het eigen volk.

  Like

 3. Auke zegt:

  Weer iemand die leider is van een gemeenschap die de Leider van zijn eigen geloof helemaal uit het oog is verloren. Maak van de C, maar de C van CULtuur. Anders zou hij dit nooit zeggen. Hij meent echt dat alle geloven gelijk zijn en dat Jezus dat ook vond. Die zei per slot van rekening: Ik ben De Weg, De Waarheid en Het Leven. U kunt alleen tot de Vader komen door mij. Blijkbaar heeft deze man niets met Jezus. En ja als niets met Jezus hebt, dan kun je tot dit soort gedachtegoed komen.

  Like

 4. Rick zegt:

  Denk dat ik maar aandelen van de “Verenigde Touwfabrieken” ga kopen.
  De lijst van Europeesche Land-, Volk- en Cultuurverraders begint wel érg lang te worden.
  Wordt Neurenberg 2.0

  Like

 5. Republikein zegt:

  Wir machen diesen Kerl kalt, boden zu Kompost und servieren es auf Schweine.
  Bitte sehr!!!

  Like

 6. Tienus Plotseling zegt:

  Die hebben daar een bord van Rostfrei Eichenholz für den Kopf.

  Like

 7. Rudi zegt:

  “Ook het dubbele staatsburgerschap zou noodzakelijk zijn om migranten beter te integreren.”
  Hoe dat zo? Zijn daar aantoonbare bewijzen voor?
  Een politieagent met de dubbele nationaliteit? Kijk maar hoe dat loopt in Groot-Brittannië, daar had onlangs een inspecteur van de politie de wereldberoemde haatbaard Anjem Choudary verwittigd van een politie-inval of arrestatie. En dan dat recente verhaal over die moslima bij de Marechaussee. Leeft Duitsland in een luchtbel, of zo?

  Hoort de politie niet neutraal te zijn? De politie uw vriend, maar alleen als u geen Kafir bent, want met Kafir vriendschap sluiten is tegen de islam.
  Ik kan het me zo voorstellen.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  En deze man, Matthias Waldraff, durft zich christen te noemen? Wat een aanfluiting, terwijl verdomme in Syrië de christenen worden vermoord, nota bene door deze ons vijandige bevolkingsgroep van de islam! Flikker toch op eikel! O ja, het CDA is ook geen haar beter hier, muzelmannen kunnen lid worden van deze partij! Die partij noem ik nu dus ook Christenen Dienen Allah! Man, wat worden wij verraden door de gevestigde partijen! Ongelooflijk!

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, een bezwachtelde in politie uniform.
  Die huidige Duitsers toch.
  Ze hebben niet veel genetische kenmerken meer over van hun ooit zo bejubelde : Vater des Vaterlandes”.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Als je het mij vraagt is hij doodsbang voor een aanslag door de Antfa’s!

  Like

 11. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Je kunt bijna via je scherm ruiken dat deze man het in zijn broek doet voor de Islam anders kom je als burgermeester niet met zulke ongelovige domme voorstellen. Het gevaar is groot dat dit straks ook in Nederland gevolg gaat vinden. Zo langzamerhand is het einde nabij en wordt of Duitsland of Nederland de 1e Moslimstaat binnen de EU met dank aan onze laffe en bange ondeskundige politicie. Deze man moet onmiddellijk uit zijn functie gezet worden het wordt tijd dat wij in heel Europa weer standvastige leiders krijgen die echte daadkracht tonen zoals een Churchill, een Tatcher maar ook De Gaulle een Konrad Adenauer onder deze leiders was dit nooit gebeurt!!!!

  Like

 12. luckybee zegt:

  Treurig treurig.!!!!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Over de laksheid van de politie in dit land: moet je nagaan, komen ze nu pas mee aankakken.
  Die vent is natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21893657/__Nepagent_plundert_rekening__.html
  En waarom denken mensen zelf niet na? Pincode + pas in een envelop klaarleggen..
  Van mij had ie een fikse dreun voor z’n hersens kunnen krijgen.
  Alle bank- en pinpas-info via deze link:
  http://tinyurl.com/a7xeh5m

  Like

 14. Jean zegt:

  In Vlaanderen zijn praktisch alle partijen besmet, allen hebben van die achterlijke gewelddadige barbaren opgenomen in hun partij zelfs de NVA met uitzondering voor het VB, die partij pleegt geen verraad aan eigen volk.
  Op 25 mei 2014 zullen we die partij bedanken voor bewezen diensten, hopelijk komt de teller boven de 50% zodat er op 26 mei 2014 gestart kan worden met de grote schoonmaak.
  Er zal bij het krapuleus links gespuis, lees: rood en groen + centrumverraders, veel tandengeknars te horen vallen en tranen a la Janssens in Antwerpen toen die de trap van BDW kreeg, helaa is BDW begonnen in kleermakerszit en doet hij aan jassen draaien.
  Blijkbaar zoals overal in de smerige corrupte politiek, “éérst de postjes en de poen” daarvoor geven ze zelfs Judas een zoen. De rotzooi hangt aan mekaar van verraad en profitariaat, voor dergelijk zootje is een naam nl. LAFAARDS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s