Mechelse moslims boos om schapenslachttaks

Screenshot_25

De Nederlandse overheid wordt steeds creatiever met het heffen van belastingen, maar ook onze zuiderburen kunnen er wat van. In het Offerfeest dat over een maand plaatsvindt heeft de gemeente Mechelen een nieuwe inkomstenbron gezien: ze vraagt € 15,- per schaap dat tijdens het Offerfeest geslacht wordt.

Volgens de gemeenteraad is het een volkomen logische bijdrage: “Omdat we met de stad de slachtvloeren inrichten en omdat we ook instaan voor de afvoer van het slachtafval. Bovendien zetten we stadswachten in voor het handhaven van de goede orde. Dat kost de Mechelse gemeenschap heel wat geld,” zegt wethouder van diversiteit Marc Hendrickx.

Maar de moslimgemeenschap is helemaal niet kwaad over de taks, zegt een woordvoerder van een lokale moskee: “Het is meer het feit dat we niet eens betrokken zijn geweest bij gesprekken of vergaderingen daaromtrent. Het Offerfeest is op 15 oktober en nu, een maand van tevoren, zegt men plots dat dit er gaat komen”.

De Mechelse moskeeën roepen op tot een boycot van de schapenslacht. Hendrickx hoopt echter dat het niet zo ver zal komen: “We gaan de komende dagen bij elkaar zitten en ik ben ervan overtuigd dat we er samen zullen uitkomen.”

Het is bij het schrijven van het artikel onbekend of Mechelen ook tijdens religieuze feestdagen als Pasen en Kerstmis speciale taksen gaat uitvaardigen om de kosten van de overheid te dekken.

Bron:

http://frontpage.fok.nl/nieuws/616893/1/1/100/mechelse-moslims-boos-om-schapenslachttaks.html?related

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, België, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

21 reacties op Mechelse moslims boos om schapenslachttaks

 1. Jean zegt:

  Ik heb ze gevraagd om van die 15 @ 1.500 € te maken en voor elk geslacht schaap 1.500 moslims het land uit te flikkeren.
  Heb nog geen antwoord gekregen…..☺☺☺

  Like

 2. Paardestaart zegt:

  Ah, eindelijk: jizya! 😀

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik gruw van het slachten van die dieren, vooral op zo’n dieronvriendelijke manier! Eerst verdoven zou verplicht moeten zijn! Verder vind ik die taks helemaal niet zo vreemd. Moslims profiteren al op uitgebreide schaal van de westerse samenlevingen, het barst van de handophouders, en dan nú klagen over een taks van slechts 15 euro per schaap? Wie betaalt de ordehandhavers tijdens het slachten? De moslimgemeenschap zelf? Nee, reken daar maar niet op. Dat mag Mechelen zelf betalen!
  Ook hieruit kunnen we opmaken hoe snel moslims zich ‘genomen’ voelen! In dit geval omdat ze ‘niet betrokken zijn geweest bij de gesprekken en vergaderingen daaromtrent’. Nee, moet dat dan? De autochtone Belgen krijgen ook wel eens te maken met belastingen waarover zij niet van te voren zijn ingelicht, en die zullen ze ook moeten slikken!
  Moslims voelen zich meer dan anderen. Dat lijkt me wel duidelijk. Laat ze maar dokken voor die slachtpartijen. Ze moeten wát over hebben voor hun ‘feestje’!

  Like

 4. GD@gmail.com zegt:

  Nog meer nieuws van het koeltoer-front…
  Doender op met die kankercamera, joenge…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21891803/__Wordt_Ibn_Ghaldoun_gered___.html
  En baard-nazi Naas probeert weer taqiyya toe te passen door andere scholen erbij te halen.
  Mijn tip: niet alleen het Argentijnse(zie laatste zin-artikel) model op het hele islamitische onderwijs in NL toepassen, OOK op dat verdomde woestijngeloof en z’n aanhangers!!!
  Nahed Selim: http://tinyurl.com/lbgok8s

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Comment 15:30 is van mij dus… Gerrit

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  On topic!! Nog meer islamitische(ja, en ook joodse) martelpraktijken mbt slachtvee.
  Mijn tip: die ellende had allang VERBOTEN moeten zijn.
  http://www.de-stek.info/hvv/index08bc08bc.html?pagina=13373

  Like

 7. magyarka zegt:

  Een moslimtax lijkt me ook een goed idee idee. Haatbaardtax, ja kopvoddentax was al verzonnen maar helaas nog niet ingevoerd. Moskeetax, een niet willen aanpassentax,(valt veel mee terug te verdienen dus), korantax, soharmatax, een niet nederlends willen sprekentax, enz. enz.
  Ja ja, we komen er nog wel eens een keer.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @magyarka: wat dacht je van het Argentijnse model?

  Like

 9. Jean zegt:

  Ik kan niet wachten tot 25 mei 2014 om al die rotzooi wat heult met dat barbaars uitschot een trap onder hun kl*ten te geven in de hoop ze nooit meer ergens tegen te komen.
  Hier knuffelen ze nog liever barbaars uitschot dan eigen volk te beschermen tegen misdaad en geweld, barbaars geweld.
  Elke handelszaak die zo laag valt met halal rotzooi in de etalage te leggen of zich mee bezig te houden zullen we boycotten tot hij/zij overgaat die smeerlapperij in de afvalbak te kieperen.
  Wat hebben wij toch lafaards en verraders van eigen volk en cultuur in onze gemeenschap, voor 99% rode en groene ratten.

  Like

 10. Tienus Plotseling zegt:

  Voor elk geslacht schaap 15 moslims het land uitflikkeren? Daar heeft België niet genoeg schapen voor.

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Ach gut, de haatjurken zijn weer eens op hun “teentjes getrapt”. Dat zijn ze eigenlijk 365 dagen per jaar, dus om ze booslims te noemen is nog niet zo ’n gek idee. Verder hoop ik, dat de moslims zo spoedig mogelijk remigreren, want aanpassen zullen ze zich echt niet. Ze zijn hier gekomen om twee redenen, ten eerste vanwege gratis geld, huis, uitkering, ten tweede om ons te gaan overheersen. Opzouten naar de zandbaklanden is voor hen, en voor ons het beste!

  Like

 12. Rudi zegt:

  Dat laatste zinnetje is volstrekt flauwekul, er worden tijdens Kerstmis en Pasen immers geen dieren in het openbaar geslacht waarvoor slachtvloeren moeten worden geïnstalleerd en slachtafval verwijderd. Appels en peren…

  Like

 13. realist zegt:

  voor die cultuur is een dier folteren tot de dood er op volgt een feest,wat een verijking toch?
  moet kunnen maar een kerstboom daaren tegen,whoeaa,aanstootgevend tot en met,een groene boom met gekleurde lampjes is en gekleurde bollen,hééééélp,om van die dozen in verschillend inpakpapier nog te zwijgen.een plaats vol bloed en ingewanden daarentegen is diversiteit van cultuur en bovenal niet te vergeten,verrijkend.

  Like

 14. Rudi zegt:

  Het is op deze site denk ik al eerder geopperd, maar ik kan me niet van de indruk ontdoen dat er een verband bestaat tussen dieren slachten in het openbaar waar kinderen bij zijn en een mens onthoofden waar kinderen bij zijn.
  Hoe komt het dat de Kinderrechtencommissie en dergelijke organisaties niet spreken van ‘het kind beschermen tegen dit soort praktijken’? Ik ben geen psycholoog, maar ik vrees dat kinderen op die manier ongevoelig worden voor gruwel en geweld.

  Het zou wel eens de bedoeling kunnen zijn…

  Like

  • Willie zegt:

   Rudi, ” Het zou wel eens de bedoeling kunnen zijn…”
   Yep, om later onze kinderen te mollen ,wees daar maar zeker van :ook daarom pampert men OVERAL de moslims : om hen op latere datum ons allemaal over de kling te jagen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s