HERINNERING!: PVV organiseert demonstratie tegen kabinet Rutte II

Screenshot_11

Het is genoeg geweest.

Dit kabinet is bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.

Er dreigt een ramp op de huizenmarkt. Onze pensioenen staan op het spel. Onze ouderen getroffen. Iedere maand komen er 20.000 werklozen bij. We moeten allemaal de prijs betalen voor het heilloze EU-avontuur. Nederland wordt kapot bezuinigd.

Elke Nederlander gaat het voelen. 2013 wordt een zwart jaar.

Ondertussen kiest dit kabinet voor ontwikkelingshulp, geld voor Brussel en Zuid-Europa, windmolens, multikul en kunstsubsidies. Het zijn de keuzes van de links-liberale elites die elke voeling met de realiteit hebben verloren. Niet de Nederlandse belangen staan voorop, maar de wensen van de eurofielen. Niet onze politici regeren, maar ongekozen bureaucraten in Brussel.

Wij tekenen verzet aan.

Werkend Nederland verdient belastingverlaging.

En dat kan ook. Door te kiezen voor de belangen van Nederland. Het is nog niet te laat. Wij doen vandaag een beroep op dit kabinet te stoppen met slopen en te starten met bouwen.

Hoogachtend,

De fracties van de Partij voor de Vrijheid in de Staten-Generaal

HIER AANMELDEN VOOR DE DEMONSTRATIE!:

http://www.tekenverzetaan.nl/demonstratie

Locatie: Koekamp, Den Haag (Google Maps)

Screenshot_10

Screenshot_9

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

63 reacties op HERINNERING!: PVV organiseert demonstratie tegen kabinet Rutte II

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Eén uurtje demonstreren tegen een AFBRAAK-beleid..???
  http://www.telegraaf.nl/dft/21892043/__Daling_koopkracht_0_5___.html

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   DAGRETOUR

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    SORRY, PER ONGELUK TE SNEL GEKLICKT op verkeerde toets!
    DAGRETOUR van de N.S. voor € 20,– vanaf elk station in NL
    zie op http://www.spoordeelwinkel, nl
    Inclusief een lunch bij PLEIN XIX, Plein 19, Den Haag.
    Vlak bij station van aankomst. Eveneens vlak bij KOEKAMP.
    Geldig van 11.30 tot 16.30 u dus naar keuze voorafgaand of na demonstratie.
    ———
    VERGEET NIET DE “VISITEKAARTJES” MET COMMUNICATIEGEGEVENS VOOR
    CONTACTEN na de DEMONSTRATIE.
    De demonstratie op 21 september is slechts het begin. Het echte werk moet dan beginnen en daarvoor moeten we elkaar KENNEN en weten te vinden.
    Tot zaterdag, toy,toy

    Like

   • Rick zegt:

    Inderdaad een héle goede suggestie die “visitekaartjes”.
    Ga dan ook direct aan het knutselen 😉

    Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Stelletje SCHOFTEN!! Heb je 50 jaar verplicht zonder korting maandelijks premie afgedragen en dan kun je aan het eind van de rit nog eens gaan bijdragen om o.a.ouzo-zuipers en Oost-Europese koopjesjagers en nieuwe islamitische uitvreters in leven te hoiuden…!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21892171/__65-plusser_levert_meeste_in__.html

  Like

  • Mali Huang zegt:

   Wij hebben met zijn beiden 40 en 30 jaar premie betaald, 2 x volledig betaald voor 1 x volledig AOW
   Anderen krijgen zonder premie betaling 1 x AOW volledig uitgekeerd. Participatie? Of verzorgingsstaat (en wel passief: wij willen verzorgd worden, niet actief: anderen verzorgen)

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  …. zorgelijk, roepen die salonsocialisten. Godverdomme aan de lopende band lasten verzwaren, dat nota bene bezuinigen noemen, terwijl ze wéten dat als ze de lasten op z’n minst een periode BEVRIEZEN, ze de koopkracht daarmee instand houden, bedrijven blijven draaien, hetgeen resulteert in MINDER faillissementen en WW-uitkeringen.
  Maar ja, ik zit dan ook niet in Vak K…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21892162/___Werkloosheid_blijft_zorgelijk___.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Duvel maar snel op, Mark Rutte, je hebt bewezen ongeschikt te zijn als MP van dit land
  en dat niet alleen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21892116/___Cijfers_tonen_falen_kabinet___.html

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Belastingverlaging stimuleert de economie, zodat de belastingopbrengst STIJGT!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  EJ, je hebt post.

  Like

 7. Ha, ik ben ook aanwezig op de demonstratie. Ik ben van plan omstreeks 11.30 uur zo dicht mogelijk bij het podium te gaan staan, waar Geert Wilders zijn toespraak zal houden en waar de media staat. Ik zal een schilderij van Mark Rutte en Herman van Rompuy (President van de Europese Unie)j, die een dansje maken, van 50 bij 70 centimeter groot op mijn borst dragen. Het schilderij is te bewonderen op http://www.svpbunschoten.nl/ Ik ben het verzamelpunt voor alle E.J. Bron reaguurders. E.J. Bron neemt wel een kratje bier mee. Grapje! Maar ik ben echt het verzamelpunt en dat is geen grapje. Tot ziens!

  Like

  • Als je op de link http://www.svpbunschoten.nl/ gedrukt heb dan zie je een menu en klik dan op At Your Service! en vervolgens zie je vijf schilderijen en op één schilderij staat Mark Rutte en Herman van Rompuy en dat schilderij neem ik mee naar de Koekamp in Den Haag!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uiteraard, Jack, en by the way: Ik maak jullie er op attent -al zal dat niet meer zo gemakkelijk na te gaan zijn- dat ík die mogelijkheid als eerste geopperd heb.
   Dat was ter gelegenheid van de eerste aankondiging van de demonstratie -of kort daarop; het precieze onderwerp weet ik juist niet meer. Jij kondigde aan, dat je met dat schilderij zou komen en ik haakte daarop in (want we waren net in discussie over herkenningsmanieren) met -letterlijk-: “Verrek, Jack! Op die manier zou jij voor ons óók een herkenningspunt kunnen zijn. Iedereen die jou met dat schilderij ziet lopen weet immers direct dat jij het bent! Denk je dat je het volhoudt, de hele tijd dat schilderij meetorsen?” Waarop jij verzekerde, dat dat echt geen probleem was: Een schilderij van 50 bij 70 aan een ijzeren band om je nek, dat hield je de hele dag vol. Nou en bij de tweede aankondiging besloot E.J. ertoe..
   Het lag ook wel voor de hand, dus ik klop mezelf echt niet op de borst. Maar ik kwam er wèl het eerste mee. (Ik lag dan ook van meet af aan króm om dat schilderij.)

   Like

   • @Theresa; goed om te horen dat mijn schilderij mensen aan het lachten maakt! Al die bedrogen VVD-ers en al die Linksen die ons als racisten zien zullen er vast niet om kunnen lachen! (Want de Europese Unie zorgt er tenminste voor dat al die moslims (nieuwkomers) niet gediscrimineerd worden?!)

    Like

   • Leo zegt:

    Schilderij,,,,,, ZWAK !!!!!!! plaatje
    Moet Heftigahh in De Haag !!

    DURF !!

    Like

   • Leo zegt:

    DURF !! te chockeren , dan begrijpt de massa pas

    Like

   • Rick zegt:

    Oh meid wát gewéldig toch 😉
    Maarreh wát is nu precies het púnt van je ietwat warrige betoog?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rick, 1.31u. Je hoeft echt niets ‘geweldig’ te vinden, hoor, dat is ook helemaal niet wat ik bedoel. (Goed lezen, want ik geef dat zelf ook nog aan.) En warrig……Níet als je de ontwikkelingen sinds de eerste aankondiging op de voet gevolgd hebt. Er is gewoon vastgesteld dat Jack het verzamelpunt zal zijn en nu merkte ik dus gewoon even op, dat ík als eerste met die suggestie gekomen ben. -Wat ook zo ís, anders zei ik dat niet. En toevàllig wist ik nog precies wat ik in dat comment gezegd heb, dat is alles. Goed, ik ben misschien wat overenthousiast voor Zaterdag , dat geef ik toe, maar als je dàt al niet eens meer mag zeggen….

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Jij mag alles zeggen Theresa!!

    Zo, nu moet ik naar m´n werk

    E.J.

    Like

   • Rick zegt:

    Beste Theresa; Ik héb het goed gelezen…vandaar mijn opmerking 🙂
    Iets met “veren” en “wat ruik ik toch” !? 😉

    Like

 8. Fred zegt:

  JT 21.03
  Niet gevonden maar wel die cartoon met Fleur.
  Vond ik beter.
  Groetjes.

  Like

  • Als je op de link klikt in mijn bijdrage van 21.03 uur en klikt vervolgens op At Your Service! in het menu dan zie je een schilderij van Geert Wilders verschijnen. Maar een cartoon van Fleur Agema is mij onbekend. Zal vast bestaan. Helaas!

   Like

 9. magyarka zegt:

  “Het maakt niet uit op wie de mensen stemmen, ze stemmen toch altijd op een van ons”.
  Jozef Stalin.

  Like

 10. Nou maar hopen dat we de wens van Geert Wilders van 1000 man ver gaan overtreffen, ik vind tienduizend een mooi streven.Ik zal er in ieder geval zijn.

  Like

 11. Avidia zegt:

  ha, ha E.J :-}

  Like

 12. luckybee zegt:

  Ik zal er zijn, en hoop dat met mijn aanwezig zijn, de hele gezelschap van gelovige en niet gelovigen door God wordt beschermdt.

  Like

 13. Tiny zegt:

  Het zou eens mooi zijn, als iedereen die daarvoor getekend heeft ook daadwerkelijk aanwezig was. Zal wel ijdele hoop zijn.
  Maar wat een smerige, achterbakse rotstreek om dat zooitje ongeregeld toestemming te verlenen uitgerekend op het plein voor het Centraal Station te demonstreren. Hopen ze zo, dat de mensen voor de Koekamp er dan niet door kunnen of weg blijven? Of zelfs erger, klappen krijgen en er dan de “gewenste” rellen ontstaan, zodat ze kunnen zeggen: zie je wel het zijn de PVV tokkies?
  Dat is uitlokking van overheidswege, het is maar dat ze het weten.

  Ik zit te wachten op een bericht over de bus. Busje komt zo? of ook niet.

  Like

  • Rick zegt:

   Dát is precies het idee dat bij mij óók op kwam;
   Hoe kun je als “respectabele” Gemeente nu toch vergunningen afgeven voor twee zó verschillende doelgroepen. En dan ook nog zó dicht bij elkaar. En juist de meest anarchistische (rel beluste) groepering voor de uitgang van de centrale OV toegang tot de stad laten demonstreren. Dit kan géén toeval of onkunde zijn maar is inderdáád een regelrechte, goed geplande, sabotage poging. Er wordt absoluúút geen middel geschuwd om Geert het werken onmogelijk te maken. Dat hierdoor goedwillende demonstranten en/of onschuldige passanten geslachtofferd kunnen worden interesseert hen geen biet.
   Maar ja; wát kan je nu eigenlijk verwachten van politici die zelfs niet terugdeinzen voor het in de hand werken van moord!? Kijk maar naar de rol van Paul Rosenmöller en Ad Melkert bij het demoniseren van Pim. Iedere onwelgevallige politieke mening wordt al dan niet bloedig de kop ingedrukt.
   Dát noemt zich dan een “Beschaafde Parlementaire Democratie” 😦

   Like

 14. Jean zegt:

  De “bewuste” vernietiging van Europa door het links gespuis ligt er wel zeer dik op, wie dat niet ziet of niet ‘wil’ zien is medeplichtig aan de ondergang van onze welvaart, veiligheid, leefbaarheid van ons zelf maar vooral van onze kinderen én kleinkinderen.
  Zoiets mogen wij nooit ongestraft laten plaatsvinden daarom, laat ons samenwerken Nederlanders en Vlamingen om in onze lage landen het links gespuis, lees: rood, groen én verraders van centrumpartijen, overal op non actief te zetten, weigeren nog één punt te aanvaarden wat van dergelijk lafhartig volkje komt, weigeren ze te antwoorden of een hand te geven maar ze overal verplichten te vertrekken en liefst ze aan een schandpaal vastbinden zodat iedereen kan zien wat het lot is van een lafaard en verrader van eigen volk.
  Dat we daarnaast alle geldstromen richting vreemdelingen en buitenland met onmiddellijke ingang moeten droogleggen is de logica zelve, eerst de welvaart, veiligheid en leefbaarheid op een hoog peil brengen van eigen volk voor er één eurocent nog vertrekt naar vreemdelingen/allochtonen en starten met iedere vreemdeling/allochtoon te controleren op 3 punten:
  1- illegaliteit
  2- criminaliteit
  3- inkomen
  Bij de minste afwijking op onze normen en waarden en/of geen inkomen via werk dan binnen de 48u van het grondgebied verwijderen, als we dat efficiënt toepassen zal zowel Nederland als Vlaanderen binnen enkele maanden in de top 3 van de wereld staan en zullen vreemdelingen/allochtonen niet meer afzakken naar hier want er valt nergens nog iets te plukken.
  In Nederland gaat de PVV daarvoor en in Vlaanderen het VB, mijn keuze is reeds gemaakt nu nog de twijfelaars.
  Denk aan uw toekomst want het is reeds 5 over 12 met dat crapuleus links wanbeleid, dat misdadig links wanbeleid leeft van misdaad en profitariaat want vreemdelingen toelaten als de armoede reeds boven de 15% ligt onder eigen volk is een zware misdaad, aan jullie de keuze: of nog meer misdaad, armoede en ellende of bouwen aan welvaart, veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 15. HF zegt:

  bouwen aan welvaart, veiligheid en leefbaarheid?

  Dan zal je eerst het socialisme moeten verbieden.
  Al decennia lang is ELKE PARTIJ socialistisch.

  Like

 16. Marcel zegt:

  Ik zou ook wel naar de Koekamp willen de 21e. Het moet wel meerijden met iemand zijn, met het OV naar Den Haag dat gaat hem niet worden.

  Mogelijke opstapplaatsen voor mij zijn Wolvega, Drachten, of Assen.
  Als je langs 1 van deze 3 plaatsen komt en iemand mee wil laten rijden geef dan even een seintje.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws: pennelikkers en andere deheledaguithetraamkijkers gaan erop vooruit!!!
  Tuurlijk, als je de hele godganse dag bezopen regelingen zit te bedenken om burgers, lees: belastingbetalers te stressen, dan mag daar een prijskaartje aan hangen, toch??
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/pensioen/21894283/__Pensioenakkoord_levert_ambtenaar_2_procent_op__.html

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl: 15.44. uur. Dat had ik al gelezen Gerrit. En buiten onze ouderen, pakken ze ook de chronisch zieken in de portemonnaie. De Wet tegemoetkoming chronisch gehandicapten, schaffen ze volledig af. Dus deze mensen- die terecht een indicatie hebben- worden ook keihard getroffen. Steeds pakken Rutte en Samsom een bepaalde groep aan, “naaien deze een oor”, aan, en zoeken dan de volgende groepering om “ze een oor aan te naaien”. Maar de WAANZIN, MILJARDEN VOOR BRUSSEL gaat wel door, SUBSIDIES VOOR WINDMOLENS GAAN WEL DOOR, GELD OM SINTERKLAAS TE SPELEN OVER DE HELE WERELD-O.S. van de leipe PLOUMEN-GAAT WEL DOOR, INVASIE VAN BULGAREN EN ROEMENEN GAAT WEL DOOR, etc,etc. Rutte tief en lazer op, leugenaar en pinokkio, en neem je steelkabinet maar mee!

   Like

 18. Rick zegt:

  Pfieuw…Pak van mijn hart; Dacht even dat de ambtenaren getroffen zouden worden door de economische situatie, maar gelukkig gaan zij er TWEE PROCENT op VOORUIT !!!
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/pensioen/21894283/__Pensioenakkoord_levert_ambtenaar_2_procent_op__.html
  In vaktermen heet dit: “Den burger ongegeneerd in den bek schijten” 🙂

  Like

 19. Ben. zegt:

  Laten we er alles aan doen zaterdag de 21ste aanwezig te zijn!. Oke het kost vele uren en een paar tientjes, en dat voor een uur protesteren. Maar het kan Geert Wilders veel meer kosten. Leuk in reacties te lezen,: Go Geert, of Geert for president!. Maar dat is een beetje langs de kant staan schreeuwen. Nee lijfelijk aanwezig zijn daar gaat het om. Mogelijk dat we daarmee een begin maken aan grote gebeurtenissen. Misschien bereiken we er op de lange duur wel mee dat we ons kleinkind niet hoeven teleur te stellen dat we niet op haar/zijn verjaardag kunnen komen omdat dat op een vrijdag valt. Omdat het niet is gelukt gevrijwaard te worden van het vrijdagavond gebed. A…..huuuh A….RRR!!. Maar het eerste doel is vanzelfsprekend dit, ” zum kotzen” kabinet naar de hel te sturen.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Rick, je loopt vwb dat pensioenaccoord ACHTER….!!!!
  Kijk op 15:44

  Like

  • Rick zegt:

   Komt door de vertraagde moderatie. Ontstaat stapeling van ongepubliceerde reacties.
   Verder vind ik de gebruikte hoofdletters en vele uitroeptekens in uw reactie getuigen van een zekere mate van streberig en onbeschoft gedrag. Ook ik publiceer hier naar alle eer en geweten alsmede beste bedoelingen mijn observaties; het is echter geen wedstrijd voor me.

   Like

 21. Pingback: Demonstratie Den Haag 21 september. | De Vrije Chroniqueurs

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Ach meneer Rick
  Wat een gezeik over het gebruik van hoofdletters en dat dat in jouw beleving onbeschoft gedrag zou zijn. Er zijn er meer hier die caps lock gebruiken, sterker nog: als ik over onbeschoft gedrag begin wordt het tijd dat jij dat Haagse zooitje eens gaat kapittelen, dan heb je werk zat!
  Zo vlak tegen m’n 65e jaar laat ik me door een beginneling van jouw caliber niet de les lezen.
  En dan nog dit: als jij het hebt over stapeling van reacties in casu moderatie weet ik ook nog een leuke. Voordat ik ga posten kijk ik eerst wat de anderen hebben gepost. Op die manier voorkom
  ik overbodige postings, dringt dat tot je door?
  Nee, van onbeschoftheid zul jij me nooit kunnen beschuldigen. Als ik een bv. een fout in een posting heb gemaakt, herstel ik ‘m meteen. Heb ik jou nog niet zien doen.

  Like

  • Rick zegt:

   U bent nu wel heel definitief door de mand gevallen. De link kampioen die vanuit zijn ivoren torentje geen tegenspraak duldt. Die dominantie uwerzijds was mij reeds eerder opgevallen. Inzake de stapeling door vertraagde moderatie; juist daardoor kan ik dus eerder geplaatste reacties niet zien en plaats in al mijn onschuld reacties. Maar dit detail zal u in uw hautaine drift wel ontschoten zijn. Misschien is de door u geopperde vergevorderde leeftijd daar de oorzaak van. Met vriendelijke groet, Rick

   Like

  • Tiny zegt:

   Denk toch echt, dat we allemaal eerst de voorgaande reacties lezen. Echter de reacties die nog niet gemodereerd zijn kun je alleen zelf lezen, de anderen echter niet. Dus die kunnen (nog) niet weten wat er wel of niet al is geplaatst. Dat zal @ Rick bedoeld hebben.

   Like

   • Rick zegt:

    Dát is dus inderdaad wat ik probeerde duidelijk te maken: Artikelen die ter moderatie in de wachtrij staan bij de webmaster kunnen wij niet zien. Uiteindelijk worden deze, na goedkeuring, geplaatst op volgorde van binnenkomst waardoor de indruk kan ontstaan dat iemand een eerdere reactie niet gelezen zou hebben.

    Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Hadden de voorgangers van Rutte en consorten geen passende oplossing voor, hij en Samsom nog veel minder. Gevolg: sociale vangnet en pensioenen naar de bliksem.
  http://www.pi-news.net/2013/09/hartz-iv-bald-auch-fur-migranten/

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Hééé Mark Rutte, Diederik Samsom, linkse kerk, niks in de gaten..???
  Wel eens gehoord van de politiek van de islamitische baarmoeder?
  Zoonjesfabriek van Ayaan Hirsi Ali als eens gelezen?
  http://michael-mannheimer.info/2013/09/16/23912/
  Lees alinea 9 van de volgende pagina:
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  … link-kampioen….
  Nee hoor, jaloerse meneer Rick, dat heet een archief.
  Kun je zelf ook aanleggen, maar daar voel jij je zeker te goed voor?
  Heb je al eens geprobeerd zelf wat te schrijven?
  http://www.amsterdampost.nl/ach-meneer-ali/

  Like

  • Rick zegt:

   Weet bij de baard van Allah niet wat voor scenario’s er zich in Uw hoofd afspelen.
   Altijd wild om zich heen slaand met schreeuwerige reacties die bol staan met links naar actuele MSM berichten (tel er in de voorgaande 3 reacties al 4). Gewoon de dagelijkse nieuwsgaring. Helemaal niets archief. Snap dan ook niet waar ik nu precies jaloers op zou moeten zijn. Niet op U in ieder geval. Moet er toch niet aan denken, dat ik ook zo’n in zijn eigen zelfgenoegzaamheid zwelgend iemand zou worden.

   Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  Vandaag ga ik het roer omgooien en niet alleen vanwege “prinsjesdag”.
  Zet voor de verandering zelf de links hier maar eens neer.
  De Sjuulbode staat vandaag weer vol met nieuws aangaande uw portemonnee.
  Zoek ’t maar uit, zou ik zeggen.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  U mag op 21-9 a.s. hard gaan roepen wie de ECHTE graaiers zijn.
  (heb net nog een heel leger op tv gezien)
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21896966/__Tonnen_met_fraudetrucs__.html

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Goed gezien, meissie!! Helemaal GOED vastgesteld dat dit TAKKE-kabinet ons uitkleedt.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/prinsjesdag2013/21897091/__Naakte_activiste_opgepakt__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s